Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Teraz, endriuw napisał:

Jeżeli Szanowny Kolega dostał bana, to niechaj wyjaśni, w jaki cudowny sposób może Kolega być aktywnym na forum???

To jest przekaz.... przekaz myśli.

Teraz, endriuw napisał:

Chyba, że miał na myśli punkty karne...

pkty.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Teraz, endriuw napisał:

Jeżeli Szanowny Kolega dostał bana, to niechaj wyjaśni, w jaki cudowny sposób może Kolega być aktywnym na forum???

Perm, a czasowy to różnica.

1 minutę temu, Espectro napisał:

może być też taki. 

😉

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy
Teraz, Tajitsu napisał:

Perm, a czasowy to różnica.

Możliwe. Ja nie rozróżniam raz taki wlepiam raz taki. 

Panowie do brzegu proszę.

I trochę więcej na temat. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

pkty.

Nie. Za rzekome nękanie administratora (niewygodnymi) pytaniami.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Teraz, Espectro napisał:

nie odwołują się od decyzji

Ja, gdy już grubo ponad rok temu (jak ten czas leci, może grubo ponad dwa lata) na trzy odwołania dostałem jedną pokrętną odpowiedź, postanowiłem tej drogi zaniechać.....  

Wolę tu zacytować za co można dostać punkty (jak się ktoś uprze je dać).....jest weselej.   🙂

5 minut temu, Espectro napisał:

Bo punkty zawsze są zasadne. 

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

4 minuty temu, Espectro napisał:

To jest przekaz.... przekaz myśli.

Przekaz, przekazywany przez przekaźnik myślowy 🤔...

To wiele wyjaśnia.🙂

3 minuty temu, Tajitsu napisał:

Mowa nienawiści.

Nie, Szanowny Użytkowniku. Cała tępa propaganda antyunijna, antyukraińska, antyniemiecka, antyszczepionkowa, antydemokratyczna i inne "anty" ma na tym Forum darmową reklamę.

Kojarzy mi się to tylko z żulią, co zaczepia ludzi na ulicy, aby uzbierać na piwo, albo inszego jabola. Tyle w temacie.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
3 minuty temu, Tajitsu napisał:

Nie. Za rzekome nękanie administratora (niewygodnymi) pytaniami.

Takie też są. Dość dawno dodane, ale potwierdzam. Nękanie mnie na pw. 🙂 

4 minuty temu, Maju napisał:

jedną pokrętną odpowiedź, postanowiłem tej drogi zaniechać....

Im dziwniejsze pytanie tym bardziej pokrętna odpowiedz. Taka zasada niepisana. 

ps. Arogancji nie dało się inaczej załatwić jak punktami. 

Napiszę tak:

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem i proszę nie chować urazy!

Trzeba oczyścić atmosferę i doświadczyć katharsis.

Równocześnie proszę i uwolnienie zatrzymanych w tym:

@atmeg @caleb66 @Jaro_747 dajmy szansę na niwy start.

Dziękuje.

• Administratorzy
1 minutę temu, MV2 napisał:

Nie, Szanowny Użytkowniku. Cała tępa propaganda antyunijna, antyukraińska, antyniemiecka, antyszczepionkowa, antydemokratyczna i inne "anty" ma na tym Forum darmową reklamę.

Czyli wszystko ? A może inaczej. Gdyby zapanował tu tzw spokój i nie można było by pisać o niektórzych sprawach to jak by to się nazywało ? cenzura ? kółko wzajemnej adoracji ? bo na pewno nie forum dyskusyjne. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

Nękanie mnie na pw. 🙂 

Ale bez dwuznacznych wpisów 😉

• Administratorzy
Teraz, Tajitsu napisał:

Dziękuje.

Nie ma szans. Atmeg tematy o defekacji .... caleb dozbierał sam punktów za obraźliwe wpisy, Jaro podobnie z tym że mniej obraźliwe tak o 0.5 poziomu. 

1 minutę temu, Tajitsu napisał:

Napiszę tak:

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem i proszę nie chować urazy!

Równocześnie proszę i uwolnienie zatrzymanych w tym:

Dziękuje.

Jakaś nić porozumienia.👍

• Administratorzy
Teraz, Tajitsu napisał:

Były jednoznaczne. 🙂 

Teraz, Espectro napisał:

Nie ma szans. Atmeg tematy o defekacji .... caleb dozbierał sam punktów za obraźliwe wpisy, Jaro podobnie z tym że mniej obraźliwe tak o 0.5 poziomu. 

Może się opamiętają?

2 minuty temu, Tajitsu napisał:

Nie podejrzewałem Tadeusza o takie rzeczy .😉

4 minuty temu, Espectro napisał:

Arogancji nie dało się inaczej załatwić jak punktami

Rozumiem.  

Jaka szkoda, że nie da się tej zasady przenieść na obecna władzę, oczywiście przy zastosowaniu innych środków dyscyplinujących.   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

3 minuty temu, Maju napisał:

Jaka szkoda, że nie da się tej zasady przenieść na obecna władzę, oczywiście przy zastosowaniu innych środków dyscyplinujących. 

tak, pis musi wrócić do żłoba! 😄 

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Jaka szkoda, że nie da się tej zasady przenieść na obecna władzę, oczywiście przy zastosowaniu innych środków dyscyplinujących. 

A to tego nie wiem. Lepsze życie prowadzę im mniej polityką się interesuje. 

Tak czy inaczej Polska widać potrzebowała zmiany. 

5 minut temu, endriuw napisał:

Jakaś nić porozumienia.👍

Zgoda buduje.

Były jednoznaczne. 🙂 

+1

Zgadzam się.

5 minut temu, endriuw napisał:

Może się opamiętają?

Nie podejrzewałem Tadeusza o takie rzeczy .😉

Andrzeju, no ba!  🙂

Lepsze życie prowadzę im mniej polityką się interesuje. 

+1

9 minut temu, Tajitsu napisał:

Andrzeju, no ba!  🙂

No wiesz!!! 😉

9 minut temu, Tajitsu napisał:

Zgoda buduje.

Zgadzam się w pełni.👍

48 minut temu, Espectro napisał:

Tak czy inaczej Polska widać potrzebowała zmiany. 

Jakiej zmiany?  
Przecież wraca stare, tyle że w paskudniejszej postaci.   🙂

48 minut temu, kostropaty napisał:

pis musi wrócić do żłoba!

Sparafrazowałbym ten wpis, ale można punkty dostać.....co tam mam tylko dwa obecnie, zaryzykuję.

Nie zrozumieliśmy się, miałem na myśli, pisałem o tym jakimi totalitarnymi metodami oderwane wcześniej od żłoba żłoby usiłują dobierać się do pisu.

Edytowane przez Maju

przy żłobie był przez ostatnie osiem lat pis, teraz kwiczy, że jest odrywany...

ale to nie miejsce na takie dyskusje 😉 

• Moderatorzy

Panowie proszę nie przenosić do tego tematu sporów politycznych.

Wg mnie trochę za dużo na tym forum polityki i to w wydaniu prosto z Wiejskiej. Wielu użytkowników zbyt emocjonalnie podchodzi do tego przez co często dochodzi do łamania regulaminu. Mnie osobiście trochę żal jest użytkowników, którzy biorą udział w merytorycznych dyskusjach w tematach audio a punkty zbierają na bocznicy.

@Espectro nie wiem czy to jest technicznie wykonalne ale może zrobić by rozróżnienie i np. za 5 czy 6 punków karnych użytkownik miałby ban na bocznicę na tydzień a dopiero od 10 na całe forum tak jak to jest obecnie? 

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Administratorzy
58 minut temu, Seyv napisał:

@Espectro nie wiem czy to jest technicznie wykonalne ale może zrobić by rozróżnienie i np. za 5 czy 6 punków karnych użytkownik miałby ban na bocznicę na tydzień a dopiero od 10 na całe forum tak jak to jest obecnie? 

trochę bezsensowna zabawa.

13 godzin temu, Tajitsu napisał:

Równocześnie proszę i uwolnienie zatrzymanych

Utopia.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

15 godzin temu, arturp napisał:

Niech sobie załatwi bezkarność+ tak , jak pani Ogórek .

Tak mi się skojarzyło z literaturą epoki kamienia gładzonego 😀:

" - ... ja zaś powiem jedynie: rozkazuj, Eminencjo, przygotowany jestem na wszystko.

- Masz ułaskawienie?

- Tak, Eminencjo.

- Z czyim podpisem? - z królewskim? Ostatnie słowa wymienił kardynał z pogardą.

- Z podpisem waszej Eminencji.

- Z moim??? Zwariowałeś chyba, mój panie!

- Wasza łaskawość raczy zapewne rozpoznać pismo swoje...

Tu D'Artagnan podał kardynałowi ów papier drogocenny, wydarty Milady przez Atosa i dany przyjacielowi, aby mu za tarczę służył.

Eminencja wziął dokument i czytał wolno i dobitnie:

" Z mojego rozkazu posiadacz tego papieru uczynił to, co uczynił.

Obóz pod La Rochelle. 5 sierpnia 1628.   Richelieu".

Po przeczytaniu kardynał popadł w zadumę"...

.....

Aleksander Dumas "Trzej Muszkieterowie".

😛🙏

13 godzin temu, Seyv napisał:

Mnie osobiście trochę żal jest użytkowników, którzy biorą udział w merytorycznych dyskusjach w tematach audio a punkty zbierają na bocznicy.

Chcą to zbierają, i tak po taryfie ulgowej.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

22 godziny temu, Espectro napisał:

UCISZA SIĘ TYCH CO MÓWIĄ PRAWDĘ !!!

+1

Wpis godny upamiętnienia, a nawet wpisania do sygnatury usera.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.