Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

On 5/15/2024 at 1:43 PM, Espectro said:

jakby co to proszę takżę o miejsce gdzie się takie akcje dzieją oraz dokładna godzina. 

Dzisiaj znowu problem podwojnych postow sie pojawił.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

• Administratorzy
6 minut temu, TomekL3 napisał:

Forum przez Tapatalk bardzo zwolniło.

Tapatalk to aktualnie główny problem forum i tego jak działa. 

Bardzo zastanawiamy się nad usunięciem tej funkcji bo rodzi całą masę problemów. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
2 minuty temu, Ajothe napisał:

Gdzie jest @szymon1977 ?

może wakacje ? nad morzem ? albo w ciepłych krajach ?

ps. bana nie ma 🙂 

Ostatnia wizyta: 11 godzin temu

Godzinę temu, Ajothe napisał:

Gdzie jest @szymon1977 ?

Może zebrało mu się na refleksje, nad swoim postępowaniem? 🤔

Eee, jednak nie wierzę...raczej ładuje aku, by podsumować "błędy"...innych.

Edytowane przez iro III
  • Administratorzy
2 minuty temu, iro III napisał:

Może zebrało mu się na refleksje, nad swoim postępowaniem? 🤔

Eee, jednak nie wierzę...raczej ładuje aku, by podsumować "błędy"...innych.

ładować zawsze warto. Ładna pogoda to trzeba korzystać. 🙂 

• Administratorzy

Gdyby komuś przyszło do głowy marudzenie, że forum jest opanowane przez ruską propagandę lub że chwilami trochę wolniej działa to ja to tylko tu zostawię.

Screenshot_514.png

1446 rejestracji i prób spamowania np formularza kontaktowego.

Screenshot_515.png

image.png

• Administratorzy
1 minutę temu, mariusz05 napisał:

Trochę czasami przymulało włączyłem VPN i wszystko ładuje sie momentalnie.

jaki kraj z tego vpn ? trochę wyższy jest teraz stopień ustawiony to może tak się zdarzyć. 

na razie serwer z Holandii, wcześniej z Polski. Darmowy to dużego wyboru niema.

Edytowane przez mariusz05
14 godzin temu, Ajothe napisał:

Gdzie jest @szymon1977 ?

Żyje i ma się dobrze. Ale jego miłość do muzyki poszła w kierunku nie występującym raczej w Forumowych dyskusjach. Nie rozwija się tu, a tylko czas traci na kręceniu się w kółko. Czy wróci? Nie wiem. Ale miło wspomina.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

6 minut temu, szymon1977 napisał:

Żyje i ma się dobrze

😀. Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

41 minut temu, szymon1977 napisał:

Żyje i ma się dobrze. Ale jego miłość do muzyki poszła w kierunku nie występującym raczej w Forumowych dyskusjach. Nie rozwija się tu, a tylko czas traci na kręceniu się w kółko. Czy wróci? Nie wiem. Ale miło wspomina.

To się cieszę, ale zjedz snickersa i wracaj do rozkminek 😁

@Espectro

Ponownie wraca problem z podwojnymi postami. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale dzieje się tak czasem gdy piszę z telefonu, czasem gdy piszę posta na tablecie. Korzystam z wersji na przeglądarkę, nie uzywam aplikacji.

• Administratorzy
23 godziny temu, brewka87 napisał:

@Espectro

Ponownie wraca problem z podwojnymi postami. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale dzieje się tak czasem gdy piszę z telefonu, czasem gdy piszę posta na tablecie. Korzystam z wersji na przeglądarkę, nie uzywam aplikacji.

nie zauważyłem problemów u innych userów 😞 

Dlaczego Forum prosi mnie kilka lub kilkanaście razy dziennie o zgodę na przetwarzanie moich danych? Wyraziłem taką zgodę. Nie wystarczy raz, jak ma to miejsce na innych portalach?

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, Bobcat napisał:

Dlaczego Forum prosi mnie kilka lub kilkanaście razy dziennie o zgodę na przetwarzanie moich danych? Wyraziłem taką zgodę. Nie wystarczy raz, jak ma to miejsce na innych portalach?

Mnie nigdy nie prosi tylko se przetwarza ...widocznie masz wiele osobowości i silnik forum za każdym razem chce się dostosować 🙂

• Administratorzy
2 godziny temu, Bobcat napisał:

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

Mnie nigdy nie prosi tylko se przetwarza ...widocznie masz wiele osobowości i silnik forum za każdym razem chce się dostosować 🙂

Dziwne bo mnie zapytało z 2 razy i to zawsze gdy czyściłem cookiesy ale nigdy wcześniej. 

Logowanie / relogowanie ? nowe przeglądarki ? 

ps. to nie forum pyta a google. Możecie nie wyrazić zgody. 

3 godziny temu, Espectro napisał:

ps. to nie forum pyta a google. Możecie nie wyrazić zgody. 

Jak się nie wyrazi zgody to też pyta, wielokrotnie.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

• Administratorzy
3 godziny temu, fozzie napisał:

dziwne testowałem to na incognito i jak sie da że nei to nei. Chyba zę to antyadblock to co 24 godziny pyta.

Sprawdzę to jeszcze jutro możę sie cos popsuło.

W dniu 9.06.2024 o 17:42, fozzie napisał:

To raczej kwestia przegladarki. Moze masz cookie zablokowane na forum.

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

• Administratorzy
1 minutę temu, rafa napisał:

To raczej kwestia przegladarki. Moze masz cookie zablokowane na forum.

też prawda jak sie blokuje to non stop będzie pytać 

Pytania do Administratora. 

Dlaczego AudioStereo toleruje userów promujących systemy powszechnie uznane za Totalitarne ?

Konkretnie „zasłużony”@zetempowiec  od prawie 10 lat na tym forum. 

Definicja ZMP; 👇👇

„Związek Młodzieży Polskiej(ZMP) – młodzieżowa organizacja ideowo-polityczna, działająca w Polsce w latach 1948–1957 i wzorowana na radzieckim Komsomole. Powołana została przez rządzących krajem komunistówdo realizowania polityki ich partii wobec młodzieży, służyła indoktrynacji młodych, kształceniu nowych kadr dla władzy oraz pomocy w przebudowie społeczeństwa na modłę komunistyczną. Stanowiła jeden z symboli polskiego stalinizmu.”

Dlaczego wspomnienie o tym w komentarzu karacie punktami ? - można sprawdzić moje ostatnie punkty.

Zacytowałbym tu chętnie absurdalny komentarz moderatora do punktów ktore dostałem ale jak wcześniej bywało zostanie to z kolei ukarane za tzw ujawnianie „prywatnej korespondencji” 😄

To już jawna kpina gdy osoby pokroju wyżej wspomnianej ubliżają pozostałym userom „ruską onucą” itp. 

Czy w związku z powyższym niewygodne tematy należy opisywać w tym wątku czy tylko w prywatnej korespondencji do @Espectro 

Proszę o odpowiedź @Espectro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Niepokorny
  • Administratorzy
5 minut temu, Niepokorny napisał:

Pytania do Administratora. 

Dlaczego AudioStereo toleruje userów promujących systemy powszechnie uznane za Totalitarne ?

Konkretnie „zasłużony”@zetempowiec  od prawie 10 lat na tym forum. 

Definicja ZMP; 👇👇

„Związek Młodzieży Polskiej(ZMP) – młodzieżowa organizacja ideowo-polityczna, działająca w Polsce w latach 1948–1957 i wzorowana na radzieckim Komsomole. Powołana została przez rządzących krajem komunistówdo realizowania polityki ich partii wobec młodzieży, służyła indoktrynacji młodych, kształceniu nowych kadr dla władzy oraz pomocy w przebudowie społeczeństwa na modłę komunistyczną. Stanowiła jeden z symboli polskiego stalinizmu.”

Dlaczego wspomnienie o tym w komentarzu karacie punktami ? - można sprawdzić moje ostatnie punkty.

Zacytowałbym tu chętnie absurdalny komentarz moderatora do punktów ktore dostałem ale jak wcześniej bywało zostanie to z kolei ukarane za tzw ujawnianie „prywatnej korespondencji” 😄

To już jawna kpina gdy osoby pokroju wyżej wspomnianej ubliżają pozostałym userom „ruską onucą” itp. 

Czy w związku z powyższym niewygodne tematy należy opisywać w tym wątku czy tylko w prywatnej korespondencji do @Espectro 

Proszę o odpowiedź @Espectro

EA7D084B-B0FC-4F0F-B8DE-4171FA6B929B.jpeg

A gdzie zgłoszenie ?

6 minut temu, Niepokorny napisał:

Bo powinno się zgłąszać a nie dyskutować że moderacja niedobra bo nie widzi wszystkiego.

Proszę o instrukcję jak zgłosić Usera a nie jego komentarz.

6 minut temu, Espectro napisał:

A gdzie zgłoszenie ?

Bo powinno się zgłąszać a nie dyskutować że moderacja niedobra bo nie widzi wszystkiego.

Jak można nie widzieć usera który śmiało od 10 lat tu paraduje oraz udziela się rownież w tym wątku ? 😉

Edytowane przez Niepokorny
  • Administratorzy
4 minuty temu, Niepokorny napisał:

Proszę o instrukcję jak zgłosić Usera a nie jego komentarz.

Jak można nie widzieć usera który śmiało od 10 lat tu paraduje oraz udziela się rownież w tym wątku ? 😉

zgłasza się wpis i pisze żę chodzi o nick obrazek coś innego w opisie. 🙂 

Wielokrotnie zgłaszane do Moderacji tego typu wpisy nie były nawet uznawane. Dlatego pytam wyższą instancję. 

• Administratorzy
Teraz, Niepokorny napisał:

Wielokrotnie zgłaszane do Moderacji tego typu wpisy nie były nawet uznawane. Dlatego pytam wyższą instancję. 

uznałem, choć pod presją. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.