Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Nie uprawiam żadnej propagandy, jest to wyłącznie reakcja na wasze wpisy. Twoja odpowiedź jest w stylu radzieckich komsomolców którzy mówili że u nich panuje swoboda i demokracja, a w Ameryce - reżim i zniewolenie.

To jest forum publiczne i każdy ocenia innych. Podobnie jak ocenia intencje pozostałych osób. Sam również jest przedmiotem oceny. Jeśli ktoś prezentowałby poglądy identyczne jak niektóre tutaj (budzące kontrowersje) osoby, ale miałby wpisów merytorycznych więcej niż tych z Bocznicy - nie powiedziałbym marnego słowa. Sprzeciw mój budzi natomiast sytuacja, gdy 99% obecności na Forum to Bocznica. Powoduje to uzasadnione przypuszczenia, że mamy do czynienia nie z hobbystą tematyki audio, który sobie chce dla rozrywki podyskutować o tym i owym, ale z nasłanym agitatorem, który ma tutaj zadania do wykonania.

, że mamy do czynienia nie z hobbystą tematyki audio, który sobie chce dla rozrywki podyskutować o tym i owym, ale z nasłanym agitatorem, który ma tutaj zadania do wykonania.

Zamieśćmy foto swojego sprzętu audio, zobaczymy, kto jest hobbystą :)

Nie uprawiam żadnej propagandy, jest to wyłącznie reakcja na wasze wpisy.

To jest twoje zdanie, moje jest inne.

ale z nasłanym agitatorem, który ma tutaj zadania do wykonania.

Byłem już posądzany o to, że jestem księdzem, że z ramienia episkopatu, a teraz to :)

Bobcat, a kto mnie nasłał? Episkopat czy Watykan ?:))))))

Masz problem i to poważny.

Ode mnie EOT, bo nie jestem specjalistą od obsesji.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Zamieśćmy foto swojego sprzętu audio, zobaczymy, kto jest hobbystą :)

Powtarzam: można być hobbystą i znawcą tematyki audio nie mając w ogóle sprzętu, lub posiadając taniochę z hipermarketu. Jeśli natomiast ktoś usilnie optuje za zamieszczaniem zdjęć jako miarą czegokolwiek - to znaczy nie jest żadnym hobbystą, a zwyczajnym szpanerem i sprzęt posiada nie po to, aby mu sprawiał przyjemność, lecz aby miał się czym puszyć.

Masz problem i to poważny.

Ja?

nie jestem specjalistą od obsesji

Więc nie sil się na psychoanalityczną amatorszczyznę.

kto mnie nasłał? Episkopat czy Watykan ?

Nie wiem czy było to twoim zamiarem, ale postawienie takiego pytania mówi więcej niż sto twoich wpisów.

Edytowane przez Bobcat

Jeśli ktoś posiada sprzęt za dajmy na to 30 tyś. i płytotekę z 300 płytami to oczywistym jest, ze audio jest mu bliskie.

Natomiast ilość wpisów w wątkach tematycznych nie świadczy o niczym innym jak tylko o tym, ze sobie lubi popisać, żeby się dowiedzieć czy te wpisy mają jakąś wartość merytoryczna trzeba by je wszystkie przeczytać i ocenić.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Najzabawniejsze gdy ktoś cytuje autorytet najwyższy, czyli siebie samego.

A przy okazji nieudolnie próbuje robić dobrą minę do złej gry, usiłując sugerować, że na forum AUDIO ilość wpisów na temat audio nie ma znaczenia. Wydumał sobie inne kryterium, bowiem sam w tematyce audio nie ma nic do powiedzenia i jego cel tutaj obecności jest zupełnie inny.

daris666 dnia 24.01.2016 - 00:51 napisał

"To nie jest forum audiofilskie tylko miłośników audio"

Otóż to. Dlatego uważam, że nie ma miejsca dla tych, którzy są tu wyłącznie dla uprawiania nachalnej propagandy i agitacji ideologiczno-światopoglądowej. Nie jest istotne czy robią to na podstawie oddelegowania służbowego, czy też z własnej nieprzymuszonej woli jako osoby zupełnie prywatne na zasadzie ochotników. Liczy się efekt końcowy.

Bobcat nikomu tego o czym piszesz nie jesteś w stanie udowodnić.....po co się prężysz.

Nie piszę tego tylko po to by wyśmiać Twoją argumentację lecz by wykazać iż ten kij ma dwa końce.....wszyscy wiemy że na tym forum lewicowo liberalne ideologie są w większości reprezentowane, można powiedzieć nawet że hołubione. to o czym piszesz można by zarzucić wielu forumowiczom po Waszej stronie "sceny" ideologicznej....przecież w tematach na bocznicy w których się niezmiernie rzadko udzielam można znaleźć przykłady na to jak się zwalczanie konserwatyzmu promuje....są tam tysiące na to przykładów.

Nie zależy ci na pluralizmie? Chcesz dyktatu na bocznicy jednej ideologii???

Jacchusia dnia 24.01.2016 - 22:26 napisał

"Tobie chodzi tylko i wyłącznie o załatwienie dyskutantów, z argumentami których sobie nie radzisz"

Uproszczona (żeby nie powiedzieć: prostacka) analiza rzeczywistości.

Stwierdzenie, jakobym sobie nie radził z czyimiś argumentami jest nietrafione, z tej prostej przyczyny że wspomnianych argumentów nie ma. Jest tylko propagandowy bełkot w stylu, z jakiego byłby dumny Andrej Żdanow.

Jest dokładnie tak jak mówi Jacchusia....powtarzaniem w kółko pseudo merytorycznych stwierdzeń jakoby Twoi adwersarze nie przedstawiali argumentów chyba rzeczonemu Żdanowowi przypodobać się nie chcesz? :)))

Prawda jest taka; by nie musieć odpowiadać na moje kłopotliwe pytania w temacie o Kk hurtowo z kilkoma jeszcze forumowiczami uciekliście od tego udając ignorowanie. Możesz to innym pokrętnie inaczej tłumaczyć ja wiem że to jeden z podstawowych powodów takiego stanu rzeczy.

Interesującym jest też jak mogę Tobie i innym dalej w tym temacie przeszkadzać i walczysz o to by mi (i innym) zakazać pisania tam skoro nie wiesz (rzekomo) o czym piszę obecnie z tej racji że mnie ignorujesz?

Ale to można skwitować tylko cytatem który sam Bobcat nadużywa;

"Teatrzyk absurdu według Sławomira Mrożka."

Jest to analogiczny przypadek jak np. wernisaż sztuki, na którym przewidziano poczęstunek dla gości. Ale zjawia się osobnik, którego w ogóle nie interesują wystawione dzieła sztuki, natomiast od razu rzuca się na konsumpcję i w dodatku jej nie je, ale żre. A potem udaje wielce zdziwionego że go stamtąd wypraszają.

Muszę podziękować za ten przykład choć piszesz go celowo zmieniając akcenty.

- nie masz dowodu na to że "osobnicy" jak nas pieszczotliwie nazywasz nie interesują się, nie śledzisz ich wszystkich i nie wiesz czy w tym czasie jak ich oczerniasz insynuując jakoby jedni robili coś nagannego inni nie oglądają tych dzieł (korzystają z tematów merytorycznych choć w nich nie piszą)

- raczysz zapominać że w kuluarach i innych zakątkach prowadzone są rozmowy, niekoniecznie na temat wystawianej sztuki.....najważniejszym jest to by oglądającym nie przeszkadzać. A tego (tym nietrafionym przykładem) nam nie wmówisz że komukolwiek oprócz Was mogę przeszkadzać w temacie o Kk.

Powoduje to uzasadnione przypuszczenia, że mamy do czynienia nie z hobbystą tematyki audio, który sobie chce dla rozrywki podyskutować o tym i owym, ale z nasłanym agitatorem, który ma tutaj zadania do wykonania.

No cóż skoro żadne argumenty nie trafiły dotąd, musisz jak widzę z tym wymyślonym i rozpowszechnionym głównie przez siebie kłamstwem o mnie (nas) żyć. ;)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Tak to niestety wygląda, definiuje się określoną osobę, grupę, dokleja łatkę i już można na tej podstawie dorabiać argumentację według pasujących kryteriów.Nie tak dawno w temacie o pewnej listwie zasilającej lobbujący na rzecz producenta zakwalifikował mnie do grupy z którą nie mam nic wspólnego.Dlaczego zakwalifikował? bo wypowiedziałem się negatywnie ))

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Definiuje się określoną osobę na podstawie tego co robi na Forum. Nawet w Piśmie Świętym jest napisane: "po owocach ich poznacie". Więc poznaliśmy. Właśnie po owocach.

Dlatego zawsze Tobie (i innym piszącym w podobnym tonie) proponowałem zamiast zajmować się mną i tym co mi (nam) przypisujesz zająć się tematem.

Szkoda też że nie dowiemy się jakież to owoce masz na myśli.... ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dowiemy się dowiemy.Wystarczy wejść w Twoją zawartość,żeby się przekonać,że masz jeden! wpis w merytorycznych wątkach o audio.

Niektórych bynajmniej nie zainteresowanie tematyką audio na to Forum przywiodło. Mają inne zadanie oraz misję do spełnienia.

Kochani, choć Wasza dyskusja jest interesująca i pouczająca, nigdy nie doprowadzi do tego aby ktokolwiek piszący na Bocznicy został z niej usunięty ze względów na światopogląd jaki prezentuje, lub na powód jego uczestnictwa w naszym Forum.

Jedynym powodem może być notoryczne łamanie zasad Regulaminu i Netykiety, a szczególnie absolutnie niedopuszczalny poziom chamstwa.

Proszę abyście powrócili do przedstawiania propozycji na polepszenie działania naszego forum. Samo wytykanie sobie wzajemnych krzywd i zastrzeżeń będę musiał usuwać jako zwykłą pyskówkę.

Kontynuacje takiej, jako umyślny rolling który jest karany na forum.

Ponawiam zapytanie, ponieważ jest to sprawa bardzo ważna. Gdzie widzisz proceder usuwania wpisów jednego moderatora przez innego?

Domagam się jak najszybszej odpowiedzi.

Mimo kilku dni oczekiwania na odpowiedź, nie otrzymałem jej ani w wątku, ani na PW.

Zatem uznaje ten wpis za kłamliwy, perfidny atak na moderację i udzielam jego autorowi kary regulaminowej plus ban na ten wątek.

Jeśli stawiane są zarzuty w stosunku do moderacji, pomówieni maja prawo do żądania uzasadnienia i dowodów potwierdzających zarzut.

Prosiłem o to przez kilka dni i nie otrzymałem odpowiedzi.

Miałem zatem prawo uznać, że to standardowe plucie na moderacje i nic więcej. Stąd regulaminowa kara.

Ale to właśnie ulega zmianie, ponieważ po rozmowie na PW cofam bana na wątek i zapoznamy się z odpowiedzią.

Przesadzasz z tą wrażliwością na "ataki" jak Duda...:)

Parę lat temu jak moderatorem został pewien user zwróciłem uwagę, że zniknęły pewne jego dawniejsze wpisy nieprzychylne moderacji i jakoś afery nie było:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja mam na myśli fakt potajemnego usuwania wpisów jednego moderatora przez innego dla własnej określonej korzyści. I to mnie bardzo ciekawi czy macie możliwość udowodnienia takich zachowań?

Dla mnie jest to problem natury osobistej ponieważ rzutuje na pełnioną przeze mnie funkcję.

Proszę zrozumieć, nie chodzi mi o wpisy z tego roboczego wątku, które są usuwane podczas czyszczenia pyskówek w których i moderatorzy biorą udział. Czy wpisów własnego autorstwa usuwanych przez modów.

Interesuje mnie dokładnie to co zarzucił kolega w swym wpisie. Usuwanie wypowiedzi jednego moderatora przez innych moderatorów, w wątkach zakładanych przez użytkowników.

Tak, bo ktoś nie ma innych ciekawszych rzeczy do robienia, tylko siedzieć i trzepać zrzuty ekranu wątków na okrągło, żeby vlado miał dowód :)

Edytowane przez malikali

Z dyskusji toczącej się na PW wyniosłem przeświadczenie, że takie działania mogły mieć miejsce. Zatem cofnąłem ban na wątek i za zezwoleniem ujawnienia treści PW zamieszczam wyjaśnienie jakie otrzymałem.

"Wiele razy widziałem jak wpisy użytkowników (w tym moderatorów) znikają - czyli są usuwane przez innych moderatorów. Mam 100% pewności że m.in Twoje wpisy w.w. wątku zniknęły - czyli usunął je jakiś moderator. Jeżeli tak się stało mój wpis nie jest żadnym "kłamliwym atakiem" tylko prostym stwierdzeniem faktów - część problemów zostałby rozwiązana gdyby moderatorzy sami z sobą nie walczyli takie było przesłanie mojego posta. Ciągle nie widzie tu żadnego kłamstwa ani pomówienia.

Na dalsze dyskusje dyskusje z administracja nie mam sił ani ochoty - przechodziłem to już kilka razy - walka z wiatrakami, admini mają wszystko w dupie i jedyne co zrobią to skwitowanie sprawy "moderator ocenił to jako atak" i tyle. Proszenie mnie o jakiekolwiek dowody jest śmieszne - po raz drugi Tobie i po raz 100x Paltonowi powtarzam posty które Wy kasujecie nie da się w żaden sposób wam pokazać - więc jak mam to udowodnić?

Nawet jak Palton pojechał od ch*jów innym forumowiczom to po prośbie o przedstawienie dowodów, screeny zostały potraktowane jako udostępnianie prywatnych konwersacji, matactwo (bo posty już zostały skasowane więc w czym problem?) itp. efekt taki, że osoby które się temu sprzeciwiały zostały bardzo szybko zbanowane. Tak działa rozmowa z moderatorami którzy za bardzo są zaangażowanie emocjonalnie w połączeniu z adminami których mało co obchodzi.

Twoje pytanie w tym wątku widziałem, ale nie miałem zamiaru na nie odpowiadać z prostej przyczyny: raz by uniknąć płonej dyskusji z której nic nie wyniknie, dwa jeżeli ktoś na tym forum kwestionuje znikanie postów (również niektórych postów moderatorów) to albo kłamie w żywe oczy jak Palton albo nie ogarnia otaczającego rzeczywistości - tak czy siak ja w takiej sytuacji nie miałem zamiaru na darmo się produkować."

Uznaję że przeświadczenie o bezcelowości odpowiadania na moje zapytanie mogę potraktować jako zasadne, choć w tym przypadku nieprawdziwe. Wystąpię do Administracji o cofniecie nałożonej kary.

Tak, bo ktoś nie ma innych ciekawszych rzeczy do robienia, tylko siedzieć i trzepać zrzuty ekranu wątków na okrągło, żeby vlado miał dowód :)

Zdziwisz się, ale są tacy i to nie jeden.

Nawet jak Palton pojechał od ch*jów innym forumowiczom to po prośbie o przedstawienie dowodów, screeny zostały potraktowane jako udostępnianie prywatnych konwersacji, matactwo (bo posty już zostały skasowane więc w czym problem?) itp.

No, no, żeby moderator ch...mi do forumowiczów walił...ty się vlado jeszcze doigrasz:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zdziwisz się, ale są tacy i to nie jeden.

Wielu użytkowników robi zrzuty, ale wpisów głównie swoich lub wymiany wypowiedzi w których uczestniczą, co do których jest przeczucie, że mogą zniknąć. Ale żeby monitorować tak wszystko co się dzieje? Jakoś trudno mi to sobie wyobrazić.

Tak jak ja w to, ze moderator usuwa wpisy innego mderatora, bo mu nie pasuja, lub aby zatrzc slady swego niechlubnego dzialania. Coz, zycie wciaz zaskakuje.

Ale konczmy juz te sprawe. Znow sie czegos nauczylem. Dziekuje Wam.

Tyle wysiłku, tyle bicia piany by swoje osiągnąć.....te 50 wpisów merytorycznych rozumiem nie wystarcza bo to mnie nie wyeliminuje. ;)

1. Tysiąc zniechęcić może, owszem nie rozumiem jednak dlaczego chcesz tym wymogiem dyskryminować tych którzy mają do powiedzenia też coś na Bocznicy a nie są trollami.

2. Łatwo namierzyć? :))))

Kto będzie sprawdzał wszystkie wpisy wszystkich ubiegających się o prawo dostępu do pisania na bocznicy, masz pojęcie ile wpisów trzeba przejrzeć by komuś coś udowodnić?

A jak trafi się ktoś (cwaniak) i w wielu merytorycznych tematach będzie zadawał pytania lub inaczej nabijał liczbę postów jak mu udowodnisz że robi to tylko po to by limit osiągnąć? ;)

3. Tu masz problem, osobistą ideologiczną wendettę przenosisz na wszystkich....co powiesz innym którzy mają poglądy podobne do Twoich a ich proporcje wpisów nie odbiegają od moich....może od razu zaproponuj że ich to nie będzie obowiązywało i będziemy mieli jasność Twoich intencji.

Jest jeszcze taka rzeczywistość - nie każdy ma naturę mentora i lubi pouczać innych w wątkach pisząc "merytoryczne" posty.....są też tacy co umieją korzystać z wyszukiwarki i w tematach merytorycznych znajdują na swoje pytania odpowiedzi nie zaśmiecając ich powielaniem.

Ad. 2.

Kilka dni temu przeglądając zakładkę Kino domowe trafiłem na temat który mnie zainteresował; "Najlepsze filmy i bajki 3D....." gdzie już w połowie pierwszej strony pojawiają się wpisy Bobcata który zamiast pisać na temat wymądrza się jakiż to niewypał to 3D i na nic tłumaczenia że i owszem nie jest to technika bez wad ale nie o tym jest ten temat.....Bobcat skutecznie zablokował pisanie w temacie wątku i od tej pory nie było nic na temat lecz o tym co ma Bobcat do powiedzenia na temat 3D "merytorycznie" choć jak się okazało sam takiego TV nie posiada.

I na tym przykładzie doskonale widać że nie wszystkie wpisy w tematach merytorycznych można tak nazywać....Bobcat nic nie wnosząc do tematu a raczej go zaśmiecając dokonał w nim 19 wpisów....ile jeszcze jest takich wątków? ;)

Dobrze to co zrobił Bobcat podsumował w tym temacie jego założyciel;

Bobcat Ty to chyba nabijasz sobie ilość postów... To nie jest dyskutowanie o 3D ..( właśnie Ty rozpocząłeś tą dyskusję swoimi wpisami )... ja chciałem suchych wiadomości co można obejrzeć a co z daleka omijać.... Ty z daleka omijasz całe 3D ..

Ja też chciałem coś na temat takich filmów się dowiedzieć ale przez następne strony nie było o tym jakie filmy można przetestować, które warto obejrzeć w tej technologii a jakie omijać.....dalej mądrzył się 'merytorycznie" Bobcat.

Swoją drogą o 3D podyskutowałbym z nim w stosownym temacie skoro takie ma parcie na ten temat......gdyby nie to że mnie ignoruje. ;(

Edytowane przez Maju

Tyle wysiłku, tyle bicia piany by swoje osiągnąć.....te 50 wpisów merytorycznych rozumiem nie wystarcza bo to mnie nie wyeliminuje. ;)

Nawet w najmniejszym promilu Twoja osoba, ani wpisy jakie zamieszczasz na forum, nie były podmiotem naszej decyzji o podniesieniu limitu wpisów. To jest wyłącznie poszukiwanie rozwiązania na uspokojenie najbardziej aktywnych trolli. A tych Wszyscy dobrze znacie.

Twoja osobowość, światopogląd, wiara, nie jest i nigdy nie będzie powodem do usuwania Ciebie z tego Forum. Nikt z Administracji ani Moderacji nigdy nawet o tym nie pomyślał.

Mnie jako użytkownika i forumowego kolegę sam zraziłeś swym postępowaniem z którym się nie godzę, ale to wyłącznie nasza sprawa. Natomiast swego wroga ze mnie nigdy nie uczynisz. Jak i nikt z tego forum tego zrobić nie zdoła. Ponieważ ja wiem dokładnie, że to jest tylko forum i tak je traktuję.

Przestań zatem robić z siebie meritum wszelkich działań Moderacji i Administracji forum, bo to jedynie wyraz Twej megalomanii. I przestań jojczyć za każde słusznie otrzymane ostrzeżenie. Zamiast tego spróbuj w porę reagować na słowne prośby i upomnienia. Bo na tym kończy się Twoja rola i Twój wpływ na poczynania moderacji i Administracji Forum.

Nawet i limit 10000 nie pomoże jak nawet w wątku technicznym mimo grózb i próśb oftop i troling...

Nawet i limit 10000 nie pomoże jak nawet w wątku technicznym mimo grózb i próśb oftop i troling...

Zaczęło się od limitu wpuszczającego na Bocznicę. Ale w sumie masz rację.

nie pamiętasz jak widać naszych rozmów,

Fox ma rację. Tu nie miejsce na taką dyskusję. Przenieś do odpowiedniego wątku to odpowiem.

Maju dnia 04.02.2016 - 11:06 napisał

"Tyle wysiłku, tyle bicia piany by swoje osiągnąć.....te 50 wpisów merytorycznych rozumiem nie wystarcza bo to mnie nie wyeliminuje. ;)"

Nawet w najmniejszym promilu Twoja osoba, ani wpisy jakie zamieszczasz na forum, nie były podmiotem naszej decyzji o podniesieniu limitu wpisów. To jest wyłącznie poszukiwanie rozwiązania na uspokojenie najbardziej aktywnych trolli. A tych Wszyscy dobrze znacie.

Twoja osobowość, światopogląd, wiara, nie jest i nigdy nie będzie powodem do usuwania Ciebie z tego Forum. Nikt z Administracji ani Moderacji nigdy nawet o tym nie pomyślał.

Mnie jako użytkownika i forumowego kolegę sam zraziłeś swym postępowaniem z którym się nie godzę, ale to wyłącznie nasza sprawa. Natomiast swego wroga ze mnie nigdy nie uczynisz. Jak i nikt z tego forum tego zrobić nie zdoła. Ponieważ ja wiem dokładnie, że to jest tylko forum i tak je traktuję.

Przestań zatem robić z siebie meritum wszelkich działań Moderacji i Administracji forum, bo to jedynie wyraz Twej megalomanii. I przestań jojczyć za każde słusznie otrzymane ostrzeżenie. Zamiast tego spróbuj w porę reagować na słowne prośby i upomnienia. Bo na tym kończy się Twoja rola i Twój wpływ na poczynania moderacji i Administracji Forum.

Bardzo dziękuję za te uwagi dotyczące mnie, szkoda tylko że pretekstem do ich wygłoszenia stał się wpis kierowany w całości do BOBCATA, wykazujący niespójność i luki w jego teorii, nie do moderacji.....przecież ten cytowany przez pana mój wpis własny pod jego wpisem umieściłem i nie kto inny jak on domagał się limitu 1000 wpisów i mnie miał na myśli (sam to nieraz przyznał) prowadząc batalię w tej sprawie!....nie rozumiem dlaczego moderacja uważa że te słowa mogły być kierowane do niej. ;(

Słowem też do tej czy innych decyzji moderacji się nie odniosłem, tak jak i nic nie pisałem o swoich ostrzeżeniach, nie rozumiem więc po co te osobiste opinie o mnie pan tu wygłasza.....a co ciekawe ostatnio niemal każdy wpis kierowany do mnie przez pana jest ich pełen, idzie więc do tego przywyknąć tak jak do innych krzywdzących mnie opinii krążących na tym forum.

Tak jak wspomniałem i by nie być posądzanym o to że celowo zaśmiecam ten temat o 3D chętnie porozmawiam w stosownym temacie jeżeli ktoś go wskaże będę wdzięczny.

Do tej pory wyszukiwarka nie popisała się i żadnego stosownego tematu nie znalazłem.....a temat z tego co pamiętam był już mocno dyskutowany.....choć głowy nie dam czy było to w temacie tej technicznej nowince dedykowanym. ;)

Natomiast odnośnie zacytowanego wpisu: wyszła (nie po raz pierwszy zresztą) małość autora. Wyciąga moje wpisy z dawnych czasów, aby wyrazić swą dezaprobatę. Dlaczego robi to dopiero dziś? A nie wtedy, gdy się pojawiły? Nosi to znamiona rozpaczliwego szukania czegoś dla obrony w związku z zainicjowaną przeze mnie dyskusją na temat przykrócenia gierojów Bocznicy o bliskim zera dorobku merytorycznym.

Bobcat już w pierwszej linijce cytatu (post witek_z wczoraj 21;38) masz napisane dlaczego to zrobiłem w tej chwili a treść jasno wskazuje że nie to "złoto co się świeci" tłumacząc nie każdy Twój wpis jest merytoryczny.

Edytowane przez Maju

Słowem też do tej czy innych decyzji moderacji się nie odniosłem, tak jak i nic nie pisałem o swoich ostrzeżeniach,

Kamstwo.

ostatnio niemal każdy wpis kierowany do mnie przez pana jest ich pełen, idzie więc do tego przywyknąć tak jak do innych krzywdzących mnie opinii krążących na tym forum.

Wlasnie dlatego, ze klamie pan opisujac siebie jako krysztalowego niewinnego itd!

Czy byl pan w stanie zadac sobie pytanie, dlaczego krazy na tym forum tyle "krzywdzacych" pana opinii???

Zdaje pan sobie oczywiscvie sprawe, ze kazdy znajacy pana blizej na tym forum, jest w stanie dokladnie przewidziec odpowiedz jakiej pan udzieli na moj wpis?

Mam nadzieję że to nieporozumienie i nie dość uważnie czyta pan moje wpisy.....inaczej tej groteski nie umiem sobie wytłumaczyć. ;)

Drogi panie, proszę nie wmawiać mi znów że kłamię w sytuacji gdy pański wpis dotyczył mojego wczorajszego komentarza z godz.11;06

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w którym nic takiego co pan sugeruje nie padło z moich ust.

Doprawdy nie rozumiem dlaczego pan usiłuje wmówić że w tym poście są jakiekolwiek wzmianki o decyzjach moderacji lub moich ostrzeżeniach lub post ten z takimi moimi wpisami ma coś wspólnego.

Tam są tylko i wyłącznie moje uwagi kierowane do poprzedzającego go wpisu Bobcata bo ten wpis i tylko ten miałem na myśli pisząc ten post!

Kolejny mój post (dzisiejszy) nie może być żadnym dowodem na moje kłamstwo, to że napisałem to w tym tonie jest jedynie konsekwencją pańskich niepochlebnych opinii i nieprawdziwych zarzutów kierowanych do mnie.

Gdyby tego tam nie było nie byłoby też żadnego komentarza, to chyba logiczne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Mam nadzieję że to nieporozumienie i nie dość uważnie czyta pan moje wpisy.....inaczej tej groteski nie umiem sobie wytłumaczyć. ;)"

Myli się pan jak zwykle. Odniesienia zarówno @Bobcat'a jak i moje, od początku dotyczyły całej pańskiej postawy na forum.

Pańskie rutynowe próby ustawiania odbiorców w sposób jak kto powinien rozumieć i do czego odnosić pańskie wypowiedzi, nie robią na mnie już żadnego wrażenia, zatem naszą dyskusje o panu uważam za zakończoną, ponieważ nie mam żadnych wątpliwości, iż jest bezskuteczna.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.