Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Seyv napisał:

Jak długo taki stan rzeczy będzie trwać i jaki autorytet będzie decydować czy i kiedy moje wpisy można pokazać

Kto napisał ten post @Seyv czy @Maju ? . Jednak zadecydowano że @Seyv. Tak działa silnik strony . Z automatu.

10 minut temu, Seyv napisał:

Było już wielokrotnie wyjaśniane - użyte słowo z listy słów zabronionych, silnik forum nie puszcza takiego postu.

Proponuję posty pisać drogą mailową , moderacja zatwierdzi i opublikuje . Silnik forum ma wiele do życzenia . Jest skopany. Tyle z mojej strony.

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Moderatorzy
16 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Proponuję posty pisać drogą mailową , moderacja zatwierdzi i opublikuje

Pewnie zmiany są wprowadzane na życzenie użytkowników - tego dotyczy np. lista słów zabronionych, które były nagminnie zgłaszane jako obraźliwe.

19 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Silnik forum ma wiele do życzenia . Jest skopany.

Pewne błędy się zdarzają, jednak przez wiele lat użytkowania nie miałem jakiś większych problemów.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

10 minut temu, Seyv napisał:

Pewnie zmiany są wprowadzane na życzenie użytkowników - tego dotyczy np. lista słów zabronionych, które były nagminnie zgłaszane jako obraźliwe.

Pewne błędy się zdarzają, jednak przez wiele lat użytkowania nie miałem jakiś większych problemów.

A gdzie jest ta lista słów zabronionych .

Ciekawym co to za słowa

Swoja droga to bardziej by się przydał jakiś tam silnik - skoro jakiś jest -  do wyłapywania kłamstw tutaj notorycznie powtarzanych .

Z mety by paru userów zniknęło .

Edytowane przez dulon184
22 minuty temu, dulon184 napisał:

Kolego @dulon184 Czy to ty to napisałeś ? Bo zdaję mi się ze problem jest bardziej poważny . 

Zniany nagówka robione przez silnik w ten sposób są niedopuszczalne .

23 godziny temu, Maju napisał:

Jak nie mam ŻADNEJ informacji DLACZEGO mnie taki opisany wcześniej zaszczyt spotyka, takie działanie bardzo źle się kojarzy.....mam nadzieję że już takie czasy nastają, nie wracają, gdy systemowo zamykano usta.     🙂

Edycja:
A tak na marginesie mógłbym tu wymienić szereg nicków osób których wpisy powinno się weryfikować z racji tej że w temacie "Polityka" podają na okrągło (i do wyboru) nieweryfikowane informacje, oczywiste dezinformacje, manipulacje i wręcz ordynarne, skandaliczne kłamstwa których jedynym źródłem są wpisy anonimowych ludzi z Twittera i memy!!

Ich wpisy powinny być na okrągło weryfikowane, bo to co tu uskuteczniają wygląda na przemyślane działanie mające na celu CELOWE wprowadzanie w błąd!

Arogancja oraz ignorancja postępuje. 
Wiele razy na fejsowych grupach audio spotykałem się z opiniami że na AS rządzi kolesiostwo, teraz to widać nazbyt jaskrawo. Blokowanie jednych by „pupile” mogli sobie do woli używać.

Co to jest że „Moderacja” odrzuca i nie rozpatruje zgłoszeń w których jakaś bezkarnie ubliżają od ruskich kmiotów itp.
   Napisz POlak a dostaniesz 3 punkty karne za to po tobie bezkarnie wożą się „ruskimi trollami”..  

Jawne kolesiostwo i dyskryminacja userów spoza kliki. 

Edytowane przez Seyv
42 minuty temu, Seyv napisał:

Silnik forum ma wiele do życzenia . Jest skopany.

No właśnie . Czy to ja napisałem czy kolega @Seyv ? ^^^^^^^^^^

Drugi cytat postu nr #39880  przeniesiony metodą kopiuj wklej.

39 minut temu, Seyv napisał:

Których użytkowników i jakie zmiany ?
Gdzie lista tych zmian żeby wiedzieć których nie używać. 

Dlaczego odrzucacie zgłoszenia jawnych ataków personalnych i obelg ? 

1 minutę temu, Niepokorny napisał:

Cytat przeniesiony z postu #39885 metodą kopiuj wklej napisanego przez kolegę @Niepokorny. Tak działa silnik i to może być podstawa do awantur na forum.

• Moderatorzy
2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Tak działa silnik i to może być podstawa do awantur na forum.

Cytujesz cytat z postu i dlatego silnik źle przypisuje autora, jednak wystarczy zerknąć wyżej i widać kto jest jego rzeczywistym autorem. Takie manipulacje są niezgodne z regulaminem a osoby się ich dopuszczające będą ponosił konsekwencje takiego postępowania.

9 minut temu, Seyv napisał:

Cytujesz cytat z postu i dlatego silnik źle przypisuje autora, jednak wystarczy zerknąć wyżej i widać kto jest jego rzeczywistym autorem. Takie manipulacje są niezgodne z regulaminem a osoby się ich dopuszczające będą ponosił konsekwencje takiego postępowania.

Czyli że jeśli silnik źle przypisuje autora to ja za silnik dostanę bana ?

Brawoo !!!!!!!!! . To powinno być poprawione przez programistę . Tak g woli ścisłości 

1 godzinę temu, Seyv napisał:
3 godziny temu, Maju napisał:

Jak długo taki stan rzeczy będzie trwać i jaki autorytet będzie decydować czy i kiedy moje wpisy można pokazać.    🙂

Było już wielokrotnie wyjaśniane - użyte słowo z listy słów zabronionych, silnik forum nie puszcza takiego postu.

A teraz rozumiem.....nie musiałem o tym wiedzieć.
Nie rozumiem co w tym co napisałem jest zabronione i oczekiwałbym takiej odpowiedzi.

1 godzinę temu, Seyv napisał:
2 godziny temu, Maju napisał:

Raz jeszcze o tym samym.....nikt w temacie "Polityka" nie pisze?
Skoro to jakaś awaria lub celowe zablokowanie (dla wszystkich) pisania tam, to wypadałoby coś o tym napisać.....uniknięto by takich emocjonalnych wpisów jak ten mój pierwszy dzisiaj.  

No akurat nikt nie pisze. Jak niewiele trzeba by w umysłach rodziły się teorie spiskowe. Dwa zabiegi okoliczności...

Czasem tak bywa jak się splotą dwa zbiegi okoliczności w takich okolicznościach lubią powstawać teorie spiskowe.

Mam przez to rozumieć, że jak zmienię nazwę jakiej użyłem do określenia PiS to ten mój wpis się ma szansę pojawić? A ja tylko napisałem tak o nich jak tu oponenci zwykli o nich pisać.....a tu takie zdziwko.   🙂

Pewnie jakbym użył popapranego słowa określającego innych, tych drugich to to też by nie przeszło.....teraz wszystko rozumiem, ale jaja.   🙂

To ciśnie się na usta pytanie:  gdzie można znaleźć listę tych słów, zwrotów tu zakazanych??

Edycja:
Tyle tylko, że tam na edycję za późno.   😞

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Moderatorzy
31 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Jeśli świadomie manipulujesz treścią by wywołać awantury.

7 minut temu, Maju napisał:

Mam przez to rozumieć, że jak zmienię nazwę jakiej użyłem do określenia PiS to ten mój wpis się ma szansę pojawić?

Tak

12 minut temu, Maju napisał:

gdzie można znaleźć listę tych słów, zwrotów tu zakazanych??

Proszę, oto ona:

;) 

nagrywamy.com

7 minut temu, Maju napisał:

gdzie można znaleźć listę tych słów, zwrotów tu zakazanych??

Niedługo będzie cały słownik j.polskiego i wyrazów bloskoznacznych i niektóre emotki .

3 minuty temu, Seyv napisał:

Jeśli świadomie manipulujesz treścią by wywołać awantury.

Zatrudnijcie  dobrego programistę - to nic nie boli . Zracam uwagę na techniczny błąd , a ty mnie posądzasz o awantury i manipulowanie tekstem . 

Dziwię się tylko jak komuś każą obsługiwać dźwig budowlany z zardzewiałymi linami , a ten się na to godzi.

• Moderatorzy
11 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

a ty mnie posądzasz o awantury i manipulowanie tekstem . 

O nic Cię nie posądzam. Pisze o sytuacjach o których wspomniałeś.

Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Tak działa silnik i to może być podstawa do awantur na forum.

Zdarzały się takie sytuacje i wszystkie niezamierzone zostały wyjaśnione. 

• Moderatorzy
2 godziny temu, Wojtek 1959 napisał:

Kto napisał ten post @Seyv czy @Maju ? . Jednak zadecydowano że @Seyv. Tak działa silnik strony . Z automatu.

Proponuję posty pisać drogą mailową , moderacja zatwierdzi i opublikuje . Silnik forum ma wiele do życzenia . Jest skopany. Tyle z mojej strony.

Nie zmuszamy do korzystania.

14 minut temu, Seyv napisał:

Zdarzały się takie sytuacje i wszystkie niezamierzone zostały wyjaśnione

Zatrudnijcie dobrego programistę - do poprawy błędów i napisania strony od nowa , jeśli taka jest koniecznoiść. 

Tyle z mojej strony .

• Administratorzy
2 godziny temu, dulon184 napisał:

A gdzie jest ta lista słów zabronionych .

nie ma takowych to mit stworzony na potrzeby kontroli umysłów przez polityków .......

listy nie damy bo będziecie wtedy unikać takowych i obrażać poprzez używanie innych obraźliwych ...

19 godzin temu, Niepokorny napisał:

@Espectro dlaczego moderatorzy dyskryminują wybranych userów a administracja to toleruje ?

Szczegóły z dowodami wysłałem na priv na które nie doczekałem się odpowiedzi..

1. nie znam takich przypadków.

2. pierwsze słyszę 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Kolego @dulon184 Czy to ty to napisałeś ? Bo zdaję mi się ze problem jest bardziej poważny . 

Zniany nagówka robione przez silnik w ten sposób są niedopuszczalne .

Raczej napewno nie mój to wpis . Tak na 95%.

54 minuty temu, Espectro napisał:

nie ma takowych to mit stworzony na potrzeby kontroli umysłów przez polityków .......

listy nie damy bo będziecie wtedy unikać takowych i obrażać poprzez używanie innych obraźliwych ...

2. pierwsze słyszę 

Zeby nie było . to nie jest atak na moderacje czy co tam innego .

Listy nie damy itd .

To tak samo kiedy prawodawca nie zrobi przepisów np drogowych żeby kierowcy  łamali przepisy .

Bez urazy , ale ten fragment jest bez sensu i logiki.

Nie podacie jakie to słowa abyśmy nie wiedzieli .

Czyli sami celowo pozwalacie na zakazane słownictwo .

Czy ja coś pokiełbasiłem?

Brawoo !!!!!!!!! . To powinno być poprawione przez programistę . Tak g woli ścisłości 

Prawdopodobnie to ja dostałem bana za chyba takowa sytuację .

Do tej pory NIKT nie pokazał całego niby mojego wpisu .

I ciekawostka .Nie dość że nie pokazano całości wpisu - nawet proste przepraszam nie padło .

A Kto ponosi winę za to że jakiś tam silnik robi ludziom bałagan

2 godziny temu, Espectro napisał:

2. pierwsze słyszę 

Bo nie chce znać i nie chce usłyszeć..

Jeżeli nazwę cię: ruskim kmiotem, prymitywem i ruskim trollem to w kilka minut dostanę punkty i bana. 

Jeżeli moje zgłoszenia z ww obelgami w moją stronę są przez Moderatora odrzucane to jest to nierówne traktowanie czyli dyskryminacja. 

Coś jeszcze wytłumaczyć ?

A wy piszecie; „zgłaszać, zgłaszać” 

Awantura o cytowanie? lol wystarczy pomyśleć, przed cytowaniem. Raz, dwa, można się pomylić. Później już człowiek wie. 

Akurat AS jest świetnie prowadzone pod względem technicznym. Ten kto się pruje, widocznie nie był w wielu miejscach w internecie.

Szybkie reakcje administratora zasługują na medal. 

Nie znałem drugiego takiego. Pewnie dużo siana mu płacą. xD

.

• Moderatorzy
2 godziny temu, dulon184 napisał:

Bez urazy , ale ten fragment jest bez sensu i logiki.

Nie podacie jakie to słowa abyśmy nie wiedzieli .

Cześć użytkowników znając pisownię słów których silnik nie puszcza zmienia literówkę by to obejść i zaraz są zgłoszenia i pretensje.

I czego dotyczą ciągłe pretensje i poruszane tu problemy? Polityki. Chcecie dyskutować o polityce to administracja wychodzi Wam na przeciw i zapewnia miejsce na forum do takich dyskusji. Nie podoba wam się to miejsce to zajmijcie się tym do czego to forum służy a więc audio i rozmowami na ten temat. 

Tematy audio i funkcjonalność forum z tym związana jest tu priorytetem a nie polityka. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aleee, osochozi?

Pytam nieśmiało, bo nie mogłem zapodać fotki w temacie winylowym...

Ukryta Zawartość

To ja zapytam, dlaczego moje dwa wpisy w zakładce Polityka nie pojawiły się do tej pory?

Innym się przyzwala, ale niekazdemu jak widać.

Przynajmniej jeden z nich nie jest obraźliwy, dlaczego ukryliscie te wpisy?

Ukryta Zawartość

Screenshot_20241019_234227_Firefox.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Próbowałem dodać ogłoszenie i:

- regulamin ogłoszeń nie jest dostępny

- zapytanie przez Wiadomości - Moderator   jeszcze nie odczytano

Mdoderator1   jeszcze nie odczytano

audiostereo.pl  jeszcze nie odczytano

- ogłoszenia na stronie nie ma

- minął tydzień+.

Pozdrawiam

Przekazuj obiektywnie swoje subiektywne oceny.

7 godzin temu, passer napisał:

- zapytanie przez Wiadomości - Moderator   jeszcze nie odczytano

Mdoderator1   jeszcze nie odczytano

audiostereo.pl  jeszcze nie odczytano

Wyślij zapytanie aktywnej obsłudze, a nie kontom testowym.

Ukryta Zawartość

10 godzin temu, sir.jax napisał:

Przynajmniej jeden z nich nie jest obraźliwy

xD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez J4Z

.

• Administratorzy
W dniu 19.10.2024 o 20:08, Bezlitosna Niusia napisał:

Screenshot_2024-10-19-18-43-04-452_com.android.chrome.thumb.jpg.62640526cfc414cf9edc58278897f5d6.jpg

Aleee, osochozi?

Pytam nieśmiało, bo nie mogłem zapodać fotki w temacie winylowym...

limit wielkośći

image.png

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Moderatorzy
37 minut temu, Espectro napisał:

limit wielkośći

Ukryta Zawartość

A jesteśmy w stanie zrobić tak, aby system automatycznie konwertował fotki do mniejszych rozmiarów?

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.