Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie zastanawiam czy ten user kiedykolwiek dostanie Bana. Jego wpisami z jednego tylko dnia można by śmiało zbanować kilka osób.

Choćby tylko ten jeden wpis można podciągnąć pod kilka kategorii łamiących regulamin. 

Ewidentnie jest pod ochroną. 
Domyślam się dlaczego i kto go chroni, zresztą nie tylko ja..

23 minuty temu, endriuw napisał:

Marzy ci się coś takiego 🌈 z xiędzami?🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ostatnio to norma na plebaniach.🌈🙂

A potem płacz że komuś puściły nerwy. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Niepokorny
12 godzin temu, Espectro napisał:

nazwanie kogoś ignorantem i podparcie swej wypowiedzi przykładami dlaczego tak sie uważa nie jest błędem ale pisanie "ty ignorancie" i użycie innych obraźliwych słów jest już obraźliwe samo w sobie. 

Zdaje się że opinie prawdziwych antropologów kulturowych o panu Cejrowskim są bardziej dosadne niż moja, wystarczy sobie poszukać w sieci.  Fakt, że nisko oceniłem jego kwalifikacje, ale w porównaniu z tym, co tu się co chwila pisze np. o Tusku, to taki delikatny pstryczek był.  Oczywiście z drugiej strony najmniejszych prób podjęcia dyskusji nie było, jedynie wściekły atak personalny, jak zawsze zresztą.

II. ZASADY I WARUNKI KORZYSTANIA Z FORUM DYSKUSYJNEGO

§ 6.

...

Dokonywanie za pośrednictwem Forum jakichkolwiek działań naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa jest zabronione. W szczególności niedozwolone jest:

...

wzywanie za pośrednictwem Forum do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, czy też propagowanie przemocy lub agresji

Nieskrywana radość z ludobójstwo dokonanego przez Izrael w Gazie i przewidywanych dalszych zbrodniczych działań, podszyte rasizmem stawianie interesów naródu Żydowskiego ponad prawami człowieka dla innych narodów, robienie z Forum AS narzędzia ideologicznej propagandy poprzez seryjne przedruki obszernych opracowań bez własnego komentarza, do tego pomniejsze wykroczenia, za które systematycznie karany jest banem... wnioskuję o dożywotni ban dla usera @toptwenty

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

II. ZASADY I WARUNKI KORZYSTANIA Z FORUM DYSKUSYJNEGO

§ 6.

...

Dokonywanie za pośrednictwem Forum jakichkolwiek działań naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa jest zabronione. W szczególności niedozwolone jest:

...

wzywanie za pośrednictwem Forum do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, czy też propagowanie przemocy lub agresji

Nieskrywana radość z ludobójstwo dokonanego przez Izrael w Gazie i przewidywanych dalszych zbrodniczych działań, podszyte rasizmem stawianie interesów naródu Żydowskiego ponad prawami człowieka dla innych narodów, robienie z Forum AS narzędzia ideologicznej propagandy poprzez seryjne przedruki obszernych opracowań bez własnego komentarza, do tego pomniejsze wykroczenia, za które systematycznie karany jest banem... wnioskuję o dożywotni ban dla usera @toptwenty

Hoho, mamy jednoosobowy trybunał ludowy?  Póki co jeszcze żaden wyrok w kwestii rzekomego ludobójstwa nie zapadł.

26 minut temu, szymon1977 napisał:

W pełni popieram. Toptwenty zachowuje sie w sposob skandaliczny i haniebny. Nie rozumiem, jak zarząd może wyrażać przyzwolenie na te systematyczne cyniczne działania. To nie jest jakaś zabawa w piaskownicy. Nie można kpić z ludzkiej krzywdy.

Warto być przyzwoity!

Edytowane przez TAtomicus

Chciałbym uroczyście podziękować mod/adm za utrzymanie w tym temacie porządku i za stworzenie oddzielnego zamkniętego infotopicu. Świetna robota, jesteście najlepsi, oby tak dalej. 💪

Serdeczne pozdrowienia 

oZn0O8m.png

.

13 minut temu, Zbig napisał:

Hoho, mamy jednoosobowy trybunał ludowy?  Póki co jeszcze żaden wyrok w kwestii rzekomego ludobójstwa nie zapadł.

Masz wątek tematyczny, tam możesz swoją "wiedzą" się wykazać.

Edytowane przez szymon1977

13 godzin temu, soundchaser napisał:

Napisałem coś w stylu: sam jesteś ignorant za wpis obrażający Cejrowskiego, w którym padły słowa ignorant i niewykształcony celebryta.

To są jakieś niebywałe absurdy, co tu teraz wypisujesz,😀....

"Niewykształcony celebryto"....

.....

Co to ja mam z tymi moimi forumowymi ludziami - to już przechodzi ludzkie pojęcie...🤕🌈

26 minut temu, szymon1977 napisał:

wnioskuję o dożywotni ban dla usera @toptwenty

Łoo.. panie. Trzymam 👍.
Gdy ja podobnie zwracałem tu uwagę na promotora prostalinowskiej młodzieżówki to obrażano mi żonę, oskarżano o wychwalanie moskala (taki lewacki fikołek taktyczny) etc.. 

Powodzenia bo trzeba ich wytykać palcami ✌️

18 minut temu, szymon1977 napisał:
30 minut temu, Zbig napisał:

Masz wątek tematyczny, tam możesz swoją "wiedzą" się wykazać.

Przypomnę Ci jeszcze tylko. "specjalisto" od regulamimu, że od zgłaszania naruszeń jest ustalona procedura, a to co w tej chwili tu robisz, to nic innego, tylko próba wywierania presji na moderację i publiczne nawoływanie do linczu na kimś kto śmie mieć odmienny pogląd od Twojego.

54 minuty temu, Zbig napisał:

opinie prawdziwych antropologów kulturowych o panu Cejrowskim są bardziej dosadne

On wynajmuje miejscowego do włóczęgi.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

9 minut temu, Zbig napisał:

Przypomnę Ci jeszcze tylko. "specjalisto" od regulamimu, że od zgłaszania naruszeń jest ustalona procedura, a to co w tej chwili tu robisz, to nic innego, tylko próba wywierania presji na moderację i publiczne nawoływanie do linczu na kimś kto śmie mieć odmienny pogląd od Twojego.

O, obrońca wolnego słowa. Mylisz się. Toptwenty z jakąś fanatyczną zaciekłoşcią powtarza tezy propagandy Izraela. wbrew faktom. To nie jest kwestia poglądów.

No, chyba, że uznany, że pochwalanie zbrodni, i rasistowskie zachowania to są akceptowalne poglądy.

Rozumiem, że jesteś zwolennkiem zachowań niejawnych. Donosy, etc.

Ja nie. Oświadczam publicznie, że zgłaszam tę sprawę do 

Ukryta Zawartość

Na razie czekam na decyzję Adminów. Nie oczekuję zbyt wiele.
.

Ukryta Zawartość

18 minut temu, Zbig napisał:

od zgłaszania naruszeń jest ustalona procedura

Naruszenia zgłaszam zgodnie z procedurą.

19 minut temu, Zbig napisał:

a to co w tej chwili tu robisz

Wnioskuję bo mam do tego prawo, a Ty nie mając nic do powiedzenia obrażasz mnie przypisywaniem niecnych zamiarów.

1 minutę temu, TAtomicus napisał:

Rozumiem, że jesteś zwolennkiem zachowań niejawnych. Donosy, etc.

Nie rozumiesz.  Od zgłaszania jest przycisk Zgłoś a nie rozdmuchiwanie tematu w wątku organizacyjnym, gdzie personalizowane tematów, co tu właśnie zachodzi, powinno być surowo karane.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Naruszenia zgłaszam zgodnie z procedurą.

Wnioskuję bo mam do tego prawo, a Ty nie mając nic do powiedzenia obrażasz mnie przypisywaniem niecnych zamiarów.

Potrójne kłamstwo.  Wyjaśnienie powyżej, nie będę się powtarzał.

2 minuty temu, TAtomicus napisał:

Oświadczam publicznie, że zgłaszam tę sprawę do 

Ukryta Zawartość

Super. 

Masz dostęp do archiwum zlikwidowanego tematu o polskim antysemityźmie? Ja zrobiłem sobie kopie wszystkich antysemickich postów z tamtego tematuy i czekam na okazję, żeby je tam wysłać. 

Ukryta Zawartość

28 minut temu, jar1 napisał:

No to pora zamykać kolejne wątki, tak, jak ten.

A dlaczego całe wątki? Wystarczy zamknąć tych, co łamią Regulamin.

Edytowane przez szymon1977

Czy jeśli ktoś ewidentnie i systematycznie kłamie, manipuluje, i lansuje teorie spiskowe, to można go nazwać paranoikiem, patologicznym kłamcą i manipulantem czy to już będzie atak personalny? Czy jeśli ktoś uprawia machalną bezczelną propagandę to można nazwać go nachalnym i bezczelnym propagandzistą? Czy to znowu będzie atak personalny?

Godzinę temu, TAtomicus napisał:

Czy jeśli ktoś ewidentnie i systematycznie kłamie, manipuluje, i lansuje teorie spiskowe, to można go nazwać paranoikiem, patologicznym kłamcą i manipulantem czy to już będzie atak personalny? Czy jeśli ktoś uprawia machalną bezczelną propagandę to można nazwać go nachalnym i bezczelnym propagandzistą? Czy to znowu będzie atak personalny?

Zrozum w końcu, że to co dla jednych jest teorią spiskową, kłamstwem, czy manipulacją - dla drugich jest faktem i prawdą.
I nie jesteś w stanie udowodnić, że akurat Ty masz rację...zwłaszcza w dzisiejszych czasach - pełnych dezinformacji i fałszu.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Zrozum w końcu, że to co dla jednych jest teorią spiskową, kłamstwem, czy manipulacją - dla drugich jest faktem i prawdą.
I nie jesteś w stanie udowodnić, że akurat Ty masz rację...zwłaszcza w dzisiejszych czasach - pełnych dezinformacji i fałszu.

Jeśli ktoś twierdzi, że _cały_ świat jest w spisku (podając dodatkowo powód, że dlatego, że go nie lubi) to jest to wystarczający dowód na obłąkanie.

16 minut temu, TAtomicus napisał:

Jeśli ktoś twierdzi, że _cały_ świat jest w spisku

Nikt tak nie twierdzi...coś zmyślasz. Czyli manipulujesz.

10 minut temu, soundchaser napisał:

Nikt tak nie twierdzi...coś zmyślasz. Czyli manipulujesz.

Twierdzi tak osobnik wypowiadający się przed tobą. Konkretnie twierdzi, że wszelkie opinie i informacje pojawiające się na całym świecie nt zbrodniczych działań państwa Izrael powodowane są antysemityzmem. Krytyki Izraela ze strony środowisk i organizacji żydowskich nie komentuje, bo mu to nie pasuje. Zachowuje się, jak inny paranoik, niejaki minister Macierewicz.

21 minut temu, toptwenty napisał:

Co można poradzić na to, że świat kolegi i kolegów kolegi obejmuje głównie antysemitów?

Ukryta Zawartość

Zacytuj  przymajmniej jednego mojego posta, któryby dowodził mojego antysemtyzmu.
Czekam.

Krytyka zbrodniczego reżimu w Izaelu nie jest antysemityzmem. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez TAtomicus
17 godzin temu, TAtomicus napisał:

No, nie ma wykształcenia kierunkowego w kontekście tematów na które się publicznie wypowiada. Ignorantem jest jak najbardziej.

A propos Cejrowskiego - wiesz jakby wyglądał świat gdyby w danym temacie wypowiadali się tylko ci wykształceni kierunkowo, zwłaszcza gdyby głosili kłamstwa zgodne z poprawnością polityczną, a inni mieli zakaz wypowiadania się bo nie są wykształceni kierunkowo, nawet gdyby głosili prawdę?

Zdaje się, że właśnie świat do tego zmierza, a Ty popierasz taką jego formułę. I to nie jest teoria spiskowa.

P.S. Przepraszam za ostatnie wpisy, które nie są w temacie wątku, ale musiałem zareagować, bo niektórzy nie rozumieją.

Edytowane przez soundchaser
13 minut temu, TAtomicus napisał:

Twierdzi tak osobnik wypowiadający się przed tobą. Konkretnie twierdzi, że wszelkie opinie i informacje pojawiające się na całym świecie nt zbrodniczych działań państwa Izrael powodowane są antysemityzmem. Krytyki Izraela ze strony środowisk i organizacji żydowskich nie komentuje, bo mu to nie pasuje. Zachowuje się, jak inny paranoik, niejaki minister Macierewicz.

Chłopie - ale Ty twierdziłeś co innego:

37 minut temu, TAtomicus napisał:

Jeśli ktoś twierdzi, że _cały_ świat jest w spisku

2 minuty temu, TAtomicus napisał:

No, ale kto ma w takim razie zweryfikować tę prawdę u Cejrowskiego?

Logicznie myślący odbiorca i posiadający własny rozum, nie obarczony najmniejszym stopniem zindoktrynowania.

12 minut temu, TAtomicus napisał:

Krytyka zbrodniczego reżimu w Izaelu nie jest antysemityzmem. 

Czy do kolegi coś dociera, bo mam  wrażenie, że rzucam grochem o ścianę. 🙂

Reżim w Izraelu nie jest zbrodniczy. To po pierwsze.

A po drugie - jest obecnie na świecie wiele naprawdę zbrodniczych reżimów. Proszę się zainteresować nimi.

Albo łatka antysemity przylgnie do kolegi na długo.

18 minut temu, TAtomicus napisał:

Zacytuj  przymajmniej jednego mojego posta, któryby dowodził mojego antysemtyzmu.

Zacytuj jeden, który by tego nie dowodził.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.