Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Wyłączyłem na chwilę adblocka. Jeśli to jest nieuciążliwa reklama to ja jestem święty turecki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Misio38

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

Jeszcze żeby to się 3x dziennie pojawiało... a pojawia się co 3 kliknięcia.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Teraz, szymon1977 napisał:

I jest zgodne z tematyką forum na dokładkę.

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

29 minut temu, Misio38 napisał:

I jest zgodne z tematyką forum na dokładkę.

Dlatego jako przeciwnik używania AdBlock, używam AdBlock. Amen.

Samoczynne powtórzenie cytatu. iOS Chrome. Zdarza nader często…

Dodawanie posta trwa i trwa… 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

W dniu 29.11.2024 o 19:03, soundchaser napisał:

Dzisiaj Black Friday, to może jakaś promocja? 😆

Za jeden wpis, nawet trzy nagrody od trzech modów 🙂

• Administratorzy
11 godzin temu, szymon1977 napisał:

powinno co ok 30-45 minut 

4 godziny temu, Tajitsu napisał:

Samoczynne powtórzenie cytatu. iOS Chrome. Zdarza nader często…

Dodawanie posta trwa i trwa… 

aktualnie od 3 dni ciekawy atak 🙂 

image.png

powinno być ok teraz z działaniem forum .....

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

21 godzin temu, Espectro napisał:

aktualnie od 3 dni ciekawy atak 🙂 

Póki co działa normalnie. Nie zaobserwowałem dublowania cytatów.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

23 godziny temu, Espectro napisał:

atak

Panie Kapitanie, znowu atakują! 
Wątek polityka powtórzenie samoczynne cytatu i odpowiedzi.

Edit

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tajitsu

"Wojna w strefie Gazy-Palestyna i Izrael": czy możecie posprzątać wątek z przepychanek o PiS-Covid?

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

"Wojna w strefie Gazy-Palestyna i Izrael": czy możecie posprzątać wątek z przepychanek o PiS-Covid?

własnie sprzątany 🙂 

35 minut temu, Espectro napisał:

własnie sprzątany 🙂 

No, ja znowu dostałem 5 punktów za użycie określenia „bredzi jak potłuczony”. No, ale ktoś twierdzi, że „polska lewica (dla tego kogoś PIS) wraz z europejską lewicą, znaczy lewakami z EU, zamordowała 200 tys w trakcie Covidu”, to chyba moja ocena była uzasadniona? Powiedziałbym nawet, że to z mojej strony eufemizm był. Więc skąd to ostrzeżenie?

Czy gdybym napisał „bredzi jak Piekarski na mękach” to byłoby ok?

Edytowane przez TAtomicus
32 minuty temu, Espectro napisał:

🙂

Mam pytanie, czy można wcześniej uwolnić Szanownych @caleb66 & @Niepokorny ?

• Administratorzy
3 minuty temu, TAtomicus napisał:

No, ja znowu dostałem 5 punktów za użycie określenia „bredzi jak potłuczony”. No, ale ktoś twierdzi, że „polska lewica (dla tego kogoś PIS) wraz z europejską lewicą, znaczy lewakami z EU, zamordowała 200 tys w trakcie Covidu”, to chyba moja ocena była uzasadniona? Powiedziałbym nawet, że to z mojej strony eufemizm był. Więc skąd to ostrzeżenie?

Tematy polityczne covidowe itd w temacie "wojna w strefie gazy..."

1 minutę temu, Tajitsu napisał:

Mam pytanie, czy można wcześniej uwolnić Szanownych @caleb66 & @Niepokorny ?

nie da rady 

3 minuty temu, Espectro napisał:

Ale temat kowidowy wprowadził tam osobnik, którego skrytykowałem. Co do polityki, to temat Gazy jest tematem politycznym, niestety. Aczkolwiek, faktycznie, wparowali tam koledzy, z obsesja nt lewactwa i tak się wszystko zaczęło.

• Administratorzy
8 minut temu, TAtomicus napisał:

Ale temat kowidowy wprowadził tam osobnik, którego skrytykowałem. Co do polityki, to temat Gazy jest tematem politycznym, niestety. Aczkolwiek, faktycznie, wparowali tam koledzy, z obsesja nt lewactwa i tak się wszystko zaczęło.

Nie trzeba było prowadzić offtopowej dyskusji przez kilka stron...

A po jakie licho?

38 minut temu, Espectro napisał:

nie da rady 

I słusznie . Oby jak najdłużej

34 minuty temu, Espectro napisał:

Czy ktoś dostał i co dostał nie moja sprawa, ale cała strona przepychanek PiS vs Covid nadal jest widoczna.

5 godzin temu, Espectro napisał:

To ja jeszcze raz. Punkty karne dostałem za użycie określenia “bredzisz, jak potłuczony”, a nie za jakieś rzekome offtopiki. Nazwałem tak osobnika, który w wątku o Gazie wyjechał z “200 tys. zgonów nadmiarowych” spowodowanych przez jakieś wyimaginowe lewactwo. Lewactwo bowiem dla tego osobnika to wszystko, co nie jest jego formacją. Po poddaniu tegoż krytyce (bredzisz, jak potłuczony) zostałem nazwany “sługą BigPharmy”. To ja pytam: ewidentnego debilizmu nie można nazywać debilizmem? A gdybym zamiast “bredzisz jak potłuczony” napisał “bredzisz jak Piekarski na mękach” to byłoby ok dla Moderacji czy nie?

Edytowane przez TAtomicus

Na dodatek z tych “200 tys zgonów” w wyniku działania lewactwa w postaci PIS potwierdziło mu tezę, że “lewica ma zawsze krew na rękach”. 
A, i zostałem oczywiście nazwany sługusem, a nie sługą (jak poprzednio napisałem). Ja się za to nie obrażam, ale dlaczego mi zabrania nazywania rzeczy po imieniu? Dostrzegam tu jakiś brak bezstro

Podajcie ilosc banowanych userow.

Dajcie znowu licznik odslon przy materialach podawanych przez userów ,ukrywaqcie to zeby user nie wiedział jak jest wartosciowy?

30 minut temu, kostropaty napisał:

i hawajska dla każdego!!

596b45d8917f94c3cfd9f5e8b131ee4c.jpeg

• Administratorzy
3 godziny temu, TAtomicus napisał:

To ja jeszcze raz. Punkty karne dostałem za użycie określenia “bredzisz, jak potłuczony”, a nie za jakieś rzekome offtopiki. Nazwałem tak osobnika, który w wątku o Gazie wyjechał z “200 tys. zgonów nadmiarowych” spowodowanych przez jakieś wyimaginowe lewactwo. Lewactwo bowiem dla tego osobnika to wszystko, co nie jest jego formacją. Po poddaniu tegoż krytyce (bredzisz, jak potłuczony) zostałem nazwany “sługą BigPharmy”. To ja pytam: ewidentnego debilizmu nie można nazywać debilizmem? A gdybym zamiast “bredzisz jak potłuczony” napisał “bredzisz jak Piekarski na mękach” to byłoby ok dla Moderacji czy nie?

to ja jeszcze raz...

offtopy w temacie .....

1 godzinę temu, atmeg napisał:

Podajcie ilosc banowanych userow.

Dajcie znowu licznik odslon przy materialach podawanych przez userów ,ukrywaqcie to zeby user nie wiedział jak jest wartosciowy?

jakie było pytanie ? 

15 minut temu, Espectro napisał:

jakie było pytanie ? 

O licznik.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.