Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Moje czepianie się nie ma nic wspólnego z Twoim poprzednim wpisem. Poza tym przecież nie pisałeś tego mając na myśli jedynie moją osobę, prawda?

Powinieneś tamten wpis zamieścić gdzie indziej i skierować go do innych osób.

Powinieneś tamten wpis zamieścić gdzie indziej i skierować go do innych osób

Och,

typowe odwracanie kota ogonem. Taki troszku nieudolny Garfield...

Proszę pamiętaj, że mimo tego, iż w większości kwestii stoimy po przeciwnych stronach "barykady", cenię Cię za inteligencję.

;-)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Czy wystarczająco jasno wytłumaczyłem?

Nie, bo napisałem:

"Tak na spokojne, jak przeczytałem powyższe wpisy":...

Jak je też przeczytasz na spokojnie i z dystansem, to wtedy tak naprawdę powinieneś zrozumieć o co mi chodziło.

;-)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Ja muszę się użerać z ta wojna pomiędzy naszym forum a dywersantami przez cały czas, zatem trudno mi czasem przeczytać pyskówkę na spokojnie. Proszę abyś napisał mi na spokojnie i w jasny sposób na PW jak powinienem rozumieć Twój wpis.

serdeczności.

W.

Sezon urlopowo wakacyjny dobiega konca a tu taki rwetes o pewne miejsce azyl :)

Przeciez to proste - zeby dolaczyc wystarczy chciec, dac sie poznac z dobrej strony, wypracowac sobie troche "lajkow"

A potem -

blichtr, splendor, styl patosu pelen,

wykwintna inspirujaca atmosfera tam bardzo ceniona

To jest subforum specjalnej troski dla wybranych zaproszonych

Bez moderatorow, a dla zainteresowanych, ktorym by sie zachcialo:

klub.audiostereo.pl/salonik/dolacz

PS

Okropnie ten post idealistyczny :)

PPS

Zdziwilo mnie ze tomkly i neomammut tam nieaktywni - przeciez do tej pory dla mnie sa calkiem bezkonfliktowi

arku, squad05, szymon1 - owszem czasami zbyt dosadne posty wysylaja

Nie dziwne ze moga budzic kontrowersje, ale Tomkly ? Neomammut ?

Pozdrawiam - jakis czas bede nieobecny poza forum i netem

Na razie !

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Tak na spokojnie,

jak przeczytałem powyższe wpisy, przypomniał mi się cytat z popełnień jednego z moich ulubionych pisarzy:

"Ludzie, którzy nie pot­rze­bują in­nych ludzi, pot­rze­bują in­nych ludzi, by im oka­zywać, że są ludźmi, którzy nie pot­rze­bują in­nych ludzi."

Ku rozwadze. ;-)

"Czy Ciebie się sufit spadł na głowę Wąski?"

litości Kolego!

Zupełnie nie rozumiem takich przytyków o dywersantach bo przecież każdy ma święte prawo zakładać sobie tyle forów ile mu się podoba.

Nie rozumiem też skąd wnioski typu "mając resztę za swołocz i trolli". Akurat było dokładnie na odwrót, salonik to była taka desperacka próba obrony przed ciągłymi atakami.

A w ogóle to ryzykowne jest pisanie o czymś, czego się nie widziało, a przecież nie masz vlado dostępu do zawartości tamtego forum.

No i jeszcze jedno: normalne jest też to że jest się obecnym w wielu miejscach, tu , w saloniku, na innych forach. Co w tym dziwnego?

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Vlado, mój Ty kochanieńki bidulku. Przecież wiele osób pisało zaraz po powstaniu potworka, że tak będzie. Postulowano to i owo, ale byliście głusi (moderatorzy). Więcej - broniliście tego nowotworu, jak...wolności? Zapóźne żale, próżny trud, czy coś koło tego.

(...) To jest subforum specjalnej troski dla wybranych zaproszonych

Bez moderatorow, a dla zainteresowanych, ktorym by sie zachcialo:

(...)

Xetrasie,

sorry lecz Ci się pomemlało:

gdyby nie „moderradorów”

w saloniku działanie

AS miałby więcej Userów na stanie

…taka sytuacja

Tak na spokojnie,

jak przeczytałem powyższe wpisy, przypomniał mi się cytat z popełnień jednego z moich ulubionych pisarzy:

"Ludzie, którzy nie pot­rze­bują in­nych ludzi, pot­rze­bują in­nych ludzi, by im oka­zywać, że są ludźmi, którzy nie pot­rze­bują in­nych ludzi."

Ku rozwadze. ;-)

Pamiętaj tylko, że gdy to napisał - rzucił palenie.

Umarł, znaczy:)

Vlado, mój Ty kochanieńki bidulku. Przecież wiele osób pisało zaraz po powstaniu potworka, że tak będzie. Postulowano to i owo, ale byliście głusi (moderatorzy). Więcej - broniliście tego nowotworu, jak...wolności? Zapóźne żale, próżny trud, czy coś koło tego.

Mama ma mambę, tata ma mambę...

I ja też skromniutkom protestował...

Wykasować w diabły ten cały Salonik. I - nie zapominać, że taki syf miał miejsce.

"Czy Ciebie się sufit spadł na głowę Wąski?"

litości Kolego!

Nie Pawle, nie spadł.

Tylko mnie czasem boli, że miłośnik tego samego typu lamp jak ja swą energię niepotrzebnie marnuje.

Nie wchodźmy dalej w dyskusję.

pzdr

Wu

Wybacz ale sie nie zgodze

Czubsi przestal po atakach "boksera"

Przypomne:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z posta #5180

Klub miłośników Sansui został przejęty przez miłośników sony. Na tym forum obowiązuje dziki kolonializm korporacyiny. Sam jestem sympatykiem jednej i drugiej marki ale rozwalanie wątków to tu taka moda.

w zwiazku z takim stanem co moze moderator ?

PS

Ten post @ #8113

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xetras

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie Pawle, nie spadł.

Tylko mnie czasem boli, że miłośnik tego samego typu lamp jak ja swą energię niepotrzebnie marnuje.

Nie wchodźmy dalej w dyskusję.

pzdr

Wu

Fakty drogi Kolego,fakty,to one przeczą Twoim porównaniom a lampy niechaj łączą :)

PS

Ten post @ #8113

Piszemy o dwóch różnych sytuacjach. Ty piszesz o niemożności/zaniechaniu a ja wspominam "nadmiar dobrych chęci". Taka drobna różnica między naszymi przykładami...

Zupełnie nie rozumiem takich przytyków o dywersantach bo przecież każdy ma święte prawo zakładać sobie tyle forów ile mu się podoba.

Masz specyficzne poczucie humoru. Wybacz, ale czuje się zwolniony z odniesienia się do reszty Twojego wpisu.

To prawda, ale jeśli chodzi o moja osobę wyłącznie połowiczna. Ja broniłem tego projektu w początkowej fazie powstawania. Broniłem, bo tak powinienem czynić jako moderator. Jedynak kiedy dostawszy w swe ręce narzędzie moderacyjne w postaci kartek i banów, założyciele saloniku jawnie pokazali o co w tym projekcie rzeczywiście im chodzi, nie mogłem udawać, że to również popieram.

Poprosiłem Adminów i moderatorów o zweryfikowanie podejścia do tego projektu, własnie przez wzgląd na tamtą patologię. Postawa "króla" saloniku i wiodących graczy, bardzo ułatwiła nam podjecie odpowiedniej decyzji.

Szybko między wierszami pyskówek dowiedzieliśmy się, że projekt utworzenia kontr-forum jest u nich na ukończeniu i akcja przeciągania użytkowników również. Od tamtej pory uczyniono co uczyniono a salonik jest tym czym jest.

Salonik miał być miejscem pozwalającym wyłapać wszystkich, którzy potencjalnie przeszliby na nowe forum. Akcje wypadowe salonikowców na otwarte forum w celu wszczynania zatargów pomiędzy użytkownikami były częścią planu.

Bajka, którą jak mantrę powtarzają salonikowcy, a którą przekuł w czterowiersz drogi @Cytrus, jest tylko mamieniem rzeczywistej prawdy.

"sorry lecz Ci się pomemlało:gdyby nie „moderradorów”

w saloniku działanie

AS miałby więcej Userów na stanie"

A prawda o saloniku zostanie upubliczniona, aby nikt nie dał się nabierać ludziom działającym perfidnie.

W.

Fakty drogi Kolego,fakty,to one przeczą Twoim porównaniom (...)

Powtarzam ze spokojem: proszę przeczytać powtórnie zamieszczony przeze mnie cytat. Niestety dotyczy on nas wszystkich. Proszę to w końcu zrozumieć...

Włodku! Moderatorze a i forumowy Kolego!

Nie obiecuj, że kiedyś tam, coś, owo i insze...

Upublicznij już dziś i teraz. Bez wahania i obaw.

Forum działa, jak mniemam 24/24 i 7/7.

Przynajmniej ostatnio:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Bajka, którą jak mantrę powtarzają salonikowcy, a którą przekuł w czterowiersz drogi @Cytrus, jest tylko mamieniem rzeczywistej prawdy.

"sorry lecz Ci się pomemlało:gdyby nie „moderradorów”

w saloniku działanie

AS miałby więcej Userów na stanie"

A prawda o saloniku zostanie upubliczniona, aby nikt nie dał się nabierać ludziom działającym perfidnie.

Ja Cie!

Czyli zostałem wciągnięty jako pionek w większy Plan...

No to nie mogę się w takim razie doczekać, by otworzono mi oczy.

Zaprawdę powiadam Wam - odpłacę Pięknym za Nadobne!

Postawa "króla" saloniku i wiodących graczy

Może należy tu chociaż odkryć karty, bo mimo niemałego stażu nie wiem kto tam przewodził. A z wypowiedzi wynika smutny wniosek, że twarde opowiedzenie się po jednej ze stron podsycało podział i tym samym ułatwiało rekrutację. Gdyby udawać, że nic się nie dzieje, to by te podchody im przyszły z większym trudem.

Pozytywne jest to, że chyba nabrali wstydu i jakby mniej ich tutaj. Na to chyba liczyliśmy (patrząc z nadzieją na Salonik), a jest jeszcze lepiej. Oby tak trzymali.

Ja Cie!

Czasami jest się Machinatorem a czasami trybikiem w Machinie....

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Raczej Kronika Wypadków Tysko-Krakowskich sprzed kilku lat ; )

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Czy właściciele forum, moderatorzy, admini mogą przegłosować definitywne zamknięcie tej hańby jaką był koń trojański w postaci saloniku?

Czy właściciele forum, moderatorzy, admini mogą przegłosować definitywne usunięcie i zbanowanie przewrotowców nadal mieszających na naszym forum?

Merytoryczne wpisy można przenieść do zakładek tematycznych. Wiele pracy z tym nie będzie bo lwy nie miały w tej kwestii wiele do powiedzenia (spłodzono 40 tematów). Głównie obrzucano błotem tłuszczę oraz prowadzono działania zaczepno - dywersyjne.

Edytowane przez Szymon1

Ja Cie!

:-) Kto kijem w ognisku iskry krzesze-

ten łatwo oczy zaprószyć może.

W.

Gość papageno

(Konto usunięte)
<br />Ja broniłem tego projektu w początkowej fazie powstawania.<br />

Dlaczego? Bo uwierzyłeś we wtłaczane Tobie (i nie tylko) brednie o bumie1234 i niemożności swobodnego (czytaj - bezkrytycznego) pitolenia różnych kwestii?) Jesteś zbyt inteligentny, by dać się nabrać na podobne pierdoły. Co zatem Tobą naprawdę kierowało w onym czasie? Domyślam się, ale to teraz nie ma najmniejszego znaczenia. Po prostu zamknijcie ten twór, wyznajcie winy, proście o przebaczenie i zadośćuczyńcie.Tyle wymaga zwykła przyzwoitość. Zwłaszcza w katolickim kraju. Amen.

Czy właściciele forum, moderatorzy, admini mogą przegłosować definitywne usunięcie i zbanowanie przewrotowców nadal mieszających na naszym forum?

A jest już przygotowana czarna lista ludzi do odstrzału ? :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Raczej Kronika Wypadków Tysko-Krakowskich sprzed kilku lat ; )

Ano.

Warto panować

nad językiem

bo można dostać

obuchem

a nie scyzorykiem

;-)

Stara lekcja. Dziękuję za przypomnienie Rochu. Aczkolwiek tu nie ma jednak zastosowania.

pozdrawiam

Wu

Tak. Ostatnie wydarzenie jakim była owa próba zawłaszczenia forum, a następnie otwarcie kontr-forum w celu przejęcia użytkowników, wymaga poczynienia kilku zmian na naszym forum, aby zabezpieczyć spokój i równowagę wszystkim użytkownikom.

Oczywiście nie zrobimy tego z dnia na dzień, jednak wszystko zostanie zoptymalizowane pod względem zapewnienia spokoju i bezpieczeństwa. Oczywiście wszelkie działania dywersyjne będą pod szczególnym nadzorem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.