Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

W tym konkretnym przypadku o którym dyskutujemy nie chodzi o różnicę poglądów i wybujały temperament.Tu chodzi o chamstwo,łamanie regulaminu,podszywanie się pod forumowczów i napuszczanie jednych na drugich.To świadome działanie człowieka być może niezrównoważonego psychicznie.Takich należy z forum eliminować.

Nie ma podwójnych standardów.

To m.in. staram się powtarzać kolegom z jednej i drugiej strony barykady.:)

W tym konkretnym przypadku o którym dyskutujemy nie chodzi o różnicę poglądów i wybujały temperament.Tu chodzi o chamstwo,łamanie regulaminu,podszywanie się pod forumowczów i napuszczanie jednych na drugich.To świadome działanie człowieka być może niezrównoważonego psychicznie.Takich należy z forum eliminować.

Rozmawiamy o innych rzeczach.

Mi nie chodzi o tego biedaka, a o w/w animozje międzyforumowe. ;)

Edytowane przez globtroter1

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

A ,to ja nie wiem o co chodzi.

... to pewnie i lepiej dla Ciebie! ;)

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

Proponowałbym aby ci, którzy z wiadomych sobie powodów, ponownie pojawili się na forum - pod zmienionymi nickami - wrócili do swoich starych.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

W wielu wypadkach to pewnie technicznie niemożliwe, bo zostali pod tymi nickami definitywnie zbanowani lub sami wnioskowali o ich wykreślenie, często wraz ze wszystkimi wpisami.

Chyba, że możliwa jest w tym względzie jakaś (głównie techniczna, ale i faktyczna) amnestia?! ;)

- Do której tak, czy owak wszystkich, bez względu na merytoryczne poglądy i wspomniane, często szkodliwe emocje i wynikające z nich potem uprzedzenia , zachęcam. :)

Edytowane przez globtroter1

A Ty czytaj ze zrozumieniem, albo przynajmniej zorientuj się o jaką sprawę chodzi - w dziale muzyka pojawia się pewien gość podszywając się pod innych forumowiczów i wypisuje PW z obelgami. Nie ma to żadnego związku innymi forami audio.

OK.

to kto to jest, jeśli można spytać, bo faktycznie się pogubiłem?

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

W wielu wypadkach to pewnie technicznie niemożliwe, bo zostali pod tymi nickami definitywnie zbanowani

Jak niemożliwe, skoro sam widzę paru, którzy te nicki zmienili. To ponoć prosta operacja techniczna.

Jeśli Regulamin tego nie przewiduje, no to proszę go zmienić. Jeden krótki wpis i będzie porządek, a może też i spokój.

Bo takie ostentacyjne likwidowanie kont, aby potem pod innym nickiem znowu utworzyć sobie nowe, to jak dla mnie, zwykłe tchórzostwo.

Edytowane przez sittek

Gość papageno

(Konto usunięte)

Oczywiście. Na razie sondują ile mogą sobie pozwolić, sprawdzają reakcje na swoje "powroty", a potem będzie to, co było przed kilkoma miesiącami. Bez honoru.

Kolejny zakompleksiony i nielubiany przez ludzkość szukający wsparcia na siłę.

Nie trawię internetowych oszołomów.

Ja wiem, że Szanowna Moderacja to obolały rekonwalescent i ogólna niechęć do świata (zabrali Mu coś, co sam se wyhodował, niebożątko

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Obawiam się, że potrzebny jest stały ostry dyżur moderacji w zakładce muzycznej. Przynajmniej przez jakiś czas.

Wybaczcie prosze moja nieaktywnosc moderatorska jedak musialem w poniedzialek wrocic do szpitala.

Tuta moge jedynie poczytac co piszecie i czsem cos napisac w odpowiedzi.

Caly ciezar pracy moderacyjnej pozostal na barkach reszty moderatorow.

Czemu co chwila na forum pojawia się inwazyjna reklama Łowicza, która zasłania pół tekstów i za cholerę jej nie można wyłączyć?

• Moderatorzy

Czemu co chwila na forum pojawia się inwazyjna reklama Łowicza, która zasłania pół tekstów i za cholerę jej nie można wyłączyć?

Reklamy pojawiają sie u każdego inne, w zaleznosci od historii przeglądarki etc.

-----------------

Kochani ja doskonale Was rozumiem, oraz Wasze rozgoryczenie. Jednak tak jak napisałem - moderatorzy i Administracja forum to nie prokuratura i sąd. Piszą tutaj, bo Forum jest do pisania i dopóki nie lamią swymi wpisami regulaminu my ich z samej tylko chęci odwetu pacyfikować nie bedziemy. Inaczej czym byśmy się od nich różnili?

Za wpisy niezgodne z Regulaminem Forum, czy Netykietą, otrzymują kary jak każdy z Was i nic więcej.

To co piszecie o ich obecnych postawach na naszym Forum świadczy dobitnie, że my jako moderacja nie pomyliliśmy się eliminując ich z Forum. To w jaki sposób tutaj powracają, ich prowokacje, drwiny i ubliżanie naszym Forumowiczom, ich czelność pisania żądań i donosów na moderację a szczególnie na mnie i cira do Prezesa Skrzypczaka, świadczą dobitnie o ich proweniencji i poziomie moralnym.

Ale oni MUSZA być na naszym Forum, bo dla nich i ich interesików to jest niezbędne.

Lecz tylko osoby poruszające się w kręgach podobnych sobie moralnie, mogły po naszym zezwoleniu na dalszą aktywność na AS pod "nowymi wcieleniami" i skrycie jak im się wydaje, wywnioskować że uda się odzyskać władze nad moderacją i administracja i znów po pozbyciu się vlada starymi perfidnymi sposobami, rządzić tym Forum jak dawniej.

Ta grupa branżowo-narcystycznych, samozwańczych guru HiEnd, NIGDY się nie zmieni przynajmniej dopóty, dopóki branża audio stanowi ich źródło dochodów.

Przestańcie proszę pisać o nich robiąc im darmowa reklamę :-) Nie warto!

Trochę mnie na forum nie było, dzisiaj wchodzę patrzę, a tu Pitbull Nowe Porządki normalnie.

No po prostu aż się serce raduje, bo jakiś rok temu było nie do pomyślenia, że jeszcze tej chwili dożyję...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Powitać, powitać!

Harleyowiec dalej pisze i pisał z drugiego nicka Audio Forever, bo podobno przysługiwał mu taki i koniec.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.