Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, McGyver napisał:

Nie wiesz o czym piszesz, nie da się drugi raz zaraportować postu który już raz się zgłaszało

Nie wiesz o czym piszesz, da się kilkukrotnie zgłosić ten sam wpis...

47 minut temu, daris666 napisał:

To jest wątek moderacyjny? Myślałem, że to temat w którym rozpatrujemy funkcjonalność forum. U mnie funkcjonalność jest ograniczona, stąd mój wpis w tym wątku. 

Czy z adminem mam się kontaktować poprzez formularz kontaktowy na dole strony?

Pozdrawiam

zgodnie z tym co ustalił admin błędy w nowym silniku chce aby zgłaszac do wątku sąsiedniego o nowym silniku forum 

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość

(Konto usunięte)
48 minut temu, daris666 napisał:

To jest wątek moderacyjny? Myślałem, że to temat w którym rozpatrujemy funkcjonalność forum. U mnie funkcjonalność jest ograniczona, stąd mój wpis w tym wątku. 

Czy z adminem mam się kontaktować poprzez formularz kontaktowy na dole strony?

Pozdrawiam

Weź zadzwon do Dawida i wyjaśnisz sprawe od razu

6 minut temu, slawek.xm napisał:

Weź zadzwon do Dawida i wyjaśnisz sprawe od razu

To nie jest temat, którym chciałbym zaprzątać mu głowę.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

55 minut temu, slawek.xm napisał:

Teoretycznie masz rację, ale moze którys z moderatorów mógłby poprosic admina o naprawienie tej niedogodności , czy to jest niemozliwe?

sądze ze ex moderator daris666 musi sam to zrobić 

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, cir napisał:

hm,  więc jednak to nie błąd silnika?

pół godziny szukałem gdzie u niego jest ta cholerna koperta

Dobrze byłoby zacytować wpis za który daje sie ostrzeżenie

tylko przypadkiem odkryłem ,ze je dostałem :) i nie bardzo wiem o który wpis i w którym watku chodzi:)

o1.jpg

1 godzinę temu, cir napisał:

Czy naprawdę tak wygląda to nowe otwarcie? 

Nie mam zamiaru się z Tobą użerać, ba nie mam na to czasu i chęci. Jestem na forum tylko i i wyłącznie dla diy.  Więc proszę tylko o odpowiedz na pytanie, które Tobie zadałem. Nic więcej. 

5 minut temu, daris666 napisał:

proszę tylko o odpowiedz na pytanie,

Decyzją Administracji masz wyłączone PW. Wszelkie w tym temacie zażalenia oraz prośby w Twoim Darku przypadku jedynie Administracja pozostaje. Tak jak wszelkie dodatkowe informacje mogą być udzielone jedynie przez Adminów. 

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

2 minuty temu, arkadowski napisał:

Decyzją Administracji masz wyłączone PW. Wszelkie w tym temacie zażalenia oraz prośby w Twoim Darku przypadku jedynie Administracja pozostaje. Tak jak wszelkie dodatkowe informacje mogą być udzielone jedynie przez Adminów. 

Dziękuję za odpowiedz. Poczekam, PW do życia mi aż tak nie potrzebne. Może kiedyś włączą.  Pozdrowienia!

6 minut temu, daris666 napisał:

Czy naprawdę tak wygląda to nowe otwarcie? 

Nie mam zamiaru się z Tobą użerać, ba nie mam na to czasu i chęci. Jestem na forum tylko i i wyłącznie dla diy.  Więc proszę tylko o odpowiedz na pytanie, które Tobie zadałem. Nic więcej. 

a kto ma na to chęć , sam robisz igrzyska 

po raz kolejny odsyłam do admina bo to nie moderacja coś blokuje lub odblokowywuje w PW 

od lat wiadomo ze temat obsługi technicznej  PW jest jedynie w gestii adminów 

15 minut temu, cir napisał:

a kto ma na to chęć , sam robisz igrzyska 

po raz kolejny odsyłam do admina bo to nie moderacja coś blokuje lub odblokowywuje w PW 

od lat wiadomo ze temat obsługi technicznej  PW jest jedynie w gestii adminów 

Zobacz. Od 2008 do 2016 nie miałem z Tobą żadnej styczności. Wiesz czemu? Bo jestem super userem :) Teraz znów jestem super userem a Ty super moderatorem i wykonujmy swoje zadania z uśmiechem. Gwarantuje, że stan przed 2016 się utrzyma.

Pozdrawiam

daris666

obojetne kto  kim jest i kim był , ja nie czuje sie upowazniony do komentowania i jak widzisz niczego nie komentuje 

równiez nie komentuje kłopotów z kontem daris666 - bo nie jestem do tego upoważniony 

to nie jest sprawa moderacji 

sprawa jest wyłacznie pomiedzy Toba a adminem i wracamy do punktu wyjscia kiedy napisałem abys napisał w watku adminów o nowym silniku tak jak chcieli aby tam zgłaszac problemy z forum 

5 minut temu, cir napisał:

zy Toba a adminem i wracamy do punktu wyjscia kiedy napisałem abys napisał w watku adminów o nowym silniku tak jak chcieli aby tam zgłaszac problemy z forum 

Dziękuję. Tego nie zrozumiałem z poprzedniej wypowiedzi.

5 minut temu, daris666 napisał:

Dziękuję. Tego nie zrozumiałem z poprzedniej wypowiedzi.

Darku to nie jest kwestia problemów technicznych silnika Forum-  to jest decyzja Administracji odnośnie Twojej osoby. Znasz powód dokładnie tak samo jak Admini, tego niestety nie załatwimy pisząc "pod publikę".

Najprościej sprawę wyjaśnić wprost z Adminami po 2 stycznia.

Pozdrawiam.

2 minuty temu, arkadowski napisał:

Darku to nie jest kwestia technicznych rozwiązań silnika Forum i jakiś problemów - to jest decyzja Administracji odnośnie Twojej osoby. Znasz powód dokładnie tak samo jak Admini, tego niestety nie załatwimy pisząc "pod publikę".

Najprościej sprawę wyjaśnić wprost z Adminami po 2 stycznia.

Pozdrawiam.

Ok. Nie ma problemu.

Gdzie znajdę opcję banowania forumowicza w moim wątku?

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

4 minuty temu, slaaawek napisał:

Gdzie znajdę opcję banowania forumowicza w moim wątku?

W wątku? Narzędzia moderatorskie (a takim jest banowanie innego uzytkownika) nie jest obecnie dostepne (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo by miały być dostępne) jak swego czasu na starym silniku Forum AS dla użytkowników. Należy przypadki naruszenia Regulaminu Forum zgłaszać do moderacji.

Dziękuję za info.

Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

6 minut temu, slaaawek napisał:

Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

I wzajemnie! Wszystkiego Naj!

2 godziny temu, arkadowski napisał:

W wątku? Narzędzia moderatorskie (a takim jest banowanie innego uzytkownika) nie jest obecnie dostepne (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo by miały być dostępne) jak swego czasu na starym silniku Forum AS dla użytkowników.

Brawo, to byl najwyzszy czas zlikwidowac ta prywatna cenzure.

na zadnych innych forach (miedzynarodowych) nie spotkalem takiej mozliwosci.

Szanowna Moderacjo.

Albo szanowna Moderacja zabierze z mojego wątku użytkownika: @bum1234  

albo ten wątek nie będzie kontynuowany!

nie pozwolę się publicznie opluwać!

jeszcze słówko do tego użytkownika:

Bumek :albo udowodnij,że czymś handluję   albo publicznie odszczekaj!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Przycisk "Zgłoś" służy do tego celu.

Czy moderacja ma teraz szukać, a może zgadywać, który to wątek i o co chodzi w Twoim problemie po zrzucie ekranu?

2 minuty temu, szaman777 napisał:

Przycisk "Zgłoś" służy do tego celu.

Czy moderacja ma teraz szukać, a może zgadywać, który to wątek i o co chodzi w Twoim problemie po zrzucie ekranu?

ten zrzut jest po to aby moderacja wiedziała co jest za problem...resztę dopisałem.

11 minut temu, triode napisał:

Ukryta Zawartość

Skoro do moderacji składasz oficjalny/publiczny post z zażaleniem na innego forumowicza - odpisuję Ci, że sprawa zostanie rozpatrzona, a w/w osoba w odpowiedni do przewinienia sposób przywołana do porządku. Niestety w temacie @bum1234 można by książkę pisać i będzie wiecznie mało. Znamy "problem".

Ale nie bez powodu zacytowałem Twój post, który może i w swoim zdenerwowaniu nie zauważyłeś - też łamie Regulamin.

Jeśli już zgłaszasz czyjeś zachowanie jako sprzeczne z zasadami wzajemnego poszanowania na Forum - sam unikaj tego typu wpadek.

Pozdr.

Ukryta Zawartość

Oj, Panie Moderatorze @arkadowski...

Gdyby tak straszliwie i gruntownie przestrzegać Regulaminu Forum - trzy czwarte wypowiedzi by nie przeszło, a armia Was - Moderatorów mocno by urosła.

Forum jest fajne, a gdy się Rozmówców w dyby zakuje - przestanie takim być.

Jak już wcześniej napisałem - będzie dobrze!:-)

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Oj, Panie Moderatorze @arkadowski...

Gdyby tak straszliwie i gruntownie przestrzegać Regulaminu Forum - trzy czwarte wypowiedzi by nie przeszło, a armia Was - Moderatorów mocno by urosła.

Forum jest fajne, a gdy się Rozmówców w dyby zakuje - przestanie takim być.

Jak już wcześniej napisałem - będzie dobrze!:-)

Ty mój Drogi Przyjacielu z dalszych stron zachodnich krain. A czym nie napisał "odpowiednio zostanie przywołany do porządku"? A w tym słowie wszystko moderacja rozumie, nie tylko dyby i kraty ograniczające widoki dnia każdego!

Oj, Jacenty! Ja po Tobie spodziewałem się zawsze większej kreatywności w rozumieniu upomnień i kar stosowanych przez moderację, a nie sprowadzanie wszelakiego "majtania" palcem moderatorskim jako zamordyzmu i wyniszczania myśli wolnej, acz czasem zbyt frywolnej, jak w przypadku kolegi bum'a.

A, że kolega @bum w swych ulotnych myslach lata czasem nader wysoko, wadząc innym w spoglądaniu nieba audiofilskiego, to i moderacja ma różne "sznurki", by naszego bum'a bliżej ziemi sprowadzić. Niech nieba doskonałości uchylone zostanie wszelkim w potrzebie, a i karcenie na zbyt frywolne loty na odpowiednim poziomie wyjść od moderacji musi. Taka nasza rola, by nie zrzucac z nieba wprost w otchłań niebytu niepokornych, lecz by im ciut linki ukrucić. Bliżej nieba nie znaczy Jacenty zasłaniać nieba całkowicie!

Z serdecznością jak zawsze, ku pięknym widokom Sekwany wysłanych.

Arek.

7 godzin temu, arkadowski napisał:

A, że kolega @bum w swych ulotnych myslach lata czasem nader wysoko, wadząc innym w spoglądaniu nieba audiofilskiego, to i moderacja ma różne "sznurki", by naszego bum'a bliżej ziemi sprowadzić. Niech nieba doskonałości uchylone zostanie wszelkim w potrzebie, a i karcenie na zbyt frywolne loty na odpowiednim poziomie wyjść od moderacji musi. Taka nasza rola, by nie zrzucac z nieba wprost w otchłań niebytu niepokornych, lecz by im ciut linki ukrucić. Bliżej nieba nie znaczy Jacenty zasłaniać nieba całkowicie!

Z serdecznością jak zawsze, ku pięknym widokom Sekwany wysłanych.

Toż to już podchodzi pod poezję :) 

Za takie uzasadnienie powinna być przynajmniej szklanka czystej w nagrodę!

13 hours ago, triode said:

albo ten wątek nie będzie kontynuowany!

Wielka to strata będzie. Już widzę te tabuny płaczących i wołających głosno: "Wróć, o umiłowany Triode, wróć, bo któż jak nie ty dostarczysz nam najświeższych informacji o chińskiej tandecie!"

A poważnie -  pomysł likwidacji wątku - znakomity :)

13 hours ago, triode said:

Niczego nie będę "odszczekiwal" - mogę najwyżej odwołać, ale nie ma powodu, by to czynić, bo każdy widzi jak się sprawy mają. Przy okazji - nie zwracam się do ciebie per "Trioduś", więc racz zachować przynajmniej pozory grzeczności.

Wzmacniacz nie musi handlować, wystarczy, że zachwala, czyli wzmacnia :)

Jeżeli za obronę dobrego imienia dostaję punkty karne to ten post ,który jest zwykłym pomówieniem:

Jak zostanie potraktowany?

moderatorze Cir czekam na decyzję!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.