Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Espectro napisał:

To żart. Zaś bocznica właśnie powstała po to aby przenieść tematy inne niż audio w oddzielne miejsce.

Proponuję za tym na piątki, soboty, niedziele blokować bocznicę i pośmiejemy się razem 😉 

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
4 minuty temu, ASURA napisał:

Proponuję za tym na piątki, soboty, niedziele blokować bocznicę i pośmiejemy się razem 😉 

Wolałbym nie. I wolałbym nie robić syfu w tematach AS.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 godziny temu, bubusia napisał:

Jedna wielka donosicielnia. A nie forum Audio.

Dzięki temu moderacja ma szansę przeczytać te posty, których nie czyta.😀

Godzinę temu, Espectro napisał:

I karać permami gdy ktoś napisze cos nie na temat w tematach AS ? 

Sprawdziłem właśnie w regulaminie.

Regulamin moderacji nie przewiduje chyba takiej kary, a jedynie punkty.

1 godzinę temu, stench napisał:

A może na weekendy zamykać bocznicę ?

Na szczęscie w niedzielę otwierają się Biedronki.

Będzie co robić.😀

• Administratorzy
Godzinę temu, jezz napisał:

Na szczęscie w niedzielę otwierają się Biedronki.

Będzie co robić.😀

Promocje ?

Pytanko. Czy okraslanie rozmowcow jako pisowcow, pizdrakow i tym podobne jest dozwolone?

Bo z tego co wiem, okreslenie plaformer, platfus jest karane punktami?

Jak to jest?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
2 godziny temu, Espectro napisał:

Promocje ?

Biblioteki 🙂 

14 minut temu, bubusia napisał:

pisowcow, pizdrakow

Pierwsze - tak, drugie - nie

7 minut temu, jar1 napisał:

A co złego jest w pisowcu? 

PiS - pisowiec

PO - peowiec.

Nic, tylko dlaczego za peowca sa punkty, a za pisowca punktow nie ma?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
Teraz, bubusia napisał:

Nic, tylko dlaczego za peowca sa punkty, a za pisowca punktow nie ma?

Nie przypominam sobie takich punktów, ale to by się musiał wypowiedzieć człowiek w kapeluszu 🙂. Osobiście nie widzę nic złego ani w jednym, ani w drugim.

Teraz, Marcinus napisał:

Nie przypominam sobie takich punktów, ale to by się musiał wypowiedzieć człowiek w kapeluszu 🙂. Osobiście nie widzę nic złego ani w jednym, ani w drugim.

Ja tez nie, tylko pytam.

4 punkty ostrzeżeń

Nie nałożono ograniczeń

Marcinus to od ciebie?

Dowaliles tez innym, czy tylko mnie?

Nie zebym umieral, ale z malej ciekawosci pytam.

• Administratorzy
2 godziny temu, bubusia napisał:

Pytanko. Czy okraslanie rozmowcow jako pisowcow, pizdrakow i tym podobne jest dozwolone?

Bo z tego co wiem, okreslenie plaformer, platfus jest karane punktami?

Jak to jest?

"pisowiec", "powiec" nie zaś przekręcanie w sposób, aby obrazić drugą osobę już tak.

2 godziny temu, Marcinus napisał:

Biblioteki 🙂 

tez nie PISowiec POwiec jest dozwolone.  Niedozwolone :  po*eb, PISior...............

czy moderacja potrafi zapanowac nad tym prowokatorem...

Bobcat

Kluby

Użytkownicy+

staż: 12 lat i 11 miesięcy

38 233

66 291

Opublikowano 8 minut temu (edytowane)

13 minut temu, tomek7776 napisał:

po w tv za swojej kadencji jechala po pisie jak po burej suce.

tv byla w rekach po.tego juz twoja pamiec wymazala

to dopiero jest żałosne.

Żałosne są twoje kłamstwa. TVP była wtedy telewizją publiczną, nie była rękach żadnej partii i jechała po wszystkich uczestnikach życia publicznego.

Edytowane 7 minut temu przez Bobcat

3 godziny temu, bubusia napisał:

3 godziny temu, Marcinus napisał:

Bubusia, może to co teraz napiszę jest prymitywne, może ja sam jestem prymitywny, nie będę się przeciez obrażał za to, ze ktos tak o mnie napisze.

Kazdy ma prawo do własnego zdania.

Nie będę jednak dłużej tolerował nazywania mnie pisowcem, co uznaję za próbę obrażenia mnie, sprowokowania i czekania na odpowiedź z mojej strony, którą potem będzie mozna zgłosić.

W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego, jak każdy post, w którym będę nazwany pisowcem zgłaszać do moderacji.

Dziś np. czytałem, że ktoś jest wazeliną PIS.

Do czego służy wazelina w takim zestawieniu, chyba każdy może się domyśleć.

Każdy też może się domyśleć, czy ten wpis miał kogoś obrazić, czy nie.

Godzinę temu, tomek7776 napisał:

czy moderacja potrafi zapanowac

Uważam, że nie powinieneś być aż taki skromny i wstydliwy, tomuś. Jak skarżyć i biadolić, to na całego i bez zbędnych ograniczeń. Wszak już duży chłopiec jesteś.

Nieprawdaż?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tacy jak kol. Bubusia, Tomek7776, czy inni - myślą, że są bezkarni. Prowokują pyskówki, wyzywają, a gdy ktoś na chamstwo odpowie chamstwem - zgłaszają. Gdy działa to w drugą stronę - zaczyna się płacz. Ech... Szkoda słów... 

• Administratorzy
2 minuty temu, endriuw napisał:

Tacy jak kol. Bubusia, Tomek7776, czy inni - myślą, że są bezkarni. Prowokują pyskówki, wyzywają, a gdy ktoś na chamstwo odpowie chamstwem - zgłaszają. Gdy działa to w drugą stronę - zaczyna się płacz. Ech... Szkoda słów... 

Tylko że to nie tak działa. Zrozumcie że moderator nie będzie doszukiwał się wpisu z domniemaniem niewinności i tym że wpis był pisany pod wpływem emocji na słowa innego usera. Wpisy łamiące regulamin należy zgłaszać i tyle. 

W temacie Polityka taki młyn się zrobił że szok. 

Rozumiem nawet pisanie w sposób wulgarny, ale ataki personalne w tak dobitny sposób nie mogą wisieć na forum.

Temat odblokowany ale gdy zobaczę za chwile bluzgi to weekend będzie bez tematu Polityka. 

Np dobrze... A wpis ,, Forumowa K... o" należy interpretować jako wulgarny opis rozmówcy, czy jako atak personalny na tegoż rozmówcę? 

Bo według mnie jest to obelga... 

• Administratorzy
Teraz, endriuw napisał:

Np dobrze... A wpis ,, Forumowa K... o" należy interpretować jako wulgarny opis rozmówcy, czy jako atak personalny na tegoż rozmówcę? 

Bo według mnie jest to obelga... 

już poleciał dawno i autor także 

A teraz, żeby troszkę rozluźnić atmosferę: czy w wąteczku politycznym można pisać nt. cukru i innych nośników energii, czy może jakiś oddzielny wątek? 

Np. Mech... Nadaje się zarówno do działu muzycznego, przyrodniczego, jak również budowlanego🙂

12 godzin temu, Espectro napisał:

pisowiec", "powiec

Tak sobie na szybko przejrzałem  wątek "Polityka po oczyszczeniu" i widzę, że dopuszczalne w grze są również zwroty,

"pis.or.ó.w"

"pisiate"

Będę zatem stosował.

8 godzin temu, .:Gerard:. napisał:

Bardzo proszę o ban na 24 albo ile szanowna moderacja uważa

Bardzo przepraszam . Mam bilet miesięczny na bany w tym wątku i też nie mogę się doczekać [czekam od północy]. Proszę się ustawić w kolejce po małe bany i nie robić tłoku .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

4 minuty temu, endriuw napisał:

Wiem, że piszesz o sobie🙂. Boisz się do tego przyznać? Tęsknisz jak twój partyjny kolega Tomek7776 za Erdoganem? Droga wolna... 

Dalej truje o polityce. Zrycie.

3 minuty temu, papageno napisał:

Chcę to zgłosić, a opcja "zgłoś" nie działa.

I juz jest sygnalista. A miales byc poza tym?

10 godzin temu, endriuw napisał:

Ten post tez warto usunac, jezeli juz czyscimy. Typek po prostu klamie. Kreuje sie na aniolka i niewiniatko a sam serwuje, i to tutaj, typowo prowokacyjny wpis.

Edytowane przez bubusia

57 minut temu, jezz napisał:

Tak sobie na szybko przejrzałem  wątek "Polityka po oczyszczeniu" i widzę, że dopuszczalne w grze są również zwroty,

"pis.or.ó.w"

"pisiate"

Będę zatem stosował.

Nie mam wątpliwości, że będziesz. Tylko że będziesz tytuował (jak dotychczas) tak tych którzy nimi nie są. A chyba o to tutaj lamentowałeś wczoraj.

A propo kolegi jezz to wlasnie takie prowokacyjne typki jak endruw, reszty nie wymienie(fakt, sa gorsi), sklonily modow do wlepienia mu bana. Caly czas okreslaja go mianem pisowca z ktorym nie ma nic wspolnego. A gdy cos rzuci na nich od razu kabluja, zeby go zbanowac. I wlasnie dokladnie to mialo miejsce. Dziwi, ze moderacja daje sie w to wkrecac.

Tutaj wyzej tez macie typowy wpis prowokacyjny pana endruw, ktorego nawet nie usuwacie.

Oskarza o prowokacje sam prowokujac.

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.