Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie o Samsung Galaxy S5 mini

casperian

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać gdzie i za ile można już dostac ten telefon?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . I czy nie ma takich wad jakie mial S3 że 2 razy pękła mi szybka za którą zapłaciłem 600zł. Czy ten telefon nie ma już takich wad bo domyślam sie że jest drogi i ładować pieniądze znowu w coś co bedzie się psuć to bez sensu. Chciałbym tez oprócz tego gdzie go tanio kupic poznać jego wady i zalety. jak ktoś już z was posiada prosze napiszcie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chciałem zapytać gdzie i za ile można już dostac ten telefon?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . I czy nie ma takich wad jakie mial S3 że 2 razy pękła mi szybka za którą zapłaciłem 600zł. Czy ten telefon nie ma już takich wad bo domyślam sie że jest drogi i ładować pieniądze znowu w coś co bedzie się psuć to bez sensu. Chciałbym tez oprócz tego gdzie go tanio kupic poznać jego wady i zalety. jak ktoś już z was posiada prosze napiszcie.

Nie ta zakladka......nie to Forum...:) Pomylka panie....

Ukryta Zawartość

A ja sie pytam,gdzie podział się Moderator???Nic czekać jak ktoś zapyta jaki perfum kupić żonie,komputer na urodziny czy tankować 95 a może 98 do Zaporożca

Do zaporożca tylko V-Power Racing. Pytanie do Radia Erewań - czy to prawda, że zaporożeć może jechać 120 km na godzinę? Odpowiadamy: tak, jeśli go sp...ć z Góry Ararat.

Mnie natomiast intryguje pytanie, czy dokładniejsze są pomiary temperatury termometrem trzymanym pod pachą, czy w dupie?

Sprawdź i się przekonasz, czy jest jakaś różnica miedzy temp. w dupie a pod pachą, haha:) I jeszcze pozostaje kwestia jakim termometrem, takim z apteki, czy takim co do miernika dodają:)

Sprawdź i się przekonasz,

Nie moge, mam analne laskotki...!

Dla mnie temat ma więcej sensu jak wątki o brzmieniu kabli sieciowych :D

Za to dla niektorych....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz to rozmowy w każdym abonamencie wychodzą prawie za darmo tzn. nie naliczają. Wielkość abonamentu zależy jaki telefonik Sobie zażyczymy. Przynajmniej ja tak mam w orange i umowa wyłącznie na 2,5 roku :/ nie ma krótszych ( chyba, że bez telefonu) To ja jestem ciekaw jak ta moja super Nokia będzie wyglądać po dwóch latach :D

Musica curat cor meum et animam meam delenit

A ja sie pytam,gdzie podział się Moderator???Nic czekać jak ktoś zapyta jaki perfum kupić żonie,komputer na urodziny czy tankować 95 a może 98 do Zaporożca

Histeryzujesz, może jakaś herbatka uspakajająca ?

Po to jest bocznica panie ;P

O i już jest pomysł na kolejny temat - herbatki audiofilskie ;)

No tak ale zeby nie "strzyrzono baranow" do granic możliwości to barany musza przestac miec mentalność niewolnika

Poczynajac od wiary a kojczac na kapitalizmie to wszystko istnieje i ma sie w najlepsze przez mentalność niewolnika....

Tu nie chodzi o "bojownika" dobrobyt wymaga odpowidniej postawy.... przy mentalności niewolnika jest wyzysk i zerowanie....

Ograniczanie sterowanie niewola itd...

chwilowy brak działalności w audio.

A ja oglądam i nie ogarniam młodzież swoje pierwsze pseudowyplaty przeznacza na te srajfony a musza albo ich ze 2 wydac albo zadluzyc sie u ooeratora .... taka moda

Też tego nie łapię. Mój poprzedni HTC HD2 używałem dobrych kilka lat, praktycznie od premiery modelu do stycznia tego roku. Co z tego, że na Winzgrozie? Ale dzwonił i można też było esemesować. :-) Dzieci miały 100x lepsze komórki a poczciwy HTC chodził jakby nigdy nic, w dodatku wciąż na tej samej baterii, na której upływ lat również nie wywierał żadnych widocznych objawów.

W końcu wysypał się system i zamiast postawić go od nowa, kupiłem HTC One. Jak głupek uległem propagandzie, żeby mieć NOWE... a przecież stary HTC wciąż OK, nic mu nie jest, tylko system postawić i będzie hulał.

Ale OK. Nowy telefon oczywiście o lata świetlne od poprzednika, szczególnie ekran oraz płynność i szybkość działania mnie cieszą. Jakość wykonania bajeczna. Postęp jest widoczny.

Teraz wszedł HTC M8. Poszedłem do sklepu pomacać i- rozczarowanie. Za gruby. Bebechy lepsze ale co mi po nich?

No i znowu czeka mnie kilka lat z tym samym fonem. I bardzo dobrze, bo naprawdę nie lubię wymian dla wymian. Aby tylko dzwonił i esemesował. Z programów mam absolutnie genialne Tank Hero i nieśmiertelnego Tetriska, bezbłędnego MX Playera i wspaniale użyteczny uListen. Gdy jadę samochodem, SoundHound pomaga mi rozpoznać jaka piosenka leci w radiu. Oprócz tego mam program TV z WP i RMFfon z fajnymi kanałami muzycznymi. Żona uwielbia RMF PRL. :-)

No i tyle apek.

Wkurza mnie Google+ które zamierzam wywalić bo to jest program śledzący. Wie kiedy jesteś w domu, kiedy jesteś w pracy, wie jakie strony www oglądasz. Zna mój rozkład zajęć w tygodniu i choć pracuję w różnych miejscach to cholera NIGDY się nie myli, podając mi przewidywane czasy dojazdu zawsze do właściwego miejsca. Mało tego! Suka zna moją aktywność fizyczną i na koniec miesiąca podaje mi ile przespacerowałem, ile km przebiegłem a ile przejechałem rowerem! Pewno z analizy trasy i prędkości połączonej z GPS. Na co to komu??? Nie chcę żeby śledziła mnie korporacja- moloch więc muszę wywalić Google+ z telefonu.

Jeśli tak wygląda postęp to ja go nie chcę.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Dokładnie. Ja za One dałem 1€, cyrograf na 2 lata ale z nowym telefonem co rok. Po cholerę mi nowy telefon co rok? Ale nic - dam córce, która swoje fony albo gubi albo niszczy (teraz kupuję jej tylko najtańsze badziewiaki, bo średni czas życia jej fona to ok 6 mcy) albo sprzedam na irolskim Allegro (adverts czy donedeal) i będzie na rachunki. :-)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Mimacik zyjesz i gramatyke sprawdzasz.... a juz myslalem ze cie zlikwidowali....

Zwracam tylko uwagę największemu burakowi forumowemu na jego braki w wykształceniu i kulturze wypowiedzi. Inteligencji i kultury niestety nie nauczysz się w internecie. Mam prośbę - Żyj sobie w swoim małym światku ignorancji ale nie zanieczyszczaj tego forum swoimi koślawymi wpisami na tematy o których nie masz pojęcia.

P.S. Nie radzę Ci seplenić o zlikwidowaniu kogokolwiek. Nie wiesz do kogo piszesz. Pamiętaj o tym Analfabeto.

[END OF TRANSMISSION - KONIEC Z KARMIENIEM TROLLA]

Czlowieku co ty bredzisz.... co ty bierzesz to jest forum internetowe do luznej rozmowy a nie do poklepywania sie po plecach jak to co poniektorzy pseudonowobogaccy robia nie zgadzasz sie z niektorymi moimi pogladami to twoj problem nie moj nie musisz mnie czytac mozesz zablokowac moje wypowoedzi na razie da sie sa mozliwosci dzialaj.... a jak do czegos sie odnosisz to cytujemy i omawiamy problem.... lato wyjdz nad wode a nie pi.... i sprawdzaj gramatyke sklad itd jak jakis sztywniak cale zycie byc sztywnym nie wypada warto zyc

chwilowy brak działalności w audio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.