Skocz do zawartości
IGNORED

Charlie (Hebdo) is my darling

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Łatwo się wsiada i wysiada z takich samochodów jak S-klasa, A8, czy 7xx ew. E-klasa. Natomiast wysokie wynalazki typu X6 czy Q7 słabo się do tego nadają.

Wysokie są najlepsze. Tak samo jak wysokie krzesła, fotele i łóżka.

Kiedyś w Skandynawii złodziejowi obcinano ręke.Złodziejstwa nie było.Jedź tam dzisiaj.Kradną na potęge,bo tego prawa już nie ma.

Co to ma wspólnego z czymkolwiek?

tam gdzie one sa bo w Polsce to się Afryki możemy porównywać -

Byłeś w Rwandzie i wiesz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nadużywanie zabezpieczeń socjalnych - tam gdzie one sa bo w Polsce to się Afryki możemy porównywać

Nie wstyd Ci?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Można już kupić omawiane pismo satyryczne w naszym pięknym niemuzułmańskim kraju za promocyjne wyduszenie z siebie waluty o wartości 40 złotego bez 10 groszy -->

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

reklama nie zadziałała. Może jeszcze ktoś da się kropnąć islamistom w imię zwiększania nakładu.

Lepiej idżmy kupić te gazetke bo CIA dojdzie do wniosku że niedostatecznie zadziałało na swojego taniego sojusznika i w ramach przekonywania nas do poparcia wojny z państwem islamskim podeslą jakiegos rozrywkowego męczennika do Warszawy.

Można już kupić omawiane pismo satyryczne w naszym pięknym niemuzułmańskim kraju za promocyjne wyduszenie z siebie waluty o wartości 40 złotego bez 10 groszy -->

Ukryta Zawartość

Cztery dychy?:)

Niezłe przebicie.

Oficjalna cena - 3€.

Zresztą, i tak nie wiem za co...

Ukryta Zawartość

reklama nie zadziałała. Może jeszcze ktoś da się kropnąć islamistom w imię zwiększania nakładu.

Lepiej idżmy kupić te gazetke bo CIA dojdzie do wniosku że niedostatecznie zadziałało na swojego taniego sojusznika i w ramach przekonywania nas do poparcia wojny z państwem islamskim podeslą jakiegos rozrywkowego męczennika do Warszawy.

Już wiele razy próbowali. Bez skutku. I to są PRAWDZIWE sukcesy polskich służb o których niestety nie mogą one trąbić na lewo i prawo.

Problem z Polską jest taki, że mamy obłędnie rozwiniętą inwigilację a taki śniady obywatel wyróżnia się u nas z tłumu. Dlatego polskim służbom jest łatwiej.

Niestety nawet i wśród Polaków jest coraz więcej białasów-korwertytów ale i tych mają nasi dzielni chłopcy na oku.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

warto przeczytać

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jesteśmy u siebie, w Europie a częścią zachodniej kultury jest satyra, parodia, szyderstwo. Mamy z tego zrezygnować, bo nie podoba się to bandytom i terrorystom, a faceci całujący biżuterię innych facetów ubierających się w sukienki wymiękają i podnoszą rączki do góry?

Widzisz, masz rację, tylko, że jest też takie powiedzenie, że mądry głupiemu ustępuje.

Skoro rzucę śnieżką w sąsiada, a on obrzuca w odpowiedzi mój dom gradem kamieni tłukąc wszystkie szyby, to jak powinienem postąpić ?

Znowu pójść do niego ze śnieżkami, obrzucać go z przekonaniem, że to świetna zabawa, czy też dać se spokój, bo facet nie zna się na żarcie, a ja mam już dosyć potłuczonych szyb ? Widzisz analogię ?

Skoro turbany nie łapią tego "funu" i w odwecie zabijają ludzi, to jak długo rysownicy mają wystawiać się na rzeź ? Jest w tym głębszy sens ? Jeśli uznamy zgodnie z kulturą zachodu, że zycie jest najwyższą wartością, to wg mnie tego sensu tu nie ma....może się mylę ?

Smuga cienia spowija..;-)

Jeśli uznamy zgodnie z kulturą zachodu, że zycie jest najwyższą wartością, to wg mnie tego sensu tu nie ma....może się mylę ?

Kiedyś wyższą wartością był honor

Ustępstwa mogą być precedensami. Dasz im palec, to wyrwą ci rękę przy ramieniu.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Tu nie chodzi o honor ale o egzekwowanie prawa.Żyjemy w Europie w państwach prawa i prawo musi być przestrzegane, niezależnie od poglądów czy wyznania.Wszyscy obywatele muszą mu się podporządkować.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

i nie oszukujmy sie.Zaczadzeni sa z kazdej strony.Zaczadzony jest skynek tyle ze jemu jeszcze zaden immam nie pokazał wroga i co z nim ma zrobic.Zaczadzeni sa tamci ale generalnie boj nie idzie o boga.Idzie o wladze.Tyle samo pewnie zgineło we Francji od napadów z bronia w reku w ciagu miesiaca.Napad na redakcje to jest dalsza funkcja obcinania głow.i nie ma to nic wspolnego z mahometem jakby chcieli widziec zaczadzeni.Ma byc strach i panika a wtedy łatwiej sie manipuluje i poszerza władze.

Zaczadzony skynek jeszcze nikomu nie oberwał głowy. Choć Tobie mulsie powinien to zrobić. Twoje przemyślenia są bezcenne. Myślę, że kozojebcy za 30 lat wezmą je pod uwagę, gdy będą gwałcili Twoje kobiety.

Będą gwałcili je... delikatniej.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Obraziłem wielu idiotów, typu mulsa czy shane. Obraziłem wielu modów typu Jozwy, Sławka czy Paltona. Wyleciałem z wielu forów.

Piję wódkę. Nie lubię kozojebców. Ale nie obrażam ich Boga. Nawet gdy go nie poważam. Bóg to Bóg - wyznanie najwyższej wiary. Dla mnie, to jak obrazić Matkę, któregoś z Was.Nie wyobrazam sobie, by ktoś po Bogu miał wyższą wartość niż Matka, któregos z nas.

Nie obrażajcie ich Boga, oni nie obrażą naszego. Chyba, że jesteście ortodoksami i chcecie postawić kościół katolicki w Arabii Saudyjskiej.

Zostaniecie zamordowani przez sympatycznych kozojebców - ukamieniują was. Bo dlaczego nie?

Ale jego kozy zostawią w spokoju ?

Z kozami załatwią się jak z mulsem. Brutalnie.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ale jego kozy zostawią w spokoju ?

Ze względu na twoją legendarną inteligencję, to myślę, że odpuszczą.

Wszyscy wiedzą, że zostałeś Tylko Ty.

Służba - Chamów prowadzić parami.

I wybatożyć dla porządku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.