Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Mi na telefonie świruje od reklam, a na kompie normalnie, ale i na tym, i na tym chodzi zdecydowanie za wolno.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

U mnie na telefonie - błyskawicznie. Reklamy - okresowo. Bywa, że wręcz nie mogę otworzyć Forum, bo jak nie rajtki to majtki, lub inne ubezpieczenia. Czy cuś.

Na kompie - nie wiem:), bo nawet mi się nie chce go włączyć.

Ruscy, kurna?:)

witam

od dłuższego czasu nie mogę wkleić jakiegokolwiek zdjęcia do wątku.

Mimo, że stosuję się do wytycznych, odnośnie ograniczeń wysyłanych zdjęć, ciągle dostaję zwrotkę

"Wysyłanie zakończone niepowodzeniem"

proszę o info,

dziekuje

Należę do ludzi raczej cierpliwych, ale też już wymiękam. Zanim coś mi się tu otworzy mogę śmiało wyprowadzić w tym czasie psa. A, że psa nie posiadam sytuacja ta zaczyna być irytująca. Zróbcie coś z tym! Gdzie indziej wszystko śmiga, że hej!

Także potwierdzam,zwolniło i to mocno.

Pytanie do obsługi tech.: pojawiły się jakieś problemy?

l'enfant sauvage

No masz! Nie dosyć, że śmiga jak pływak z wiadrem przywiązanym do jaj, to jeszcze się całkiem wieszać zaczął. Zróbta z tym cóś, bo tu się naprawdę odechciewa zaglądać.

W.

• Administratorzy

Opera pokazuje mi na audiostereo ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem.

Faktycznie, coś Opera zwariowała. Taki fałszywy alarm obserwujemy na kilku innych forach. Zgłosiłem to Yandexowi, na innych przeglądarkach problem nie występuje, więc to ewidentnie coś u nich.

witam

od dłuższego czasu nie mogę wkleić jakiegokolwiek zdjęcia do wątku.

Mimo, że stosuję się do wytycznych, odnośnie ograniczeń wysyłanych zdjęć, ciągle dostaję zwrotkę

"Wysyłanie zakończone niepowodzeniem"

proszę o info,

dziekuje

Możliwe, że wykorzystałeś już limit załączników. Sprawdź proszę w Moje Media.

Czy nadal są problemy z szybkością działania forum? Czy mowa o PC czy telefonach?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

>dskrzypczak

ok, dzięki.

A możesz proszę wrzucić print screena, albo ścieżkę, gdzie się znajduje pole moje media w profilu - proszę wybaczyć, ale nie widzę go.

dziękuję z góry.

Na pytanie Pana szefa:) - odpowiem:

U mnie wszystko pędzi!!! - prędzej, niż kiedykolwiek.

W telefonie.

Żadnych ustawień, ni tykań - komputer nie miał.

Jako, że to poważna rzecz - z ręką na sercu mówię.

Zacytuję może jeszcze coś:

"Gdym Wom godoł, tośta mję obśmiali..."

Cytat był z głowy, czyli - z niczego...:)

Ps: - ni szafy, ni pieluchy, tudzież inne oferty innych duperszwanców - chyba przeszły...

Czemu przy każdym odsłonięciu AS wyskakuje mi w iPhonie reklama Saturna, którą za każdym razem muszę zamykać???

Fajnie miałeś...

Ja - majtki (męskie), pieluchy, qwa - nosorożce dziwne, łażące...., tudzież inne zachęty....

Chyba se, kurna, kupię:))

• Administratorzy

>dskrzypczak

ok, dzięki.

A możesz proszę wrzucić print screena, albo ścieżkę, gdzie się znajduje pole moje media w profilu - proszę wybaczyć, ale nie widzę go.

dziękuję z góry.

To jest w oknie Dodaj odpowiedź - ikonka takie niebieskie dyskietki.

Wtrącę się, jakom cham i wrzód na - pośladku...

Szyickie milicje, które pomagały irackim siłom rządowym wyprzeć z Tikritu dżihadystów z Państwa Islamskiego, a potem splądrowały to miasto, zaczęły się stamtąd wycofywać.

Róbże swoje, psiamać....:(

O- zaś dym...

ok, ale tam mam tylko przykłady załączników które wcześniej załączałem w różnych wątkach, ale nie ma zakładki, gdzie mogę sprawdzić swój stan.

Faktycznie, coś Opera zwariowała. Taki fałszywy alarm obserwujemy na kilku innych forach. Zgłosiłem to Yandexowi, na innych przeglądarkach problem nie występuje, więc to ewidentnie coś u nich.

z Firefoxem też mam problem: od pewnego czasu wchodząc przez Google pierwsza próba wejścia na audiostereo jest nieudana:brak serwera,druga próba ok.Komputer z ESET NOD32.

To jest mniej więcej taki czas jak problem z Operą,ale trudno mi porównać dokładnie bo Opera jest w domu a Firefox w firmie.

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Czy mógłby mi ktoś z Was wytłumaczyć , dlaczego wchodząc na Forum AS ze stacjonarnego komputera (przeglądarka Google), wyświetla mi się tylko biała plansza , powyższy problem nie występuje , gdy korzystam z internetu ze smartfona .

Piotr

Potwierdzam, tylko z Tapatalk wczoraj i dziś mogę dostać się na forum.

źródło: PC mini ITX + Soekris DAM1021 R-2R DAC + Linux Audio Embedded System-SHADOW

wzmacniacz: DIY Aikido 6CG7 + 6N30P-DR słuchawki: Beyerdynamic T90, Yamaha HP-1

Witam, nadal, poprzez WWW nie można się dostać, PING za to lata jak ta lala)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Biala strona, audiostereo sie wybiela, a nasi milusinscy spia od dwoch dni. Zenada administancjo jasnieoswiecona. Poza tym przy kazdym kliknieciu reklama gwiezdnych wojen. Slodkich snow misie :)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Kolejny rok w okolicach kwietnia i maja audiostereo "zdycha".

Płaćcie rachunki w terminie...ejże właściciele...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy

Juz powinno dzialac. przepraszam za usterki. wybaczcie, ale w trasie jestem i z telefonu ciezko dzialac.

Dobrze, że miałeś telefon i zapłaciłeś rachunek...brawo :)

Tak to jest jak właściciel zapomni w pogoni za uciechami życia...gdziekolwiek

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.