Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Gość vasa

(Konto usunięte)

Czyli jak? Zadajemy pytanie oficjalnie - na Forum, a odpowiedź otrzymujemy na priv???!!!

Poczekajmy z wnioskami na odpowiedzi od innych kolegów.

Na razie jest tak:

Zadajemy pytanie, w 75% nie otrzymujemy odpowiedzi a w 25% odpowiedź idzie chyłkiem.

@porlick

@fox733

@rafal735r

@HQ150

Panowie.

Czy któryś z Was doczekał się jakiejś odpowiedzi na pytanie zadane w tym restrykcyjnie moderowanym wątku?

Gwoli wyjaśnienia: w tym wątku interlokutorami są Użytkownicy i Administracja. Moderacja nie ma możliwości ingerencji w działanie silnika forum.

Powrót po dłuższej przerwie...

Proponuje dodanie funkcji wyświetlania w profilu użytkownika jakich użytkowników dodał do listy ignorowanych oraz znaczek przy nicku przez kogo jest ignorowany. To zmniejszy ilość niepotrzebnych wpisów. Każdy będzie mógł sprawdzić czy pytany chce z nim rozmawiać.

Minął już termin który moderacja wyznaczyła na ujawnianie się klonów.

Napisano że kary będą łącznie z usunięciem konta głównego. Tymczasem nawet w tym wątku pisze w najlepsze klon, nawet nie ze starszego konta głównego tylko z klona .

Więc zrobiono coś z tym czy nie?

Czy można liczyć na odpowiedź?

Mam pytanie odnośnie do pewnego trolla, który ilością głupich wpisów, nawet mnie przebił bez trudu. Zamierzacie coś z kazikiem-t i jego oszałamiającą liczbą tematów zrobić? Pytam, bo ta sprawa ciekawi mnie od dłuższego czasu, nawet parę razy się o to spytałam, ale nie otrzymałam ŻADNEJ odpowiedzi.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Mam pytanie odnośnie do pewnego trolla, który ilością głupich wpisów, nawet mnie przebił bez trudu. Zamierzacie coś z kazikiem-t i jego oszałamiającą liczbą tematów zrobić? Pytam, bo ta sprawa ciekawi mnie od dłuższego czasu, nawet parę razy się o to spytałam, ale nie otrzymałam ŻADNEJ odpowiedzi.

pytanie pozostanie bez odpowiedzi gdyż publiczne prowadzenie rozmów przez moderacje o forumowiczach jest niezgodne z zasadami forum audiostereo

miłej nocy Marysiu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Chciałem zapytać jak znaleźć stary zamknięty temat o Kk?

Moja wyszukiwarka nie pokazuje tego temat, na żadne hasło nie reaguje.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Droga Administracjo, od godziny 03:00 mamy czas letni. Dlaczego na Forum jest cały czas zimowy? I dlaczego takie zmiany nie dokonują się automatycznie, jak ma to miejsce w każdym szanującym się PC-cie, laptopie i smartfonie? Przestawicie więc czas ręcznie proszę.

Czy prowadzone są jakieś prace nad modernizacją skryptu wyszukiwania Szybciej jest coś znaleźć przez google niż przez forumową szukajkę.

Druga sprawa to autozapisywanie pisanych postów. Ostatnio przez przypadek nieostrożnie użyłem skrutów klawiszowych i bęc wypowiedz na 400 znaków wyparowała. Jak dla mnie to już dużo te 400 znaków i nie chciało mi się pisać ponownie.

Oba te aspekty były wielokrotnie zgłaszane.

Co to za menda w kształcie nosorożca łazi na Forum od jakiegoś czasu?

Nie zamierzam się logować po raz kolejny,by odpowiadać na ich bzdetne pytania, niczemu nie służące.

Proszę o kopnięcie ich w odwłok.

Jacek - nie rozrabiaj. ;-)

Nie rozrabiam- poważnie mówię, bo to poważna zakładka jest przecież.

Po południu (byłem w pracy, stąd tylko telefon) - przez około dwie godziny - reklama "czegoś".

Nosorożec, jakieś pytania, prośba o powtórne zalogowanie... Aha - wszystko po polsku.

Nie latam po stronach xxx, ni innych - Wesołowskiemu cennych, i nie robię nic z mym telefonem dziwnego.

Stąd moje pytania.

Wiem, że 1.4.

Ale to nie był żart, naprawdę.

Chyba że był to dowcipas Redakcji?

Jeśli tak - udał się!:-)

Mogę wiedzieć co to jest? Czasem się pojawia przy dacie rejestracjiarrow-10x10.png, nick losowy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

EDIT

Kurna to chyba coś u mnie, jakieś gówno... Ja kliknę to mnie przekierowuje na stronę, gdzie mam wpisać swój telefon w celu pobrania kodu pin w celu dostania się do zawartości - śmierdzi na kilometr... :/

EDIT2

Ok, to wirus, trzeba ściągnąć sobie AdwCleaner v4.200 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) I wyczyścić sobie przeglądarkę - proszę uważnie zobaczyć co znalazł i co jest zaznaczone!!!

Poczytać można sobie tutaj:

Ukryta Zawartość

PS: Co za szajs!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Chciałem zapytać jak znaleźć stary zamknięty temat o Kk?

Moja wyszukiwarka nie pokazuje tego temat, na żadne hasło nie reaguje.

Ponawiam pytanie dlaczego wyszukiwarka nie pokazuje tematu "Czym jest Kościół katolicki"?

Jeżeli został usunięty (wykasowany) prosiłbym o wyjaśnienie z jakich powodów bym przez znanego z pomawiania mnie forumowicza o to że coś z tym mam wspólnego nie był posądzany....liczę na poważne podejście do tego o co proszę kolejny raz....szkoda by się nieborak trudził i jak to ma w zwyczaju po różnych tematach wypisywał głupoty. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Użytkownik @Maju nie ma nic wspólnego z brakiem widoczności wątku "Czym jest Kk?" w liście wątków. Jego brak jest spowodowany błędem technicznym wywołanym łączeniem wszystkich wątków o tej tematyce.

Włodku lejesz miód na moje serce i kubeł zimnej wody na głowę Bobcata....no cóż takie jest życie. :)))

Ps. Rozumiem że te kłopoty to sprawa przejściowa i w przyszłości ten temat będzie dostępny. Cieszy mnie to.

Świąteczne pozdrowienia ślę Tobie i wszystkim którzy to czytają.

Należę do ludzi raczej cierpliwych, ale też już wymiękam. Zanim coś mi się tu otworzy mogę śmiało wyprowadzić w tym czasie psa. A, że psa nie posiadam sytuacja ta zaczyna być irytująca. Zróbcie coś z tym! Gdzie indziej wszystko śmiga, że hej!

Potwierdzam strony laduja sie wolniej.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.