Skocz do zawartości
IGNORED

Testy wahadełka

Krak_oN

Rekomendowane odpowiedzi

Na jakiej platformie i stoliku powinno być ustawione wahadełko? Myślę, że akryl nie będzie dobry! Może drewno i metoda sandłiczowa - koniecznie z podkładkami od still pointa. Jak najbardziej ważną rolę będzie odgrywać wibro-akustyko-promieniowanie! Które wahadełka zaliczylibyście do hi-endu, a które do hi-fidelity?

A na której półkuli Ziemi mieszkasz?

Zdarza się. Na przykład Richard Dawkins.

Nie bardzo rozumiem... to nie ma więcej ewolucjonistów na świecie poza Dawkinsem?

Sądziłem, że od czasów Darwina jest to raczej ogólnie uznawana doktryna... :)

Nikt, zupełnie nikt nie wierzy już w ewolucję tylko pan Dawkins? Co za czasy! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Każdy poszukiwacz prawdy przechodzi pewne etapy jednym z nich może być wahadełkowanie. Mnie zainteresowało na około 1,5 roku ale od początku intuicja podpowiadała że ciągnie się informacje wraz z ciemną energią. Coś za coś -wiedza za... dusze?

W wieku 35 lat mój poziom świadomości wyniósł niby 100 % no i co niby byłem oświecony a nie znałem odpowiedzi na takie pytania jaki jest Bóg jakie mam przeznaczenie i wiele innych pytań bez odpowiedzi. To był tylko jeden z etapów dochodzenia do prawdy- jestem dobrze prowadzony i ostatnio wróciłem do kościoła i w czasie dłuższej modlitwy coś się ze mną zaczęło dziać jakby wszystkie złe rzeczy zaczęły odchodzić jak nakładki, trudno to opisać słowami ale wszystkie czary mary jakby odemnie odeszły. Drugi raz stało się to w domu obudziłem się o 5 rano i poczułem że mam się pomodlić w czasie modlitwy znowu zaczęły odchodzić- tym razem czułem że odchodzą... grzechy. To chyba łaska boża bo byłem raczej grzesznikiem... No i z liberała stałem się konserwatywnym chrześcijaninem.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Wahadło pytane kto jest dobry sojusznikiem w walce z Rosją : Nad Niemcami wzbudziło się obojętnie( wahanie po prostej) Nad Ameryką północną wahadło znacząco i mocno zakręciło się okręgami pozytywnie.

Na tak samo postawione pytanie teraz też mi tak wyszło, ale jeszcze raz na spokojnie sprawdzę nieco inne pytanie, tj kto by pomógł w sensie wsparcia swoimi ludźmi na naszym terytorium w razie wejścia Rosji na nasze terytorium. To drugie jakoś niejednoznacznie mi wychodzi. Spróbuję jeszcze jutro na spokojnie.

Ale póki co to na razie czekam na pojawienie się kazika-t aby mi powiedział czy udało mi się odgadnąć kolejny kolor który miał na myśli ;)

To ciekawie że masz takie same wyniki. Przypomniało mi się że znałem jeszcze jednego radiestete,już takiego typowo od studni ale jego już nowotwór nam odebrał.

Ciekawe o co to może chodzić,otaczają nas różne niezrozumiałe rzeczy które mogą mieć coś z tym wspólnego,ciemna materia,ciemna energia.Pewnie jest to narzędzie dzięki któremu wypowiada się coś z podświadomości a jest niedostępne dla świadomości no bo w innym wypadku wahadło byłoby zbędne.

Jak uda mi się odgadnąć tak z 10 kolorów bezbłędnie za każdym razem to będzie to wtedy jakiś dowód na istnienie takiego zjawiska, ale na razie odgadnięcie tylko jednego koloru może być tylko przypadkiem.

:(

pudło

Może i dobrze, przynajmniej logiczne myślenie na tym nie ucierpi bo bym zamiast myślenia tylko siedział i patrzył nad jaką odpowiedzią zakręci się wahadełko ;)

EDIT:

szary

Ja byłem nawet na kursie wahadełkowania pokusa jest duża- możliwość nauczenia się uzdrawiania a nawet możliwość manipulacji rzeczywistością. Myślałem nad tym 2 lata i ogólnie nad całością. Kościół twierdzi że panem tego świata jest szatan więc jeżeli manipuluje się rzeczywistością to... jest się zastępcom szatana...

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Myślę że wahadełko jest spoko, ale jako narzędzie do szukania cieków wodnych, źródeł wody, czy sprawdzania czy żarcie jest jadalne. Problem zaczyna się gdy próbuje się robić z różdżkarstwa religię-drogę do szczęścia. Podobny problem jest z psychologią, socjotechnikami, itp.

Diabła wymyślił Kościół żeby kontrolować ludzi. W komunizmie tę rolę pełnili imperialistyczni agenci i zaplute karły reakcji.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Krak_on, myślisz o jakichś supersiłach? Odpuść, zajmij się czymś normalnym. K.K. zakazuje takich praktyk i przestrzega przed ich zwodniczym działaniem. Myślę że słusznie. Zawsze jest coś za coś. Wchodzisz w pewien układ, nie wiesz z kim.

KK zakazuje wszystkiego, co psuje mu biznes.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wahadełko jest tylko narzędziem, "przedłużeniem" możliwości ludzkiego mózgu.

Lepiej ćwiczyć jego (zapomniane) możliwości niż posługiwać się instrumentami, które tylko robią wrażenie na obserwatorach.

Gość

(Konto usunięte)

Wahadełko jest tylko narzędziem, "przedłużeniem" możliwości ludzkiego mózgu.

Zdecyduj więc, czym jest, bo jedno /narzędzie/, pasuje do drugiego / mózgu/, jak pięść do ściany, z tego zdania /twojego/, wynika, że są tożsame.

• 4 tygodnie później...

Piszę to aby wszystkich ostrzec wszystkich przed zawierzeniem wahadełku (a co za tym idzie uzależnienie (czy modyfikowanie) od wyniku jego wskazań swoich poczynań w takich sprawach) takich najważniejszych spraw jak pytania odnośnie zdrowia, czy postępowania w życiu. Jakiś czas temu mój ojciec trafił do szpitala i od samego początku pytałem wahadełka czy z tego wyjdzie, wahadełko wyraźnie wskazywało że jak najbardziej, w związku z tym nie spędziłem z ojcem tyle czasu ile bym mógł a także nie powiedziałem mu wszystkiego tego co mogłem mu powiedzieć (a zwłaszcza kiedy jego umysł był bardziej sprawny a także głos który coraz bardziej tracił) gdybym spędził z nim ten czas kiedy nie chodziłem do niego bo akurat wtedy wahadełko pokazywało że wszystko będzie w porządku. Niby nigdy nie wierzyłem w tego typu rzeczy ale jak człowiek czuje że z jego bliskimi dzieje się coś nie tak, to wtedy traci logikę i w panice morze się chwytać nawet najbardziej absurdalnych metod.

Tak że jak ktoś z waszych bliskich trafi w poważnej chorobie do szpitala czy też sami macie jakieś problemy to na sugerowaniu się wahadełkiem i modyfikacji swoich poczynań względem jego wskazań możecie stracić wszystko kiedy jeszcze były inne wyjścia.

Najpierw warto zadać sobie pytanie kto tym wahadełkiem kręci?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.