Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Kwilisz jak baba.

Jacuś!

Tobie baba tak kwili? "E tam"???:(

To tylko źle o Tobie świadczy:-)

A Duda - dajcie spokój...

Póki co jeszcze nitki niewidoczne w ppp* , ale niech no tylko wygra wybory - liny przy nim zobaczycie, jak przy Zygmunta Dzwonie.

* copyright by Kolega argus.

Tobie baba tak kwili?

Nie kwili mimo, że za cymbałbronkiem jeszcze jest ale jakby mija jej to.

ci którzy sympatyzują z po to złodzieje

Tego to nawet ja bym nie napisał.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

przecież to jasne że ci którzy sympatyzują z po to złodzieje

Tak Ci,Wituś - szczerze powiem:

Przytul podusię, czy co tam masz na podorędziu i - ciesz się, że forum to nie na żywca jest...

Lepiej poproś Moderację o wykasowanie twych stwierdzeń.

Czy fałszywi i kłamcy to się nie znosi?

Nie.

Fałszywy kłamca to prawdziwy prawdę prawdziwą głoszący..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak Ci,Wituś - szczerze powiem:

Przytul podusię, czy co tam masz na podorędziu i - ciesz się, że forum to nie na żywca jest...

ja pierdziele ale zaślepienie - jak to możliwe żeby dorośli faceci dali sobie robić z mózgu wodę

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie wiem czy złodzieje, ale osadzeni - napewno.

Widocznie powiązał fakty :)

Wybory w więzieniach wygrała PO z wynikiem 35,6% Drugi rezultat osiągnął Ruch Palikota - 32,2% głosujących. Trzeci wynik miał PiS - 7,5% - to zbiorcze wyniki niedzielnego głosowania w zakładach karnych i aresztach śledczych. Poinformowała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej ppłk Luiza Sałapa.

Dane z poprzednich wyborów

.

post-15750-0-41494900-1431728959_thumb.jpg

Niedomyta i poobsrywana Polska głosowała na marionetkę mlaszczysława? ;-)

10406800_10200526539083972_2850084328623056441_n.jpg?oh=a004341250cfbfc3913cda6297043906&oe=55C66224&__gda__=1443504745_628027569984b604f67e44ce39f79baa

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Raczej prezes będzie miał problem.

Prezes będzie miał problem jak Pan D. przegra. Było to już widać po jego (Prezesa) minie jak dowiedział się jaki był wynik w pierwszej turze.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Moderatorzy

Onetowski przedruk z niemieckiej pracy dotyczący sytuacji politycznej w Polsce.

Ciekawi mnie kto tu dolał więcej bredni.

Najbardziej rozśmieszyło mnie sformułowanie" pragmatyzm PO"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Niedomyta i poobsrywana Polska głosowała na marionetkę mlaszczysława? ;-)

A zastanowiłeś się może, DLACZEGO ci ludzie żyją bez łazienki?

Bo tak lubią?

Ci ludzie są realistami. Widzą po prostu, że pod rządami peło i Bredzisława na luksus typu łazienka nie ma szans.

Więc głosują na Dudę...

Jest to oczywiście naiwna wiara, że p. Duda z Unii Wolności pomoże im w sprawie łazienki. Panowie z Unii Wolności nie mają zwyczaju pomagać nikomu poza oficerami prowadzącymi ze WSI.

Ale ludzie tak mają, że lubią się łudzić... zawsze to jakaś odmiana (ich zdaniem).

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A zastanowiłeś się może, DLACZEGO ci ludzie żyją bez łazienki?

Bo tak lubią?

Ci ludzie są realistami. Widzą po prostu, że pod rządami peło i Bredzisława na luksus typu łazienka nie ma szans.

Więc głosują na Dudę...

Jest to oczywiście naiwna wiara, że p. Duda z Unii Wolności pomoże im w sprawie łazienki. Panowie z Unii Wolności nie mają zwyczaju pomagać nikomu poza oficerami prowadzącymi ze WSI.

Ale ludzie tak mają, że lubią się łudzić... zawsze to jakaś odmiana (ich zdaniem).

Wymiana na tą pi...ę mamuni i żonci? ;-) Przecież Andrzejek sam się pewnie podetrzeć nie potrafi, jeśli wygra te wybory to wylazą z szafy jego mocodawcy Mlaszczysław, Bredziński, Breivik, Ojciec Inkasent, Pawłowicz zawsze dziewica miłością do bliźniego ziejąca, no i oczywiście Antek The Bomber :-) i takie oszołomstwo ma siedzieć w pałacyku??? Wolę już gajowego pierdołowatego, który nie będzie nas skłócał z resztą świata, chociaż wk...wia mnie że klęka przed katabasami.

11160009_1629032797330742_5774130630936008553_n.jpg?oh=38827bc653535b272698132ab24cd588&oe=56000AD7

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

takie oszołomstwo ma siedzieć w pałacyku???

O co chodzi? Przecież to sami zacni ludzie, patrioci i katolicy na tych fotkach.

Oczywiście że WŁAŚNIE TACY powinni tam siedzieć a nie esbeckie gnidy ze WSI.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

O co chodzi? Przecież to sami zacni ludzie, patrioci i katolicy na tych fotkach.

Oczywiście że WŁAŚNIE TACY powinni tam siedzieć a nie esbeckie gnidy ze WSI.

4.gif

Będziesz musiał przełknąć tą kandydature,bo wszystko na to wskazuje,że wygra z Gajowym Bulem.Większego wstydu już nie będzie jak był.

i takie oszołomstwo ma siedzieć w pałacyku???

[...] Większego wstydu już nie będzie jak był.

Będzie, jak ppp*) się załapie na pałacyk. Będzie znacznie większy, niż w latach 2005 - 2007 kiedy cały świat się śmiał z rządów kartoflano - buraczanych oraz licznych dyplomatycznych sraczek "prezydęta fszechczasuf".

-------------------------------------

*) ppp = pie....... pacynka prezesa

ały świat się śmiał z rządów kartoflano - buraczanych

No - najbardziej się śmiali ruskie w Gruzji gdy polskie rakiety strącały ich myśliwce jak ulęgałki.

Rakiety te przywiózł prezydent Kaczyński własnym samolotem. Tak było. To był prezydent z jajami - prawdziwy polski prezydent.

A (***) niech się dalej śmieją.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.