Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się cieszę, ze nie muszę juz patrzeć na Komorowskiego czy raczej słyszeć w radio co on zrobił, jaką wioskę odwiedził. Cieszę się, że 38 milionowego kraju nie reprezentuje juz półgłówek.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Afera z bratem prezydenta robi się coraz ciekawsza. Otóż okazuje się że związkowcy mają spółki. Ewa Kostka stwierdziła, że została wyrzucona z pracy za próbę założenia związków zawodowych w firmie należącej do związków. Wytykała niskie wynagrodzenia oraz umowy śmieciowe zawierane z pracownikami.

Bua ha ha ha ha.

Od jesieni to oni będą bronili waszych interesów ... :-)

Martwię się o Komorowskiego, dużo wie, nie sprostał zadaniu reelekcji..

Myślisz, że Kaczyński z Putinem zrobią mu zamach pod Smoleńskiem?

Cieszę się, że 38 milionowego kraju nie reprezentuje juz półgłówek.

Teraz reprezentuje cię kościółkowy krętacz i kołtun.

Afera z bratem prezydenta robi się coraz ciekawsza. Otóż okazuje się że związkowcy mają spółki. Ewa Kostka stwierdziła, że została wyrzucona z pracy za próbę założenia związków zawodowych w firmie należącej do związków. Wytykała niskie wynagrodzenia oraz umowy śmieciowe zawierane z pracownikami.

Bua ha ha ha ha.

Od jesieni to oni będą bronili waszych interesów ... :-)

Ale jazda, a te półgłówki im wierzą. Ręce opadają a raczej opadajom...

Każdy kto atakuje naszego Pana Prezydenta oraz Jego Brata za Małe Machlojki - jest komunistyczną mendom albo liberalnym kapitalistycznym lewakiem więc nie przysługuje mu tytuł Prawdziwego Patryjoty !!!

jest komunistyczną mendom albo liberalnym kapitalistycznym lewakiem

Ostrożnie rzecz ujmując, natomiast bardziej dosadnie wyrażając się jest wrogiem Polski i Polaków, wrogiem Kościoła Katolickiego, wrogiem wspólnoty tworzącej tu na tych ziemiach społeczności, służące życiu w szczęściu i niekrzywdzeniu.

Ostrożnie rzecz ujmując, natomiast bardziej dosadnie wyrażając się jest wrogiem Polski i Polaków

Myślisz że konstruktorzy greckiego scenariusza dla Polski (Duda - Szydło) to są przyjaciele Polski i Polaków ? Wiesz jak będzie się Putin cieszył jak ten plan zrealizują ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co za insynuacje, kogo Koledzy zamierzają na nie nabrać..?

Czytelników?

Tu na bocznicy poza nami nie ma żadnych, dlatego odpuście sobie stratę czasu, wiecie jak to się skończy, tak jak z referendum , czy wyborami....

Co za insynuacje, kogo Koledzy zamierzają na nie nabrać..?

To nie są insynuacje tylko czarny scenariusz wynikający z obietnic wyborczych składanych przez w/w ekonomicznych amatorów.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie wiem czy może istnieć czarniejszy scenariusz od tego aktualnie realizowanego, z premier Kopacz.

Lech ja nie mam czasu powielać sto razy tego co już napisałem w przeszłości, usunąłem się na czas kampanii wyborczej tak jak obiecałem, wszystko idzie w kierunku który nie był trudny do przewidzenia dla nikogo rozsądnego.

Wyluzuj.

Wyluzuj.

Jestem wyluzowany :-).

Ostrożnie rzecz ujmując, natomiast bardziej dosadnie wyrażając się jest wrogiem Polski i Polaków, wrogiem Kościoła Katolickiego, wrogiem wspólnoty tworzącej tu na tych ziemiach społeczności, służące życiu w szczęściu i niekrzywdzeniu.

Moim zdaniem te kłamstwa wynikają z twojej indoktrynacji.

To nie są insynuacje tylko czarny scenariusz wynikający z obietnic wyborczych składanych przez w/w ekonomicznych amatorów.

To może napisz jakiś dla Wajdy?Jak umiesz tak pisać....scenariusze.

Kurcze, nie przekonaliście mnie. Nadal cieszę się, że tego czlowieka nie ma juz przy żłobie, ze nie je [żre?] i pije [chla, żłopie?] ze swoją małżonką za moje, że nie muszę go widzieć w tv w dyżurkach czy slyszec w radio o nim. Nic dawno mi nie sprawiło takiej radości jak odstawienie tego grubego Dyzmy na boczny tor.

Druga rzecz dotycząca KOpacz. Nie wiem czy może byc gorzej niz z KOpacz. Może Szydło to taka druga Kopacz? Ale sam nie wiem, czy da się głupiej prowadzić politykę niz Kopacz? stosowac tańsze chwyty, nie reprezentować dosłownie nic jako człowiek i polityk? Nie wiem tego, może będzie gorzej po Kopacz, to jest pytanie o przyszłość. Co do prezydenta już widać, że decyzja zmiany była dobra....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Prawdziwe oblicze Prezydenta poznamy po wyborach.Dzisiaj we wszystkim co robi przewija się kampania wyborcza.Poczekajmy.

Najważniejsze teraz strącić tego felczera...

Ja pierwolę...

Zamieniając tylko słowa "kościoła katolickiego" słowem "partii" otrzymujemy typowy tekścik komunistycznej propagandy z czasów Bieruta.

propagandy z czasów Bieruta

Komu mają służyć takie wpisy, poglądy Kolegi ?

Polakom?

Jakim?

Dzikim?

Nieokrzesanym?

Ambicjonerom wypranym z ludzkich odruchów i właściwości?

Proszę dać spokój.

Kościół trzyma ten kraj w całości, siły wrogie to wiedzą, robią wszystko aby obrzydzić i osłabić te więzy, jednak to się nie uda, nie tu, nie w Polsce, Polska to nie jest dziki zachód.

Zapomniałeś się pożegnać.

Chociaż się przeżegnaj i oderwij ręce od klawiatury...

:-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Komu mają służyć takie wpisy, poglądy Kolegi ?

Polakom?

Jakim?

Dzikim?

Nieokrzesanym?

Ambicjonerom wypranym z ludzkich odruchów i właściwości?

Proszę dać spokój.

Kościół trzyma ten kraj w całości, siły wrogie to wiedzą, robią wszystko aby obrzydzić i osłabić te więzy, jednak to się nie uda, nie tu, nie w Polsce, Polska to nie jest dziki zachód.

Kolejny bełkot w stalinowskim stylu. PRL wczesne lata 50-te.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.