Skocz do zawartości
IGNORED

Co PO powinno teraz zrobć aby nie przegrać sromotnie jesiennych wyborów?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie brzmiało: które (kraje) są biedne? Podałem link do listy najbiedniejszych krajów świata. Więc jak najbardziej to JEST odpowiedź na Twoje pytanie. Bądź łaskaw nie uprawiać polemiki dla polemiki.

To są kraje źle a czasem wręcz wcale nie zarządzane. To nie jest odpowiedź na moje pytanie.

Na twoje pytania nie ma żadnych odpowiedzi. Bo jakie by nie były to i tak ich nie zrozumiesz.

Dziwne ze w ogóle swoje pytania rozumiesz, to też wątpliwe.

Na twoje pytania nie ma żadnych odpowiedzi. Bo jakie by nie były to i tak ich nie zrozumiesz.

Dziwne ze w ogóle swoje pytania rozumiesz, to też wątpliwe.

żalisz się że czegoś nie rozumiesz ? (nie pierwszy raz, ostatnio zaskoczyłeś po 4 stronach)

To są kraje źle a czasem wręcz wcale nie zarządzane. To nie jest odpowiedź na moje pytanie.

Owszem. Jest. Skoro nie jesteś w stanie tego zrozumieć to nie mój problem.

Jest to tylko propagandowa gadka-szmatka neoliberalizmu, aby odwrócić uwagę od istoty problemu. Ci rządzący bandyci są ludźmi wielkich koncernów, przez nie umiejscowieni i utrzymywani na stanowiskach, dla pilnowania ich interesów. Podstawowym zadaniem jest utrzymanie status quo.

"... utrzymanie status quo."

No proszę - a są tacy, którzy twierdzą. że Bocznica nie ma nic wspólnego z muzyką...

Choć gdy na te poselskie paszcze i ich zmagania patrzę - inna kapela mi się kojarzy:

Tropicale Thaiti Granda Banda.

:-)

Nie ma nadziei czas na IV Galaktyczne Imperium pod wodzą:

(Chyba pomysł ze zwiewaniem za granicę nie jest głupi.)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

"Zwiewało" się kiedyś, Mario.

Dziś jest o tyle fajnie, że się można spokojnie, z pomyślunkiem (co zabrać a co srał pies) spakować i nawet na granicy (?) rzec wszem i wobec: "Pocałujcie mnie w dupę".

Ps - ten znak zapytania to dlatego, że jest tu kilku takich na forum, którym nie wiadomo jaki kierunek "ewakuacji" do łbów wpadnie.

IV Galaktyczne Imperium pod wodzą:

Jak dziecko powielasz kwintesencję memów z nieogarniętej czeluści netu.

Przy tym przypominając, że zimę rozgrzeje do czerwoności nie PiS lecz

Disney z kolejną częścią "sagi" rycerzy kolorowej neonówki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No może, ale taki mam sentyment do OT, że nawet Disney mi jarzeniówek nie zohydzi :-)

Ja powielam żarty, a PiSrackie trolle bajki, wierząc w nie. Kto jest bardziej szkodliwy? Własnie ;-)

"Jeśli moje najśmielsze plany się powiodą, to chciałabym studiować: chemię, informatykę i matematykę/fizykę. Moje wymarzone uczelnie to: Harvard, Cambridge, Oxford i MIT."

Jeśli będziesz przesiadywać na forum to nie wyrobisz normy i wykładów z tych szkół będziesz mogła słuchać jedynie na jutubie.

Kto jest bardziej szkodliwy?

Nie wiem co szkodliwsze.

Zapytaj Andersena i Stańczyka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeśli będziesz przesiadywać na forum to nie wyrobisz normy i wykładów z tych szkół będziesz mogła słuchać jedynie na jutubie.

'

Jestem tu pierwszy raz od... paru dni, a na Bocznicę wchodzę jeszcze rzadziej, właśnie analizuję przemiany zachodzące pod koniec żywota gwiazd :-D

Jest to tylko propagandowa gadka-szmatka neoliberalizmu, aby odwrócić uwagę od istoty problemu. Ci rządzący bandyci są ludźmi wielkich koncernów, przez nie umiejscowieni i utrzymywani na stanowiskach, dla pilnowania ich interesów. Podstawowym zadaniem jest utrzymanie status quo.

czyli źle zarządzone... błędne koło.

zaiste, kraje rządzone przez bandytów są biedne bo tak chciał los... a nie przez to że rządzą nimi bandyci.

Zapewne Chińską Republika Ludową rządzą święci.

Nie próbuj zrozumieć. To Cię przerasta.

nie wiem czy jest sens próbować, w końcu 5.1 lepsze od 7.1, w dodatku udowodnili to amerykańscy naukowcy!

"Zwiewało" się kiedyś, Mario.

"Jeśli moje najśmielsze plany się powiodą, to chciałabym studiować: chemię, informatykę i matematykę/fizykę. Moje wymarzone uczelnie to: Harvard, Cambridge, Oxford i MIT."

Ona już o tym myśli, Jacku.

rzec wszem i wobec: "Pocałujcie mnie w dupę".

W oryginale, czyli w wykonaniu p. Czechowicza to chyba było: "A teraz pocałujcie mnie drogie dzieci w dupę."

I w ten oto sposób przeszliśmy do Dnia Dziecka. Wszystkim dzieciom swoich rodziców życzę najlepszego!

Kuzyn murzyna

Do muzyki jest lepsze, gdyż wszystkie nagrania pure audio (bez towarzyszącego obrazu) są 5.1 .

nie rozmawialiśmy o muzyce :) miałeś to uargumentować... niestety skończyło się na wielkiej lipie.

Nie ma nadziei czas na IV Galaktyczne Imperium pod wodzą:

(Chyba pomysł ze zwiewaniem za granicę nie jest głupi.)

Te rządy bardziej ci się podobają?:

Ukryta Zawartość

...Z kolei Aleksander Grad – minister skarbu za Donalda Tuska – również może liczyć na „atomowe” płace. Po „rozwodzie” z polityką w czerwcu 2012 roku szybko stał się prezesem spółek PGE Energia Jądrowa i PGE EJ1. Według szacunków przez półtora roku zarobił blisko milion złotych. Opuszczając PGE również trafił do spółki Skarbu Państwa, czyli do Tauronu. Według doniesień mediów jego pensja to 120 000 złotych.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Te rządy bardziej ci się podobają?:

Ukryta Zawartość

...Z kolei Aleksander Grad – minister skarbu za Donalda Tuska – również może liczyć na „atomowe” płace. Po „rozwodzie” z polityką w czerwcu 2012 roku szybko stał się prezesem spółek PGE Energia Jądrowa i PGE EJ1. Według szacunków przez półtora roku zarobił blisko milion złotych. Opuszczając PGE również trafił do spółki Skarbu Państwa, czyli do Tauronu. Według doniesień mediów jego pensja to 120 000 złotych.

Co można by było zrobić żeby partyjny zarobił i powstało coś? Wystarczy mu zapłacić wypłatę rynkowa a nie partyjna.

Taka zmiana a automatycznie z burzenia gospodarki następuje budowanie.

Hamerykanie w tym mieli rację ze wszystko za co bierze się rząd zostaje rozwalone.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Hamerykanie w tym mieli rację ze wszystko za co bierze się rząd zostaje rozwalone.

Ku rozwadze

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Nie wiem co powinni zrobić,żeby nie przegrać.

Wiem co powinni zrobić żeby przerżnąć sromotnie.

Powinni wystawić w wyborach do Senatu Bronka! :)

67671976321433308172.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.