Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to się mogło stać? Nikt nic nie widział ?

To jak z zaglądaniem do Twoich danych z zainstalowanej aplikacji na i AS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Też nikt niczego nie widzi i za rękę nie złapie.

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Było o tym wzmacniaczu i kolumnach na tym forum wiele napisane, jednak nie każdy miał możliwość ich posłuchania. Od jutra zapraszamy serdecznie w nasze progi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kurde bilety kupione, drobniaki do kasy naszykowane ale dalej mam zgryz czy jechać; znów później po AS usłyszę że grało do d u p y ;P

Ja jadę jutro n1 00% do Warszawy mam 400km w jedną stronę, ale raz w roku trzeba się poświęcić.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Parking naziemny - błonia stadionu od strony stacji PKP Stadion. Bezpłatny.

Parking podziemny. Wjazd od strony ul.Wybrzeże Szczecińskie. Koszt 20zł/dzień

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Było o tym wzmacniaczu i kolumnach na tym forum wiele napisane, jednak nie każdy miał możliwość ich posłuchania. Od jutra zapraszamy serdecznie w nasze progi.

Mówisz 7 piętro pokój 15 to już wysoki High End ;)

Jak na razie dla mnie najlepszy dźwięk: Reimyo!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cześć

Byłem na Stadionie i w Tulipie.

Dziwnie na tym Narodowym, na początku obco jakoś, ale można się przyzwyczaić. I tak pustawo w porównaniu z Tulipem. Posłuchałem też największej finansowej atrakcji, czyli systemu za 7 baniek. I...tak sobie. Jest już w necie pierwsza relacja:

Ukryta Zawartość

Ciekawe, jak jutro bedzie w Sobieskim.

Pozdrawiam Stempur

Ukryta Zawartość

T9bUGo.jpg

cFRXbM.jpg

4JF4Ic.jpg

XCq7JP.jpg

1VdTUO.jpg

FWulDc.jpg

EIvBKr.jpg

UI9Ojq.jpg

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Sly30dokwadratu wypuść powietrze huknij ze stołu dobry materiał i słuchaj ,słuchaj i słuchaj tak jak to robią najwięksi tego świata . Absolut to jest audio ,stereo, sprzęt domowy ... ja je...e gdzie ja żyję ?

...jak wypadła premiera nowej integry Jadisa i88 + Ktemy?

Bardzo dobrze wypadla - ze szpulowcem Revoxa grala Muzyka. Wracalem dwa razy.

A jak grały te wielkie Logany?

Porazka , Tomkly byl tego samego zdania.

Cześć

Byłem na Stadionie i w Tulipie.

Dziwnie na tym Narodowym, na początku obco jakoś, ale można się przyzwyczaić. I tak pustawo w porównaniu z Tulipem. Posłuchałem też największej finansowej atrakcji, czyli systemu za 7 baniek. I...tak sobie. Jest już w necie pierwsza relacja:

Ukryta Zawartość

Ciekawe, jak jutro bedzie w Sobieskim.

Pozdrawiam Stempur

Bylem na prezentacji o godz 20. Poczatek prezentacji sredni, muza symfoniczna pokazala dopiero , co ten system moze. Glosy ludzkie wybitne- nieograniczona dynamika i namacalnosc. Rozmawialem z Kevinem Scottem , powidzial, ze na przyszly rok w Monachium szykuja model ponizej Vox Olimpian z podobnym modulem srednio i wysokotonowym, ale z aktywnym modulem basowym na przetwornikach 18 cali, cena bedzie tez duzo nizsza. Pokazywal mi, jak trudno zrobic te drewniane obudowy, imponujaca robota.

Oczywiscie cena niewspolmierna do dzwieku, ale nareszcie posluchalem , co ten zestaw moze. W Monachium nie bylo warunkow, tu duzo miejsca i ponad godzinna prezentacja.

Ukryta Zawartość

Konto w trakcie usuwania

Porazka

Pisałem Ci że w pierwszy dzień wystawy sprzęt będzie niewygrzany i nie do końca skonfigurowany ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.