Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

"Dyplomaci USA, którzy przebywali ostatnio z wizytą w Polsce, powiedzieli przedstawicielom rządu, że oczekują, iż Polska wprowadzi rekomendacje czołowej europejskiej organizacji praw człowieka, by Warszawa wycofała swe najnowsze posunięcia ograniczające uprawnienia najwyższego sądu tego kraju do orzekania przeciwko rządowym ustawom" – pisze „Wall Street Journal”.(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ciekawe, czy to da do myślenia Prezesowi i jego szajce.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Grunt, że obniżą wiek emerytalny, tak jak popaprańcy obiecali.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nami rządzą uczciwi rdzenni Polacy dlatego nie musimy wycofywac swe najnowsze posunięcia ograniczające uprawnienia najwyższego sądu tego kraju do orzekania przeciwko rządowym ustawom. Oni sa uczciwi prawdomowni oni dyktatury nie chcą. To te USzydy nie maja racji

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

Kabaret :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez panerai_47

Ciekawe, czy to da do myślenia Prezesowi i jego szajce.

Jaruś on wie lepiej od wszystkich organizacji,to wielki strateg..............od porażek.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Rzeczywiście dziś Kaczyński przemawiał tak, jakby stracił nad soba kontrolę.

Ktoś mógłbynawet powiedzieć, że mu odbiło. Czyżby ten KOD rzeczywiście tak działał mu na nerwy?

Może był przekonany, że Trybunał Konstytucyjny załatwią szybko i po cichu, a tu taka afera, sprzeciw i całkiem niespodzianie wszystko zaczyna się pieprzyć?

A wszystko to ze szczytem NATO w tle i coraz cieńszymi widokami na stałe bazy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Nic ująć

Amok szaleńca inaczej tego nie można skomentować

ja osobiście trzymam kciuki i proszę o więcej takich przedstawień

ludzie już widzą co to jest.....

pozdrawiam top

Rzeczywiście dziś Kaczyński przemawiał tak, jakby stracił nad soba kontrolę.

Ktoś mógłbynawet powiedzieć, że mu odbiło. Czyżby ten KOD rzeczywiście tak działał mu na nerwy?

Może był przekonany, że Trybunał Konstytucyjny załatwią szybko i po cichu, a tu taka afera, sprzeciw i całkiem niespodzianie wszystko zaczyna się pieprzyć?

A wszystko to ze szczytem NATO w tle i coraz cieńszymi widokami na stałe bazy.

Nato, UE, USA Komisja Wenecka czy Sztrasburg - ich wszystkich prezio nie rozumie i nie chce przyjąć do wiadomości, jeśli nie mogą mu posłużyć do jego celów. To zgniły zachód, do niczego preziowi nie potrzebny. On się bez zachodu wyżywi, a resztę pal diabli. Za to KOD to tak naprawdę jedyna rzecz której wodzuś się boi. Panicznie boi, sądząc po dzisiejszej reakcji. Dziesiątki tysięcy ludzi na ulicach wielu miast, ludzi których nie trzeba było zbierać po parafiach i klubach jakiejś gazety po całym kraju i wsadzać w autobusy tylko poszli czy pojechali sami. Dla niego to najgorsza rzecz pod słońcem. Pamiętacie jak za swoich poprzednich rządów przeraził się demonstracji kilkuset pielęgniarek i uciekł przed ich delegacją? Wysłał mundurowych z prewencji, kazał zagłuszać telefony pielęgniarek z delegacji, utrudniać dostęp do toalet i wody pitnej, odpał był całkowity, a to było tylko kilkaset kobiet na ulicy i kilkanaście w budynku... A co dopiero protesty w tej skali co KOD? Dlatego uruchomił zaraz po pierwszych marszach KODu całą machnę propagandy będącą właściwie kopią tego co sbecja i urbanowe publikatory nadawały na KOR i Solidarnośc: żydowskie czy amerykańskie źródła finansowania, wszystkie możliwe prywatne brudy i brudki o alimentach i rozwodach, fałszywki, oskarżenia o sianie nienawiści klasowej i o chęć wydania polski na żer zachodnim kapitalistom... to wszystko już było, urban i jego ekipa to wymyślali, a przedtem sbecy. I to wszystko z kosmetycznymi jedynie zmianami wykorzystuje obecnie pissuarowa propaganda. Nihil kurw.. novi pod polskim słoneczkiem. I jak wtedy - nie podziałało, nikt normalny w to gówno nie wierzył. Na ulice wyszło jeszcze więcej ludzi. I dlatego prezesik oszalał dziś ze strachu i pluł jak się dało, na wszystko i wszystkich.

Edytowane przez trebliG

Asterix, zobacz, opluwają nas, ubliżają nam,a my co? już dawno pisałem, że to się skończy kosami na sztorc.nie da się dłużej wytrzymać tych bolszewickich metod.zbliża się rewolucja.

to się skończy kosami na sztorc.nie da się dłużej

Hehehe ......kosy na sztorc?Kościuszko już nie żyje...dawno.Dzisiaj nie trzeba kos są inne narzędzia.Sprawniejsze.

Amok szaleńca inaczej tego nie można skomentować

ja osobiście trzymam kciuki i proszę o więcej takich przedstawień

ludzie już widzą co to jest.....

pozdrawiam top

Typowe zachowanie dyktatora czującego że traci kontrolę. Próba zaostrzenia walki klasowej. Tylko że tu się nie da czekistów w pole wysłać...

Bogdan Święczkowski został Prokuratorem Krajowym.

Kolega Ziobry, były szef Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, razem z Panem Zbyszkiem odpowiedzialny za nadużywanie władzy w czasach IV RP. Jednym słowem "Dobra Zmiana".

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Asterix, zobacz, opluwają nas, ubliżają nam,a my co? już dawno pisałem, że to się skończy kosami na sztorc.nie da się dłużej wytrzymać tych bolszewickich metod.zbliża się rewolucja.

przyjacielu im więcej mały kurd...l podskakuje tym bardziej Polacy mają dość tego pajaca ,tym szybciej te towarzycho rozgonią w koncu widzą co to mamy za parodie

proszę państwa co za machloje, kombinacje robią żeby czasem TK sie nie zebrał ,Nadprokurat...kombinował jak mógł żeby nie doszło do zebrania i rozpatrywania wniosków w Trybunale ...

jak już doszło do tego to sms z centrali że maja w nosie to co tam uchwalone będzie

Komuna light ( co niektórzy mają w prawe z tamtych czasów partia zaopiekowała sie sierotami po tamtych czasach )

proszę przemyślcie to co sie dzieje ,mają wszystko w dupie i czy możemy być cicho nie protestować ?

Każdy niech przemyśli to w sobie

moje zdanie jest już dawno znane

Miasto na północy i tym razem mówi nie temu co się dzieje ...

pozdrawiam południe shane :)

i wielu innych tutaj pozdrawiam :)

Ten opis będzie tym co wielu Polaków myśli o ostatnich słowach prezesa

wypowiedzianych wczoraj.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PiS idzie w zaparte. Oj, będzie się działo!

"Sędziowie TK podejmują działania z niezrozumiałym pośpiechem, czym przyczyniają się do pogłębiania kryzysu konstytucyjnego w Polsce - oświadczył Ziobro."

Kabareciarze wściekli na Ziobrę, bo zabiera im najlepsze dowcipy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

"Sędziowie TK podejmują działania z niezrozumiałym pośpiechem, czym przyczyniają się do pogłębiania kryzysu konstytucyjnego w Polsce - oświadczył Ziobro."

Zbysiu zapomniał jak Duda działał nawet w nocy w sprawie Trybunału.

Bardzo serdecznie dziękuję wszelakim @@ traperom, kornerom, fetkom, Tobie xniwax - też.

To dzięki takim... ludziom, jak wy - Orkiestra zbiera coraz więcej!

Tak trzymajta i nie popuszczajta!

"Teraz wstyd będzie wyciągnąć polski paszport gdzieś w świecie:"

Jakby co idź w zaparte, że jesteś Niemcem. Szacunek na całym świecie mieć będziesz. Nawet w Izraelu.

Ja mam inaczej. Po filmach Ida czy Pokłosie, po występach Komorowskiego np. w Japonii wstydziłem się za Polskę.. A teraz odzyskuję spokój ducha. Żadnych wiadomości i tvn$ów25 nie oglądam, bo od polityki to ja mam Kaczyńskigo.

Pozdrawiam.

Edytowane przez YunnanTEA

"Teraz wstyd będzie wyciągnąć polski paszport gdzieś w świecie:"

Jakby co idź w zaparte, że jesteś Niemcem. Szacunek na całym świecie mieć będziesz. Nawet w Izraelu.

Ja mam inaczej. Po filmach Ida czy Pokłosie, po występach Komorowskiego np. w Japonii wstydziłem się za Polskę.. A teraz odzyskuję spokój ducha. Żadnych wiadomości i tvn$ów25 nie oglądam, bo od polityki to ja mam Kaczyńskigo.

Pozdrawiam.

A co oglądasz i czytasz. Pochwal się.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.