Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywistą oczywistością jest wzrost notowań Dudy. Im więcej jeździ na nartach a nie podpisuje i wygaduje głupoty, tym lepiej dla wszystkich i naród się z tego cieszy!

Jestem Europejczykiem.

Gratuluję odwagi. To badanie terenowe potwierdza wyniki badań prof. Czapińskiego nad zaufaniem społecznym.

Każe też zastanowić się nad odstępem między pewnymi naszymi mitami Polaka (katolik, ale otwarty i tolerancyjny) a rzeczywistością (tępy i nieufny ksenofobiczny buc).

U lisa ostanio to chyba bylo porównali dwie demonstracje Pisowców i KOD-u

zadwali pytania co myslą o przeciwnikach

wynik

Pis -wściekłość, złość ,ubliżanie tak można w skrócie określić teksty tam padające

KOD- spokojne,wyszczególniające winy przeciwników błędy .

zresztą proszę pooglądać 24:30 minuta tam mamy całą krase towarzystwa prawdziwych polaków i demonstracja z drugiej strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jeszcze parę rodzynków w tym programie

polecam

Ukryta Zawartość

Pis -wściekłość, złość ,ubliżanie tak można w skrócie określić teksty tam padające

Pewnie zaraz odezwie się Bodzio, albo inny PiSowiec i zakrzyknie: "Boże, ależ wy tu nienawistny hejt uprawiacie!" :-)))

Jestem Europejczykiem.

Hm, jej poprzednicy latali samolotami za Nasze pieniądze, więc w czym problem?

Oczywiście żaden. Po prostu mamy Dobrą Zmianę!

Jestem Europejczykiem.

@chick

Ale to nie byli Twoi posłowie, a ona jest Twoja.

Edytowane przez toptwenty

Znów peszek:

Ukryta Zawartość

Ależ życie pod knutem prezesa jest straszne. Boli bardzo

Wyniki CBOS zależą obecnie tylko od Pisiorów. A obserwując ludzi których znam i którzy głosowali na PIS Budyń ma u nich coraz niższe notowania.

Ukryta Zawartość

Falandyzacja do sześcianu. Lech F. zdążył uciec, ciekawe kto się pierwszy wykruszy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hm, jej poprzednicy latali samolotami za Nasze pieniądze, więc w czym problem?

Tylko że ona zechciała wyrazić taką chęć będąc nie w rządzie, a opozycji, bo to było w 2012. Bardzo jestem ciekaw czy posłowie obecnej opozycji tez będą mieć takie żądania?

Skoro owa posłanka teraz jest nie w opozycji, a wręcz przeciwnie to pewnie nie będzie chciała tylko jakiegoś tam głupiego przedziału a pociąg pancerny...

Pociąg pancerny chyba mamy -nawet złoty, ale za diabła nie da się go odkopać przez popieprzone prawo z czasów PRL. To PIS też chce zmienić

Edytowane przez chick

Falandyzacja do sześcianu. Lech F. zdążył uciec, ciekawe kto się pierwszy wykruszy.

Ukryta Zawartość

Każdego dnia coraz więcej takich rodzynków ...... ale przyjdzie taki moment że ludzie powiedzą dość

w takim tempie to nie będzie trzeba długo czekać

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale jest 500 i nie ma podwyższania podatków. I z tych powodów na razie będą sie trzymać i nawet mieli szansę na dłuższe rzadzenie.

Pod warunkiem ze nic w 500 i podatkach nie zmienia i że nie pogorszy sie na swiecie a tym samym u nas gospodarczo.

chwilowy brak działalności w audio.

Brednia miesiąca :-)

1454941_983522758390428_3540082459609094536_n.jpg?oh=bd9f0c9fd34ac6bc7ea510c9d0e2997f&oe=574F97FE&__gda__=1468384436_7c9340267a14a6d0c241817748c07f71

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

U lisa ostanio to chyba bylo porównali dwie demonstracje Pisowców i KOD-u

zadwali pytania co myslą o przeciwnikach

wynik

zresztą proszę pooglądać 24:30 minuta tam mamy całą krase towarzystwa prawdziwych polaków i demonstracja z drugiej strony

Ukryta Zawartość

jeszcze parę rodzynków w tym programie

polecam

Wybaczcie że nie w temacie Kod ,podałem wcześniej zachowania obydwu grup

proszę a tutaj mamy jeszcze z innego miejsca tych prawdziwych i te "kanalie " itp Kod-ziarzy najgorszego....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

Taki off-topic. Dziś przeprowadziłem mały eksperyment socjologiczny. Kręcąc się po okolicy mówiłem nieznajomym ludziom "dzień dobry". Na dwadzieścia osób odpowiedziały DWIE. Piętnaście zignorowało mnie, albo ominęło szerokim łukiem. Od trzech dowiedziałem się, że mam nierówno pod sufitem. Piękna ta nasza Polska i jej mieszkańcy.

Bardzo zacny i ciekawy pomysł.

Napisałbym, że go powielę i przeprowadzę we Francji (okolyce stolycy) lecz - nie muszę.

Z góry wiem, że na dwadzieścia pozdrowionych przeze mnie przypadkowych osób - dwie NIE "odpozdrowią".

Pierwsza - to jakiś typ w kasku, który akurat chwilę temu zaparkował motor.

Druga - fajna laska ze słuchawkami w uszach.

A. Jest i trzecia osoba: podobno znany pisiarz, tfu!- pisarz. Ale on się nikomu nie odkłania!:)

Pociąg pancerny chyba mamy -nawet złoty, ale za diabła nie da się go odkopać przez popieprzone prawo z czasów PRL. To PIS też chce zmienić

Dodaj jeszcze, że Trybunał Konstytucyjny chciał te dobre zmiany zablokować, a Rzeplińskiego widziano w Castoramie jak kupował łopatę.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ostro i jednoznacznie.

,,"Przeciwstawiając się wyrokowi Trybunału Konstytucyjnego PiS przekroczył czerwoną linię i stawia się ponad prawem na drodze do autorytarnych rządów w Polsce. Stany Zjednoczone i Unia Europejska nie mogą na to pozwolić" - pisze dziennik "New York Times".

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19791172,nyt-pis-na-drodze-do-autorytarnych-rzadow-potrzebne-silne.html#BoxNewsImg

Tak się zastanawiałem po jakiego diabła nasi panowie i władcy rozkręcają dyplomatyczną hecę ze stanami i próbują koniecznie wywołać jakiś zgrzyt, po wuja maciarenko grzecznie latami całujący klamki w kongresie i robiący za wycieraczkę pod biała chałupą teraz pluje na hamerykanców całym jadem, do tej pory zarezerwowanym dla mitycznych zamachowców i wyszło mi, że powód może być właściwie tylko jeden. Sądzę że podczas słynnej nieoficjalnej rozmowy kłamczyńskiego z ambasadorem USA, z której wodzuś wyszedł blady i wściekły, delikatnie zasugerowano mu możliwość ujawnienie przez hamerykańców słynnej rozmowy z braciszkiem ze smoleńskiego lotu. Kaczyniak posrał się ze strachu i teraz z kumplami próbuje wygenerować narracje, w której ta rozmowa to będzie fałszywka stworzona z zemsty za "postawienie się" hameryce....

Edytowane przez trebliG

No KOD No fun.

No PiS, no fun.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tak się zastanawiałem po jakiego diabła nasi panowie i władcy rozkręcają dyplomatyczną hecę ze stanami i próbują koniecznie wywołać jakiś zgrzyt, po wuja maciarenko grzecznie latami całujący klamki w kongresie i robiący za wycieraczkę pod biała chałupą teraz pluje na hamerykanców całym jadem, do tej pory zarezerwowanym dla mitycznych zamachowców i wyszło mi, że powód może być właściwie tylko jeden. Sądzę że podczas słynnej nieoficjalnej rozmowy kłamczyńskiego z ambasadorem USA, z której wodzuś wyszedł blady i wściekły, delikatnie zasugerowano mu możliwość ujawnienie przez hamerykańców słynnej rozmowy z braciszkiem ze smoleńskiego lotu. Kaczyniak posrał się ze strachu i teraz z kumplami próbuje wygenerować narracje, w której ta rozmowa to będzie fałszywka stworzona z zemsty za "postawienie się" hameryce....

Odważne ale wcale nie niemożliwe.

l'enfant sauvage

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.