Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glazior

(Konto usunięte)

Zadałeś mi bul Wojciechu.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zazdrościsz ?Ty tego nigdy nie będziesz miał.Chodzi o wdzięk i bezpretensjonalność.

Gość glazior

(Konto usunięte)
2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Bardzo mnie to cieszy bo podobno ból ( nie wiem jak jest z bulem )  uszlachetnia.

Masz krótka i wybiórcza pamięć panie orzeł.

Edytowane przez glazior
Gość glazior

(Konto usunięte)

Gdzie się pochowały wszystkie k**wy bojowe ??

Ostrzegam , bo odejdę od komputera.O piwko się skończyło.

O Jezu jakie było dobrusieńkie.

Edytowane przez glazior

Jeśli to prawda to czemu masz taki uproszczony i schematyczny pogląd na świat ?I skąd w Tobie tyle nienawiści?Bo moim zdaniem kontakt ze sztuką wysoką raczej łagodzi,tonizuje opinie.

to do skynyrda

6 minut temu, glazior napisał:

Gdzie się pochowały wszystkie k**wy bojowe ??

To już u was tak kiepsko,że kobitki w bój wysyłacie?

No to szacun jak sie teraz mówi.Piszę to jako nałogowy kinoman ( z naciskiem na kino !).Tylko czemu musisz być tym Dr. Jekyllem i Mr. Hydem ?

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Problem w tym,że każdy kto ma odmienne poglądy od Ciebie jest lewakiem.To Twoje ograniczenie,które zniekształca ogląd świata.To Cię ogranicza.

Gdyby wszyscy mieli te same poglądy to byłoby nudno, i to bardzo. Dopóki kłótnia - nawet ostra -  jest traktowana jako zabawa to nie ma przecież w tym niczego złego.  Najlepiej postępować zgodnie z zasadą "śmiejmy się i wygłupiajmy, bo otaczająca rzeczywistość jest taka, że duży szpital psychiatryczny w porównaniu z nią  jest ostoją zdrowego rozsądku i dobrze funkcjonującej społeczności"

Edytowane przez Pasqual

Nie będę już pisał o skretynieniu PiSowców bo za każdym razem kiedy to robię, oni czują jakiś wewnętrzny przymus udowodnienia, że to jeszcze nie był szczyt ich możliwości.

Jestem Europejczykiem.

Lusterko. Czyli dowód intelektualnego prymitywizmu współpracownika SB przemalowanego obecnie na PiS- owca.

7 godzin temu, skynyrd napisał:

bełkotem profesor Środy i Sadurskiego.

Zbyt inteligentni dla Ciebie. 

42 minuty temu, Bobcat napisał:

Lusterko.

Jest i pan lusterko. Chyba jednak bot?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, bubusia napisał:

Jest i pan lusterko. Chyba jednak bot?

Gdy wy zarzucacie innym lusterko - jest dobrze? Gdy wam się zarzuci to samo - jest źle?

Zawsze wiedziałem że jedną z najbardziej charakterystycznych cech waszej strony są podwójne standardy, podwójna etyka i podwójna skala ocen.

10 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Bardzo mnie to cieszy bo podobno ból ( nie wiem jak jest z bulem )  uszlachetnia.

Prezesa po utracie brata na skutek polskiej głupoty z której wynikł rozkaz/przymus posadzenia samolotu na lotnisku w Smoleńsku w czasie gęstej mgły, ból nie uszlachetnił. Prezes pała rządzą zemsty a im dalej od katastrofy tym trauma Prezesa jest większa.   

10 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Problem w tym,że każdy kto ma odmienne poglądy od Ciebie jest lewakiem

Kuriozalne jest to że to prędzej fanów komuny PiS-owskiej można nazwać lewakami, ale na forum na który występuje wiele sprzeczności związanych z samym hobby (dziwnych sprzeczności) nie powinno to dziwić. Chyba.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

9 godzin temu, skynyrd napisał:

Tu jest tor dwubiegunowy - albo ja ciebie pałą w łeb, albo ty mnie.

"Pały walące w łeb" są w łbach tylko jednej strony. Stąd pewnie ich inklinacje do rozpierduchy we wszystkich dziedzinach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

7 godzin temu, skynyrd napisał:

Nie będę już pisał o skretynieniu POwców bo za każdym razem kiedy to robię, oni czują jakiś wewnętrzny przymus udowodnienia, że to jeszcze nie był szczyt ich możliwości.

I tak da capo, al fine ?

Tik tak, Dżambo...

Tylko że ja nie jestem POwcem. I to nie jak jak wy, kryptopisowcy którzy ukradkiem liżecie Prezesowi dupę, albo jak dwóch takich którzy ą, ę tacy wyważeni, ale nawet w najbardziej oczywistych sytuacjach murem za reżimem stoją.

Osobiście krytykowałem Schetynę zanim stało się to tanim sportem dla głupków, przy czym ja wiedziałem dlaczego go krytykuję i co powinno się zmienić.

Więc odp.... się ode mnie z tym żałosnym symetryzmem.

Jestem Europejczykiem.

"Warszawski sąd nie złoży zawiadomienia o podejrzeniu szantażowania przez biznesmena Marka Falentę najważniejszych osób w państwie – dowiedział się tvn24.pl. Przesłanie do prokuratury dokumentu przygotowanego przez jednego z sędziów wstrzymała prezes Sądu Okręgowego w Warszawie Joanna Bitner. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )"

Ręczne sterowanie wg. PIC. Protegowana Ziobry wstrzymuje zawiadomienie. To jest ciekawe, od dziś szantażowanie nie jest karalne...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez hi_aro
58 minut temu, Jaro_747 napisał:

Tylko że ja nie jestem POwcem. I to nie jak jak wy, kryptopisowcy którzy ukradkiem liżecie Prezesowi dupę, albo jak dwóch takich którzy ą, ę tacy wyważeni, ale nawet w najbardziej oczywistych sytuacjach murem za reżimem stoją.

Osobiście krytykowałem Schetynę zanim stało się to tanim sportem dla głupków, przy czym ja wiedziałem dlaczego go krytykuję i co powinno się zmienić.

Więc odp.... się ode mnie z tym żałosnym symetryzmem.

Żałosne to, pokrętne i dęte. Nie wiadomo kim i czym jestem, ale na pewno jestem od was zawsze mądrzejszy, inteligentniejszy i kulturalniejszy.

Ale jakiejkolwiek argumentacji brak. I ten język...

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Tylko że ja nie jestem POwcem. I to nie jak jak wy, kryptopisowcy którzy ukradkiem liżecie Prezesowi dupę,

Ty nie jesteś peowcem ale dobrze wiesz kto jest pisowcem.

Na pewno jesteś żałosny tworząc takie posty.

No popatrz, bohaterze, ja też zawsze krytykowałem Schetynę i wiedziałem za co.

4 minuty temu, jezz napisał:

Na pewno jesteś żałosny tworząc takie posty.

No popatrz, bohaterze, ja też zawsze krytykowałem Schetynę i wiedziałem za co.

Pisizm to stan umysłu widoczny w postach. Więcej nie trzeba.

2 minuty temu, jello napisał:

Pisizm to stan umysłu widoczny w postach. Więcej nie trzeba.

O, a w których, filozofie?

Godzinę temu, jezz napisał:

To widać, słychać i czuć.

Edytowane przez Lech36

.

24 minuty temu, Genesis napisał:

Kiedy opowiadam znajomym w Berlinie co władza wyprawia z festiwalem Oswiaka, po prostu nie wierzą. Fakt, jest to coś tylko na miarę umysłu Suwerena (nigdy nie sądziłem, że słowo to nabierze tak negatywnego znaczenia). 

Suweryn to wszystko dobrze rozumi..

Edytowane przez jello
Teraz, jezz napisał:

Ty na dodatek masz dobry węch.

To cytat z piosenki, węch mam taki sobie, ale fana PiS rzeczywiście wyczuję szybko.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Miałeś okazję pomilczeć ale uparłeś się robić z siebie pajaca. Nie przeszkadzam.

A jak Ty się czujesz robiąc z siebie kretyna?

Wracając do tematu.

Przecież na tym forum wystarczy krytykować Schetyny żeby zostać pisowcem.

Ty jak twierdzisz zawsze krytykowałeś Schetynę zatem jesteś albo pisowcem albo kryptopisowcem.?

Jak tam, lizałeś już dziś dupę prezesowu?

30 minut temu, Genesis napisał:

Kiedy opowiadam znajomym w Berlinie co władza wyprawia z festiwalem Oswiaka, po prostu nie wierzą. Fakt, jest to coś tylko na miarę umysłu Suwerena (nigdy nie sądziłem, że słowo to nabierze tak negatywnego znaczenia). 

Niestety PiSowcy wręcz cieszą się z tego a kryptopisowcy udają, że nic się nie dzieje. Osobiście mam nadzieję, że przynajmniej części młodzieży otworzy to oczy na autorytarne działania obecnej władzy.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Niestety PiSowcy wręcz cieszą się z tego a kryptopisowcy udają, że nic się nie dzieje. Osobiście mam nadzieję, że przynajmniej części młodzieży otworzy to oczy na autorytarne działania obecnej władzy.

Zaczynają już kierować pociągi. Nie podoba mi się to...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.