Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Niedźwiedzia z Komańczy? ?

Nie, kury sąsiada.

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co by tu jeszcze spiep...ć panowie? Na przykład tradycyjnie dobre relacje polsko-japońskie. 

Dobry komentarz autorstwa karo80.0 pod artykułem:

"Wojna gów..zjadów w pisowskim szambie".

A że cierpi na tym prestiż Polski na arenie międzynarodowej? PiS się takimi drobiazgami nie interesuje.

A co tak lamentujesz nad pisowskim ambasadorem, przychodzą o odchodzą.

Po wygranych wyborach koalicji jesienią będzie kolejna zmiana.?

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Świetne komentarze pod w/w tekstem.

46 minut temu, jezz napisał:

Po wygranych wyborach koalicji jesienią będzie kolejna zmiana.

Najważniejsze żeby możliwie liczni "misiewicze" PiS-owscy pobrali w jak najwięcej odpraw a to gwarantuje rotacja. A "ciemny lud" klaszcze i się cieszy.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

54 minuty temu, Lech36 napisał:

Najważniejsze żeby możliwie liczni "misiewicze" PiS-owscy pobrali w jak najwięcej odpraw a to gwarantuje rotacja. A "ciemny lud" klaszcze i się cieszy.

Myslę, że po wygranych wyborach zrobią tak, że nie będzie odpraw i wszystko będą musieli oddać z procentami.

31 minut temu, Bobcat napisał:

Powtarzam: jeśli z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem znasz wyniki wyborów to znaczy że powinno to być zgłoszone. Nie do Moderacji bynajmniej, ale znacznie, znacznie wyżej do odpowiednich służb i struktur państwa. Sprawa jest poważna. Żarty i forumowe przekomarzanie skończyły się.

O zgłoś masz wprawę.

Myslałem, że to upał ale to chyba idiotyzm.?

33 minuty temu, Bobcat napisał:

Powtarzam: jeśli z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem znasz wyniki wyborów to znaczy że powinno to być zgłoszone. Nie do Moderacji bynajmniej, ale znacznie, znacznie wyżej do odpowiednich służb i struktur państwa. Sprawa jest poważna. Żarty i forumowe przekomarzanie skończyły się.

Chore.

5 godzin temu, Lech36 napisał:

przypadek

No własnie, nie dość, że przypadek to jeszcze pech,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, jezz napisał:

Myslę, że po wygranych wyborach zrobią tak, że nie będzie odpraw i wszystko będą musieli oddać z procentami.

Możliwe, na razie grabią ile wlezie, ale nie kradną, tylko grabią :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Możliwe, na razie grabią ile wlezie, ale nie kradną, tylko grabią :-).

To bedą mieli więcej do oddania.

Już zwycięska koalicja się o to postara, mam nadzieje.

15 minut temu, jezz napisał:

Ukryta Zawartość

Typowy PiS-owski tekst propagandowy. W komentarzach pod tekstem zwrócono uwagę że zarobek może zaistnieć tylko wtedy jak zrealizuje się zyski a nasi władcy tych zysków nie zrealizowali bo żeby to zrobić trzeba by to złoto sprzedać. Niestety zysk w tym momencie to propaganda, ale "ciemny lud" się cieszy to najważniejsze.

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Typowy PiS-owski tekst propagandowy. W komentarzach pod tekstem zwrócono uwagę że zarobek może zaistnieć tylko wtedy jak zrealizuje się zyski a nasi władcy tych zysków nie zrealizowali bo żeby to zrobić trzeba by to złoto sprzedać. Niestety zysk w tym momencie to propaganda, ale "ciemny lud" się cieszy to najważniejsze.

Miło poczytac fachowca od inwestycji.?

Szkoda, że o swoje oszczędności nie potrafisz zadbać tylko lamentujesz na forum.

1 minutę temu, jezz napisał:

Miło poczytac fachowca od inwestycji.

Komentarze pod tekstem z linku nie są moje. 

2 minuty temu, jezz napisał:

Szkoda, że o swoje oszczędności nie potrafisz zadbać tylko lamentujesz na forum.

Zadbaj raczej o swoje oszczędności, jeżeli je masz a o moje się nie martw.

Teraz, Lech36 napisał:

Komentarze pod tekstem z linku nie są moje. 

No tak, ty sam nawet nie potrafisz skomentować?

Teraz, jezz napisał:

No tak, ty sam nawet nie potrafisz skomentować?

Poco mam komentować jak już jest skomentowane zgodnie z prawdą, nie jestem PiS-owskim propagandystą.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Zadbaj raczej o swoje oszczędności, jeżeli je masz a o moje się nie martw.

Ja wszystko przepijam na bieżąco.

8 minut temu, Lech36 napisał:

Poco mam komentować jak już jest skomentowane zgodnie z prawdą, nie jestem PiS-owskim propagandystą.

Widzę, ze dobry humor trzyma cię od rana.

To zasługa Bonda?

9 minut temu, jezz napisał:

Ja wszystko przepijam na bieżąco.

W moim przypadku nie daję rady przepijać bo wykończyłbym swój organizm.

10 minut temu, jezz napisał:

Widzę, ze dobry humor trzyma cię od rana.

Bardzo często mam dobry humor z reguły to zasługa muzyki która mi towarzyszy przez większość dnia.

Premier inauguruje 500+ na każde dziecko. "To wielkie święto dla wszystkich Polaków"

Ukryta Zawartość

Dalej płacić będziemy silnym i zdrowym nawet jak są majętni a słabi np. niepełnosprawni muszą się zadowolić tym co jest. To taki chrześcijański sposób pojmowania sprawiedliwości społecznej.

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, Lech36 napisał:

W moim przypadku nie daję rady przepijać bo wykończyłbym swój organizm.

Trzeba ćwiczyć a będą efekty

I jeść dużo warzyw.

21 minut temu, Lech36 napisał:

Dalej płacić będziemy silnym i zdrowym nawet jak są majętni

Np. posłom koalicji europejskiej.

1 minutę temu, jezz napisał:

Np. posłom koalicji europejskiej.

Na razie to posłowie i posłanki PiS grabią dużo, dużo więcej, zwłaszcza ci co dostają odprawy

3 minuty temu, jezz napisał:

I jeść dużo warzyw.

Jem dużo warzyw, ale za dobrą radę dzięki.

30 minut temu, Lech36 napisał:

Na razie to posłowie i posłanki PiS grabią dużo, dużo więcej, zwłaszcza ci co dostają odprawy

Chyba pisałeś coś o 500+, prawda?

Myślę, że wszyscy posłowie opozycji powinni zrezygnować z tego świadczenia. To byłby świetny wzór dla jasnogrodzian.

34 minuty temu, Lech36 napisał:

Jem dużo warzyw, ale za dobrą radę dzięki.

Tylko nie zapomnij o piciu.

9 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

PiS z uporem maniaka tworzy bandyckie państwo. Z twoim też, caleb, poparciem.

Jeszcze deko - i witaj, Wenezuelo!

Najgorsze jest to, że utworzone pozostanie takim państwem przez dziesięciolecia !  

9 godzin temu, Pasqual napisał:

że utworzone pozostanie takim państwem przez dziesięciolecia !  

Jakim cudem skoro wybory wygra faszyliebrealna koalicja dzisiaj opozycja wraz ze zbrojnym ramieniem LGBTQ, które będzie utrwalać nową przyszłą władzę nawet w żłobkach, przedszkolach i we wszystkich piaskownicach osiedlowych i przydomowych oraz różnych ikejach?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, xniwax napisał:

Jakim cudem

Wystarczy zastosować nauki tow. Stalina:

"Nieważne jak ludzie głosują - ważne kto liczy głosy"

Pytasz jakim cudem stanie się to o  czym pisał @Pasqual? Cudem nad urną. Wyborczą.

Godzinę temu, xniwax napisał:

Jakim cudem skoro wybory wygra faszyliebrealna koalicja dzisiaj opozycja wraz ze zbrojnym ramieniem LGBTQ, które będzie utrwalać nową przyszłą władzę nawet w żłobkach, przedszkolach i we wszystkich piaskownicach osiedlowych i przydomowych oraz różnych ikejach?

Typowa odpowiedź PiSowca...

Przekręcanie WSZYSTKIEGO, co się da. I przypinanie komuś, swoich łatek i przywar.

Znaczy jasne, że mówi o swoich. Tak naprawdę, zamiast koaliicji - miało być - PiS, a zbrojne ramię picusiów, to oczywiście ONR.

Do tego, straszenie edukacją seksualną. Lepiej, niech to robią klechy w konfesjonałach i pod sukienkami? 

Żenujący jesteś:(

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Do tego, straszenie edukacją seksualną.

Przeciwni edukacji seksualnej są tylko pedofile i ich obrońcy. Komu innemu będzie przeszkadzać że dziecko będzie świadome zagrożeń i wiedziało jak się im przeciwstawić?

21 godzin temu, Zyzol napisał:

Okazuje się też, że Tusk stchórzył i nie będzie kandydował na urząd Prezydenta RP.

Typowo PiSowskie pier...nie.

Na tej zasadzie to twoi ukochani towarzysze z PZPR też stchórzyli i oddali władzę. w 89 roku, a przecież mogli walczyć. Nie masz do nich pretensji?

Tuska szkoda na nasz grajdołek, jest w tej chwili jedynym rozpoznawalnym polskim politykiem światowego formatu.

Jestem Europejczykiem.

39 minut temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Dla 500+ to taniocha .

A żniwa zapowiadaja się bardzo kiepskie.

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Typowo PiSowskie pier...nie.

Na tej zasadzie to twoi ukochani towarzysze z PZPR też stchórzyli i oddali władzę. w 89 roku, a przecież mogli walczyć. Nie masz do nich pretensji?

Raczej typowo twoje 

pier...nie

Typowe... dla frustrata, który uważa, że lepszym rozwiązaniem w 1989 roku byłoby użycie Milicji i SB przez towarzyszy z PZPR wobec społeczeństwa, a może i wojna domowa albo przynajmniej zdarzenia na wzór rumuński. 

Tuska szkoda na nasz grajdołek, jest w tej chwili jedynym rozpoznawalnym polskim politykiem światowego formatu.

Co najwyżej europejskiego. Króla Stasia wylansowała caryca Katarzyna Wielka, przewodniczącego Donalda - kanclerz Angela Trzęsawka. Tusk w Polsce jest bez szans na jakikolwiek urząd związany z realną władzą. A na świecie, jak rysują się szanse jego szanse? ... Zawsze może dawać płatne wykłady jako doctor honoris causa Bolek. Też mocno rozpoznawalny w świecie. 

Edytowane przez Zyzol
58 minut temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

+ śmieci kilkaset procent.

Ukryta Zawartość

18 minut temu, dulon184 napisał:

żniwa zapowiadaja się bardzo kiepskie

Czy sugerujesz,, że pogoda też może wpływać na ceny produktów rolnych?

To bardzo niepolityczne tutaj.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.