Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Co do Schetyny również uważam że to główny hamulcowy.

Gośc jest jakiś mocno dziwny .

Taki chłopek nieroztropek.Zero haryzmy,Zero pomysłu na partię i jej działanie .

Ale mordke na ekran chętnie wystawia,

Jest zwyczajnie nijaki.

Wsszystki partie powinny dopuścic młodych . góra 35 lat .

Dziadkowie TYLKO jako ciało doradcze-

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Pisałem o takiej ciekawostce

To może coś o takich ciekawostkach z ostatniej chwili, bo o tym co napisałeś dobrze wiem

Ciekawostka pierwsza, podniesienie wieku emerytalnego było błędem,

Ciekawostka druga, można będzie negatywnie ocenić działania Vincenta i wyrok TK i już dostanie się z powrotem, nie wiadomo jeszcze co, ile i jak zostanie to przeliczone ale się dostanie.

Ale oczywiscie mozna pisać co się chce i kiedy się chce

30 minut temu, dulon184 napisał:

Wsszystki partie powinny dopuścic młodych . góra 35 lat .

Z tym jednak bym nie przesadzał..:)

Ile ma Misiewicz?

Godzinę temu, jezz napisał:

Nocna zmiana wypadła w grafiku?

Przerwa w pracy, nie ma klientów w burdelu.

Godzinę temu, jezz napisał:

A co z elektrykami?

No właśnie rozglądam się w którym sklepie można zapoznać się z tym który propaguje Morawiecki, ale niestety ani widu ani słychu, tylko propaganda. Nawet nie potrafią powiedzieć na jakim etapie są prace przygotowawcze do produkcji.

28 minut temu, jezz napisał:

Ciekawostka pierwsza, podniesienie wieku emerytalnego było błędem,

Z punktu widzenia propagandy oczywiście to był błąd, z punktu widzenia gospodarki to prawidłowe działanie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

6 minut temu, Lech36 napisał:

na jakim etapie są prace przygotowawcze do produkcji.

Jak to na jakim, na nieskończenie koncepcyjnym...

Edytowane przez hi_aro
1 godzinę temu, jezz napisał:

Ale wiesz, ja nie o tym ale oczywiście każdy może pisać co chce i kiedy chce.

Ale potwierdziłeś niedawno że wiesz że w Smoleńsku był zamach to nawiązałem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Remont skończony, sprzątnięte na błysk, meble wstawione. Facet na ulicy, przed wejściem wiesza zegar.

Przechodzień pyta:

- Panie! Co tu będzie, zegarmistrz?

- Nie. Burdel.

- I wiesza pan zegar???

- A co mam powiesić?

?

4 minuty temu, hi_aro napisał:

Jak to na jakim, nieskończenie koncepcyjnym...

Nawet i to - nie.

Na razie biorą pensje.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Na razie biorą pensje.

Podobno Niemcy opracowują napęd do polskiego samochodu elektrycznego Morawieckiego. Taką informację widziałem gdzieś w sieci czy w TV.

Jak to ktoś, gdzieś napisał:

"Budę od Poloneza mamy swoją, wkładamy baterie i jazda".

Słusznie, bo i tak niczego lepszego nie wymyślą.

15 minut temu, hi_aro napisał:

Jak to na jakim, na nieskończenie koncepcyjnym...

Jak to, to jeszcze się nie zrobił? Słowo na początku było i co? Nie stało się jeszcze?

Trza się modlić i tańczyć więcej...

47 minut temu, Lech36 napisał:

Przerwa w pracy, nie ma klientów w burdelu.

Żadna praca nie hańbi ale nie dziwię się, że popijasz..

Poza tym przy takiej działalnosci jednak bym się zastanowił nad dywersyfikacją oszczędności.

W razie kontroli może być ciężko?

Prowadzenie burdelu to nie prowadzenie lodziarni, poniekąd.?

45 minut temu, Lech36 napisał:

Ale potwierdziłeś niedawno że wiesz że w Smoleńsku był zamach to nawiązałem.

Oczywiście.?

57 minut temu, Lech36 napisał:

Z punktu widzenia propagandy oczywiście to był błąd, z punktu widzenia gospodarki to prawidłowe działanie.

To co z tym zrobi Schetyna jak już wygra wybory jesienią, to samo co Biedroń z mandatem? 

36 minut temu, jezz napisał:

W razie kontroli może być ciężko

Ja jestem tylko cieciem, kontrole mnie słabo dotyczą, nie interesują się mną.

37 minut temu, jezz napisał:

Prowadzenie burdelu to nie prowadzenie lodziarni, poniekąd.

Nigdy nie pisałem że prowadzę burdel, burdel wprowadza/prowadzi Prezes.

33 minuty temu, skynyrd napisał:

Gwarantuję, że ci, którzy zarabiają mniej niż 4,5 tys. zł brutto dostaną dodatkową premię za aktywność i za pracę. I to jest inwestycja przede wszystkim w młodych ludzi,

W młodych. Następny co urwał się z choinki i nie wie ile zarabiają starzy.?

Oczywiście chodzi o Grzegorza.

Edytowane przez jezz
39 minut temu, jezz napisał:

To co z tym zrobi Schetyna jak już wygra wybory jesienią, to samo co Biedroń z mandatem? 

Nie wygra, burdel dalej będzie prowadził PiS/Prezes, możliwe że w warunkach kryzysu na świecie w którym jeszcze nie dane się było PiS-lamistom sprawdzić.

43 minuty temu, jezz napisał:

Żadna praca nie hańbi ale nie dziwię się, że popijasz..

Dla mnie nigdy żadna praca nie była hańbą, nawet jak dawno temu w Niemczech w ramach pracy na czarno zmywałem naczynia i wykonywałem drobne prace remontowe w knajpie w Hamburgu będąc już dyplomowanym inżynierem, nawet z tytułem mgr. Pracowałem też przez jakiś czas już po tym Hamburgu w Niemczech jako zbrojarz-betoniarz. Co ciekawe byłem ceniony w tych zawodach które nie są tym w czym byłem kształcony. Nauczyły mnie szacunku do pracy i nie czekania aż ktoś da.

No i objawił się nam w końcu inteligentny PiSowiec. Kłamie i mataczy jak inni, ale robi to ą, ę. Stara się jak może i udaje tzw. "obiektywnego", ale koń jaki jest każdy widzi. Największym jego zmartwieniem jest program opozycji i troska o Schetynę, natomiast od szwindlów władzy odwraca wzrok i udaje, że ich nie ma.

Trochę mnie takie cwaniaczki brzydzą, ale to już kwestia indywidualna. Kiedyś iksik się tak mizdrzył jaki to on niezależny i obiektywny, ciekawe ile nasz Kolega wytrzyma bo coś widzę, że z maskowaniem się coraz słabiej idzie.

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, skynyrd napisał:

O kim to w takich superlatywach, Dżambo?

Bo się pogubiłem jak ten ciemny lud.

JEDYNKI PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI

(...)

Sorki że pytam, ale bawisz się w słup ogłoszeniowy reżimu?

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Trochę mnie takie cwaniaczki brzydzą,

Każdego porządnego człowieka takie cwaniaczki brzydzą, ale niestety dobra/dojna zmiana cwaniaczków rozpleniła się po całej Polsce i syfi w każdej dziedzinie której się dotknie.

13 minut temu, skynyrd napisał:

No to mamy progres, bo ostatnio byli nazi i fasci

Lewactwo to stopień do "nazi". Wszystko w swoim czasie po kolei. 

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Nigdy nie pisałem że prowadzę burdel, burdel wprowadza/prowadzi Prezes

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Ja jestem tylko cieciem, kontrole mnie słabo dotyczą, nie interesują się mną.

Czyli jesteś raczej takim "burdeltatą".

Też pewnie trzeba uważać w czasie nalotu. Stresująca robota.

Poza tym od dawna podejrzewałem cię, że pracujesz dla prezesa:)

ps. Sorry, że tak z doskoku dziś jestem ale wiesz, dziś gorący dzień, dużo telefonów z centrali, odpytują z przeczytanej gazety. No nie dają popić w sobotę.?

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Znowu ci podli Niemcy...

Od dawna polecam lech36 żeby brał elektryczne bmw ale on się uparł.

2 minuty temu, jezz napisał:

Czyli jesteś raczej takim "burdeltatą"

Nie, tylko siedzę na bramce ;-).

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Dla mnie nigdy żadna praca nie była hańbą, nawet jak dawno temu w Niemczech w ramach pracy na czarno zmywałem naczynia i wykonywałem drobne prace remontowe w knajpie w Hamburgu będąc już dyplomowanym inżynierem, nawet z tytułem mgr. Pracowałem też przez jakiś czas już po tym Hamburgu w Niemczech jako zbrojarz-betoniarz. Co ciekawe byłem ceniony w tych zawodach które nie są tym w czym byłem kształcony. Nauczyły mnie szacunku do pracy i nie czekania aż ktoś da.

Boże, i tego wszystkiego nauczyli cię Niemcy a ty nie. chcesz niemieckiego auta.:)

15 minut temu, jezz napisał:

Też pewnie trzeba uważać w czasie nalotu. Stresująca robota.

Nie jest stresująca, zapewniam Ciebie, śmiało możesz ją podjąć. Zaletą jest to że możesz zostać sygnalistą PS-owskim od wielkich spraw. Prezes na pewno przygotuje jakąś nagrodę za poświęcenie, np. ukrycie zdjęć z sekscesów z udziałem elementów ludzkich "dobrej zmiany".

Edytowane przez Lech36

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Czy mógłbyś urozmaicić trochę te filmy?

Trzeba pokochać tę naszom dobrom zmianę.

Rozmaitość to będzie z niej wypleniona na wieki, wieków ! 

4 minuty temu, jezz napisał:

Boże, i tego wszystkiego nauczyli cię Niemcy a ty nie. chcesz niemieckiego auta.

Auta niemieckie nigdy mnie nie interesowały, interesowały mnie inne wyroby w ramach tego przemysłu a ostatnio za sprawą propagandy Morawieckiego zainteresowałem się polskim elektrykiem. Pewnie to źle bo miał być tylko czynnikiem propagandowym pod "ciemny lud" który wierzy że chęć szczera zrobi z narodu polskiego przewodnią siłę Europy. 

22 minuty temu, skynyrd napisał:

Ja bym na waszym miejscu emigrował z pod tak straszliwego reżimu.

Poddać się, to najłatwiejsze.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No i objawił się nam w końcu inteligentny PiSowiec. Kłamie i mataczy jak inni, ale robi to ą, ę. Stara się jak może i udaje tzw. "obiektywnego", ale koń jaki jest każdy widzi. Największym jego zmartwieniem jest program opozycji i troska o Schetynę, natomiast od szwindlów władzy odwraca wzrok i udaje, że ich nie ma.

Trochę mnie takie cwaniaczki brzydzą, ale to już kwestia indywidualna. Kiedyś iksik się tak mizdrzył jaki to on niezależny i obiektywny, ciekawe ile nasz Kolega wytrzyma bo coś widzę, że z maskowaniem się coraz słabiej idzie.

A ty cwaniaczku przestań bredzić, albo udajesz, albo rzeczywiście nie wiesz o co pytałem. 

Widać jednak, ze śliny masz spory zapas

Dobra, odpuśćmy  dokapitalizowanie bo od starszego chłopczyka już nic interesującego się nie dowiem.

Może zatem coś o tych obligacjach z OFE albo o wieku emerytalnym?

Oczywiście, wiadomo, każdy może pisać co chce i kiedy chce.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.