Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, il Dottore napisał:

To ty wykazujesz się brakiem podstawowej wiedzy. Już o wiedzy medycznej nie wspominam. Poczytaj sobie na czym polega satanistyczna procedura in vitro i na którym jej etapie dokonuje się SELEKCJI EUGENICZNEJ (tak jak w Auschwitz do gazu). I ile dzieci trzeba zabić by podjąć próbę urodzenia jednego.

Więcej takich wpisów nawiedzonych fanatyków poproszę. Im więcej tym lepiej.

Prze czym obok pochwalasz Pinocheta, co w swej wyjątkowej głupocie  toleruje @moderacja. Pozdrowienia Panowie!

Jestem Europejczykiem.

15 minut temu, zetempowiec napisał:

To jest po prostu niemożliwe

Co jest niemożliwe? Gdzie nakłamałem? Znasz tą satanistyczną procedurę lepiej ode mnie - profesjonalisty, czy po prostu tak sobie chlapiesz językiem?

Ogarnij się chłopcze.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

ideologiczne zaślepienie i dewocyjna kołtuneria

Ponawiam pytanie - gdzie nakłamałem??? Zaprzeczasz mi? Ta satanistyczna procedura wcale tak nie wygląda? Naprawdę?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Teraz, il Dottore napisał:

Co jest niemożliwe? Gdzie nakłamałem? Znasz tą satanistyczną procedurę lepiej ode mnie - profesjonalisty, czy po prostu tak sobie chlapiesz językiem?

Ogarnij się chłopcze.

Bredzisz jak mały Kazio po dużym zsiadłym mleku. Swoje zabobony uprawiaj w domu.

Jesteś profesjonalistą? W jakiej dziedzinie? Guseł?

Teraz, Bobcat napisał:

Bredzisz jak mały Kazio po dużym zsiadłym mleku. Swoje zabobony uprawiaj w domu.

Jesteś profesjonalistą? W jakiej dziedzinie? Guseł?

Ha! Widzę, że uciekamy od meritum do obelg. ?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

5 minut temu, il Dottore napisał:

Ponawiam pytanie - gdzie nakłamałem??? Zaprzeczasz mi? Ta satanistyczna procedura wcale tak nie wygląda? Naprawdę?

Tak. Kłamiesz przedstawicielu ciemnogrodu.

1 minutę temu, il Dottore napisał:

Ha! Widzę, że uciekamy od meritum do obelg. ?

Z ciemniakami inaczej nie można.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Kłamiesz

No to panie jasnogrodzki - gdzie nakłamałem, pytam po raz trzeci?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
13 minut temu, Jaro_747 napisał:

toleruje @moderacja.

Łetam - zrobiła masakrę w ,,Polityka" - wycięła fotkę jednego ścierwa ,,,,Oklaski proszę !!!

4 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Łetam - zrobiła masakrę w ,,Polityka" - wycięła fotkę jednego ścierwa ,,,,Oklaski proszę !!!

Cud prawdziwy!!! Po dwóch dniach się zreflektowali. Pewnie jakaś narada była w gronie decyzyjnym.

Jestem Europejczykiem.

22 minuty temu, il Dottore napisał:

No to panie jasnogrodzki - gdzie nakłamałem, pytam po raz trzeci?

We wszystkim co tu dzisiaj piszesz. Przedstawiasz swoje ideologiczne fantasmagorie jako ustalenia naukowe.

Jakie ideologiczne, po prostu ma inny poglad na poczatek zaistnienia zycia, i tyle.

Ty z kolei prezentujesz nachalne wciskanie czegos czego nie da sie potwierdzic. Mozna tylko przyjac. Ktos inny moze przyjac cos zupelnie innego. Ty mu tego zabraniasz poslugujac sie obelgami, lub protekcjonalnym tonem. W meritum nie wchodzisz bo nie masz wiedzy. Zreszta tutaj nauka i wiedza maja ograniczony wplyw.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Krążą słuchy, że Zbysiu wyrwał u Prezesa jedno ministerstwo dla swojego przydupasa, niejakiego Wosia.

Co to będzie, Ministerstwo Demontażu Państwa?

Jestem Europejczykiem.

Panowie - całkiem szczerze. O co tutaj chodzi?:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeżeli na sali jest jakiś prawnik to proszę o komentarz, dlaczego sąd odmówił???

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, bubusia napisał:

Jakie ideologiczne, po prostu ma inny poglad na poczatek zaistnienia zycia, i tyle.

Ty z kolei prezentujesz nachalne wciskanie czegos czego nie da sie potwierdzic. Mozna tylko przyjac. Ktos inny moze przyjac cos zupelnie innego. Ty mu tego zabraniasz poslugujac sie obelgami, lub protekcjonalnym tonem. W meritum nie wchodzisz bo nie masz wiedzy. Zreszta tutaj nauka i wiedza maja ograniczony wplyw.

Każdy ma niezbywalne, święte prawo mieć takie poglądy jakie uważa za słuszne. Ale nikt nie ma prawa narzucania ich innym, gdyż swoje uznał za jedynie słuszne i jedynie akceptowalne. 

9 godzin temu, bubusia napisał:

W meritum nie wchodzisz bo nie masz wiedzy

To, to!

Zero wiedzy, tylko lewackie ideologiczne zacietrzewienie w miejsce analizy faktów.

9 godzin temu, bubusia napisał:

W meritum nie wchodzisz bo nie masz wiedzy.

Tak, tego się lewak boi. ?

21 minut temu, il Dottore napisał:

To, to!

Zero wiedzy, tylko lewackie ideologiczne zacietrzewienie w miejsce analizy faktów.

Tak, tego się lewak boi. ?

Takie opinie dogmatycznego betonu i fundamentalisty stawiającego ideologię ponad nauką mają wartość wyłącznie humorystyczną.

15 minut temu, Bobcat napisał:

Takie opinie dogmatycznego betonu i fundamentalisty stawiającego ideologię ponad nauką mają wartość wyłącznie humorystyczną.

Lewackie bla, bla, bla... Pytam po raz CZWARTY: GDZIE NAKŁAMAŁEM? ?

Cii, nie krzycz tak, wszyscy wiedzą, ze kłamiesz.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

26 minut temu, il Dottore napisał:

Lewackie bla, bla, bla... Pytam po raz CZWARTY: GDZIE NAKŁAMAŁEM? ?

Po raz kolejny: wszędzie. Jeśli to za trudne i nie dociera nie mój problem.

1 godzinę temu, il Dottore napisał:

Pytam po raz CZWARTY: GDZIE NAKŁAMAŁEM?

Nie pytaj, nie ma sensu. On postów nie czyta, on tylko pyskuje.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

W dniu 7.11.2019 o 11:55, Lech36 napisał:

A skąd wiesz jakby było gdyby tamci co tak sprawnie obsłużyli na zielono lata ciężkiego kryzysu rządzili dalej?

Nie, no Lechu prosze cie

Nile lubie PiS, ale twierdzenie że PO , zapobiegło kryzsowi , to jest jakaś abberacja

Rząd moze powstrzymać kryzys ?

Rząd to moze jedynie ten kryzys wywaołac , albo go pegłębić

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

Dziś niby wielki dzień reżimowej partii, zaglądam na forum a tu nic! Nikt nie zachwyca się składem nowego rządu. Co się stało się, jak pytał Kononowicz?

Skąd ten brak entuzjazmu czy nawet zachwytu dla pomysłów i decyzji Wielkiego Wodza, Naczelnika Państwa? Nie dotarły propagandowe wytyczne, czy jak???

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Nikt nie zachwyca się składem nowego rządu

Najfajniejsze ministerstwo dostał Sasin. Powinno nazywać się Żerowisko. ?

14 minut temu, il Dottore napisał:

Najfajniejsze ministerstwo dostał Sasin. Powinno nazywać się Żerowisko. ?

Jeszcze tego nie ogarnąłem bo wieczór spędziłem w filharmonii i ominęły mnie bieżące polityczne atrakcje.

Ale patrząc na facjatę Sasina to żyrny jest on niewątpliwie, więc żerowisko to dla niego wymarzone stanowisko.

Nawet się rymuje ;-).

Jestem Europejczykiem.

7 godzin temu, billy idol napisał:

Nile lubie PiS, ale twierdzenie że PO , zapobiegło kryzsowi , to jest jakaś abberacja

Nie zrozumiałeś, chodzi o dalsze komfortowe rządzenie już po kryzysie, czyli od momentu w którym PiS przejął władzę a na światowych rynkach zaczęła się hossa, mając nie zrujnowane finanse po rządach poprzedników a nawet pewne rezerwy wynikające z umów na nową telefonię mobilną oraz duże zyski banków z udziałem państwa i już całkiem nieźle uporządkowaną infrastrukturę komunikacyjną w którą mimo ciężkiego kryzysu inwestowano dużo kasy. PiS dostało od poprzedników prezent jakiego już nikt w przyszłości nie zostawi następcom. Dzięki temu prezentowi mogli zacząć od rozdawnictwa bez sensu, czyli nie tylko biednym z dziećmi ale też i majętnym, czyli bez kryterium dochodowego. Teraz demolują wszystko za co się wezmą (zaczęli od Janowa takiego symbolu ich rządów) a suweren klaszcze z radości bo niewiele z tego rozumie bo to "ciemny lud" jak powiedział o tej części suwerena J. Kurski, wódz ośrodka propagandy PiS. Wystarczy rzucić parę hasełek propagandowych, rozpropagować je przez TVP-iS i "ciemny lud" wiwatuje z radości dając kolejne mandaty do rządzenia "mistrzom" od dojenia firm i niszczenia, ale podobno taki jest plan Prezesa. Ten plan to budowa nowych elit na bazie grabieży rotacyjnej, co spowoduje przejściowe pogorszenie sytuacji Polski po czym ma nastąpić radosny wzrost przy fanfarach płynących do "ciemnego ludu" z ośrodka propagandy kierowanego przez J, Kurskiego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Jeszcze tego nie ogarnąłem bo wieczór spędziłem w filharmonii i ominęły mnie bieżące polityczne atrakcje.

Ale patrząc na facjatę Sasina to żyrny jest on niewątpliwie, więc żerowisko to dla niego wymarzone stanowisko.

Nawet się rymuje ;-).

Oj, wymarzone stanowisko. Odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu:

Szkopuł w tym, że sam Sasin uchodzi w PiS za specjalistę od nepotyzmu. Gdy tygodnik „Polityka” zrobił zestawienie jego ludzi usadzanych przez lata na państwowym, okazało się, że poseł dość szeroko definiuje rodzinę. Nie tylko żona i brat, ale też kuzynka (jego matka i jej babka to rodzone siostry), której wyswatał męża (swego kolegę, którego ciągnie za sobą w kolejnych urzędach), do tego siostra kuzynki i zięć siostry matki Sasina. Wszyscy oni zrobili kariery dzięki obrotnemu kuzynowi.

Ukryta Zawartość

warto przeczytać cały artykuł.

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.