Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Jak czegoś nie ma to i najlepsza korekcja presbiopii nie pozwoli czegoś nieistniejącego dostrzec. Dostrzeganie czegoś czego nie ma i niedostrzeganie czegoś wielkiego jak wół z odległości metra, to nie problem okulistyczny, a propaganda i polityka. Prymitywna i na najbardziej plebejskim poziomie jakże ładnie opisanym przez obecnego szefa kurwizji. Tylko, że to Twoja, a nie moja bajka...

Tyle znów napisałeś i jak zwykle bez sensu. Ale pelikan z ciebie pierwsza klasa.

To teraz o jakiej mojej bajce piszesz?

Chętnie przeczytam kolejny stek bzdur  w twoim wykonaniu.

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, jezz napisał:

Chętnie przeczytam kolejny stek bzdur  w twoim wykonaniu.

i na co Ci ten masochizm? ?

pieprzenie w bambus odmieniane przez wszystkie przypadki i synonimy , typowe dowartościowywanie się na forum przez A...95 graniczące miejscami z mizantropią

Bartłomiej Sochański jest współwłaścicielem firmy obsługującej import do Polski rosyjskiego węgla. Jak to się ma do PiS-owskich deklaracji, że węgiel ze Wschodu to samo zło?

Trzeba przypomnienieć słowa Błaszczaka (dziś szefa MON w rządzie) z czasów, gdy był w opozycji.

„Pierwsza rzecz to embargo na dostawy rosyjskiego węgla. Ten węgiel jest dużo tańszy, ale jest złej jakości. Ten węgiel jest dotowany przez Putina. Ze sprzedaży tego węgla Putin czerpie określone korzyści. To powoduje, że ma pieniądze na to, żeby napadać na sąsiednie kraje. Żeby odtwarzać imperium rosyjskie. Imperium postsowieckie. Tymczasem polski węgiel leży na hałdach”.

Co na to ksywanks, lokalny patrdiota Szczecina.

1 godzinę temu, toptwenty napisał:

Ten węgiel jest dotowany przez Putina. Ze sprzedaży tego węgla Putin czerpie określone korzyści. To powoduje, że ma pieniądze na to, żeby napadać na sąsiednie kraje.

Coś dotować i jednocześnie na tym zarabiać zarabiać - łebski gość z tego Putina.

Cytat

Zyzol i Bobcat dodali reakcje

No, no... co za zgodność! Musi NOWE idzie

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
21 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Czego by tam koledzy nie napisali, nie zmieni to na jotę faktu, że antycypacja swoich zachcianek i fobii na innych jest wyłącznie antycypacją. Że z Kolegi retor jak z koziej pupy klarnet, to radzę w przyszłości skupić się na figurach mniej wyrafinowanych i dużo, dużo prostszych i przystępniejszych. Operowanie Kolegi w rejestrach dla niego nie dostępnych, zamiast ograniczenia się jedynie do tych standardowych dla pisowskiej trzódki, wzbudza tylko uśmieszek politowania i skłania jedynie do ich wyszydzania. Przynajmniej mnie już się nieco znudziło obśmiewanie co raz to nowych pojawiających się tu pisiarskich "intelektualistów" którzy choć się starają jak mogą to wychodzi jak zwykle czyli jednen głąb większy od drugiego. Trzeba Kolego znać swoje miejsce w szeregu i wreszcie przyjąć do wiadomości, ze jak ktoś się urodził kaczką kondorem nie umrze...

Diagnoza godna zawodowego internisty..Do pacjenta może dotrze , że ,,latanie" , to sztuka nieosiągalna.

22 minuty temu, Less napisał:

Coś dotować i jednocześnie na tym zarabiać zarabiać - łebski gość z tego Putina.

No, no... co za zgodność! Musi NOWE idzie

Ten wungiel Putin powinien puszczać przez Trumpa.

Dla poprawienia jakości.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

na co Ci ten masochizm? ?

Sprawdzam czy karma była wysokokaloryczna.?

19 minut temu, Mysza 13 napisał:

Diagnoza godna zawodowego internisty..Do pacjenta może dotrze , że ,,latanie" , to sztuka nieosiągalna.

Wypowiedział się sierściuchowy nielot.?

A w temacie coś czy tak jak pan internista?

11 minut temu, Mysza 13 napisał:

Pan ,,internista" wyczerpał" temat.....A pierwsze zdanie , to maksymalny pułap , jaki możesz osiągnąć.

Panie nielocie, pan nielot nie odróżnia wypowiedzi w temacie od personalnych przypierdalanek. Może pan nielot powinien się cofnąć z edukacją o jakieś 57 lat?

Edytowane przez jezz
3 godziny temu, jezz napisał:

jak zwykle bez sensu

pelikan z ciebie

stek bzdur 

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

pieprzenie w bambus

Na tylko tyle was stać i tylko tyle potraficie? Prawić takie inwektywy potrafi każdy tłuk, a wy tu usiłujecie pozować na pisorów z tej wyższej, wręcz intelektualnej półki. No cóż, usiłujecie jak sami to udowadniacie całkowicie nieskutecznie. Wiem, że wyjście poza ten wasz schemat i poziom trudne, ale się choć starajcie...

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

z mizantropią

Jak już używasz takich pojęć to najpierw sprawdź co znaczą. Bardzo lubię innych ludzi (o sobie nawet nie wspominając), jedynie organicznie nie cierpię chamów i idiotów. Tak, Ciebie choćby nie lubię, z powodów już wyłuszczonych...

17 minut temu, Adalbert95 napisał:

pozować na pisorów

Udowodnij internisto.

15 godzin temu, Adalbert95 napisał:

A skąd to zdziwienie i dezaprobata? Jak pisiorki stosowały ten sam manewr i to nie raz, to jakoś nie widziałem żadnych u Ciebie reakcji. Ciekaw jestem czemu nie widziałem.

13 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Jak czegoś nie ma to i najlepsza korekcja presbiopii nie pozwoli czegoś nieistniejącego dostrzec. Dostrzeganie czegoś czego nie ma i niedostrzeganie czegoś wielkiego jak wół z odległości metra, to nie problem okulistyczny, a propaganda i polityka. Prymitywna i na najbardziej plebejskim poziomie jakże ładnie opisanym przez obecnego szefa kurwizji. Tylko, że to Twoja, a nie moja bajka...

Dla przypomnienia, umieściłem wypowiedź posła KO.

Oto wpisy Adalberta, prawda, że dotyczą wypowiedzi posła.?

22 minuty temu, Adalbert95 napisał:

, jedynie organicznie nie cierpię chamów i idiotów. Tak, Ciebie choćby nie lubię,

A co moderacja na to, czy mógłby to @Bobcat zgłosić bo jest wrażliwy na takie wypowiedzi.?

Cieniutkie to jak rozciągnięta guma w starych gaciach... Jak tak ma wyglądać to staranie się o które prosiłem to, a, mniejsza już z tym... Szkoda strzępić palców na klawiaturze.

Gość

(Konto usunięte)

udowodniłeś wielokrotnie swoją mizantropię wpisami , dziś też, lubisz siebie i upajasz się własną megalomanią dlatego dyskusja z Tobą przestaje mieć jakikolwiek sens

przytakiwanie klakierów to wszystko co Ci zostało, ale nawet tym pogardzasz dlatego narcystyczna natura zawsze sprowadza Cię na poziom nędzy i rozpaczy

4 godziny temu, jezz napisał:

Panie nielocie, pan nielot nie odróżnia wypowiedzi w temacie od personalnych przypierdalanek. Może pan nielot powinien się cofnąć z edukacją o jakieś 57 lat?

A twoje wycieczki personalne jak nazwiemy?

5 godzin temu, jezz napisał:

Panie nielocie

Każdy człowiek jest nielotem, chyba że wsiądzie do samolotu, Ty też.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
6 godzin temu, jezz napisał:

sierściuchowy nielot.?

asterix1 - zostaw biedaka - musi gdzieś zaistnieć...Nudno byłoby bez tego folkloru.

Jak za mocno będzie machał ciupaską , to sam się skaleczy.

14 minut temu, Mysza 13 napisał:

asterix1 - zostaw biedaka - musi gdzieś zaistnieć...Nudno byłoby bez tego folkloru.

Może łaskawie odpowie

na poprzedniej stronie te tzw "przypierdalanki" w paru miejscach sie pojawiły lecz ich autorem był w/w

a ze ma w każdej kwestii wiele do powiedzenia( najczęściej nie na temat)  oczekuje odpowiedzi na moje pytanie

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 minuty temu, asterix1 napisał:

ma w każdej kwestii wiele do powiedzenia

Prawda - nie to , co ja - mały , prowincjonalny pyskacz z woj.Wygwizdowo , pow.Przeciąg , ul.Zadupie....

Z zapartym tchem czytam jego wpisy..Nie mogę się doczekać kolejnych..

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

https://szklokontaktowe.tvn24.pl/braki-w-zaopatrzeniu-wyzerka-jedzenie,985828.html

Gliński: no teraz o suchym pysku przez cztery lata.

A Prezes Kaczyński wszystko ma.

I "emerytowany zbawca narodu" ma, tak realnie, wszystkich w dupie.

Aczkolwiek nie wydaje mi się aby ktokolwiek z PiS ogarnął, że jest robiony bambuko.

Szkoda, bo tam są ludzie którzy przed PiS byli całkiem w porządku?

Czyli że, stracili szacunek lokalnie, a PiS ma ich w dupie!

To właśnie jest czas aby żyć normalnie, demokratycznie. Sami wybierzcie.

Jak to w TVN-ie:

Cytat

"Kontakty polityków PiS z gangsterami"? Zdecydowana reakcja Szydło

Sugerowanie, że przypadkowe spotkanie z ludźmi podającymi się w Rytlu za wolontariuszy było "kontaktami polityków PiS z gangsterami" jest szczególnie obrzydliwym kłamstwem - podkreśliła była premier Beata Szydło. Zapowiedziała kroki prawne wobec osób rozpowszechniających tego typu pomówienia.

"Dokumentując działalność Olgierda L. i jego żołnierzy reporterzy 'Superwizjera' dotarli do pochodzącego z 2017 roku nagrania ze spotkania przestępców z urzędującą wtedy premier Beatą Szydło, ówczesnym ministrem obrony Antonim Macierewiczem i ówczesnym ministrem środowiska Janem Szyszką. W 2017 roku członkowie Bad Company pojechali do zniszczonej przez wichurę pomorskiej miejscowości Rytel. Na zdjęciach z tej miejscowości można zobaczyć między innymi Sławomira K. i Bartosza L., którzy brali udział w bójce zakończonej śmiercią 'Zachara'. W tym samym czasie miejsce katastrofy wizytowała ówczesna premier Beata Szydło. Film z tego przypadkowego spotkania nagrał Sławomir K. ps. 'Sero'" - podaje TVN.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

22 godziny temu, asterix1 napisał:

A twoje wycieczki personalne jak nazwiemy?

Pięknym za nadobne. Sprawdź kolejność wpisów panie obiektywny.

22 godziny temu, Mysza 13 napisał:

A w temacie coś kotku?

21 godzin temu, asterix1 napisał:

Może łaskawie odpowie

na poprzedniej stronie te tzw "przypierdalanki" w paru miejscach sie pojawiły lecz ich autorem był w/w

a ze ma w każdej kwestii wiele do powiedzenia( najczęściej nie na temat)  oczekuje odpowiedzi na moje pytanie

Tak, tak. Pan obiektywny dalej swoje. Zalecam co powyżej.

21 godzin temu, asterix1 napisał:

oczekuje

Oczekuj.

21 godzin temu, Mysza 13 napisał:

Prawda - nie to , co ja - mały , prowincjonalny pyskacz z woj.Wygwizdowo , pow.Przeciąg , ul.Zadupie....

Nie musisz podawać aż tak dokładnie adresu. Przecież to wszystko widać.

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Jak to w TVN-ie:

Z Banasiem i jego kontaktami to też pomówienia?

5 godzin temu, jezz napisał:

Pięknym za nadobne. Sprawdź kolejność wpisów panie obiektywny.

A w temacie coś kotku?

Tak, tak. Pan obiektywny dalej swoje. Zalecam co powyżej.

Oczekuj.

Nie musisz podawać aż tak dokładnie adresu. Przecież to wszystko widać.

No cóż w takim razie na koniec ode mnie 

troll-1068x580.jpg

nie ma sensu  trollem pis-owym sie zajmować....

Edytowane przez asterix1

Gdyby nie braki w owłosieniu to do Terleckiego jakby podobni.A może tak będzie wyglądać kierownictwo PiSu po drugiej kadencji?Oczywiście udanej.

7 minut temu, asterix1 napisał:

pis-owym

Udowodnij trollu rycerski?

13 minut temu, asterix1 napisał:

No cóż

No właśnie, rozmowa była na temat oświadczenia majątkowego. Mój post był "na temat". Mógłbyś trollu wskazać swój post, po tym moim, który dotyczył dyskusji?

@Mysza 13, ty możesz zrobić to także, to który twój post tego dotyczył?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
40 minut temu, jezz napisał:

@Mysza 13, ty możesz zrobić to także, to który twój post tego dotyczył?

Człowieczku - na wymioty mnie zbiera od lektury Twoich wpisów. Odklej się od mojej podeszwy.

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

Człowieczku - na wymioty mnie zbiera od lektury Twoich wpisów. Odklej się od mojej podeszwy.

To który twój post dotyczył tematu dyskusji, bo chyba nie ten?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.