Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, jezz napisał:

Nie jesteś uważny. To jest taka przenośnia, mógłbym np. napisać ubawiłem się do łez.

Mogłeś. Wybrałeś wulgaryzm.

Tak że z łaski swojej następnym razem nie pisz mi o kulturze cytując moje "przenośnie", jak ci się to już zdarzało. Bo albo "kulturowo" się stoczyłeś, albo cały czas taki byłeś ?

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Mogłeś. Wybrałeś wulgaryzm.

Tak że z łaski swojej następnym razem nie pisz mi o kulturze cytując moje "przenośnie", jak ci się to już zdarzało. Bo albo "kulturowo" się stoczyłeś, albo cały czas taki byłeś ?

Ale ty moje możesz cytować ile chcesz.

Moja mi się bardziej podoba niż twoje kołki.

Bo chyba tylko po to dziś się pojawiłeś?

1 godzinę temu, toptwenty napisał:

Wiadomo, sypiesz do herbaty.

U mnie w domu panują inne zwyczaje a co ty tobisz to mi loto.

cały czas taki byłeś

Oczywiście, że taki byłem. Przecież sam mnie sklasyfikowałeś jako zamiatacza podwórka, więc wyluzuj sie

19 minut temu, jezz napisał:

Moja mi się bardziej podoba niż twoje kołki.

Nie kłam. Przy każdej okazji napomykasz. Zapomnieć nie możesz widocznie ?

Ja co miałem powiedzieć w temacie powiedziałem. Chcesz z kimś pogaworzyć o tym, to musisz się raczej na inne forum zalogować ??

59 minut temu, jezz napisał:

Oczywiście, że taki byłem. Przecież sam mnie sklasyfikowałeś jako zamiatacza podwórka, więc wyluzuj sie

No to mamy ustalone.

A z innej beczki. Rozsypałeś trutkę?

To chyba masz czas popisać coś w temacie o łowiectwie ?

10 godzin temu, asterix1 napisał:

O co chodzi bom nie w temacie proszę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a tutaj moi PiS-owcy taki fajny artykulik, jak to złodzieje sobie nawzajem pomagają. Jednak wzajemna pomoc i wzajemna opieka w tym środowisku są bardzo pożądanymi cechami. No i urzędnicy w resortach opanowanych przez PiS takie cechy wykazują. Nawet myślą o przyszłości swoich kompanów i zapewniają im pracę.

Ukryta Zawartość

Pamiętacie może tą ustawę z sygnalistami? Pisaliśmy, że PiS wykorzysta ją tylko do gnębienia opozycji, swoich będzie bronił. No i proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

czyż nie przypomina Wam to dziwne przypadki jakie działy się ze sygnalistami chociażby z KGHM czy ABW (upodobania marszałka)?

i tak z tych week. wiadomości, to najlepszy jest artykuł, który wstawił Lech36 o zeznaniach łaskawie panującego nam. Nasz kochany Prezesuncio w zeznaniach w prokuraturze, zeznawał niezgodnie z zebranym materiałem dowodowym. Przypomnijmy, że tym materiałem dowodowym były nagrania rozmów. Nie zeznania innych świadków! I co? I nic. Zeznania nie dość, że przyjęto, to jeszcze wykorzystano do umorzenia innej sprawy (tej z wieżami). No i trzeba pogratulować prezesowi rodziny. Takiej to ze świecą szukać. Podejrzewam, że p. Bil...cośtam, tak żałował swoich niecnych zachowań i bezczelnych prób wykorzystania układów rodzinnych z prezesem, że sam doniósł do prokuratury. Wiedział, że jego mętne interesy zostają ujawnione i prezes zostanie oczyszczony.

Pisiaczki moje kochane, to Wy kiedyś nazwaliście zwolenników PO lemingami?? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

7 godzin temu, toptwenty napisał:

Gdzie wrak?

Gdzie wrak?

7 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Nie kłam. Przy każdej okazji napomykasz. Zapomnieć nie możesz widocznie ?

Ja co miałem powiedzieć w temacie powiedziałem. Chcesz z kimś pogaworzyć o tym, to musisz się raczej na inne forum zalogować ??

Widzę, że jak pożywka dobra to i wegetacja przyśpieszona a twoje przenośnie.są twoje. I dalsze skojarzenia też twoje ale aż tak nie musisz się nakręcać.

A teraz wracając do tematu reżimowej tv i  obsługi pilota.

Fajna ta tv

"K***a, nie da rady". Reporter TVP na Eurowizji nie wiedział, że jest już na żywo"

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

To chyba masz czas popisać coś w temacie o łowiectwie ?

Nie, bo nie jadam pozyskanych myszy.

A trutkę rozsypałem. Jest spokój.

45 minut temu, osimar napisał:

tutaj moi PiS-owcy taki fajny artykulik

Uf, odetchnąłem z ulgą, dobrze, że zaznaczyłeś grupę docelową to nie muszę teraz czytać. Rano mi się nie chce.

Ukryta Zawartość

17 minut temu, jezz napisał:

Widzę, że jak pożywka dobra to i wegetacja przyśpieszona 

Zgadza się. Drążyłeś temat przez parę stron. I co wykiełkowało...

20 minut temu, jezz napisał:

A trutkę rozsypałem. Jest spokój.

To masz więcej czasu agitować za zakazem mordowania futrzaków. 

21 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Zgadza się. Drążyłeś temat przez parę stron. I co wykiełkowało...

A ten nakręcony dalej swoje.

21 minut temu, Piękny Stefan napisał:

To masz więcej czasu agitować za zakazem mordowania futrzaków

Nie mam czasu, zająłem się inną pracą.

A coś w remacie wątku. Czytałem, że jedną panią chcą odwoływać w komisji.

Edytowane przez jezz
22 minuty temu, jezz napisał:

Nie mam czasu, zająłem się inną pracą

Sprawdź czy ci ptactwa nic nie trzebi. Może trzeba będzie zastawić wnyki.

Przyszłoroczna trzynastka nie będzie wypłacona w marcu wraz z coroczną waloryzacją emerytur i rent - jak zapewniano w kampanii - lecz kilka miesięcy później. Wszystko zależy od daty wyborów prezydenckich.

"Po co ten manewr? Kalkulacja PiS jest prosta. Gdyby seniorzy dostali dodatkowe pieniądze w marcu, mogliby szybko zapomnieć przy urnach, kto je przyznał, ale gdy przelewy będą tuż przed wyborami prezydenckimi, jest większa szansa, na to, że zagłosują na Andrzeja Dudę".

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Sprawdź czy ci ptactwa nic nie trzebi. Może trzeba będzie zastawić wnyki.

A ty moze byś odpalił krajzegę i wziął się do roboty. Albo przytulił misia, to może cię troszkę wyciszyć.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Przyszłoroczna trzynastka nie będzie wypłacona w marcu wraz z coroczną waloryzacją emerytur i rent - jak zapewniano w kampanii - lecz kilka miesięcy później. Wszystko zależy od daty wyborów prezydenckich.

"Po co ten manewr? Kalkulacja PiS jest prosta. Gdyby seniorzy dostali dodatkowe pieniądze w marcu, mogliby szybko zapomnieć przy urnach, kto je przyznał, ale gdy przelewy będą tuż przed wyborami prezydenckimi, jest większa szansa, na to, że zagłosują na Andrzeja Dudę".

Oczywista oczywistosć. Tak widocznie diradziła firma PR.

18 minut temu, jezz napisał:

A ty moze byś odpalił krajzegę i wziął się do roboty. Albo przytulił misia, to może cię troszkę wyciszyć.

Nie będziesz mi mówił co mam robić obrońco zwierząt futerkowych ?

Edytowane przez Piękny Stefan
13 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Nie będziesz mi mówił co mam robić obrońco zwierząt futerkowych ?

A co tam panie w polityce?

Rozumiem, po niedzieli ręce drżeli, bezpieczniej pisać na forum.

Edytowane przez jezz
6 minut temu, jezz napisał:

A co ram panie w polityce?

Wszystko według nowych standardów. Aż twoi poplecznicy zamilkli. Nie wiem czy się obrazili na podwyższenie akcyzy na gorzałę i dopiero to im  oczy otworzyło, czy jest inny powód ?

12 godzin temu, jezz napisał:

Nie, trzeba wystawić kandydata, który wygra. Przeczekać to łatwizna i walkower.

Przy tym stanie oczekiwań na dalsze rozdawnictwo rozsądny kandydat ma małe szanse. Musi wzrosnąć świadomość społeczeństwa że taka polityka jaką prowadzi PiS w perspektywie się nie sprawdzi, to już było, socjalizm się nie sprawdził. Zostaje przeczekać aż socjalizm Prezesa zacznie zżerać własny ogon (już chyba pomału zaczyna) może wtedy wzrośnie świadomość społeczna na czym polega harmonijna wzrost gospodarki bez działań rewolucyjnych a'la PiS. Mogliśmy ominąć pewne etapy rozwoju dzięki wsparciu z zagranicy, niestety nie spodobała się "ciemnemu ludowi" gospodarka kapitalistyczna, woli socjalizm, choć przez chwilę będzie dobrze. Liczne pokłady "ciemnego ludu" napędzane propagandą TVP-iS na razie nie rokują pozytywnie. Musimy przejść przez drugą "Grecję".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"Bianka Mikołajewska: „Gdybym miała wskazać tekst, który pokazuje, że warto trzymać rękę na pulsie w sprawach, o których pisało się już wielokrotnie i warto je drążyć – wskazałabym właśnie ten. OKO.press od swojego powstania wielokrotnie pisało o działalności ministra Jana Szyszki i o biznesach o. Tadeusza Rydzyka. Dzięki temu trafiło do nas pismo rektora uczelni o. Rydzyka, który zwracał się do ministra o dofinansowanie szkoły; pismo parafowane przez Jana Szyszkę (napisał na nim „akceptacja”). Gdy sprawdziliśmy z Konradem Szczygłem, na co dokładnie poszły pieniądze, okazało się, że chodziło o kierunek, na którym zajęcia prowadzili Jan Szyszko i jego córka Katarzyna, a zajęcia terenowe odbywały się w ich sławnej »stodole«."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 minut temu, jezz napisał:

Rozumiem, po niedzieli ręce drżeli, bezpieczniej pisać na forum.

Nie kultywuję tradycji, że jak jest weekend to daję w palnik. Ale każdy ma swoją, co po wpisach widać ?

3 minuty temu, toptwenty napisał:

Odpuść temu jezzowi. Niech pisze, że 2x2=5. W końcu zamilknie.

Myślisz? 

Optymista jesteś ?

59 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Aż twoi poplecznicy

Kac cię jeszcze trzyma, jacy znowu poplecznicy?

57 minut temu, toptwenty napisał:

Odpuść temu jezzowi. Niech pisze, że 2x2=5. W końcu zamilknie.

Gdzie wrak?

58 minut temu, toptwenty napisał:

. Niech pisze, że 2x2=5. W

Mógłbym prosić cytat?

58 minut temu, Lech36 napisał:

Musi wzrosnąć świadomość społeczeństwa

To trzeba ją kształtować. A przeczekać to nawet araby w Janowie mogą.

Nie kultywuję tradycji, że jak jest weekend to daję w palnik. Ale każdy ma swoją, co po wpisach widać

Tradycje trzeba pielęgnować.

Np. jesienią urządzić polowanie z nagonką na myszy.

A poniedziałek zaczynam od kawki i wyborczej.

3 minuty temu, jamelo napisał:

Zęby bolą jak się tego słucha.

Nikt, nikogo do tego nie zmusza. Ja nie słuchałem.

Faszyści w akcji.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

A w polityce , jak i w tym wątku bez zmian.

Ogniomistrze intelektu mają najwięcej do powiedzenia.

Acha - byłbym zapomniał - wykłady są bezpłatne - bezzzzzzcenne !!

18 minut temu, jezz napisał:

To trzeba ją kształtować.

Cały czas jest kształtowana, ale ten dobry kierunek jest mało popularny bo nie przynosi natychmiastowych korzyści tak jak rozdawnictwo. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

30 minut temu, Lech36 napisał:

Cały czas jest kształtowana,

Skuteczność jednak niewielka do tej pory. Czasu trochę było.

35 minut temu, Mysza 13 napisał:

w polityce , jak i w tym wątku bez zmian.

Jak byś czytał gazetę to byś wiedział, że w sejmie szefowa jednej komisji chca zmienić więc nie pisz, że bez zmian boś słabo zorientowany.

PiSowskie karłowate chujki dalej mataczą w sprawie KRS. Penthaki i inne buce wykręcają kota ogonem i próbują robić z ludzi idiotów. To najwidoczniej stała strategia reżimu.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.