Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz, przecież ogłosił 53 bańki.

39..56..118 jaka to różnica :-))) ? I tak nikt nigdy nic z tego nie zobaczy :-))))))))))))

Smuga cienia spowija..;-)

Kolejny przykład sojuszu postkomunistów z najbardziej szurnietymi prawakami.

Cały czas mnie to zadziwia, ale w końcu tradycja "Moczarowców" do czegoś zobowiązuje ;-).

Jestem Europejczykiem.

Cały czas mnie to zadziwia, ale w końcu tradycja "Moczarowców" do czegoś zobowiązuje ;-).

Nie bardzo pojmuję - cóż niby polskie konserwatywno- liberalne organizacje patriotyczne mają wspólnego z komuchami od Moczara?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kolejny przykład sojuszu postkomunistów z najbardziej szurnietymi prawakami.

Odpowiedź w czerwono-czarnych barwach.

I dla przypomnienia Mieczysław Moczar był Ukraińcem i faktycznie nazywał się Mykoła Demko.

Wszyscy nie jesteśmy Ukraińcami...

I dla przypomnienia Mieczysław Moczar był Ukraińcem i faktycznie nazywał się Mykoła Demko.

Tyle lat z nim żyję - a on Bartosiewicz! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No dobra - my tu gadu-gadu a prokuratura w pocie czoła usiłuje ustalić właściciela białego proszku.

Niech się zgłoszą do molestowanych kobiet w TVN może one mają gdzieś skitrane DNA Dupczoka? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Matka Kurka:

"Stara śpiewka i stary refren: „gdzie są dowody, to pomówienia i hejterstwo”, tym razem nie przyniosły żadnego rezultatu. Nietykalny Kamil Durczok skończył marnie, co zresztą zapowiadałem kilkanaście dni temu. W przepowiedniach nie jestem najlepszy, zwykle nie trafiam, ale to nie było przepowiadanie, tylko zapowiadanie. Identycznie rzecz się ma z Jerzym Owsiakiem, którego manipulacje, kreatywna księgowość zwykłe kłamstwa dające się zweryfikować w ciągu kilku minut, dobiegają końca. Za dobrych czasów Owsiak zrobiłby awanturę we wszystkich możliwych miejscach, gdyby na konferencji prasowej poświęconej ogłoszeniu wyników Finału WOŚP po pierwsze zabrakło telewizji i mediów, po drugie, gdyby transmisja nie szła na żywo. W ostatnią niedzielę Owsiak z ekipą podwinęli po cichutku ogonki i wyjechali na wieś, gdzie do własnej kamery nakłamali, podając wynik zbiórki zbudowany na kosztach i kasie sponsorów z przeznaczeniem na imprezy nie mające nic wspólnego z Finałem."

"Na tegoroczny „Woodstock” Owsiak musi żebrać na Allegro, bo wycofują się sponsorzy. Prawda panie prezesie, że dwóch sponsorów powiedziało dość? Powiedzą kolejni, kurtyna opadła i pokazał się biznes, brutalny, cyniczny, agresywny biznes zaklejony „serduszkami”, a biznes to biznes."

Ukryta Zawartość

Z w/w linku:

""Choć Matka Kurka nie został skazany za zniesławienie, sąd potwierdził, że w artykułach na temat Orkiestry bloger dopuścił się kłamstwa. Piotr W. utrzymywał, że Jerzy Owsiak sprzedał Fundacji WOŚP spółkę Złoty Melon za 1,5 miliona złotych. “Twierdzenie to mija się z prawdą, albowiem spółka Złoty Melon nigdy nie należała do Jerzego Owsiaka. Powstała ona z inicjatywy Fundacji WOŚP, która od samego początku jest jej jedynym udziałowcem”. Kwestia zmyślonej przez Piotra W. transakcji nie była przedmiotem zarzutów z aktu oskarżenia, dlatego sądy I i II instancji nie uwzględniły jej przy wydawaniu wyroku.

Sąd Okręgowy w Legnicy w uzasadnieniu wyroku bardzo precyzyjnie określił fakty, na jakich bloger oparł swe dywagacje. Za istotne uznał trzy Po pierwsze: pomiędzy Fundacją WOŚP, Złotym Melonem i spółką Mrówka Cała miały miejsce transakcje handlowe i wynikające z nich rozliczenia finansowe. Po drugie: właścicielką Mrówki Całej była żona Jerzego Owsiaka. Po trzecie: występowała różnica pomiędzy sumą dochodów pozyskiwanych przez Fundację WOŚP a sumą wydatków ponoszonych przez nią na szeroko rozumianą ochronę zdrowia, gdyż cześć pieniędzy pochłaniało np. bieżące funkcjonowanie, realizacja celów statutowych, utrzymanie siedziby czy organizacja Przystanku Woodstock. Tych ustaleń nie kwestionowała żadna ze stron postępowania. Dlatego – jak czytamy w uzasadnieniu legnickiego wyroku - ”działania podejmowane w toku procesu zarówno przez oskarżonego, jak i sąd pierwszej instancji zmierzające do uzyskania pełnej dokumentacji Fundacji WOŚP i spółki Złoty Melon, uznać trzeba za bezprzedmiotowe. Słusznie zatem Fundacja WOŚP odmówiła dostarczenia dalszych dokumentów, o które zwracał się Sąd Rejonowy. ""

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- BBC może się pierd***ć. To był świetny program, który spierd****i. Nie przewidziałem mojego zwolnienia, ale chciałbym zrobić jeszcze jedno, ostatnie okrążenie. Dlatego też wybiorę się do Surrey i zrobię je, zanim Ci pierd****e skur*****y wyrzucą mnie. Będę pewnie cały zapłakany, ale jeb** to, zrobimy to!

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Poradnik turystyczny Kuźniara: 2bujawka.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Poradnik turystyczny Kuźniara: 2bujawka.gif

Ukryta Zawartość

W tak zatytułowanym temacie antypolaka Kuźniara nie może zabraknąć! :)

Ukryta Zawartość

Kompletnie nie rozumiem ochów i achów nad tym gościem, jak i całym programem.....

Gość nie był zły, do tego Hammond i May nie chcą pracować bez niego Po odejściu trójki prowadzących Top Gear już się nie podniesie.

A trzeba przyznać że lokalne mutacje typu Top Gear Australia nie są takie dobre właśnie ze względu nabrak osobowości prowadzących.

Wywalenie aktualnych prowadzących z Top Gear będzie zarżnięcie kury znoszącej złote jajka - a konkretnie 150 milionów funtów.

Wątpię by BBC sobie na to pozwoliło

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość nie był zły, do tego Hammond i May nie chcą pracować bez niego Po odejściu trójki prowadzących Top Gear już się nie podniesie.

A trzeba przyznać że lokalne mutacje typu Top Gear Australia nie są takie dobre właśnie ze względu nabrak osobowości prowadzących.

Wywalenie aktualnych prowadzących z Top Gear będzie zarżnięcie kury znoszącej złote jajka - a konkretnie 150 milionów funtów.

Wątpię by BBC sobie na to pozwoliło

No może się nie znam, może widzę to przez pryzmat motoryzacji, którą nigdy się specjalnie nie interesowałem :-) Dla mnie samochód ma jeździć, mało palic i się jak najmniej psuć ;-) Więcej wymagań nie mam :-)))))

No może się nie znam, może widzę to przez pryzmat motoryzacji, którą nigdy się specjalnie nie interesowałem :-) Dla mnie samochód ma jeździć, mało palic i się jak najmniej psuć ;-) Więcej wymagań nie mam :-)))))

Na pewnym poziomie cywilizacyjnym wymagania rosną. Gdy jechałem samochodem z IRL do PL i z powrotem (Irlandia-UK-Francja-Belgia-Holandia-Niemcy-Polska) to najlepsze drogi mieli Niemcy a najlepsze auta - Angole.

W Reichu widziałem 1 czy 2 Porsche na całej trasie, a w UK - co 15 minut.

Mają świetne samochody, znają się na nich i kochają je.

W żadnym innym europejskim kraju program taki jak Top Gear nie mógłby powstać.

Anglicy mają prawdziwego świra na punkcie motoryzacji. I psów. Na całej trasie na mojego jamnika pies z kulawą nogą nie zwrócił uwagi. Natomiast w UK na każdej stacji benzynowej dookoła psa miałem TŁUM! Baby, dziady i dzieciarnia! Każdy chciał pogłaskać, dotknąć, normalnie pierdolca dostawali! jakby jamnika pierwszy raz w życiu widzieli :)

Dopiero rzut oka na ceny miniaturowych jamników w UK wyjaśnił mi sytuację: jamnik to na Wyspach towar luksusowy! :) Za jamnika można mieć dobre kolumny czy wzmacniacz. A ja za swojego dałem 50 złotych z bagażnika na giełdzie samochodowej. Facet miał w Dacii cały bagażnik jamników. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

Nie ulega wątpliwości, że apetyt rosnie w miarę jedzenia i..zasobności portfela.

Jasna sprawa, że gdyby mnie było stać na świetna furę, interesowałbym się tematem motoryzacji bardziej :-)) A tak..po prostu nie lubię lizać lizaka przez szybę :-)))

Kompletnie nie rozumiem ochów i achów nad tym gościem, jak i całym programem.....

Clarkson ma coś, czego nie mają już dziś prawie żadni uczestnicy życia medialnego na świecie, czyli... jaja. Teraz mają krocze, a to coś jest bezpłciowe i coraz częściej lansuje się toto na cnotę.

Edytowane przez Yodzisław

Clarkson ma coś, czego nie mają już dziś prawie żadni uczestnicy życia medialnego na świecie, czyli... jaja. Teraz mają krocze, a to coś jest bezpłciowe i coraz częściej lansuje się toto na cnotę.

Osobiście go nie lubię ale przyznaję że jest on osobowością na tyle wyrazistą, że gwiazdorski status mu się należy jak psu micha. Kto w końcu ma być motorem napędzającym medialną maszynę jeśli nie tacy ludzie?

No to OK - kto chce ratować angielskiego dziennikarza - chyba jednak nie szmaciarza, ten może przyłożyć rękę - już ponad milion luda podpisało! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Internauci ślą dobre rady Kuźniarowi. M. in. piszą że dużo fajnych butów można znaleźć przed meczetem. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...Jedno pewne, jeśli TVN kupuje format "Megasknery" to już ma prowadzącego... 2gwizd.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakoś nagle umilkły lemingi wrzeszczące, że Owsiak nie dostarczył danych nakazanych przez sąd.

Pewnie czekają na wytyczne od matuszki. Niech mu najpierw prześlą kase na zapłate kary.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

dużo fajnych butów można znaleźć przed meczetem.

Lepiej jak tam nie pójdzie....nie udźwignie.I zostanie.

Tytuł wątku jak w sam raz....dla Kuźniara.

Lemingi jakie są, ale raczej są proowsiakowe.

Nie dziwi mnie natomiast, że nie ma "patrioty" irlandzkiego.

Nie wiem jak jest z tymi przepisami odnośnie grzywien.

Tylko ukarany może?

Chyba tak.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

741c66cf2d7f0b4bac6e1e4212e0eeb3.jpg

"Internauci śmieją się ze sposobu robienia zakupów przez Jarosława Kuźniara

Fala kry­ty­ki spa­dła na dzien­ni­ka­rza Ja­ro­sła­wa Kuź­nia­ra, który w ostat­nim wy­wia­dzie dla "Gra­zii" przed­sta­wił spo­sób ro­bie­nia za­ku­pów opar­ty o dosyć kon­tro­wer­syj­ne za­sa­dy. Wpisy ozna­czo­ne ta­giem #se­kre­ty­kuź­nia­ra krążą po sieci i cie­szą się ogrom­nym za­in­te­re­so­wa­niem in­ter­nau­tów.

– Do Ka­na­dy i USA nie bra­li­śmy żad­nych ga­dże­tów. Po­je­cha­li­śmy do Wal­mar­tu, ku­pi­li­śmy wszyst­ko, co było nam po­trzeb­ne, a pod ko­niec po­dró­ży wszyst­ko od­da­li­śmy, mó­wiąc, że nam nie pa­so­wa­ło – za­zna­czył Kuź­niar pod­czas roz­mo­wy z pi­smem "Gra­zia".

Ukryta Zawartość

Kompletny brak zrozumienia dla trudnej sytuacji finansowej polskich gfiast dziennikarstwa, mimo, że ci ciągle podkreslają, że zarabiają grosze albo są na śmieciówkach. Wypasione pensje to mają nauczyciele, górnicy, pielęgniarki i takie tam inne zupełnie nieprzydatne zawody.

Ukryta Zawartość

Kamil ma przedłużacz! :)

Ukryta Zawartość

Dobre rady dla Kamila:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No - ma.

A jako, że to z Kuźniarem - kumple z roboty - użyje i odda?:-)

Ej, kurna... Jednak prawdziwe jest powiedzenie, że chłop ze wsi wylezie, etc.

Ej, kurna... Jednak prawdziwe jest powiedzenie, że chłop ze wsi wylezie, etc

Bardzo prawdziwe, masz 100% racji.

Resortowa Stokrotka Olejnik skrytykowana nawet przez KRRiT:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.