Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to z tymi roszczeniami żydowskimi? Bo wszędzie trąbią że PiS już spłaca potajemnie roszczenia (oczywiście nie w mainstremowych mediach bo tam udają że PiS nie będzie splacal żeby nie tracić wyborców - tvp czy żeby nie szkodzić swoim mocodawcom np tvn). A nawet plotki chodzą że Izrael i USA wspomagali PiS do dojścia do władzy żeby PiS załatwił sprawę roszczeń pozytywnie czytaj podpisał wszystko co się da i spłacal wszystko co się da.

Ktoś coś więcej wie podejrzewa?

chwilowy brak działalności w audio.

Gość

(Konto usunięte)
46 minut temu, jello napisał:

Co chcesz od Jażdżewskiego? Jest publicystą i wyraża swoje poglądy.

poczytaj czego dotyczyła moja odpowiedź a moze zrozumiesz

57 minut temu, slawek.xm napisał:

poczytaj

Zgłoś się do Adama Sikory, on prawdziwą prawdę Ci powie.

Oto co napisał w wątku o Kościołach...

"Oglądałem wczoraj wieczorem film " tylko nie mów nikomu  "?

Nie mam pojęcia jak go skomentować.

Wszystkiemu winna ta technika, kamery, internet...

Gdyby nie ukryta kamera to kościół mógłby twierdzić ( tak jak Walesa ) ze trzeba to udowodnić!

Ciężko będzie  kościołowi się z tego wykręcić. Hmm

Byc możne mogliby powołać się na europejskie przepisy o ochronie danych osobowych.

Ci księża mogliby powiedzieć ze to nie oni ,ze to ktoś inny.  Zabronić publikowania informacji o swoich danych.

Byly już przypadki w sadownictwie ze złodziej został sfilmowany kamera domowa i zaskarżył osobę którą okradał ze go nielegalnie nagrała.

Ogólnie lipa!  Wpadli jak w maliny.

Ich postępki stały się jawne."

Edytowane przez toptwenty
4 godziny temu, bubusia napisał:

A co sie czepiles tych rodzicow. Z dokumentu nie wynikalo, ze ktorys rodzic wiedzial cos o zboczeniach ksiedza.

Jasne. Rodziców nie ma się co czepiać. Na przykład tych, których córki zlizywały bitą śmietanę z kolan jakiegoś chorego sk***ysyna. A "rodzice" się cieszyli jak idioci.

Bo jak dziewczynki obrabiały kleszego penisa - tego już do świadomości nie dopuszczali.

Oh! Taka niewinna tradycja przecież, nie?

I o właśnie takich degeneratach, jak ci "rodzice" powinna być druga część filmu.

Kto wie? Może powstanie.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
4 godziny temu, muls napisał:

a ktos ci zabrania ?pisz  milordzie ile potrafisz.Tyle ze cos cienko z tym potrafianiem.Opisz jak to Walesa odpowiada za co i kiedy.A jak nie odpowiada jego spowiednik albo odpowiada.Do dziela jeezik.Nie marnuj sie i talent.

Widzę, że przeoczyłeś także wypowiedź Wałęsy o Jankowskim.

Masz wersję ocenzurowaną czy ja mam rozszerzoną reżyserką?

To jest kolejny z tych, którzy nic nie widzieli, nic nie słyszeli.

Też nazwiesz to co robił Cybula, że żle się zachowywał?

3 godziny temu, burz napisał:

"Nie oglądam byle czego" - abp Sławoj Leszek Głódź.

Od jakiegoś czasu jak widzę program z udziałem polityków PiS to zmieniam kanał albo wychodzę z pokoju. Te su***syny kłamią zawsze, nawet wtedy kiedy mogliby powiedzieć prawdę. To chyba tak na wszelki wypadek - Centrala przekazała, żeby kłamać bez mrugnięcia okiem to kłamią bez zastanawiania się czy ma to sens.

No ale gdy premier jest kłamcą i chorobliwym mitomanem (tak, na moje oko u niego to choroba) to ciężko się wychylić i mówić prawdę. Ci co starali się mówić prawdę prędzej czy później z partii wylecieli, już ich tam nie ma.

Czyli słowa pijaczka Głódzia sensowne, ale użyte w niewłaściwym kontekście.

4 godziny temu, jezz napisał:

Widzę, że przeoczyłeś także wypowiedź Wałęsy o Jankowskim.

Masz wersję ocenzurowaną czy ja mam rozszerzoną reżyserką?

To jest kolejny z tych, którzy nic nie widzieli, nic nie słyszeli.

Też nazwiesz to co robił Cybula, że żle się zachowywał?

Taaa...

Wzrusza mnie ta troska o prawdę, ale przy inteligencji Szanownego Kolegi oczekiwałbym czegoś więcej niż tylko powtarzanie reżimowego przekazu.

Takie pytanie pomocnicze dla wspomożenia procesów myślowych - czy Wałęsa krył Jankowskiego? Wpływał w jakikolwiek sposób na działanie wymiaru sprawiedliwości? Czy wiedział o pedofilskich czynach Cybuli i chronił go?

W jakim duchu Kościół wychował Wałęsę w tej jego zabitej dechami wsi?

Liczę na jakąś refleksję a nie na propagandowe pierdy, bo tych jest do syta.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

zrusza mnie ta troska o prawdę, ale przy inteligencji Szanown

to raczej ostatnie podrygi  biorac pod uwage ze to ani be ani me ani kukuryku i nie o tym ..

Edytowane przez muls
3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

oczekiwałbym czegoś więcej niż tylko powtarzanie reżimowego przekazu.

Oczywiscie nikt nie wiedział i nikt nie słyszał.

A jednak pokazani ludzie ze wsi cos tam o "swoim" księdzu wiedzieli.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

reżimowego przekazu.

A co jest tym reżimowym przrkazem bo nie wiem. Dawno nie czytałem twoich i Bobcata wpisów, a to najlepsze źródło informacji w tym temacie.

Posłowie PO do Biedronia ws. "afery" pedofilskiej w Słupsku: kto udawał, że nie widzi problemu?

Kto zachowywał się jak biskupi, którzy udają, że nie widzą problemu? Czy przypadkiem to nie ty byłeś wtedy prezydentem? Dość z hipokryzją - w ten sposób posłowie PO odnieśli się do pytania lidera Wiosny Roberta Biedronia, ilu księży-pedofilów skazano w czasach rządów PO-PSL.

"Robercie, a jak było z afera pedofilską w Słupsku? Kto zachowywał się jak biskupi, którzy udają, że nie widzą problemu? Czy przypadkiem to nie Ty byłeś wtedy prezydentem? Dość z hipokryzją" - napisał na Twitterze do lidera Wiosny Roberta Biedronia Paweł Olszewski (PO).

Olszewski nawiązywał do sprawy dotyczącej instruktora miejskiej instytucji kultury. W kwietniu prokuratura Okręgowa w Słupsku skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko Pawłowi K. Mężczyzna, będąc instruktorem tańca w miejskiej instytucji kultury w Słupsku, miał popełnić dziewięć przestępstw, w tym pięć o charakterze seksualnym na szkodę czterech małoletnich kursantek.

"Robert naprawdę? Ciągle szukasz zaczepki? Nawet w takiej kwestii chcesz dzielić? Może przypomnisz co sam zrobiłeś z aferą pedofilską w Słupsku Ośrodku Kultury?" - dopytywał na Twitterze Biedronia Sławomir Neumann (PO).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No coz, walka trwa - na pedofilie tez.

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie wiem, czym jest "Pytanie na śniadanie", co to za program i gdzie, ale dziś wystąpi w nim Pustelnik z Żoliborza. Będzie nawijał między innymi o rodzinie.

To może być ciekawe. A nuż coś o tatusiu mu się wymsknie? A i Martusią Czterokrotną Dziewicą się pozachwyca?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
13 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie wiem, czym jest "Pytanie na śniadanie", co to za program i gdzie,

To taki bezrefleksyjny, poranny program w TVP, który oglądają ludzie nie mający nic innego do roboty.

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Posłowie PO do Biedronia ws. "afery" pedofilskiej w Słupsku: kto udawał, że nie widzi problemu?

Kto zachowywał się jak biskupi, którzy udają, że nie widzą problemu? Czy przypadkiem to nie ty byłeś wtedy prezydentem? Dość z hipokryzją - w ten sposób posłowie PO odnieśli się do pytania lidera Wiosny Roberta Biedronia, ilu księży-pedofilów skazano w czasach rządów PO-PSL.

"Robercie, a jak było z afera pedofilską w Słupsku? Kto zachowywał się jak biskupi, którzy udają, że nie widzą problemu? Czy przypadkiem to nie Ty byłeś wtedy prezydentem? Dość z hipokryzją" - napisał na Twitterze do lidera Wiosny Roberta Biedronia Paweł Olszewski (PO).

A czy homowspółwyznawcy po sexie Roberta B. nie są grupą

w której pedofilia kwitnie dużo obficiej niż w KK?

Ale tęczowe sexmanify poprawnie popieramy,

no tak ale to KK ma monopol na hipokryzję..

Edytowane przez sterreydon
błąd

dieu est tres fin

43 minuty temu, traumeel napisał:

To taki bezrefleksyjny, poranny program w TVP, kt

No to chyba 34% społeczeństwa będzie jadło bardzo późne śniadanie.

Jak on tak bidok wcześnie wstanie???

Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Olszewski nawiązywał do sprawy dotyczącej instruktora miejskiej instytucji kultury. W kwietniu prokuratura Okręgowa w Słupsku skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko Pawłowi K. Mężczyzna, będąc instruktorem tańca w miejskiej instytucji kultury w Słupsku, miał popełnić dziewięć przestępstw, w tym pięć o charakterze seksualnym na szkodę czterech małoletnich kursantek.

"Robert naprawdę? Ciągle szukasz zaczepki? Nawet w takiej kwestii chcesz dzielić? Może przypomnisz co sam zrobiłeś z aferą pedofilską w Słupsku Ośrodku Kultury?" - dopytywał na Twitterze Biedronia Sławomir Neumann (PO).

Ukryta Zawartość

Typowa retoryka funkcjonariuszy Propagandy kościoła katolickiego w przypadku pojawienia się problemu - kierować temat na inne tory, rozmywać problem, wskazywać innych winnych, obarczać winą innych. Nic nowego.

A przykład ten, gdzie wypowiadają się inni politycy dotyczy zupełnie czego innego. Chodzi o walkę polityczną przez wyborami, stąd takie reakcje. Walka na osłabienie, zniszczenie Biedonia, który odbiera im głosy. Nic innego.

Dlatego bubisia wsadź sobie ten przykład gdzie chętnie zaglądają dzieciom twoi idole w sutannach.

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

3 minuty temu, sittek napisał:

Typowa retoryka funkcjonariuszy Propagandy kościoła katolickiego w przypadku pojawienia się problemu - kierować temat na inne tory, rozmywać problem, wskazywać innych winnych, obarczać winą innych. Nic nowego.

A przykład ten, gdzie wypowiadają się inni politycy dotyczy zupełnie czego innego. Chodzi o walkę polityczną przez wyborami, stąd takie reakcje. Walka na osłabienie, zniszczenie Biedonia, który odbiera im głosy. Nic innego.

Dlatego bubisia wsadź sobie ten przykład gdzie chętnie zaglądają dzieciom twoi idole w sutannach.

Nie umiesz czytac sittek, patrz komentarz pod tym newsem. Rozpisujesz sie o walce politycznej, a nie widzisz komentarza, w ktorym jest napisane wlasnie o walce politycznej. No coz.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, sittek napisał:

To był TWÓJ WPIS.

Tak kolego, dokladnie ten:

Nie wiesz o czym piszesz, nie wiesz co cytujesz? Literki ci się rozjeżdżają?

4 minuty temu, bubusia napisał:

Tak kolego, dokladnie ten:

Po pierwsze nie jestem twoim kolegą, wypraszam sobie.

Po drugie, każdy środek jest dobry, który prowadzi do ujawnienia prawdy. Czas wydania dokumentu Sekielskiego nie jest przypadkowy, to prawda, jednakże do perfidii oficjeli kościelnych jest mu daleko.

8 minut temu, sittek napisał:

Nie wiesz o czym piszesz, nie wiesz co cytujesz? Literki ci się rozjeżdżają?

Po pierwsze nie jestem twoim kolegą, wypraszam sobie.

Po drugie, każdy środek jest dobry, który prowadzi do ujawnienia prawdy. Czas wydania dokumentu Sekielskiego nie jest przypadkowy, to prawda, jednakże do perfidii oficjeli kościelnych jest mu daleko.

Ale kto chce byc twoim kolega, jest to tylko forma uprzejmego zwracania sie do rozmowcy. Co ty myslisz, ze mi zalezy na twoim kolezenstwie. Chyba zglupiales.

Co do nie wiesz, to ty nic nie wiesz, nawet nie wiesz, ze napisales to samo co ja odnosnie Biedronia.

Prosty, malo ogarniety chlopaczyna, jestes. Co latwo wylazi.

Edytowane przez bubusia

42 minuty temu, sterreydon napisał:

A czy homowspółwyznawcy po sexie Roberta B. nie są grupą

w której pedofilia kwitnie dużo obficiej niż w KK?

Ale tęczowe sexmanify poprawnie popieramy,

no tak ale to KK ma monopol na hipokryzję..

Piękny pokaz kościółkowej propagandy i odwracania kota ogonem.

Tak trzymać, w ten sposób wykończycie Kościół. Brawo!

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Piękny pokaz kościółkowej propagandy i odwracania kota ogonem.

Tak trzymać, w ten sposób wykończycie Kościół. Brawo!

Widze, ze strasznie lubisz komentowac bzdury. Nie lacz tego z Kosciolem, nie kazdy z Kosciola tak mysli.

Edytowane przez bubusia

13 minut temu, bubusia napisał:

Ale kto chce byc twoim kolega, jest to tylko forma uprzejmego zwracania sie do rozmowcy. Co ty myslisz, ze mi zalezy na twoim kolezenstwie. Chyba zglupiales.

Co do nie wiesz, to ty nic nie wiesz, nawet nie wiesz, ze napisales to samo co ja odnosnie Biedronia.

Prosty, malo ogarniety chlopaczyna, jestes. Co latwo wylazi.

Od razu lepiej. Na przyszłość pamiętaj aby nie przekraczać granic.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.