Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, jezz napisał:

Wcześniej dla ciebie patologią byli ci co biorą.

Tylko ta grupa która głosuje na tych co dają.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, xniwax napisał:

Ależ z ciebie prymitywny ultra lewacki burak.
Patologia lewacka z ciebie wychodzi każdym popuszczonym szwem.

Nie, to nie jest dobrze, kiedy tylko "po prostu wyrokują".
Nie jest to dobry system, gdzie jeden idzie siedzieć za potrącenie staruszki, a drugi idzie wolny i innej staruszce śmieje się prosto w twarz, jeśli ta przeżyła.
Nie powinno być takie "po prostu" wyrokowanie.

Najsztub się przypucował, że "z zachowaniem szczególnej ostrożności" - normalny szarak nie dostałby ani zawiasów ani się nie wybronił za "brak należytego rozłożenia uwagi".

Czarodziejskie formułki do zaklinania rzeczywistości widocznie tylko dla wybranych. Nie jest to sprawiedliwe ani trochę.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

1 minutę temu, xetras napisał:

Najsztub się przypucował, że "z zachowaniem szczególnej ostrożności" - normalny szarak nie dostałby ani zawiasów ani się nie wybronił za "brak należytego rozłożenia uwagi".

Normalny szarak może nie, ale PiS-owski szarak ma mafię za sobą a jak wszystkie struktury mafijne przegapią sytuację szaraka PiS to pozostaje ostatnia instancja czyli osobnik zajmujący stołek prezydencki, który ułaskawi w razie czego, nawet przed wyrokiem apelacyjnym.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

16 minut temu, jezz napisał:

No i znowu wychodzi z ciebie zakłamany pisowiec.

PiS-owiec mówisz. dobre, dobre ?.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Tylko ta grupa która głosuje na tych co dają.

W piątek pijesz a w sobotę się ośmieszasz?

Teraz, jezz napisał:

W piątek pijesz a w sobotę się ośmieszasz?

Lubię się ośmieszać jak widzisz. Przynajmniej wiem że rozumiem ekonomię a nie jak ci co bezmyślnie głosują na tych co dają nie żądając wykonania pracy za to co dają..

2 minuty temu, hi_aro napisał:

oj będą, będą...

Na razie jednak zajmij się swoimi zwieraczami i poszukaj sobie dobrego proktologa.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Lubię się ośmieszać jak widzisz. Przynajmniej wiem że rozumiem ekonomię a nie jak ci co bezmyślnie głosują na tych co dają nie żądając wykonania pracy za to co dają..

No ale po co mają pracować jak ty na nich pracujesz.

No i pamiętaj, że na patologię z PO też pracujesz.?

4 minuty temu, jezz napisał:

No ale po co mają pracować jak ty na nich pracujesz.

No tak to wiele wyjaśnia, takich którym się nie chce pracować w Polsce przybywa ekspresowo. Myślisz że na takich PiS chce zbudować potęgę gospodarczą Polski?

6 minut temu, jezz napisał:

No i pamiętaj, że na patologię z PO też pracujesz.

PO nie demolowała wymiaru sprawiedliwości i ustroju Polski. 

Wymiar sprawiedliwości to spadek po poprzednim ustroju dlatego należy go zreformować,mordy drą tylko ci co tracą przywileje, stare komuchy i leśne dziadki które zasiedzialy się na wygodnych stołkach i liczą na łatwy pieniądz za nierobstwo,młodzi mają przez nich tylko utrudniony dostęp do zawodu,a chętnych nie brakuje wyobraź sobie.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

3 minuty temu, caleb66 napisał:

brakuje wyobraź sobie.

Tak, wiernych ale miernych nie brakuje:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

albo to

Ukryta Zawartość

albo prezes sądu z Elbląga...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

39 minut temu, Lech36 napisał:

A co to ma wspólnego z pijaną patologią  PO. Pijącą za 500+ i biorącą 500 nie pracując.

Już ci się wszystko miesza. NIektórzy twierdzą, że mieszanie  może prowadzić do patologicznych zmian w mózgu. Mieszanie trunków oczywiście.

Patologia to patologia.

Przyczynek do dyskusji na temat demolki wymiaru sprawiedliwości:

Ukryta Zawartość

Standardy żywcem przeniesione z ZSRR lata 30-te. Tam wtedy również prokurator miał najwięcej do powiedzenia. Zgodnie z zasadą sformułowaną przez Andreja Wyszynskiego: "dajcie mi człowieka - paragraf na niego znajdę"

Ukryta Zawartość

Dla przypomnienia,

"W Sejmie zabrakło zaledwie 5 głosów, by wniosek przeszedł. Z samej Platformy Obywatelskiej na głosowaniu nie było 9 posłów, m.im. premier Ewy Kopacz, Radosława Sikorskiego i Cezarego Kucharskiego. Z koalicyjnego PSL nie głosowało 7 posłów, m.in. wicepremier Janusz Piechociński i Waldemar Pawlak, dwóch się wstrzymało, a jeden - Józef Zych - głosował przeciwko. (http://www.tvn24.pl)"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Normalny szarak może nie, ale PiS-owski

Dla lewackich cymbałów.

Prawo obowiązuje wszystkich bez względu na to czy to POKOSLDPSL-najsztub czy PiS-najsztub.
Problem w tym, że sędziowie tego nie pojmują bo im ciąży łańcuch i ciągnie ku słomie w butach aż w końcu wszyscy równają i stają się zjednoczoną tuleją.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, jezz napisał:

A co to ma wspólnego z pijaną patologią  PO.

Porównujemy dwie patologie tą PiS-owską i tą z PO-wską. PiS-owska wypada zdecydowanie gorzej, ale na razie ma poklask wśród licznego "ciemnego ludu".

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Wymiar sprawiedliwości to spadek po poprzednim ustroju dlatego należy go zreformować,mordy drą tylko ci co tracą przywileje, stare komuchy i leśne dziadki które zasiedzialy się na wygodnych stołkach i liczą na łatwy pieniądz za nierobstwo,młodzi mają przez nich tylko utrudniony dostęp do zawodu,a chętnych nie brakuje wyobraź sobie.

Znowu propaganda w stylu pana G. Fani PiS to potrafią. Widać dobrze szkoleni. 

Lgbt w tym kraju rządzić nie będzie!
Gdyby Schetyna zdecydowanie opowiedział się przeciwko lgbt i przeprosił się z Rydzykiem wtedy kto wie .

1 godzinę temu, xniwax napisał:

Dla lewackich cymbałów.

Prawo obowiązuje wszystkich

Obserwacja aktualnych zdarzeń dowodzi że nie wszystkich. Są równi i równiejsi. Ci drudzy z kierownictwa PiS. Nie zauważyłeś tego prawacki cymbale?

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Lgbt w tym kraju rządzić nie będzie! 

O tym decyduje społeczeństwo w procesie wyborczym. Nie Ty.

O tym decyduje społeczeństwo w procesie wyborczym. Nie Ty.
Teraz to społeczeństwo,po wyborach chołota i patologia,myślę że Max 15 % na co możesz liczyć Ty i tobie podobni i to jak PSL wróci jak nie to masakra na jesieni.

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Jak chcę przeczytać coś głupiego to wiem, że mogę na ciebie liczyć. Za Ziobry było coś koło tysiąca wakatów na stanowiska sędziowskie bo psychol Zbysiu nie przyjmuje fachowców tylko swojaków. A tylu swojaków nie było - krótka ławka.

Jestem Europejczykiem.

47 minut temu, caleb66 napisał:

Teraz to społeczeństwo,po wyborach chołota i patologia,myślę że Max 15 % na co możesz liczyć Ty i tobie podobni i to jak PSL wróci jak nie to masakra na jesieni.

Odpowiedź godna PiS-owskiego menela. 

Poza tym słowo "hołota" pisze się przez "h" PiS-owski nieuku. Patrz www.sjp.pwn.pl .

Edytowane przez Bobcat
Jak chcę przeczytać coś głupiego to wiem, że mogę na ciebie liczyć. Za Ziobry było coś koło tysiąca wakatów na stanowiska sędziowskie bo psychol Zbysiu nie przyjmuje fachowców tylko swojaków. A tylu swojaków nie było - krótka ławka.
Ciekawe czy Zbyszek potwierdził by twoje rewelacje , następny fake news mógłby już go wkurzyc ,no i te swojaki ,to poważny zarzut jest

Odpowiedź godna PiS-owskiego menela. 
Moja wina żeś frustrat nieudacznik a do tego nieuk . Idź do psychiatry .

7 minut temu, caleb66 napisał:

Ciekawe czy Zbyszek potwierdził by twoje rewelacje

Dawno potwierdzone. 

I nie udawaj że jesteście na "ty". Za cienki jesteś.

10 minut temu, caleb66 napisał:

Moja wina żeś frustrat nieudacznik a do tego nieuk .

Kto tu jest nieukiem już pokazałeś swoją znajomością ortografii języka ojczystego (?).

12 minut temu, caleb66 napisał:

Idź do psychiatry 

Próbowałem ale mnie nie przyjęli. Wszystkie terminy zajęte przez jakiegoś Celeba66.

Próbowałem ale mnie nie przyjęli. Wszystkie terminy zajęte przez jakiegoś Celeba66.
Chciałeś być zabawny i znowu nie wyszło,do kabaretu też się nie nadajesz .

2 minuty temu, caleb66 napisał:

do kabaretu też się nie nadajesz

Za to Ty w całej okazałości się nadajesz. Od dawna. Nie chcę Ci robić konkurencji.

27 minut temu, caleb66 napisał:

Ciekawe czy Zbyszek potwierdził by twoje rewelacje , następny fake news mógłby już go wkurzyc ,no i te swojaki ,to poważny zarzut jest

To zap... z donosem, śmiało! Napisz mu jeszcze, że od kilku lat piszę otwartym tekstem że jest socjopatą i pieniaczem sądowym.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Czasem jestem pełen podziwu dla niektórych Kolegów, że chce im się gadać z idiotami...

To dla zabicia czasu. Woda leje mi się do wanny, wykorzystałem ten moment i zaraz uciekam.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.