Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, Jacchusia napisał:

Widzisz czy nie?

Widzę, że PiS wpada coraz głębiej w gówno a ty zamykasz oczy i nurkujesz za nim. Powodzenia!

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

No tak Neuman nic nie zrobił, bo zagwarantował nietykalność członkom PO, to nic w porównaniu z taką stodołą.

To już nie propaganda, to się teraz nazywa wirus Schetyny.

Ja również. On je jeszcze dzieli na bardziej kradzież(jeśli kradnie PiS) i mniej kradzież(jeśli PO), a to już nie to samo.

No to pytam raz jeszcze - co PiS z tym zrobił skoro sprawa jest znana od dwóch lat.

Od dwóch lat prokuratura ma te nagrania i co z tym zrobiła? Czyżby Zbysiu krył Neumanna?

Jako uczciwy obywatel domagam się śledztwa w tej sprawie!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

To kolejna sromotna porażka PiS:

""Deklaruję, że będę przeciwstawiał się wszelkim próbom ataku na moją osobę jako Prezesa Najwyższej Izby Kontroli. Stanowczo również oświadczam, że będę bronił niezależności i bezstronności Najwyższej Izby Kontroli jako naczelnego organu kontroli państwowej" – napisał Banaś. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

co PiS z tym zrobił skoro sprawa jest znana od dwóch lat

Od pięciu.

3 godziny temu, Maju napisał:

Mający niewiele do powiedzenia

Za to Ty masz dużo do powiedzenia etatowy funkcjonariuszu frontu propagandowego reżimu. Dokładnie tyle ile Ci każą mówić.

Swoje próby fałszywej interpretacji i wymagania że tam nie jest napisane to co jest napisane i co każdy widzi zachowaj dla swojego środowiska równie inteligentnego (inaczej) jak Ty.

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Ten sam sort.

Za wysokie progi na Twoje (PiS-owskie) nogi. 

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

PiS chce odwołać, a nie może?

Może. To będzie właśnie test dla PiS. Jeśli prawdą jest że Banaś szkodzi tej partii wizerunkowo - mogą go większością głosów sejmie pozbawić immunitetu. Tak więc zobaczymy co zrobią.

2 godziny temu, asterix1 napisał:

Napisałem Ci nie oglądaj Qrwizji....

Trolle i brygady sieciowe PiS mają polecenie mówić i pisać że nie oglądają. 

2 godziny temu, toptwenty napisał:

intelektu

ci brak.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Trolle i brygady sieciowe PiS mają polecenie mówić i pisać że nie oglądają. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

33 minuty temu, jar1 napisał:

To kolejna sromotna porażka PiS:

""Deklaruję, że będę przeciwstawiał się wszelkim próbom ataku na moją osobę jako Prezesa Najwyższej Izby Kontroli. Stanowczo również oświadczam, że będę bronił niezależności i bezstronności Najwyższej Izby Kontroli jako naczelnego organu kontroli państwowej" – napisał Banaś. "

Ukryta Zawartość

Staliśmy się republiką banasiową. ?

Ukryta Zawartość

Skoro Glapiński mógł się postawić Prezesowi to Banaś też postanował spróbować.

Robi się coraz śmieszniej.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Oglądacie, to i zapewniacie.?

"Właśnie dzięki pluralizmowi medialnemu, który TVP zapewnia Polakom, Prawo i Sprawiedliwość osiągnęło rekordowy, historyczny wynik, najlepszy po ’89 roku - mówi Wirtualnemedia.pl Jacek Kurski, prezes TVP."

Teraz wiem kogo kiedyś Jacek miał na myśli...

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Już po wyborach, do następnych się zapomni.

Teraz na widelcu będą inne tematy. Może się NIKosiowi uda?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

4 godziny temu, Maju napisał:

Mający niewiele do powiedzenia zajęli się jak widać tym co najlepiej potrafią.  

Ale o co wzburzenie? Ja się z tobą zgadzam. Na tematy pedofilskie masz do powiedzenia dużo. A skoro ustawę popierasz to nawet nie musiał bym jej czytać. Już wiem, że jest zła.

10 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Na tematy pedofilskie masz do powiedzenia dużo.

... w obronie pedofilów.

A Grzegorz walczy i dzwoni. Silny instynkt przetrwania

"To, jak bardzo Grzegorzowi zależy na utrzymaniu władzy i w nowym Senacie, i w partii, świadczy fakt, że zadzwonił w środę z gratulacjami do Bogdana Zdrojewskiego – mówi nam ważny polityk Platformy. – Bogdan się tego nie spodziewał – słyszymy."

Ach ten sexapil Grzegorza, jak widać działa nawet na facetów. Na szczęście nie na wszystkich.

Jestem Europejczykiem.

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ach ten sexapil Grzegorza,

Ależ nie musisz od razu robic coming outu.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Robi się coraz śmieszniej.
Najwidoczniej obydwaj mają tak zajebiście mocne haki, że Kaczyński im nie podskoczy.
Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:
5 godzin temu, Maju napisał:

Mający niewiele do powiedzenia zajęli się jak widać tym co najlepiej potrafią.  

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Ale o co wzburzenie? Ja się z tobą zgadzam. Na tematy pedofilskie masz do powiedzenia dużo. A skoro ustawę popierasz to nawet nie musiał bym jej czytać. Już wiem, że jest zła.

Wiem.....jako wyraziciel "postępowych idei lewicowych" poparłbyś tylko taką ustawę która zwiększa kary dla księży a dla swoich wprowadzałaby legalizację.    :)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

23 minuty temu, Maju napisał:

Wiem.....jako wyraziciel "postępowych idei lewicowych" poparłbyś tylko taką ustawę która zwiększa kary dla księży a dla swoich wprowadzałaby legalizację.    ?

Ty natomiast poparłbyś coś dokładnie, o 180 stopni odwrotnego.

32 minuty temu, Maju napisał:

Wiem.....jako wyraziciel "postępowych idei lewicowych" poparłbyś tylko taką ustawę która zwiększa kary dla księży a dla swoich wprowadzałaby legalizację.    ?

Legalizację czego?

1 godzinę temu, jezz napisał:

Ależ nie musisz od razu robic coming outu.

Tradycyjnie próbujesz odwrócić kota ogonem. Przecież to ty w kółko piszesz o Grzegorzu. Ciągle tylko Schetyna i Schetyna.

Jestem Europejczykiem.

Banaś walczy ;-).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Tradycyjnie próbujesz odwrócić kota ogonem. Przecież to ty w kółko piszesz o Grzegorzu. Ciągle tylko Schetyna i Schetyna.

Ale to nie moja wina, że tobie wszystko kojarzy się z jednym.

Piszę, bo to odpowiedzialny polityk, skuteczny, z charyzmą, potrafiący porwać tłumy.

A co, chcesz mi zabronić o nim pisać?

Prędzej do PSL. Zapełni miejsce po Kwiatkowskim jako partner do interesów.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ale mam dzisiaj ubaw przez tego Mariana. Tak PiSowcy komicznie pieprzą że już mnie brzuch ze śmiechu boli. A co jeden to lepszy. Idę pyknąć jakieś kropelki bo po dwudziestej spodziewam się kolejnych skeczów o Marianie.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.