Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Płacimy posłom za pracę, a PiS im to uniemożliwia.

Jak na razie pracę widać raczej u posłów PiS bo POsły i POsłanki oraz ich kalki z N.pl raczej wchodzili na mównicę

prosząc o przerwy lub po to by rzucać epitetami, a często (jak Budka czy Kropiwnicki - oba generalnie winowaci całego zamieszania )

po prostu sobie pierdnąć (zapewne efekt braku przerw), niekiedy postraszyć skargami do cywilizacji zachodniej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To źle że PO doprowadziła Polskę do takiego stanu - pomagam ci z myśleniem.

Do jakiego stanu i czym doprowadziła? PO mogła "nie brać" środków z OFE, żeby się nie narazić wyborcom, ale z poczucia obowiązku to zrobiła, żeby uniknąć Grecji.

Dobrze zrobiła, czy nie? Wykrztuś to wreszcie, przecież Ci pomagam i Cię naprowadzam, a nie muszę.

Jak na razie pracę widać raczej u posłów PiS bo POsły i POsłanki oraz ich kalki z N.pl raczej wchodzili na mównicę

prosząc o przerwy lub po to by rzucać epitetami, a często (jak Budka czy Kropiwnicki - oba generalnie winowaci całego zamieszania )

po prostu sobie pierdnąć (zapewne efekt braku przerw), niekiedy postraszyć skargami do cywilizacji zachodniej.

Jakby co, to przez 8 ostatnich lat to samo robił PiS jako głowna siła opozycjyjna.

O, przepraszam, cały czas prowadzili własne dochodzenie i kilka razy zmieniali wersję zamachu. Ostatnio to był już zmasowany, burzący wybuch kontrolowany.

Jak na dorobek opozycyjnej działalności to rzeczywiście jest się czym chwalić.

Ty nazywasz te na kolanie robione ustawy o TK pracą.....gratuluje dobrego humoru ( czarnego)

dla mnie to rozpierducha i demontaż TK specjalnie robiony żeby ta instytucja nie przeszkadzała prezesowi w jego pomysłach na przejęcie władzy w każdym aspekcie naszego życia .

Może widziałeś cos innego ale ja przez ten ostatni czas w dużym stopniu widziałem ja wyglądało " ta praca posłów Pis w komisjach "i jak te debatowanie w sejmie....

jedynie za jakiś czas będziemy świadkami zakorkowanie TK gdyż nawet Ty nie wierzysz ze po " nowemu "będzie lepiej

Ten facet który jest marszałkiem jedno

co mu się udawało to wyłączanie głosu posłom opozycji w przeciwieństwie do " swoich"

Prace TK będą trwały latami i będzie totalny bałagan o który przecież chodzi Pis-owcom i spółce

a jakby cos nie na rąsie było preziowi zawsze można skład zmienić przeca prezydenta mamy......

Ps Cdn szopki teraz w senacie no bo trzeba prezesowi prezent pod choinkę dać jaki hasło partii przewodniej " Damy Rade"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie trzeba mieć złudzeń co do dobrych intencji PiS. Wierzy w nie jedynie bezmyślny elektorat tej partii. Ten samodzielnie myślący widzi dziś, że został załadowany w dudę.

Prezes jasno i wyraźnie dał do zrozumienia gdzie ma patriotyzm i demokrację desygnując do zniszczenia Trybunału Konstytucyjnego jako posła sprawozdawcę komunistycznego prokuratora odznaczonego za zasługi w stanie wojennym. Jednocześnie niczym pozbawiony skrupułów despota dzieli Polaków na lepszy i gorszy sort, na tych z AK i gestapo nie mając nic przeciwko PZPRowskiemu aparatczykowi, którego każda przemowa śmierdzi gomułkowską tępotą.

Dziś coraz większej liczbie ludzi jest wstyd, że głosowali na PiS. Prezes jednak każdego dnia ciężko pracuje nad tym aby ci ludzie z czasem jawnie powiedzieli - dość. W tej chwili jedynie z niedowierzaniem patrzą jak kacyk pluje im w twarz i daje do zrozumienia, że ma ich w... już wiadomo gdzie.

pozbawiony skrupułów despota dzieli Polaków na lepszy i gorszy sort,

Jestem lepszego sortu! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A jak oceniłeś ich poprzednie 2 lata? :) I te 3 mln mieszkań? Tez mieli i rząd i prezydnetna. Pierwsze, co im wyszło, to rozpieprzyć włąsna ekipę rządzącą.

Akurat nie mam nic przeciw spuszczeniu PO, ale tego samego oczekuję też w stosunku do PiS.

Pis był lepszy od PO. Nie zrobił wiele, ale coś tam zrobił (np. zmniejszył vat na budownictwo z 22% do 7% co je rozruszało, zlikwidował podatek od spadków i darowizn). Wdał się też w chaotyczną szarpaninę z posokrągłostołowym establishmentem co zaowocowało fatalnym wizerunkiem rozkręconym do granic możliwości przez media (też postokrągłostołowe).

Głosowałem dwa razy na PO, ale patrząc na to co teraz wyczyniają media i "elity" całkowicie jestem przekonany że wtedy, te osiem lat temu, działo się to samo i to wcale nie PIS chciał podzielić Polaków, ale PO.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jakby co, to przez 8 ostatnich lat to samo robił PiS jako głowna siła opozycjyjna.

O, przepraszam.

Znaczy po ki uj to całe zamieszanie skoro jest tak samo?

Boli platformę nieoczekiwana zamiana miejsc z bonusem dla PiS w postaci większości większej niż miał platforma.

No fakt w takim razie KOD Komorowskiego ma o co walczyć dla PO i PO-bis.N.pl

Sfetru robi sobie kampanie prezydencką na 4,5 roku przed wyborami.

Generalnie kto tu stoi na łbach, a kto na ręcach?

Sukces PiS polega na tym, że z PO i N.pl zrobił małpy i zmusił do owych dziwnych figur.

ednocześnie niczym pozbawiony skrupułów despota dzieli Polaków na lepszy i gorszy sort,

Ależ filucie drogi sam żeś się posortował już dawno.

Prezes tylko stwierdził fakt Twojego samoposortowania nic ponadto.

Do jakiego stanu i czym doprowadziła? PO mogła "nie brać" środków z OFE, żeby się nie narazić wyborcom, ale z poczucia obowiązku to zrobiła, żeby uniknąć Grecji.

Dobrze zrobiła, czy nie? Wykrztuś to wreszcie, przecież Ci pomagam i Cię naprowadzam, a nie muszę.

Sory stary, lecisz do ignorowanych, żegnam.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jestem lepszego sortu! :)

Jako Irlandczyk czy jako Polak ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Największe świństwo. Zagłosować na PIS będąc na obczyźnie.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Jako Irlandczyk czy jako Polak ?

Jestem Polakiem lepszego sortu. :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

O.k.wydaje się wobec tego że formalny = nieformalny,czyli na tym polega normalność w wydaniu opozycji...

Wydawało mi się, że rozmawiam z kimś inteligentnym.

OK, w takim razie użyję pewnej analogii, może to predzej zrozumiesz.

Wyobrażmy sobie, że w pojedynku bokserskim jednemu z zawodników związano rękę.

Facet robi, co może, ale siłą rzeczy dostaje bęcki, a komentator narzeka na jego styl, że klinczuje, nie trzyma wysoko gardy tą związaną ręką i że nie wyprowadza ciosów z obu rąk.

Ciekawe, że nie przeszkadzało ci, jak PiS zgłaszał poprawki do własnych propozycji po tym, jak zorientował się jaką chałę wypuścił. Gdzie sa konsultacje społeczne o których tyle mówiła Szydło? Gdzie szacunek dla prawa?

Jestem Europejczykiem.

Gdzie sa konsultacje społeczne o których tyle mówiła Szydło?

Konsultacje były przy urnach wyborczych. Teraz mają po prostu robić swoje.

Gdzie szacunek dla prawa?

Gdzie byłeś w czerwcu i wcześniej przez 8 lat?

Klaskałeś ulegle z niebytu?

Jestem Polakiem lepszego sortu. :)

Mieszkającym w Irlandii. Polska poniosła ciężką stratę przez Twoją emigrację dlatego powinieneś natychmiast wrócić. Budowa państwa prawa i sprawiedliwości wymaga poświęcenia. To miara patriotyzmu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

W KODzie rozłam:

CW-xw4XWkAAqrsI.jpg

Wydawało mi się, że rozmawiam z kimś inteligentnym.

OK, w takim razie użyję pewnej analogii, może to predzej zrozumiesz.

Wyobrażmy sobie, że w pojedynku bokserskim jednemu z zawodników związano rękę.

Facet robi, co może, ale siłą rzeczy dostaje bęcki, a komentator narzeka na jego styl, że klinczuje, nie trzyma wysoko gardy tą związaną ręką i że nie wyprowadza ciosów z obu r

Ciekawe, że nie przeszkadzało ci, jak PiS zgłaszał poprawki do własnych propozycji po tym, jak zorientował się jaką chałę wypuścił. Gdzie sa konsultacje społeczne o których tyle mówiła Szydło? Gdzie szacunek dla prawa?

Myslę że komentować już nic nie trzeba,kompromitacji dość,czemu dali wyraz doctor i xniwax,jeżeli mam komuś dziękować to właśnie im,za wyręczenie mnie,zresztą bardzo trafne,Dziękuję!

Postaw za milion

czyli pytanie, jaki będzie kolejny krok Komitetu Obrony Dochodów w obronie demokracji ?

A - Zaskarżenie ustawy o Trybunale Konstytucyjnym do Trybunału Konstytucyjnego ?

B - poskarżenie się do Angeli Merkel za pośrednictwem Donalda Tuska i poproszenie NATO o demokratyczną interwencje zbrojną o kyptonimie Dunaj, przeciwko rezimowi PISu ?

C - wystąpienie do krajów Unii - tradycyjnie do Francji - o nadanie Polsce konstytucji oktrojowanej, delegalizującej PIS i ustanawiajacej Trybunał Konstytucyjny władzą zwierzchnią podlegającą Komisjii Europejskiej ?

Prace TK będą trwały latami i będzie totalny bałagan o który przecież chodzi

...a w czerwcu o co chodziło?

Ależ filucie drogi sam żeś się posortował już dawno.

Prezes tylko stwierdził fakt Twojego samoposortowania nic ponadto.

Myślałem, że stać cię na coś więcej ale widzę trzymasz poziom Piotrowicza.

Mieszkającym w Irlandii. Polska poniosła ciężką stratę przez Twoją emigrację dlatego powinieneś natychmiast wrócić. Budowa państwa prawa i sprawiedliwości wymaga poświęcenia. To miara patriotyzmu.

Uważaj, mędrzec może to potraktować dosłownie.

Uważaj, mędrzec może to potraktować dosłownie.

Wątpię, on jest patriotą tylko na dużą odległość. Na krótkim dystansie jest tylko małym materialistą.

że stać

Drogi Filucie poziom typków typu Budka i Kropiwnicki, podpalaczy demokracji z rozkazu Komorowskiego

być może jest dla kogoś poziomem odniesienia, pozostawiam Tobie do samooceny trzymanie się tego poziomu.

Gdzie szacunek dla prawa?

W tym samym miejscu,gdzie miał go Chlebowski,Drzewiecki,Sikorski itd.Czyli w miejscu kamieni i kupie....pewnie.Teraz jak już znasz miejsce to wysil swoją inteligencję do wniosków.

W tym samym miejscu,gdzie miał go Chlebowski,Drzewiecki,Sikorski itd.Czyli w miejscu kamieni i kupie....pewnie.Teraz jak już znasz miejsce to wysil swoją inteligencję do wniosków.

PiS postanowił w/w przebić. Zawsze muszą być lepsi. Problem w tym że budowanie nijak im nie wychodzi. W robieniu rozpierduch osiągnęli mistrzostwo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.