Skocz do zawartości
IGNORED

Klub M&B Audio Cable

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

panowie, jakby ktos byl zainteresowany to po zmianie klockow mam na sprzedaz

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

Witam serdecznie

Mam pytanie ma ktoś porównanie kabli głośnikowych M&B Audio Aurora 2 i Crystal do Tellurium Ultra Blue i Tellurium Black II ?

Ewentualnie czy ktoś używa głośnikowych z Rotelem lub głośnikami Kef

Ostatnio udało mi się kupić IC Clear zamieniłem go z Johnys Gold Reference i kopara mi opadła na duży plus Clear a idzie do mnie jeszcze IC Crystal 

Edytowane przez filok

U mnie Aurora 2 pomogły złagodzić dość kłujące wysokie tony w Tannoy xt8f, które wtedy miałem.

Oprócz nich mam jeszcze Diamond na interkonektach RCA oraz cyfrowy BNC oraz Black Pearl. Co ważne nie są sztywne i dobrze się je układam

Zasugerowany dość pochlebnymi opiniami kupiłem w tamtym roku używany Interkonekt Aurora 2. Niestety nie zrobił na mnie wrażenia. W moim systemie zagrał dość oschle. Kabelki ucieły górę i dół.Zniknęło sporo szczegółów.  Ewidentne był mniej muzykalny niż o wiele tańszy QED Qunex 2. 

Tak post pod postem ale poprzedniego już nie mogę edytować
Jak by ktoś miał na sprzedaż RCA Clear 0,5 to proszę o info
szukam również głośnikowych Luna lub Crystal
Mam 0.75

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Witam

Jak by ktoś miał na zbyciu używane analogowe RCA M&B Audio Diamond (najlepiej 0,5m)to proszę o info

ewentualnie mam na wymianę głośnikowe Johnys 2x3m wersja 14 żyłowa (dopłata z mojej strony)

W dniu 6.02.2021 o 17:16, filok napisał:

Jak by ktoś miał na zbyciu używane analogowe RCA M&B Audio Diamond

mam na zbyciu dl 1m

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

Witam serdecznie!

Chciałbym dołączyć do klubu z dwoma kompletami XLR'ów w wersji Diamond. Świetne kabelki! Jednocześnie dziękuję za powyższe merytoryczne wpisy co do wyrobów Pana Marka, bardzo pomogły w ukierunkowaniu i w wyborze. Jednocześnie chciałbym prosić osoby które posiadają kable głośnikowe lub miały z nimi styczność o więcej opinii. Dość szeroko opisywane są interkonekty a o głośnikowych niewiele... Interesowałyby mnie zwłaszcza Crystal i Hybrid. Pan Marek już nieco nakreślił ich cechy, ale chciałbym poznać opinie użytkowników, jak się wpisały w Wasze systemy. Z góry wielkie dzięki!

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...

mam na sprzedaż aurore, wiecej informacji tutaj

https://www.olx.pl/d/oferta/interkonekt-mb-audio-aurora-rca-chinch-CID99-IDKm7B8.html

chce wymienić na jakiś ze srerbra, propozycje mile widziane

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.