Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Zrozum go.

Po prostu internetowi mistrzowie debilnych memów politycznych zaczęli się bać, bo sami prezentują poziom rozwoju tego 17 latka.

ignorowani: jaro_747; ayran

jakby nowoczesna / platforma ciągle nie składłaa wniosków o przerwę to o 19 wszyscy byliby w domu i oglądali TVN.

(.............) wpis obraźliwy.

"Choć w Sejmie odbyła się w piątek przedłużająca się debata o polityce zagranicznej i wiele głosowań, po południu zarządzono przerwę w obradach i wznowiono je dopiero po godzinie 21.

Nie podano oficjalnej przyczyny przerwy, jednak posłowie PO zwrócili uwagę, że... zbiegła się ona z galą "Gazety Polskiej", na której przyznano Jarosławowi Kaczyńskiemu nagrodę Człowieka Roku Gazety Polskiej." Prezes wybrał się po odbiór nagrody, liderzy PiS bawili się na gali.

Parlament całkiem sporego kraju zrobił sobie przerwę w obradach, bo kilku posłów postanowiło wybrać się na imprezkę. Już wiemy, na czym polega "dobra zmiana" ;-).

Jestem Europejczykiem.

Tutaj psychiatra raczej był powinien wkroczyć póki ma te 17 lat.

Rozumiem, że w przypadku antykomor nawołującego wprost do zabicia Komorowskiego żaden psychiatra nie był potrzebny i zachowanie autora owych pogróżek wróży jedynie, że ten w przyszłości poświeci się jedynie hodowli buraków ćwikłowych, wikliniarstwu i pisaniu poematów lirycznych?

Wikliniarstwu - nie.

Na wiklinę, w pewnych rejonach Polski, mówi się "prącie", a to przecież w rozmodlonym, katolickim kraju - nie uchodzi!:-)

Co pod rozwagę podaję posłom i innym przygłupom.

Rozumiem

No właśnie chyba niewiele.

Tym bardziej, że nic o tamtym przypadku nie pisałem, a tym bardzie chwaląc.

Jeśli już musisz manipulować usprawiedliwiając ćwoka lat 17-cie idź i kontynuuj dzieło

ku chwale swego durnego wywodu lub przynajmniej pogratuluj i daj owemu nadzieje, że robi dobrze

i aby nie poświecił się w przyszłości jedynie hodowli buraków ćwikłowych, wikliniarstwu i pisaniu poematów lirycznych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No właśnie chyba niewiele.

Tym bardziej, że nic o tamtym przypadku nie pisałem, a tym bardzie chwaląc.

Jeśli już musisz manipulować usprawiedliwiając ćwoka lat 17-cie idź i kontynuuj dzieło

Gówniarz robi jakiś durny filmik - potrzebny mu psychiatra.

Jakiś idiota zakłada stronę nawołującą do zabicia Komorowskiego - nic nie piszesz i nawet powstrzymujesz się od pochwalenia idioty.

I nie widzisz w tym absolutnie nic niestosownego?

Ale to ja niewiele rozumiem...

(.............) wpis obraźliwy.

OMG... że ta młodzieżowo się wyrażę..

"Choć w Sejmie odbyła się w piątek przedłużająca się debata o polityce zagranicznej i wiele głosowań, po południu zarządzono przerwę w obradach i wznowiono je dopiero po godzinie 21.

Nie podano oficjalnej przyczyny przerwy, jednak posłowie PO zwrócili uwagę, że... zbiegła się ona z galą "Gazety Polskiej", na której przyznano Jarosławowi Kaczyńskiemu nagrodę Człowieka Roku Gazety Polskiej." Prezes wybrał się po odbiór nagrody, liderzy PiS bawili się na gali.

Parlament całkiem sporego kraju zrobił sobie przerwę w obradach, bo kilku posłów postanowiło wybrać się na imprezkę. Już wiemy, na czym polega "dobra zmiana" ;-).

dyskryminacja ! będziesz się w oliwie smażył !

xniwax

Sam brałeś udział w nagonce na Komorowskiego i wielokrotnie pisałeś o nim obraźliwie.Filozofia Kalego ma się dobrze.

OMG... że ta młodzieżowo się wyrażę..

dyskryminacja ! będziesz się w oliwie smażył !

Cześć kabel!

Tyle tu płakałeś, że obrady trwają długo, bo PO i Nowoczesna proszą o przerwy, których i tak nie ma.

A jak ogłoszono trzygodzinną przerwę, bo Prezes i jego kamaryla ida na imprezkę to wszystko jest OK?

Jestem Europejczykiem.

Cześć kabel!

bądź nowoczesny używaj wi fi

Tyle tu płakałeś, że obrady trwają długo

tia.. a gdzie ?

podałbyś mi chusteczkę, nawet tego w domu nie nauczyli !

bo PO i Nowoczesna proszą o przerwy, których i tak nie ma.

i dobrze.

A jak ogłoszono trzygodzinną przerwę, bo Prezes i jego kamaryla ida na imprezkę to wszystko jest OK?

co wolno wojewodzie, to nie tobie, smrodzie

Ale to ja niewiele rozumiem...

No nie wiele jak widać, a nawet jeszcze mniej.

Usprawiedliwianie jednego "nowego" ćwoka ćwokiem poprzednim nie jest oznaką zrozumienia czegokolwiek

w tej sprawie.

Sam brałeś udział w nagonce na Komorowskiego i wielokrotnie pisałeś o nim obraźliwie.Filozofia Kalego ma się dobrze.

W nagonce?

Sam się pogonił więc mniej do niego pretensje, nie do mnie.

Poza tym nie o tym piszemy.

Przeczytaj o czym piszemy, później wyrażaj opinię.

No nie wiele jak widać, a nawet jeszcze mniej.

Usprawiedliwianie jednego "nowego" ćwoka ćwokiem poprzednim nie jest oznaką zrozumienia czegokolwiek

w tej sprawie.

Bo ja i nie o samych ćwokach, tylko o Twojej na występy ćwoków reakcji. Ale widać to jednak za trudne w percepcji...

Dobre, dobre...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Żyd Żyda Żydem pogania :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A gdzie cykliści, weganie i pedały?

Na rowerach, gryzą trawę i pomagają rowerzystom

brałeś udział w nagonce na Komorowskiego i wielokrotnie pisałeś o nim obraźliwie

Bóg chciał usunąć go z urzędu, posłał ambasadorów dobrej zmiany.

wiekszego steku bzdur, już dawno nie czytałem

Dobre !

Filozofia Kalego

przyznano Jarosławowi Kaczyńskiemu nagrodę Człowieka Roku

Przecież to oczywiste, że jest nie tylko Człowiekiem Roku i Dekady, ale całego 26-lecia, złotego okresu w historii Polski, jak mawiał były Prezydent, który niedawno zakończył urzędowanie, nie pamiętam nazwiska.

to jednak za trudne

wiekszego steku bzdur, już dawno nie czytałem, czysty bolszewizm, nie ma wroga? stwórzmy go sami!

Jakiej narodowości jest Soros?

Dodam jeszcze grafikę poglądową:

12662517_939031582810573_62879997936756068_n.jpg?oh=d29f6d09edf150a2de6b5510855a06bb&oe=573EBCA6&__gda__=1464303379_41c42a52ef6a4c8637ae369ca889463f

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Bóg chciał usunąć go z urzędu, posłał ambasadorów dobrej zmiany.

Blubrasz tak ta kobieta:

P.S. Nie polecam, aby osoby o zdrowych zmysłach, to oglądały.

P.S. 2 Kocham poezję, ale słysząc to - lała mi się krew z uszu.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Ja bym sprzedał rosjanom te nasze poniemieckie leopardy i wyposażył armię w takie figurki. Taka figurka to chyba ciężka jest i jakby

tak zarzucić wroga na polu walki tysiącami takich figurek to wróg tego pewnikiem nie przeżyje.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Albo ucieknie ze strachu ;-)

I tu nie chodzi o Lecha, tylko o to, że w tym kraju są idioci, którzy mają z nim figurki.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

E tam, to jest dobre do samooobronny. "Lech obronny", i można sobie coś przycisnąć, np obrus na stole w ogrodzie gdy wieje wiatr.

albo taki mam pomysł.

Szachy można zrobić. Lech - król, naczelnik - królowa, minister dyplomacji - prawy koń, minister wojny - lewy koń.

Nie mam pomysłu na wieże i gońców. Co z kempą i straszydłem?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Ja bym sprzedał rosjanom te nasze poniemieckie leopardy i wyposażył armię w takie figurki. Taka figurka to chyba ciężka jest i jakby

tak zarzucić wroga na polu walki tysiącami takich figurek to wróg tego pewnikiem nie przeżyje.

Koniecznie trza dorzucić nagranie filmowe tej osoby deklamacją tego poematu....

zwycięstwo murowane

a propos to ta słynna obrończyni krzyża ?

P.S. Nie polecam, aby osoby o zdrowych zmysłach, to oglądały.

P.S. 2 Kocham poezję, ale słysząc to - lała mi się krew z uszu.

Czy to przedstawicielka Polski zmierzającej do nowoczesności w 21 wiek ? To rzeczywiście tylko dla ludzi nawiedzonych. Szok, ale takie spojrzenie na rzeczywistość też ma prawo egzystencji w demokratycznym kraju. Szkoda że z nowoczesnością państwa nie ma nic wspólnego. Typowy ciemnogród w najgorszym wydaniu.

P.S. A ten film (naganie) to nie jest przypadkiem jakaś pisowska prowokacja ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.