Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie zgorzkniałeś w tym Pisie xniwax

Właśnie się zastanawiam jakiego trupa w szafie chowa PiS, że jego akolici tak ostatnio aktywni. Strategia trenowana przez pisorów od zawsze, w obliczu poważnego zagrożenia atak i próba ucieczki do przodu. Że nigdy w ich wykonaniu nie skuteczna to inna rzecz, ale pewnie żadnej innej nie znają i powtarzają do znudzenia. Co tam tak teraz śmierdzi, że robią show po raz kolejny?

Naśladują mistrzów pijaru Pełowców a do tego nieudacznie.

Strategia trenowana przez pisorów od zawsze, w obliczu poważnego zagrożenia atak i próba ucieczki do przodu.

Jak widać nie zawsze uczeń przerasta mistrza a w tym przypadku nawet nie dogania.

Kodowcy!!!

Nurtuje mnie pytanie. Rozwój technologii i monopolizacja gospodarki ma swoje wady w związku z tym rodzi sie pytanie.

Jak sprzedawać coraz więcej gdy ci którzy kupują zarabiają coraz mniej?

Tylko nie kredyt. To rozwoazanie stosowane teraz ktore tylko pogłębia problem jakieś ciekawsze pomysły?

chwilowy brak działalności w audio.

Załóż własny interes i zacznij zarabiać jak prawdziwy mężczyzna. Będzie cie wtedy stać na wszystko. Nawet na kobiety.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Załóż własny interes i zacznij zarabiać jak prawdziwy mężczyzna. Będzie cie wtedy stać na wszystko. Nawet na kobiety.

Jakie to niskie - "zdobywać" kobiety dzięki forsie.

Naśladują mistrzów pijaru Pełowców a do tego nieudacznie.

Jak widać nie zawsze uczeń przerasta mistrza a w tym przypadku nawet nie dogania.

Uderz w stół a nożyce się odezwą :-))).

Jestem Europejczykiem.

Ale ja kieruje pytanie do kodowcow czy mają jakiekolwiek wizje. Bo to sa sprawy które wymagają decyzji politycznych. Taki mamy trend i zaciekawiła mnie wizja urzędników i innych kodowych. Nie jednostek dla jednostek. Problem jest narodowy a nawet globalny.

Lubie sprawdzac polityke czy poza wojnami i igrzyskami dla ludu maja jakaś wizję.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Kodowcy!!!

Nurtuje mnie pytanie. Rozwój technologii i monopolizacja gospodarki ma swoje wady w związku z tym rodzi sie pytanie.

Tylko nie kredyt. To rozwoazanie stosowane teraz ktore tylko pogłębia problem jakieś ciekawsze pomysły?

Eksport transgalaktyczny. :)

Na razie mamy tajne programy kosmiczne ale Polska w nich nie uczestniczy. :(

Powtarzasz ciągle komunały nie mające nic wspólnego z prawdą.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Kodowcy!!!

Dlaczego KODowcy, a nie np. związkowcy albo PiSowcy?

Jestem Europejczykiem.

Niestety te darmowe nie są takie piękne i inteligentne.

Zdarzają się wyjątki :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zdarzają się wyjątki :-).

Jeżeli zdarzył ci sie taki wyjątek, pamiętaj że piękno nie trwa wiecznie, a kiedy chcesz mieć je przy sobie jak najdłużej, wymaga ono odpowiedniej oprawy i nakładów. Zatem kosztuje :-)

ZAWSZE, ale jaka radość w łożeniu na prawdziwe piękno!

W.

I tu się zgadzam. Ta inwestycja procentuje ;)

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bombowiec kto to czyta . Najwyzej parenascie osob a i tak rycza ze smiechu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kodowcy!!!

KODowcy na to:

Powtarzasz ciągle komunały nie mające nic wspólnego z prawdą.

A ekonomisci "nie przesiaknieci propaganda"

"Diagnoza stanu obecnego Polski to jedna sprawa a przyczyny tego stanu rzeczy oraz możliwości poradzenia sobie z problemem to kolejne równie istotne tematy. Zacznę od przyczyn. Polska gospodarka doskonale rozwijała się po II WŚ. Biorąc pod uwagę skalę zniszczeń choćby Warszawy, koszty odbudowy były wówczas na poziomie całego OBECNEGO skumulowanego długu publicznego. A mimo to, bez dopłat z UE, naród polski swoja stolicę oraz resztę kraju odbudował. Do czasu zakończenia rządów Gomułki polska gospodarka była w zasadzie odbudowana i samowystarczalna ( przynajmniej w ramach RWPG). Dług zagraniczny był praktycznie zerowy. Oczywiście poziom życia i standard odbiegał istotnie od tego co było w Europie Zach., która już wtedy zaczęła swoje dolce vita na kredycie. Ludzie domagali się poprawy warunków życia. Stąd grudzień '70, masakra na Wybrzeżu i przyjście Gierka. Gierek jako wizjoner, chciał dla ludzi dobrze, zaciągnął trochę kredytów na Zachodzie, zakupił licencje, wybudował mnóstwo fabryk, szkół, szpitali, dróg czy mieszkań. Obecną wartość całej infrastruktury wybudowanej wtedy przez Gierka można oszacować na około 1-2 bln złotych. On pożyczył na to zaledwie kilkanaście mld dolarów. Gospodarka ruszyła z kopyta, niestety w warunkach komunistycznego zarządzania były ogromne kłopoty z jakością, marketingiem oraz łańcuchem dostaw. Dodatkowo robotnicy, podburzani przez Żydów z KORu domagali się coraz więcej, a ich ówczesne zarobki w sile nabywczej były około 4x wyższe niż teraz. Polskie produkty exportowe nie mogły trafiać na rynki zachodnie z powodu sankcji za komunizm, musieliśmy exportować do innych krajów, już niekoniecznie z zyskiem. Polska zbankrutowała tak naprawdę pod ciężarem sankcji zachodnich mając relatywnie niewielki dług. Zachód zgodził się "pomóc" pod warunkiem wyboru Żydów do władz i oddania za bezcen najcenniejszych dóbr polskiego przemysłu. Od tamtego czasu corocznie Polska ma deficyt budżetowy w takiej wielkości w jakiej miała przed bankructwem. Wtedy ten deficyt spowodował bankructwo, ale już po objęciu rządów przez właściwych ludzi, ten deficyt stał się normalny. "Rynkom" przestało to przeszkadzać. Tak Polska stała się kolonią zachodnia pod zarządem żydowskim płacącą coroczny, sowity haracz swoim właścicielom, a następnie co roku pożyczając od swoich właścicieli o połowę mniejsze pieniądze, aby tylko przeżyć. Tak to pokrótce znaleźliśmy się w miejscu, w którym obecnie jesteśmy."

Jeszcze raz zapytam - niby dlaczego z takimi pytaniami zwracasz się akurat do KOD, a nie do partii politycznych, związkowców czy kościołów???

Jeszcze raz, bo już pytałem i nie otrzymałem odpowiedzi.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.