Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Bzdura totalna. Wystarczy posłuchać pierwszą-lepszą dyskusję jakiegoś PiSSmana w mediach.

Mnie rozwalaja argumenty typu "a gdzie byliście jak PO cośtam", przy czym chodzi o wydarzenie, gdy Nowoczesnej jeszcze nie było.

Za chwilę zapytają gdzie był Petru, jak dziadek Tuska atakował Polskę w 1939 roku!

Uff... szkoda strzępić klawiaturę, zero myślenia, wszystko czarne albo białe... A co mają się kochać? Tak ciężko zrozumieć że PISowi na rękę słabszy przeciwnik a nie silniejszy?

Najzabawniejsze będzie teraz obserwowanie walki między Petru i Schetyną o prymat w opozycji.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Najzabawniejsze

że już trzęsiecie portkami. Nie możecie się tylko zdecydować, przed kim bardziej.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Najzabawniejsze będzie teraz obserwowanie walki między Petru i Schetyną o prymat w opozycji.

Prawy sektor nie ma tego problemu. Naczelnik jest tylko jeden. Zmieniają się tylko "nawilżacze".

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Tak ciężko zrozumieć że PISowi na rękę słabszy przeciwnik a nie silniejszy?

Jesli chce sie coś tworzyć to potrzebni sa sprzymierzeńcy a nie wróg.

Destrukcja polega na szukaniu wrogów.

Opozycja, jak sama nazwa wskazuje, to przeciwnik a nie przyjaciel.

Takie tam:

12642506_438688599666730_987994981050657465_n.png?oh=28ee7203e4e01102bbf17dff78352060&oe=5770F0FB&__gda__=1462115902_7f27ac97dbe05c207fd272237928af5e

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Opozycja, jak sama nazwa wskazuje, to przeciwnik a nie przyjaciel.

Opozycja oznacza wroga tylko w pojęciu pisdrakowym. W skrócie, każdy, kto mysli inaczej to wróg. I nie ma miejsca na kompromis z wrogiem.

A budowanie, tworzenie jest sztuką wybierania kompromisów.

Dlatego PIS nie jest w stanie niczego budować. Jest ukierunkowny jedynie na destrukcję.

Opozycja oznacza wroga tylko w pojęciu pisdrakowym. W skrócie, każdy, kto mysli inaczej to wróg. I nie ma miejsca na kompromis z wrogiem.

Dlatego PIS nie jest w stanie niczego budować. Jest ukierunkowny jedynie na destrukcję.

Łomatko...

Jesli chce sie coś tworzyć to potrzebni sa sprzymierzeńcy a nie wróg.

Destrukcja polega na szukaniu wrogów.

Od wielu lat Jarosław tym sposobem szuka sobie zwolenników On nic nie potrafi innego np ponowna parodia w sprawie Smoleńskiej katastrofy

Dlatego PIS nie jest w stanie niczego budować. Jest ukierunkowany jedynie na destrukcję.

Świat według partii rządzącej podobno kiedyś zbudowali 3 miliony mieszkań i kilometry autostrad.( całe dwa bodajże)....

a i jeszcze z dziedziny zdrowotnej rozwinęli transplantologie ......

walka z ukladem to nic że w ich szeregach ( i sojuszników)ale walka była zacięta

Macie swoją "współpracę":

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Zresztą ten kontekst jest bardzo śmieszny i bardzo charakterystyczny. Przypomnę, zaczęło się od Trybunału Konstytucyjnego, który dał Sejmowi prawie dwa lata na uregulowanie zasad dostępu policji i służb do treści internetowych. Rząd PO-PSL w pocie czoła sklecił projekt ustawy, nie przegłosował go, bo zajęty był objazdowym pajacowaniem, ale sam projekt został gorąco oprotestowany przez PiS jako zagrożenie dla wolności słowa, otwarcie drogi do masowej inwigilacji i zamiar położenia łapy na prywatności.

Potem były jedne i drugie wybory, skutkujące odrzuceniem establishmentu rządzącego Polską pod różnymi nazwami od 25 lat, PiS stworzył własny rząd i nagle się okazało, że czas dany przez Trybunał się kończy i jeśli nie będzie ustawy do końca stycznia, wszystkie działania policji i służb staną się z automatu nielegalne - co samej policji i służbom zapewne nie przeszkadza, ale uniemożliwiłoby ewentualne przyszłe konsumowanie ich operacyjnych trudów w sądzie.

Więc co zrobił PiS? Wyciągnął ten gorąco oprotestowany projekt PO i przegłosował jako swój, dla picu zmieniając gdzieniegdzie "że" na "iż". A co zrobiła PO, teraz już opozycyjna? Rozpętała histerię, że ten projekt to zagrożenie dla wolności słowa, otwarcie drogi do masowej inwigilacji i zamiar położenia łapy na prywatności. W tę histerię ochoczo wskoczył nowo powstały KOD, nie kryjąc nawet, że czyni to ze względów taktycznych, bo internet, jak pokazały spontaniczne protesty w sprawie ACTA, to temat, który interesuje młodych i przyciągnie ich na KOD-owskie manify. Podobno jutro kolejna próba: już się nie mogę doczekać, na szczęście można nie czekając wpisać na jutubie "marsz KOD w Częstochowie", do czego zachęcam.

Ukryta Zawartość

Jak ktoś jest mało inteligentny, albo Prwezes nasrał mu do głowy, to rzeczywiście może mieć problem ze zrozumieniem. Bardziej jednak prawdopodobne jest, że to ciężka, propagandowa orka internetowego wklejacza materiałów z Centrali.

P.S.

Skurzewski, miało cię tu nie być!

Jestem Europejczykiem.

Świat według partii rządzącej podobno kiedyś zbudowali 3 miliony mieszkań i kilometry autostrad.( całe dwa bodajże)....

a i jeszcze z dziedziny zdrowotnej rozwinęli transplantologie ......

walka z ukladem to nic że w ich szeregach ( i sojuszników)ale walka była zacięta

Walka za rządów pisu sprowadziła się do tego, że plutona wyrzucono z układu.

Co do pisu i projektu ustawy o policji.

Ostatnie posiedzenie sejmu odbyło się chyba w październiku/listopadzie.

To jak wygląda sytuacja to chyba każdy poseł wiedział/mógł się dowiedzieć.

No chyba, że jest z pisu i wtedy jest debilem no i wtedy mogło go to zaskoczyć.

Takie tuzy prawnicze siedzą w pisie i nie dały radę wziąć ustawy o policji

i nanieść na nią wyroku TK. Ja myślę, że z tego się kurde można habilitować.

52c56e94e46a17fddc49e721a3039c27.jpg

A może tu chodzi o to, że 500 jest bez sensu ale 500 zł dla bogatych

i 0 dla samotnych matek jest jeszcze bardziej bez sensu?

No tak, pisowi debile tego nie rozumieją.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

jakaś aluzja do mojej osoby?

Etam, aluzja...

Tylko drobne pytanie:

Cożeś robił od 2008 roku, od kiedyś się "zarejestrował"?

Macie swoją "współpracę"

Jak PO/PSL przygotowały, ale nie uchwaliły właśnie z uwagi na kontrowersje, ustawę to Ziemkiewicz darł się razem z PiS jaki to okropny projekt. Jak go PiS w zaostrzonej dodatkowo formie uchwalił, to teraz jest już cacy i Ziemkiewicz nie ma nawet pretensji, że to ten fatalny projekt PO.

To tyle o tytułowej pogardzie. Pogardzie dla inteligencji czytelników...

Jak PO/PSL przygotowały, ale nie uchwaliły właśnie z uwagi na kontrowersje, ustawę to Ziemkiewicz darł się razem z PiS jaki to okropny projekt. Jak go PiS w zaostrzonej dodatkowo formie uchwalił, to teraz jest już cacy i Ziemkiewicz nie ma nawet pretensji, że to ten fatalny projekt PO.

To tyle o tytułowej pogardzie. Pogardzie dla inteligencji czytelników...

A Ty Wyciągasz z tego wnioski?

Czy dalej PO to dobre?

A skąd wiesz co jest dla mnie oczywiste?

Grzesiu, powiedz ty mi szczerze, z ręką na sercu - wierzysz w te zakręcone bzdury które wypisujesz?

Nie da się kochać Prezesa i jednocześnie zachować zdrowy rozsądek?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na wiosnę powinniśmy zrobić flashmob z orkiestrą. Jak ktoś jest z Poznania i jest chętny, to zapraszam do mnie na PW :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Nie da się to fakt,ale ty bez miłości do nikogo,też zdrowym rozsądkiem nie grzeszysz.

Walka za rządów pisu sprowadziła się do tego, że plutona wyrzucono z układu.

Co do pisu i projektu ustawy o policji.

Ostatnie posiedzenie sejmu odbyło się chyba w październiku/listopadzie.

To jak wygląda sytuacja to chyba każdy poseł wiedział/mógł się dowiedzieć.

No chyba, że jest z pisu i wtedy jest debilem no i wtedy mogło go to zaskoczyć.

Takie tuzy prawnicze siedzą w pisie i nie dały radę wziąć ustawy o policji

i nanieść na nią wyroku TK. Ja myślę, że z tego się kurde można habilitować.

A może tu chodzi o to, że 500 jest bez sensu ale 500 zł dla bogatych

i 0 dla samotnych matek jest jeszcze bardziej bez sensu?

No tak, pisowi debile tego nie rozumieją.

Niekoniecznie 0 dla samotynych matek. A 500 tez dla bogatych. 0 dla uczciwych z hipotekami jednym dzieckiem z minimalnie przekroczonym dochodem a i tak klepiacym biedę. A 500 nierobom.

Socjalizm i wspieranie patologii i zachowan degemeracyjnych społeczeństwa. Doslownie Jak uchodźców.

A dodatkowo pracujący będą to finansować. Kolejny wybryk komunizmu. 500.

W koncu rząd niea kasy więc musi zabrac (głównie uczciwym pracujacym tworzacym) zeby dac te 500 i przy okazji zmarnotrawic czesc bo trzeba nowych urzędników do tego i to cała armię.

chwilowy brak działalności w audio.

Grzesiu, powiedz ty mi szczerze, z ręką na sercu - wierzysz w te zakręcone bzdury które wypisujesz?

Zastanów się co chcesz przekazać bo nijak nie można tego zrozumieć...

Najlepiej z orkiestrą z Titanica.

Bardzo śmieszne, możliwe, że będzie pod batutą jednego z najlepszych dyrygentów w Poznaniu, powiem, że jest z Teatrze Wielkim. :-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.