Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

<br />myślałem ze już dawno macie zebrane 5 razy więcej niż wymagane...<br />

Przecież to nie odnosi się do liczby podpisów, jeszcze zbieramy - nie mamy takich środków jak (nie)rząd Szyd... tfu Jarka :-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

a po co tu środki ? jeśli cel słuszny to ludzie sami się pchają.

Masz media, masz zamach na demokrację, masz niszczenie TK.. masz wszystko... prócz podpisów.

Zróbcie porządek z zadłużaniem... Szczególnie obywateli...

Chociaż to chyba nie ten wątek:-p

chwilowy brak działalności w audio.

Czyli ustawa o Trybunale za żydowskie pieniądze 0laughing.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Chętnych do podpisania i zebrania podpisów zapraszam na PW. Dysponuję także ustawą z wyjaśnieniami etc. Ktoś, coś? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Chętnych do podpisania i zebrania podpisów zapraszam na PW. Dysponuję także ustawą z wyjaśnieniami etc. Ktoś, coś? ;-)

Mario podpisane + 6 więcej przekazane dalej

Przecież ma rację, żołnierze wyklęci dokonywali rzezi na mniejszościach etnicznych. Fakt, że część była w AK nie oznacza, że to bohaterzy.

Przykładowym mordercą był Bury .

Nie tylko on.

Jako,że to forum o audio - przypomnę...

Niektórzy z tych bandytów, przed spaleniem, lub zarżnięciem swych ofiar (w tym -dzieci), 'prasowali' Im na czołach "pieczątkę"o treści "KOMUNISTA".

Wykonaną z gramofonowych igieł, wbitych w deskę...

I piszę to z ogromnym smutkiem..,

Miedzy innymi dlatego po `89 nikt specjalnie nie palił się do choćby rozgrzebywania tego tematu. Bo historycy (nie "specjaliści" od polityki historycznej) i starsze pokolenia doskonale wiedzą, że proporcja pospolitych bandytów i tych których można nazwać bojownikami przeciw komunistom była niestety na tyle duża, że gloryfikowanie "leśnych" en bloc to duży błąd i dla wszystkich lepiej nad tym spuścić kurtynę milczenia. Nawet i przypadki walki z komuną z pobudek czysto politycznych często budziły i budzą do dziś mocne kontrowersje. Bo to nie było wcale tak, że strzelano tylko do prawdziwych komunistów, strzelano do zwykłych cywili i palono całe wsie, bo tylko je podejrzewano o sprzyjanie nowemu ustrojowi. Strzelano do własnych obywateli, nie najeźdźców i okupantów i ilość nazwijmy to "egzekucji" komunistów, urzędników nowego ustroju, milicjantów, KBW w stosunku do wszystkich zabitych jest bardzo, ale to bardzo mizerna.

Cały ten cyrk z żołnierzami wyklętymi (w mniejszym stopniu z Powstaniem Warszawskim) i tym co się obecnie wokół tego dzieje, to pomysł na propagandę nazywaną dla niepoznaki i dla kretynów polityką historyczną. Wymyśloną od początku do końca przez naszą katoprawicę w postaci PiS i narodowców. Z braku innych możliwości i nie mając do czego się "podczepić" postanowili w głowach tumanów i nieuków wykreować sobie jakiś "idoli bez skazy" i coś próbować na tym ugrać. Że poziom rzetelnej wiedzy historycznej, szczególnie u młodego i najmłodszego pokolenia żałośnie niski, to sobie robią propagandę i igrzyska, prawdę historyczną mając za nic.

Im dłużej obserwuję tę KODowską inicjatywę tym bardziej ją doceniam - idealnie wywabia ona ze społeczeństwa bezideowe szmaciarstwo i proces ten przeprowadza poza linię za którą nie ma już powrotu do ukrycia się w "tłumie".

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

z wyjaśnieniami etc. Ktoś, coś? ;-)

ja tą część poproszę.

U nas KOD'u nie ma więc i chętnych do podpisywania brak.

Dobrze, że prawaccy szmaciarze wywabiają się sami i nie trzeba ich szukać.

ale u nas prawacc'ów (? WTF) nie ma.

ale u nas prawacc'ów (? WTF) nie ma.

'fetek' Tobie się tylko wydaje że jesteś prawicowiec. Więcej w Tobie komuny niż prawicy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

zapewne mi to teraz uzasadnisz.

A Ty kiedyś komuś coś uzasadniałeś ?

nie jestem.

Nie widać tego po Twoich wpisach, choć rzeczywiście ta prawica spod znaku PiS to typowa komuna tylko przykryta czarnym płszczykiem. Jest się nad czym zastanawiać.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Chamstwo i postkomunizm dal dzis kolejny popis. Z drugiej strony czego sie spodziewac po lewakach z tzw. KOD, na pewno nie inteligencji. Skoro polityczny ruch tak im namieszal w glowach.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

A Ty kiedyś komuś coś uzasadniałeś ?

Nie jesteś mną, ja nikogo nie oskarżam.

Nie widać tego po Twoich wpisach

to się zdecyduj...

choć rzeczywiście ta prawica spod znaku PiS

PiS nie do końća jest ugrupowaniem prawicowym...

PiS to typowa komuna tylko przykryta czarnym płszczykiem.

znowu poproszę o uzasadnienie.

PiS nie do końća jest ugrupowaniem prawicowym...

Zgadza się to komuna pod czarnym przykryciem mająca dużo wspólnego z tą starą komuną.

znowu poproszę o uzasadnienie.

Zdam się na Kolegi inteligencję. Na pewno Kolega to sobie uzasadni we właściwy sposób. Materiału na forum do analizy jest dużo.

Z drugiej strony czego sie spodziewac po lewakach z tzw. KOD

Znowu kula w płot, z KOD oprócz sympatii nic mnie nie łączy. Nawet nie wklejam żadnych materiałów propagandowych tak jak to masowo robią niektórzy fani PiS na temat swoich idoli lub żeby oczernić ich przeciwników politycznych.

Esencja :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dobra wrzuta Yodzislaw. Tak dobra esencja, ze mozna zaparzyc herbate. :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Esencja :)

Ukryta Zawartość

W tym marszu nie uczestniczyło 20 mln+ zł dla ojca biznesmena z Torunia.

Ukryta Zawartość

trzeba będzie znowu kosy na sztorc i pognać za Bug pisuary, kukizy i inne barachło

Niczego nie pognacie, tacy jak wy to tchórze, kochający niewolę i ciepłą wodę w kranie.

Zabiją żeby "było tak jak było" 0sarcastic.gif

Niczego nie pognacie, tacy jak wy to tchórze

Rozumiem że Kolega to bohater ? Można wiedzieć w jakiej dziedzinie ?

kochający niewolę i ciepłą wodę w kranie.

Nie zauważyłem żeby ktoś mnie niewolił a ciepłą wodę w kranie rzeczywiście lubię.

Zdam się na Kolegi inteligencję. Na pewno Kolega to sobie uzasadni we właściwy sposób. Materiału na forum do analizy jest dużo.

Ja się nie zgadzam z Twoim oskarżeniem, niczego się nie będę domyślał. Skoro jest to takie proste i oczywiste nie powinieneś mieć problemu z obroną własnego zdania. chyba że nie jest własne..

ciepłą wodę w kranie rzeczywiście lubię.

podczas drugiej wojny ciepła woda w kranie też była bardzo lubiana... oddali za nią wszystko a potem.. cóż sam znajdź, jak to ująłeś "Zdam się na Kolegi inteligencję".

Ja się nie zgadzam z Twoim oskarżeniem, niczego się nie będę domyślał. Skoro jest to takie proste i oczywiste nie powinieneś mieć problemu z obroną własnego zdania. chyba że nie jest własne..

Mimo wszystko zdam się na Kolegi inteligencję.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.