Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Oni nie są narzędziem, oni są podłączeni pod PO, nic nie znaczą bez powiązan partyjnych, zależeli od zamówien itd. Reszta to pożyteczni idioci modlący się do Michnika i agentów bedących włascicielami polsatu i tvn. Co ma teraz powiedziec handlarz marchwią, kiedy nie odstawia marchwi do stołówek bo nie rządzi PO, albo wlasciciel zakładu pogrzebowego kiedy sie konczy kontrakt ze szpitalem i nie rządzi PO, a nigdy nie dbał żeby jego firma była konkurencyjna, co powie żydokomuch , ktory był wlascicielem agencji reklamowej podlaczonej pod lokalną wyborczą i konczy sie wspomaganie wyborczej przez rząd i trzeba szukac zamowien na tzw. wolnym rynku? Kto z ludzi tutaj ma normalny fach i nie spedza polowy dnia ogladajac glupie informacje na TVN i skaczac na pochodach KOD.? Przeciez za skakanie też jest płacone, przeciez oni nie chca oddac wladzy bo zaleza od wladzy, nie istnieja bez wladzy bo trzebaby zaczac sie uczyc, szukac zamowien itd. Przeciez się tutaj juz przyznawali, że podpisywali lojalki, że podpisywali co im podłożyli, przyznawali się , że rodzice byli w PZPR itd. Przecież nie ma sensu ze swiniami czerwonymi dyskutować.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

kolega chyba kontekstu wypowiedzi nie zrozumiał...

Buha ha ha haaaa....

A kolego to rozumie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ciekawe spostrzeżenia - Bogdan Lis: Trudno było wtedy być liderem, to wiązało się z odpowiedzialnością za ludzi. Ja tych wszystkich osób, które chcą teraz zmieniać historię, tam nie widziałem. Antoni Macierewicz w 1983 roku chciał się ze mną spotkać, miał coś ważnego do powiedzenia. Wyszedł na przepustkę z obozu dla internowanych. Zwrócił się o spotkanie i ja się z nim spotkałem, a to zawsze jest problem, gdy się z podziemiu spotykasz z kimś, kto nie jest w strukturach podziemia, bo trzeba się odpowiednio ubezpieczyć. Szybko uciekłem z tego spotkania, bo uznałem go za agenta KGB. On namawiał mnie do tego, żebym się ujawnił, mówił, że “Solidarność kaputt, że to koniec z Solidarnością” - i mówię to z ręką na sercu - “że tak naprawdę jedynym ratunkiem jest, żebyśmy tak autentycznie, naprawdę pokochali ZSRR, bo tylko, jak oni nam uwierzą, że my ich kochamy, to dadzą nam więcej wolności”. Taki człowiek! On ma być dziś liderem tamtej Solidarności?!

Antek agentem KGB?

To by się nawet zgadzało ;-)))

Za co się nie weźmie to spieprzy (sabotaż?).

A z tą oponą to może też on?

Ma to sens!

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Być agentem KGB w najwyższych władzach?

Gdyby chociaż zakamuflowanym.

Tu zbyt wiele argumentów przemawia na tak.

Myślę jednak, że to jakiś zespół schizofreniczny o zabarwieniu głównie paranoidalnym z elementami zachowań maniakalnych.

Zawsze uważałem, że PiS to przybudówka Rosji w Polsce. Po czynach ich poznacie....a tu widać czyny sorzyjające polityce Putina.

Tez tak uwazam. Ważniejsze jest uświadomienie tego całemu społeczeństwu.

chwilowy brak działalności w audio.

Zyski z wystepów przywódców PiS najwieksze ma Putin. To jest oczywiste.

Skłócenie Polski z sąsiadami, Europą i USA to coś, o co jest niezbedne Putinowi na drodze do odbudowania dawnej potegi ZSRR na świecie. A to się teraz dzieje...

Również fakt "zblizenia" z Orbanem, który sobie flirtuje z Rosją przeciw Europie zachodniej jest tu chyba nie przypadkiem...

Zyski z wystepów przywódców PiS najwieksze ma Putin. To jest oczywiste.

Też mam podejrzenia, że Polską zaczynają rządzić sympatycy Kremla. To trwa od jakiegoś już czasu. Wywiad powinien się tym zająć, ale został przez nich (tych sympatyków) zdemontowany.

Tez tak uwazam. Ważniejsze jest uświadomienie tego całemu społeczeństwu.

Można próbować, ale tylko tym co są poza ciemnogrodem. Ciemnogrodzianie o wszystkich aspektach obecnej władzy muszą przekonać się na własnej skórze.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Też mam podejrzenia, że Polską zaczynają rządzić sympatycy Kremla. To trwa od jakiegoś już czasu. Wywiad powinien się tym zająć, ale został przez nich (tych sympatyków) zdemontowany.

Ty wystarczysz Lechu za cały wywiad.Rozszyfruj ten cały PiC zakamuflowany jak najszybciej,bo inaczej może być nie dobrze.

Myślę jednak, że to jakiś zespół schizofreniczny o zabarwieniu głównie paranoidalnym z elementami zachowań maniakalnych.

Taka osoba rządzi wojskiem ? Stach się bać.

Ty wystarczysz Lechu za cały wywiad.Rozszyfruj ten cały PiC zakamuflowany jak najszybciej,bo inaczej może być nie dobrze.

Od tego są służby a nie ja. Ja mogę tylko pisać o swoich odczuciach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Tak Lechu.

Takie osoby, w takich demokracjach jak nasza, mogą rządzić wojskiem.

Natomiast co do Waszych podejrzeń odnośnie agenturalności; zachowujecie się jak pisiory; wszędzie spisek.

Zastanówcie się również czyją agenturą był/jest Donald i kompani... o kodzie nie wspomnę... ?

Tak Lechu.

Natomiast co do Waszych podejrzeń odnośnie agenturalności; zachowujecie się jak pisiory; wszędzie spisek.

Zastanówcie się również czyją agenturą był/jest Donald i kompani... o kodzie nie wspomnę... ?

Grzegorzu to jest próbka tego jakie metody przeciwnik polityczny stosuje i to w bardzo małej skali

Oni maja to od lat już dopracowane do perfekcji ....

Ale jak to w mysl zasady "Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi!"

jednemu wolno a drugi ma siedzieć cicho ?

Może postanówmy, że nikomu nie wolno...

Wiem, przejściowo będą rządziły nami kanalie (i tak rządzą) ale w końcu społeczeństwo wyzdrowieje.

Nie wiem kiedy, może za 4 lata, może za pokolenie...

Natomiast przypomnij mi, od ilu lat rządzą tu tylko kanalie... Od wielu pokoleń?

Wybory samorządowe już za mniej niż 3 lata. Warto poczekać...

Tw Oskar bardziej wam namieszal w glowie,w koncu to stara kgbowska szkola,,,,

normalnymi obywatelami,,,jakiego kraju,chyba nie Polski

zreszta wiekszosc z was nie wie o czym sie do nich pisze,mozg dzdzownicy,,,,

Dlaczego zaraz spisek ? To tylko podejrzenia wynikające z niektórych działań tego osobnika. Powinny się tym zająć, tak jak oponą Dudy, odpowiednie służby, ale obecnie w tych służbach trudno o obiektywność. Oni też się boją o swoje zbyt niskie pensyjki.

Przypomnij, którą ?

Może postanówmy, że nikomu nie wolno...

Powiedz to w PiS. Może Ciebie posłuchają ;-).

Wiem, przejściowo będą rządziły nami kanalie (i tak rządzą) ale w końcu społeczeństwo wyzdrowieje.

Część polskiego społeczeństwa nigdy nie wyzdrowieje. Zawsze będzie czekać aż ktoś im da.

Natomiast przypomnij mi, od ilu lat rządzą tu tylko kanalie... Od wielu pokoleń?

Na całym świecie rządzą "kanalie". Większe lub mniejsze. Chodzi o to żeby w Polsce rządziły te mniejsze. PiS na pewno się do nich nie zalicza. To oczywiście tylko moja prywatna opinia.

jak rzadzil TW Oskar ze stazi,to wszystko gralo,,,,,,

Fama głosi, że teraz rządzi TW Balbina ;-).

Wątpię.

Część polskiego społeczeństwa nigdy nie wyzdrowieje. Zawsze będzie czekać aż ktoś im da.

Wymień tę część, pomijając tę od KOD i tych przyrośniętych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Większość elektoratu PiS-u czeka tylko na socjal, zapomogi, wcześniejsze renty itd. O podatki się nie martwią bo często i tak ich nie płacą. Dyktaturze PiSu taka pasywna gospodarczo grupa jest wygodna. Zawsze znów odda swoje głosu na socjal.

Wymień tę część, pomijając tę od KOD i tych przyrośniętych.

Jedna, druga, trzecia.............. itd. osoba.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.