Skocz do zawartości
IGNORED

Alkohol wasze pozytywne doświadczenia

surfbrother

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że upolitycznianie alkoholu jest szkodliwe.

w ogole to zycie tez jest szkodliwe, bo sie po nim umiera. a tak na serio, to majac do wyboru produkt polskiej firmy, czy zagranicznej, staram sie kupowac ten polski. choc niestety jest to coraz trudniejsze.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

w ogole to zycie tez jest szkodliwe, bo sie po nim umiera. a tak na serio, to majac do wyboru produkt polskiej firmy, czy zagranicznej, staram sie kupowac ten polski. choc niestety jest to coraz trudniejsze.

W tym przypadku zawsze kieruję się smakiem bez dorabiania do tego patriotyzmu.

oj tam zaraz cienkusz, ostatnio wydudlałem Passporta, zacny trunek, zwłaszcza na frasunek. kumpel kiedyś przyniósł Queen Margot z Lidla, bosze, piłem przez filtr do auta a i tak mnie telepało.

W tym przypadku zawsze kieruję się smakiem bez dorabiania do tego patriotyzmu.

masz racje, w moich doswiadczeniach alkohol raczej laczy niz dzieli

Pozostając przy łączeniach :-)

Ktoś zna obecnie jakąś nieśmierdzącą wódkę? Ziemniaczaną? Koszerną?

Kiedyś był nawet wybór takowych - teraz jakby posucha na rynku :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Ostatnio Bushmills...mniam, mniam.

Ostatnio do kupienia w Biedronce. Kupiłem białego. Nie ma on nic wspólnego z tym co piłem kiedyś. Pewnie zabrali się i za to... specjalna wersja na polski rynek by Zenek & Zdzichu. Smakuje jak tani bourbon - mydlinami. Nie kupujcie tego.

Ostatnio do kupienia w Biedronce. Kupiłem białego. Nie ma on nic wspólnego z tym co piłem kiedyś. Pewnie zabrali się i za to... specjalna wersja na polski rynek by Zenek & Zdzichu. Smakuje jak tani bourbon - mydlinami. Nie kupujcie tego.

az z ciekawosci sprobuje ;-) ale skoro proszki do prania i plyny do plukania robili specjalne na polski rynek, to czemu nie moga i gorzolki?

a dla wszystkich spragnionych, wlasnie slucham z winyla

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak przy okazji, bo to w koncu forum audio, plyta czesia mozila pop to jedna z najlepiej wydanych plyt jakie sa w mojej kolekcji, nie dosc, ze bdb nagrana zarowno na cd, jak i winylu (mam obie), to jeszcze ksiazeczka, pelne teksty itd. jak dla mnie wzor i szacunek.

Ukryta Zawartość

az z ciekawosci sprobuje ;-) ale skoro proszki do prania i plyny do plukania robili specjalne na polski rynek, to czemu nie moga i gorzolki?

a dla wszystkich spragnionych, wlasnie slucham z winyla

Ukryta Zawartość

tak przy okazji, bo to w koncu forum audio, plyta czesia mozila pop to jedna z najlepiej wydanych plyt jakie sa w mojej kolekcji, nie dosc, ze bdb nagrana zarowno na cd, jak i winylu (mam obie), to jeszcze ksiazeczka, pelne teksty itd. jak dla mnie wzor i szacunek.

Ja tu na poważnie a Pan Leon... dowcipkuje. Panie Leonie! Nie jest rozkoszą beztroskiego życia zakupywanie podrobionego produkta i sprawianie sobie podniebiennego zawodu. Z tanich skocz whisków najrzadziej naciąłem się na tragicznego Ballantinesa. Nie wiem czemu, ale chyba butelki są trudne do podrobienia, albo Zenek & Zdzichu nie widzi w tym zarobku. Albo ktoś pilnuje żeby nie były zaniżonej jakości. Wszystkie tanie whisky są stale bądź to sezonowo podrabiane, a niektóre zawsze. I musi to mieć niestety związek z legalną dystrybucją, wszystko mafia Panie, bo innego uzasadnienia nie widzę.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Budzisz się po kilkudniowym piciu, siny i zarośnięty. Idziesz do łazienki i zaczynasz intensywnie myśleć patrząc w lustro. Nagle słyszysz z kuchni:

- Piotrek, zjesz śniadanie?

Walisz się w łeb i mówisz:

- Aa... Piotrek.

• 3 miesiące później...
0_1_75392_Nowa_era_przez_pluszowymis.jpg

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Mam bardzo pozytywne doświadczenia z alkoholem. Przede wszystkim mocno podnosi samoocenę. Zwiększa ukryte talenty, świetnie śpiewam po alkoholu. Dodaje też urody i seksowności. Wadą jest jednak jego bardzo krótkie działanie.

Z dobrych wódeczek polecam Beluge, normalnie można śmiało bez popitki lufeczki smakować:) A chyba najlepsza z budżetowych teraz to Żubrówka Biała. Natomiast z tanich whisky to tylko Passport, czerwony jasiek czy zwykła balantyna okropna. A do snu polecam Prosseco:)

Tyle w temacie alkoholu z mojej strony. Pozdrawiam

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Również polecam Luksusową ackolwiek ostatnio nie próbowałem. Hmmm..., może trzeba to naprawić?

Również polecam Luksusową ackolwiek ostatnio nie próbowałem. Hmmm..., może trzeba to naprawić?

koniecznie:)

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Mnie ta ostatnio wyjątkowo smakuje. Litewska bodajże.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• 3 tygodnie później...

Podobno przestali zabierać prawo jazdy za picie na rowerze.

No to propozycja:

13100720_810685422394696_871686513759970863_n.jpg?oh=ad76c956a17d12e1cc38c172648d79d5&oe=581DDCE9

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

• 2 tygodnie później...

Udowadniałem Żonie praktycznie od ponad 30-stu lat: picie nie zabija! ;) - wręcz pomaga żyć!

A teraz piszą: .."Najgorzej jednak poradzili sobie abstynenci – aż 69 proc. niepijących pożegnało ziemski padół za szybko."

Ukryta Zawartość

Naukowo uzasadnione przez "hamerykańskich naukowwców", ..... i to z Teksasu!!!!!!! ( to tam jest matecznik whiskey?)

O sponsoring badań z grzeczności nie pytam.

Oh! jaki miły dzień!............pozytywne doświadczenie!!!!!!

Edit1: ponad 2 godziny szukam spadajacych gwiazd--- było ich aż 6- tyle , co drinków. Ale w gazetach ....

Ukryta Zawartość

Mnie ta ostatnio wyjątkowo smakuje. Litewska bodajże.

Pijałem różne Stumbrasy i generalnie były dobre, za wyjątkiem właśnie tego z kłosem w środku, który był wyjątkowym ohydztwem. Możliwe, żebym trafił na jakiś felerny egzemplarz?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Pijałem różne Stumbrasy i generalnie były dobre, za wyjątkiem właśnie tego z kłosem w środku, który był wyjątkowym ohydztwem. Możliwe, żebym trafił na jakiś felerny egzemplarz?

Z pewnością :)

ponad 2 godziny szukam spadajacych gwiazd--- było ich aż 6- tyle , co drinków.

Gwiazdozbiór Perseusza wschodzi obecnie około północy na północno-wschodnim horyzoncie, koło 2 powinno być fajnie widać. Z Perseusza promieniują Perseidy, choć dziś/jutro już pewnie mniej

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.