Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, billy idol napisał:

Na szczęście masz w tym zakresie ZERO do powiedzenia.

Mam tyle samo co ty: jeden głos przy urnie wyborczej. 

8 minut temu, billy idol napisał:

będziesz  robił do końca życia

Ty również.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

14 godzin temu, xniwax napisał:

To jest strasznie głupkowate co napisałeś, nie wiem skąd u ciebie takie domysły i urojenia w stosunku do ludzi wierzących.

Wiara Kolego nie dotyczy tylko Boga, wierzyć można w cudowne właściwości kabli, które kształtują brzmienie systemu audio, w zawieszenie np. Forda dzięki któremu zawsze samochód utrzyma się w czasie jazdy po łuku i wiele innych zjawisk takich jak np. że w Smoleńsku doszło do zamachu albo że Prezes zbawi Polskę wymyślając nowe formy pobudzenia gospodarki np. dodruk pieniędzy i ich bezmotywacyjne rozdawanie, tak że wiara występuje w różnych dziedzinach.  

13 godzin temu, billy idol napisał:

Lewica zniszczy finansowo, 36 mln obywateli

Zaczęli od 2015 roku niszczyć, PiS-"komuna". Na dzień dzisiejszy wygląda na to że plan zubażania Polaków realizowany jest sprawnie

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

7 minut temu, Lech36 napisał:

Zaczęli od 2015 roku niszczyć, PiS-"komuna". Na dzień dzisiejszy wygląda na to że plan zubażania Polaków realizowany jest sprawnie

zgadza sie

ciekwae , tylko że nie masz tyle cierpliwości , i nie poprawiasz swoich kolegów , zwolenników 'peło" ,  w poprawnym nazewnictwie PiS

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

4 minuty temu, billy idol napisał:

zgadza sie

ciekwae , tylko że nie masz tyle cierpliwości , i nie poprawiasz swoich kolegów , zwolenników 'peło" ,  w poprawnym nazewnictwie PiS

Od narzucania swojej woli w różnych tematach, np. światopoglądowych czy ustrojowych jest od 2015 jedynie słuszna partia czyli PiS.  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

3 godziny temu, billy idol napisał:

nie poprawiasz swoich kolegów , zwolenników 'peło" ,  w poprawnym nazewnictwie PiS

Tak samo jak Ciebie też trzeba uczyć poprawnego nazewnictwa PO (lub KO).

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 godziny temu, billy idol napisał:

zgadza sie

4 godziny temu, billy idol napisał:

a na pisowskich nierobów , będziesz  robił do końca życia , bo peło ani żadna inna oświecona partia nie ma w programie zlikwidowania 500 + i  innych  "rodzynków"

Zdecyduj się . PO , czy peło ?

Edytowane przez Mysza 13
4 godziny temu, billy idol napisał:

a na pisowskich nierobów , będziesz  robił do końca życia , bo peło ani żadna inna oświecona partia nie ma w programie zlikwidowania 500 + i  innych  "rodzynków"

Zgadza się, ale wróci normalność i wzrośnie tempo rozwoju.

matko  i córka jedyna

nie sądziłem że można być tak mało kumatym

poprawne nazewnictwo Pisu  czy Po nie polega na tym czy pisze Po czy Peło

poprawne nazewnictwo pisu polega na tym iż nie nazywamy ich "prawica", tylko "socjal-lewica"

co tu zostało wyjaśnione

4 godziny temu, Lech36 napisał:

PiS-"komuna"

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

5 godzin temu, billy idol napisał:

poprawne nazewnictwo Pisu  czy Po nie polega na tym czy pisze Po czy Peło

poprawne nazewnictwo pisu polega na tym iż nie nazywamy ich "prawica", tylko "socjal-lewica"

Generalnie to mam Ciebie w ignorach. Byłem jednak ciekaw co napiszesz i tym razem też się nie zawiodłem.

Zauważyłem, że nie od dzisiaj ani nie od wczoraj, ale od dłuższego czasu niezwykle dużą wagę, wręcz chorobliwą, przywiązujesz do nazewnictwa: lewica, prawica. Chyba wszystkie partie są po części lewicowe i po części prawicowe. W zależności od tematu, zagadnienia, skręcają czasami bardziej w prawo, czasami bardziej w lewo. Tym bardziej, że sami politycy używają bardzo różnych, często sprzecznych określeń, bo jak wspomniałem wcześniej, w zależności od określonego tematu aktualnie omawianego, używa się odpowiednich określeń, odniesień.

Nie wiem jak tu na forum, ale uważam, że jest tu tak samo, albo podobnie, jak wśród moich normalnych znajomych w realu: absolutnie nikogo to nazewnictwo nie obchodzi.

Wyjątkiem są pisowcy i konfederaci (niestety, też takich mam znajomych), którzy, nie wiadomo czemu, przywiązują do tych określeń większą wagę. Niestety, nie mam pojęcia, dlaczego jest to dla Nich aż takie ważne.

Radziłbym nie przywiązywać do tego nazewnictwa aż tak chorobliwie wielkiej wagi. Lepiej się z tego wyleczyć.

Edytowane przez fozzie

5 minut temu, fozzie napisał:

Generalnie to mam Ciebie w ignorach.

ufff, co za ulga

5 minut temu, fozzie napisał:

Radziłbym nie przywiązywać do tego nazewnictwa aż tak chorobliwie wielkiej wagi

nazewnictwo jest najważniejsze, bo jak kradzież, przestaniemy nazywać "kures..em" , z zaczniemy  "dobrym uczynkiem"  , to  jakie bedzie mieć to konsekwencje

a dobre rady zachowaj dla innych

Edytowane przez billy idol

5 minut temu, billy idol napisał:

nazewnictwo jest najważniejsze, bo jak kradzież, przestaniemy nazywać "kures..em" , z zaczniemy  "dobrym uczynkiem"  , to  jakie bedzie mieć to konsekwencje

Jeszcze raz potwierdziłeś, żeby zatrzymać Cię w tych ignorowanych.

Kolejna "perełka" ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

skad osoby które "brzydzą" sie TVP, wiedzą tak dużo o tym co ta TVP nadaje ?

: >

może jednak to ich ulubiona stacja ?   ?

Będzie jeszcze ciekawsza, kiedy będzie wypasiona po konsumpcji.

Rada obserwuje również "nieoficjalne próby sprzedaży stacji". - TVN robi porządki w strukturze, optymalizuje się finansowo, zwalnia ludzi. Słychać głosy, że to przymiarki pod przejęcie przez Disneya - słyszymy.

Wcześniej, jak twierdził Roman Giertych, zakupem stacji miał być zainteresowany biznesmen Leszek Czarnecki, który sondował podobną możliwość u Adama Hofmana. Stacja zaprzeczyła, aby prowadziła rozmowy na temat transakcji. - Podkręcanie niepewności wokół TVN jest na rękę PiS-owi. Wielu tam nawet się nie kryję, że cofnęłoby im koncesję albo najlepiej kupiło i przerobiło na TVP

tyle tuzów ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gwiazdor TVN przeszedł do TVP. "Wiadomości" zachwycone, że był ministrantem. ? ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

3 godziny temu, Tadeiro napisał:

"Wiadomości" zachwycone, że był ministrantem. ? ?

Znaczy się ma przeszłość.

Jak kombatant.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

" jest czymś niegodnym być częścią tego, co się odbywa w TVP, bo to niegodne " 
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

1 godzinę temu, klecha napisał:

kombatant

Tymczasem kombatant atmeg trwa w uporze .

Dramat i tragedia godna epickiego dzieła ?

36 minut temu, klecha napisał:

jest czymś niegodnym być częścią tego, co się odbywa w TVP, bo to niegodne

Od komedianta wymagamy zabawy a nie ponuractwa.

Wiosna radosna.

W dniu 15.02.2021 o 10:03, Bobcat napisał:

Mam tyle samo co ty: jeden głos przy urnie wyborczej. 

A propos głosów wyborczych. Miałem okazję do bliskiego spotkania z tzw. suwerenem. I jak zeszło na telewizję, to mówię:
- Pan to chyba teraz naoglądać się nie może, wszystko jest jak trzeba, po "właściwej linii"?
- Ale Panie, kto by te kretyństwa oglądał? - odparł miłośnik Prezesa i Spółki - Cieszę się tylko, ze tym wykształciuchom tak gula rośnie.

52 minuty temu, zetempowiec napisał:

Cieszę się tylko, ze tym wykształciuchom tak gula rośnie.

To dokładnie określa charakter pisdraka.

Czyli znana modlitwa Polaka.. z "Dnia świra"

Gul chyba prezesowi bardziej dokucza, bo go lekceważą a przecież poszedł był do Biedronki na zakupy, dbał o futerka, itede - a tymczasem lud szary baluje na Krupówkach.

PS. Na tym mechanizmie bazują również inne systemy rządzenia. Jakaś tam oferma batalionowa albo inny na kim można się odegrać to przecież nie jest tutejszy wymysł.

3 godziny temu, jar1 napisał:

Czyli znana modlitwa Polaka.. z "Dnia świra"

Obejrzałem sobie właśnie cały film i widzę wiele polskich wad w narodzie aż dziwne że kiedyś będziemy mocarstwem ?

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Widzę manipulacje z TVP jak i z TVN. Wierzę w Boga i myślę że Bóg zmiłuje się nad Polską w trudnych czasach które nadchodzą.

1 godzinę temu, jakub102 napisał:

film

Lepszy jest "Dom wariatów".

42 minuty temu, jakub102 napisał:

Widzę manipulacje z TVP jak i z TVN. Wierzę w Boga i myślę że Bóg zmiłuje się nad Polską w trudnych czasach które nadchodzą.

W ostatnich 300 latach często litował się nad Polską . I chyba mu się znudziło .

42 minuty temu, xetras napisał:

Lepszy jest "Dom wariatów".

Wytrzymałem 30 minut i nie spodobał mi się. Gdzieś wyczytałem że to autobiografia Kotarskiego no cóż inteligenci mają problemy...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.