Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ty Włodzimierzu już do końca swoich dni na każdy wpis będziesz reagował - a bo PO wcale nie jest pod tym względem cośtamcośtam?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Czy ty Włodzimierzu już do końca swoich dni na każdy wpis będziesz reagował - a bo PO wcale nie jest pod tym względem cośtamcośtam?

Oczywiście, a nawet po. Wówczas pójdzie z automatu.

Zauważ, że jest to stara świecka tradycja w polskiej polityce. Od odzyskania wolności, co maiło miejsce już ponad 27 lat temu, nadal wszystkiemu winna jest komuna, komuniści, PRL i i jeszcze takie różne. PO jest poza władzą dopiero coś około roku...

Reakcja PiSSmanów na rzeczywistość przyprawia mnie o ataki śmiechu.

Masz alergię na demokrację, której atrybutem są wybory?

a bo PO wcale nie jest pod tym względem cośtamcośtam?

Podobnie jest w innych demokracjach na świecie.

Choćby "miłość powszechnie znana" Demokratów do Republikanów i na odwrót w USA.

W Polsce kolejni będą utyskiwać na PiS, na tych kolejnych kolejni.

Polska była, jest i będzie wiecznie na dorobku pod każdym względem.

Nie ma elit i nie będzie. Te co udają, że nimi są będą długo do bani.

Wracając do PO i klonów tejże, to nie są elity, to bagno wypełnione pseudointeligentami.

PiS przynajmniej nie udaje, ani inteligentów, ani elit..:)

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Masz alergię na demokrację, której atrybutem są wybory?

Mam alergię na tępaków włażących władzy w dupę bez mydła.

Ty iksik znowu nie zrozumiałeś dwóch zdań na krzyż.

Przez gardło nie przejdzie ci krytyka oczywiście kretyńskich i szkodliwych dla Polski działań PiS, wolicz kluczyć i kręcić.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Oprócz rozrywania końmi reszta się zgadza.

Jakoś "wolność i demokracja" na te gwałty sie nie skarżą ale już jej alfonsi KOD tak ..

Gdzieś był jak PO banda "demokratycznie" z swą panią ("HGW" na czele) DEMOKRATYCZNIE gwałciła prawo i przejmowała jak leci warszawskie nieruchomiści ?

Watacha sama, publicznie sie dorżnie, - niech jeszcze wyjdą powiązania rodziny Tuska z Amber Gold ..

Stołek w Brukseli nie dostaje się za zasługi dla ojczyzny tylko dla UE tzn Niemiec

PIS święty nie jest i ma swoich dziwolągów za których troche w świecie wstyd.

Ale przynajmniej skutecznie "udają że coś w tym PRL-u zmienią" a jak nakradną to i na nich przyjdzie pora ..

PO ruchało z bezczelnym uśmiechem wiecznie zadowolonego Schetyny; ".. i co mi zrobicie, skoczcie mi .."

Edytowane przez birgman

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

Czytaj: Ocenzurowana przez Moderację

Mam alergię na tępaków włażących władzy w dupę

Kto by pomyślał, że...teraz masz, kiedy nie masz komu włazić ;)

Przez gardło...krytyka oczywiście kretyńskich i szkodliwych dla Polski działań PiS

Oczywiście, że jest kilka takich i co gorsza jest ich coraz więcej.

Na kilkanaście Waszych idiotyzmów bez pokrycia znajduję kilka idiotyzmów pisu zgodnych z faktem.

Pytam, tylko co to zmienia w polityce.

Chcecie idiotę Sfetru, ogłupiałego do reszty Schetynę, może feministki aby rządzili?

Poczekajcie te 3 lata. W końcu jest demokracja, na którą tak się strasznie obraziliście z powodu pisu.

W tym miejscu nie jeden koń by się z Was uśmiał.

PiS jak będzie chciał to "się sam przegra" ;) bez Waszych spazmów czy zadnich nerwobólów

...tak jak każda opcja w tym kraju do tej pory...to jest tylko kwestia czasu.

Wracając do TVP, przyjdzie czas, że cycata kretowa wróci, nie bójcie żaby. Będzie ciekawiej.

Będzie jednakowo znowu w TVP, TVN i GW. Będzie co oglądać i czym się podetrzeć.

Nadejdzie też i ulga.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gdzieś był jak PO banda "demokratycznie" z swą panią ("HGW" na czele) DEMOKRATYCZNIE gwałciła prawo

To jeszcze trzeba będzie udowodnić, chociaż przy obecnym aparacie sprawiedliwości trudne nie będzie.

Czy ja cie gdzieś tu personalnie napadłem ?

Jeśli personalne pytania są równoznaczne z personalną napaścią to nauczycielka mego syna powinna dostać wyrok za pedofilię .. a odpytując całą klasę - wyrok za gwałt zbiorowy..

Dowody na HGW i tzw elite intelektualną - jak każą sie tytułować adwokaci przejmujący i pomagający w przejmowaniu atrakcyjnych stołecznych kamienic już są ..

Teraz wystarczy ich tylko po PISowsku publicznie napiętnować i ukamieniować ..

Edytowane przez birgman

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

Jak PiS widowiskowo kilka razy dał dupy to się chłoptasie pochowali. Najwyraźniej ochłonęli, wstyd zapili i teraz dumnie prezentują swoje buractwo. Do boju wyznawcy mocarstwowej myśli Prezesa i jego przybocznych intelektualistów Błaszczaka, Kuchcińskiego, Brudzińskiego!

Jestem Europejczykiem.

Taa, i pewnie dlatego robią taki szum wokół tej sprawy ..

Wielkie mi tam Mecyje..

Normalny sposób wpływania na opinie publ.

Zależnie od tego jaki skutek chcemy uzyskać przejaskrawiamy konkretne aspekty - tu zachowania agresywne wpłyną na niechęć do alienów..

A który z krajów muzułmańskich otwiera sie na katolików tak jak europa na nich.. i czy to w ogóle możliwe .. ??

I gdzie budują nam kościoły tak jak my im meczety .. by czuli sie jak u siebie ;-/

Podlizuchy są we wszystkich przekaziorach.

Jedynie Przegląd Sportowy może pozwolić sobie na brak tzw. "polityki informacyjnej".

Tam suche wyniki - wiadomo kto wygrał i takietam szczegóły.

U pozostałych- każda pliszka swój ogonek chwali.

nie istniejące tvn (czyli tv wisła i nord tv -2 koncesje na północ i południe Polski, a reszta to szklane okienko czyli cytując Tyma "TV Witraż") to szczyt samochwalstwa i owej prowokacyjnej interwencji.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Za Twoje pieniądze.

I Super .. baardzoo mi to pasuje

wolę to niż gdyby moje pieniàdze miały iść na ich zasiłki i meczety.

Niemcy, Belgowie i Francuzi w podziękowaniu za zbyt chojną gościnę zbierajà teraz z ulicy trupy swoich obywateli.

Niech Bóg błogosławi PISiorów ..;-)

Tu sie nie dam przegadać..

Edytowane przez birgman

PiS jak będzie chciał to "się sam przegra"

Zrobi wszystko żeby wygrać. Nawet rozkopie groby i będzie grzebać w zwłokach. Za bardzo pragną trwania przy władzy. Koryto uzależnia.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Moze być i Allach ..

Czy Słyszeliście że PIS wprowadza zmianę pisowni skrótu swej partyjnej nazwy ..??

Ze wzgl. na niesprawiedliwe i kłamliwe insynuacje jakoby partia podrzegała do konfliktów, rasowej nienawiści czy też o zgrozo do wojny domowej..

Miłościwie panujący Prezes Jarosław obwieści na najbliższej konferencji prasowej iż od Środy Popielcowej lub Tłustego Czwartku nowy skrót nazwy Prawo i Sprawiedliwość będziemy pisać tak:

PEACE - Prawo i Sprawiedliwość VOLUME 2 (czyli po liftingu)

Tzw. chwyt "podprogowy" - Formalnie niby nic sie nie zmieni bo czytamy tak samo ..

Ale w ludzkiej świadomości/podświadomości powinna nastąpić bardzo pozytywna zmiana na skalę MASOWĄ

Jezu..

Oby teraz Ziobro nie zapukał do mnie o 5 nad ranem ..

Edytowane przez birgman

Zrobi wszystko żeby wygrać. Nawet rozkopie groby i będzie grzebać w zwłokach. Za bardzo pragną trwania przy władzy. Koryto uzależnia.

Jest zapotrzebowanie, jest podaż...

Prawdopodobnie polactwo lubi popatrzeć czy robaki zjadły prezydenta, czy może zmartwychwstał...

Tak, dzieli na czworo, rozrywa końmi i na dodatek gwałci wolność i demokrację.

Czy wszyscy ci zwolnieni, pomimo należycie wykonywanych obowiązków, braku negatywnych opinii, są w waszym mniemaniu podludźmi? Tak, PIS gwałci wolność i demokrację. Wprowadził stalinowski zamordyzm stawiając na propagandę i dezinformację.

PO ruchało z bezczelnym uśmiechem wiecznie zadowolonego Schetyny; ".. i co mi zrobicie, skoczcie mi .."

Teraz PIS rucha PO z wiecznie zadowolonym Kaczyńskim i Błaszczakiem i ich rzecznikami ze splecionymi łapkami. Jest jakaś między nimi różnica? Nie, oni uwielbiają nawzajem to robić.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Helsińska Fundacja Praw Człowieka zwróciła się do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji ze skargą na materiały "Wiadomości" TVP dotyczące organizacji pozarządowych, które - według HFPC - były jednostronne i miały na celu dyskredytację tych organizacji w oczach opinii publicznej.

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tego nie można oglądać . Nawet kilku znajomych; twardy elektorat PIS twierdzi że przekroczyli pewną granice. Na widok Rahonia , Choleckiej i Adamczyka można nabawić się niestrawności

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.