Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czekamy na komentarz TVP

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Insynuacje się nie kończą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

<br />Rozumiem że takie wpisy które niczym nie różnią się od mojego już nie są kpiną z adwersarzy.....wszystko rozumiem.<br />

Cóż? Użytkownik @Maju rozumie wszystko, ale wyłącznie w swój własny sposób. A to "rozumienie" ma się nijak do rzeczywistości.

Wyjaśnię, może mu pomogę w prawdziwym zrozumieniu ???

@Maju:

"W TVN-nach niewiele i tak tego PiS-u macie mniej niż....."

..............................................................

W tym jednym zwrocie "macie" leży cały problem, bowiem przypisuje cała swa wypowiedź będącą chamską kpiną wszystkim, których uważa za adresatów swych kpin. Czyli głupców, bo zazwyczaj kpi się z głupszych od siebie. Prawda panie Maju???

Inni posługujący się kpiną kierują ja bezosobowo negując postawy i zachowania propagowane przez partie polityczne.

vide. wypowiedź @siniortelefono.

Bezosobowa kpina pisana do wiadomych osób (każdy domyśla się adresatów) nie jest atakiem a wpis "W TVN-nach niewiele i tak tego PiS-u macie mniej niż....." gdzie nie miałem na myśli nic złego i mówiący o tym jak statystycznie postrzegam rzeczywistość medialną, gdzie nie sposób dopatrzeć się kpiny jest atakiem.

Zaczynam łapać.... :))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Tak. Domyślać się każdy będzie w sposób dla niego właściwy. A adresowana personalnie kpina, to zwykle chamstwo. I w Twoim przypadku stosowana z uporem, mimo upomnień i kar.

Drobna, a jednak różnica.

Twoje odwracanie kota ogonem i udawanie nieporozumienia, mnie już nie interesują. Albo dostosujesz się do wymagań moderacji, albo nadal będziesz cieszył się nimbem męczennika, "szykanowanego przez wzgląd na wiarę i poglądy". Jak widać bardzo ci to odpowiada :-)

Ale to wyłącznie Twój problem i wybór.

To ze Ty w swych kpinach i nie dopatrujesz się ataków, to tylko kolejny pokaz buty i lekceważenia moderacji i adwersarzy.

Doprawdy szkoda na Ciebie czasu.

Czyn dalej jak musisz, a my będziemy oceniać jako moderatorzy.

Skoro nalegacie...

Ale nawet pod groźbą bana nie będę pisdniętej TV oglądał!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zadaję czasami Żonie pytanie jak kluczuję po kanałach i wypada TVP Sport; po ch..j ten hokej... do tego z drugiej strony świata... ;-)

Widac jak wiekszosc nie rozumiesz tego sportu moze to i dobrze :)

-=SLAYER RUL3Z =-

nie tylko ciekawsza, ale jak zwykle bardzo pomocna

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Moja "umiłowana" GW zawsze na posterunku....

Nie rozumiem tego co piszą w "Na temat".

To opozycja nie wykorzystała 13 grudnia do walki z rządem i ta data jest wykorzystywana politycznie?

Piszą coś o podwójnych standardach a zapominają czym była TVP za rządów PO?

Zapominają jak komentowane były marsze 11 listopada i jak telewizja zawsze była gotowa i przygotowana pokazać rozróby.....ciekawe że zawsze byli tam gdzie one miały mieć miejsce. ;)

Oglądałem natomiast relację w TVP INFO, na żywo....dlaczego "Na temat" tego nie opisało?

Pewnie dlatego że była to o rząd wielkości bardziej obiektywne niż relacje tejże samej stacji z obchodów 11 listopada za dyktatury PO.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

A Maju zaś tyra dla Rydzyka...

Ja przynajmniej sobie pierwszą płytę Kryzysu włączyłem, przed uruchomieniem auta (bo zimno i szron na szybach).

A ty co?

Jak zwykle o GW.

O niczym innym nie potrafisz.

Zresztą - mam ci przypomnieć, że nie czytasz "tego truchła" i kiedyś tak powiedział? Ze sto razy?:-)

Święta idą. Gilowi byś paczkę wysłał do pierdla...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Potrafisz jeszcze pisać bez takich prostackich ironii i sugestii? Może coś na temat???

Rozumiem że tani poklask możesz cenić bardziej niż przyzwoitość i stąd ten ciągły i w wielu tematach podły w swych insynuacjach atak na mnie, nie sądzisz jednak że przeginasz??

Edytowane przez Maju

Potrafisz jeszcze pisać bez takich prostackich ironii i sugestii? Może coś na temat???

Rozumiem że tani poklask możesz cenić bardziej niż przyzwoitość i stąd ten ciągły i w wielu tematach podły w swych insynuacjach atak na mnie, nie sądzisz jednak że przeginasz??

Na jaki temat?

Dzisiejszej TVP? Tej gnidy? Nie żartuj sobie...

Chyba cię drze, jak mówią młodziaki.

Mam w nosie "poklask".

A z tobą inaczej się nie da, prócz ironii. I poczucia ohydy...

Sugestie - to już i tak wszyscy wiedzą, kimś zacz.

I - uwierz mi: zawsze będę cię obserwował.

Maju

Będąc funkcjonariuszem, musisz niestety się liczyć z atakami sił zaplutej reakcji.

niewysokim...:)

Maju sraju. Żygać się chce czytając te wypociny. Jakbym czytał jakiś pisuarowy szmatławiec. Skrzyżowanie. kołtuństwa Frondy ze morzem głupot W sieci.

@Bezlitosna Niusia

Wszyscy wiedzą o czym?

Kłamstwa jakie o mnie tu podajecie są łatwo przyswajalne tylko przez ludzi którzy nie potrafią myśleć samodzielnie i nie czują potrzeby weryfikacji tego o czym piszecie....wolą żyć w wirtualnym świecie jaki stworzyliście.

Piszę w liczbie mnogiej, bo nie jesteś niestety jedyny który kłamie pisząc o mnie.

EOT w tej sprawie....wpisy zgłosiłem tam gdzie trzeba.

Ps. Ja tam gnidy widzę zupełnie w innych mediach....straszne sprzedajne gnidy.

Edytowane przez Maju

Też należysz do tych co nie mogą zrozumieć że pisanie prawdy o kimś kogo z założenia nie darzysz sympatią nie musi oznaczać że on jest "mój"???

Ps. Okazuje się że kogoś obraziłem pisząc bezosobowo.....przepraszam.

Trochę mi się to kłuci z konkluzją napisaną w poście 09.12.2016 - 11:49 ale co tam.

Edytowane przez Maju

Panowie bez osobistych pyskówek. Takie małe ostrzeżenie, by przed świętami nie zebrać dodatkowych "prezentów".

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

"... tam gdzie trzeba...".

No to mam przekichane...:)

Adres ci dam na priv,.....

Gdy przyjdą, powiem im: Maju to super wasz wyrobnik.

Wystarczy, czy " mam ci w oczy plunąć?"...

Panowie bez osobistych pyskówek. Takie małe ostrzeżenie, by przed świętami nie zebrać dodatkowych "prezentów".

słusznie. Cofam. Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.