Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ja cie tylko informuje ze nie chcemy tego sluchac,co tam łykasz.

Tak, tak Tomeczku. Wiem, że nie mlaskasz przy łykaniu pisowskich głupot.

to ze was od żłoba oderwali nie znaczy ze kraj w zapaści, wskaźniki makroekonomiczne mówią co innego,ludzie w większości zadowoleni z obecnych rządów

Więc daruj sobie pouczenia co mam robić.

Tomuś przykład bierze z góry,

Jarek Niewyrostek może wszystko, może wiedzieć o każdym wszystko, może każdemu nakazać, zagrozić i zniszczyć, i on też by tak chciał.

to ze was od żłoba oderwali nie znaczy ze kraj w zapaści, wskaźniki makroekonomiczne mówią co innego,ludzie w większości zadowoleni z obecnych rządów

A kogo dokładnie? Ja jakby co nadal jestem przy żłobie.

ludzie w większości zadowoleni z obecnych rządów

W większości? Naprawdę? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Macie jakieś warsztaty z prania mózgów prowadzone przez ludzi Rocket Mana?

Ta większość to jakieś 25% max.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Kogo oderwali tego oderwali, ważniejsze jest to czy Kolega się dorwał do żłoba czy tylko ci co ich Kolega wybrał.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak to kogo?

Zamierzają się na.....

Ja jakby co nadal jestem przy żłobie.

To wiele wyjaśnia, jak nie wszystko.....teraz rozumiem skąd ten szaleńczy atak na wszystkich i wszystko co jest przeciw układowi.....podobno odrywanie od koryta boli, ale nie można aż tak się tego bać, trzeba tylko zachować trochę godności i nie posuwać się chwytów poniżej pasa.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, co nie....

Sie rozumie.....z punktu widzenia koryta widać to jak na dłoni....nie sittek? :)))

muls dnia 24.09.2017 - 13:38 napisał

"problem w tym majowa ze ty ani dowcipnie ani madrze nie odpowiadasz na nic."

Spece od krzewienia jedynie słusznej propagandy tak mają.

A spece od powtarzania forumowych bredni?

Interesuje mnie twoja opinia, jak mają?

Muls a co udającym mądrych po takim dowcipie, nie mówiąc o reszcie.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Wasz spor Kochani, w tej chwili wylacznie personalny nie ma sensu. Znaczy ma ale wylacznie dla partii przy wladzy. Starorzymskie "dziel i rzadz".

Rzeczywistoscia jest to o czym juz pisalem. Jakie elity- taki rzad. Jaki Narod - takie jego elty.

W naszej Ojczyznie nie ma znaczenia jaka partia zdobedzie wladze. A to dlatego, ze we wszystkich do polityki trafiaja wylacznie osobnicy zadni wlasnych zyskow a czesto do tego zadni wladzy absolutnej dla niezagrozonego dla wlasnej osoby mozliwosci tych zyskow czerpania.

Nie ma znaczenia kto dzisiaj rozkrada to co Obywatele wypracowali albo co uda sie uzyskac z unijnego rozdzielnika. Czy to POwscy slasko-pomorscy mafiozi, czy mazowiecko- wiekopolscy bossowie u wladzy. Czy o Narodzie i Skarbie Panstwa decyduja na cmentarzach, czy w mafijnych lokalach przy osmiorniczkach. Nie ma to znaczenia. Oni zawsze zalatwiaja wylacznie wlasne interesy. Znaczy okradaja glupich wyborcow gornolotnie zwanych Suwerenem i Narodem:))

A krasc musza jak najwiecej i jak najszybciej, bo maja na to zaledwie jedna kadencje. No chyba ze sa silni w oglupianiu elektoratu to nawet dwie:)

Kradna juz bez wstydu i tlumaczenia sie tlumowi, poniewaz w tym zlodziejskim kraju, zaden nastepny zlodziej przy sterzeNIGDY nie ukaral poprzedniego. A nie ukaral, Poniewaz ci sami zlodzieje nieukarani i nie odsunieci od wladzy wciaz kraza w puli wyborczej do koryta i czesto trafiaja do niego kilkakrotnie.

Zatem cale to Panstwo z takim systemem wladzy to wciaz pokomunistyczna patologia. A ten kto w Polsce bredzi o demokracji jet tylko bezczelnym perfidnym klamcom.

Wlodek.

Wasz spor Kochani, w tej chwili wylacznie personalny nie ma sensu. Znaczy ma ale wylacznie dla partii przy wladzy. Starorzymskie "dziel i rzadz".

Rzeczywistoscia jest to o czym juz pisalem. Jakie elity- taki rzad. Jaki Narod - takie jego elty.

W naszej Ojczyznie nie ma znaczenia jaka partia zdobedzie wladze. A to dlatego, ze we wszystkich do polityki trafiaja wylacznie osobnicy rzadni wlasnych zyskow a czesto do tego zadni wladzy absolutnej dla niezagrozonego dla wlasnej osoby mozliwosci tych zyskow czerpania.

Nie ma znaczenia kto dzisiaj rozkrada to co Obywatele wypracowali albo co uda sie uzyskac z unijnego rozdzielnika. Czy to POwscy slasko-pomorscy mafiozi, czy mazowiecko- wiekopolscy bossowie u wladzy. Czy o Narodzie i Skarbie Panstwa decyduja na cmentarzach, czy w mafijnych lokalach przy osmiorniczkach. Nie ma to znaczenia. Oni zawsze zalatwiaja wylacznie wlasne interesy. Znaczy okradaja glupich wyborcow gornolotnie zwanych Suwerenem i Narodem:))

A krasc musza jak najwiecej i jak najszybciej, bo maja na to zaledwie jedna kadencje. No chyba ze sa silni w oglupianiu elektoratu to nawet dwie:)

Kradna juz bez wstydu i tlumaczenia sie tlumowi, poniewaz w tym zlodziejskim kraju, zaden nastepny zlodziej przy sterzeNIGDY nie ukaral poprzedniego. A nie ukaral, Poniewaz ci sami zlodzieje nieukarani i nie odsunieci od wladzy wciaz kraza w puli wyborczej do koryta i czesto trafiaja do niego kilkakrotnie.

Zatem cale to Panstwo z takim systemem wladzy to wciaz pokomunistyczna patologia. A ten kto w Polsce bredzi o demokracji jet tylko bezczelnym perfidnym klamcom.

Wlodek.

Maju dnia 25.09.2017 - 09:49 napisał

"A spece od powtarzania forumowych bredni?

Interesuje mnie twoja opinia, jak mają?"

Mówisz o sobie? Nie wiesz jak masz?

Zapomniałem. Za Ciebie myślą inni.

Bobcat w tym pytaniu naprawdę nie chodziło mi nie o to byś się ujawni i to co napisałem udowodnił. ;(

Choć wiedziałem że zawsze można w tym względzie na ciebie liczyć, nie sądziłem jednak że aż tak szybko dasz o sobie znać powtarzając forumowe brednie.

I już nawet nie pamiętam czy to twoje własne słowa czy zasłyszane.....nie ma to większego znaczenia. :))))))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Teraz znów powtarzasz "definicje" wymyślone w celu powielania bredni....nudny się stajesz Bobcat, aż mi się odechciewa z tobą gadać.

Jak nie to, to o Żdanowie i tak w kółko....flaki z olejem. ;)

Teraz znów powtarzasz "definicje" wymyślone w celu powielania bredni....nudny się stajesz Bobcat, aż mi się odechciewa z tobą gadać.

Jak nie to, to o Żdanowie i tak w kółko....flaki z olejem. ;)

Patrz definicja bredni - mój wpis z 11:55.

i tak w kółko....flaki z olejem. ;)

Odechciało mi się z tobą gadać. ;(

Dyżur się kończy.

Jeden jeszcze nie skończył a drugi już zaczął? ;-))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Jak to kogo?

Zamierzają się na.....

To wiele wyjaśnia, jak nie wszystko.....teraz rozumiem skąd ten szaleńczy atak na wszystkich i wszystko co jest przeciw układowi.....podobno odrywanie od koryta boli,

O, widzę, propagandysta podchwycił głupotę, no dobrze, już dobrze, nie podniecaj się,

dlatego napiszę jeszcze raz.

Nie mam się czego wstydzić, jestem starym zatwardziałym pisowcem, o złamanym kręgosłupie moralnym, trzepię wielką kasiorę jak marzenie. Działam w wojewódzkich strukturach PIS, w egzekutywie, przechodzę co chwilę kierunkowe szkolenia a w szczególności "działalność w sieci-operacje o charakterze inspiracyjnym oraz dezinformacyjnym". Od lat szkolę się w niejawnych ośrodkach w Toruniu. Zadania otrzymuję drogą mailową z wykorzystaniem urządzeń kryptujących.

Aha- nazywam się major Bień i mam stopień majora.

Tawariszcz Paniał?

Polecam uwadze wpis @Maju z 12:23.

@Maju odechciało się rozmawiać z @Maju. Czy jest na Forum lekarz?

Znowu się nie przelogowali z tego samego konta :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Odechciało mi się z tobą gadać. ;(

Czyżby wczesne objawy schizofrenii?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

troche wladziu pojechales jak majowa.A to nie to samo sk***ysynstwo i nie bede wyjasniał dlaczego bo juz to robilem setki razy.I nie jest to pokomunistyczny parch bo to jest za proste i znowu wszystko tlumaczy.Ze rozbiory, komunisci a to gowno prawda:Latwo polakow uspakaja co do przyczyn ze przeca to zydzi i komunisci..a moze nawet ukraincy.Wlasciwie wszyscy kto sie pod reke nawinie.Tak samo było przed jak i po wojnach i rozbiorach..Kiedy nie było komunistow.Teraz zacznji jeszcze raz.Wez pod uwage ze juz paru pisarzy temat polski opisalo dokumentnie i wystarczy to przeczytac a nie tworzyc nowych teorii ....ze zacznjimy od Gombrowicza , Wyspianskiego etc

Polaczki to jest wersja wschodnia chocby nie wiem jak by sie napinali.Tacy rosjanie... tylko blizej zachodu.I trwa to juz setki lat.i tak juz zostanie.

Edytowane przez muls

A PRL jakie medaliki dostał pan Janeczek?

W latach 1972–1973 Jan Pietrzak pracował w telewizji jako kierownik Redakcji Widowisk Estradowych TVP (w 1973 został zwolniony przez Macieja Szczepańskiego). Był sekretarzem redakcji tygodnika „Szpilki” (1975–1981).W czasach PRL był odznaczony m.in.: Złotym Krzyżem Zasługi, odznaką Zasłużony Działacz Kultury i odznaczeniem im. Janka Krasickiego[5].

i kurduplem.

Ten niczego nie przewracał, czekał aż inni przewrócą po czym skorzystał. Po co miał ryzykować. Teraz Antoni obstawia go mundurowymi przy każdej okazji żeby czuł się bezpiecznie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

ja mowie o tym o czym bedzie w podrecznikach szkolnych niebawem

No tak w podręcznikach będzie głównym przewracającym czyli "chłopcem" od rozpierduchy.

Napisalem pokomusze, poniewaz zadna, ale to zadna partia u wladzy od 1998roku nie tknela "ukladu" rzeczywiscie rzadzacych ty krajem. Nie tknela i nie tknie, poniewaz absolutnie wszyscy zyjacy z polityki bedac u koryta zaleza od laski wciaz trzymajacych prawdziwa wladze nad bizness pokomuszych ksiazat dzialajacych z trzeciego rzedu wladzy a nawet z za kotary.

I nie kpijcie z etatowego propagandusa, ktory co rusz o "ukladzie" wspomina.

On tylko biedny nie wie ze ten uklad uwiklani sa absolutnie wszyscy a szczegolnie jego bogowie Jaroslaw i Tadeusz wraz ze swymi marionetkami obsadzonymi w pajacorzadzie:)

Wlodek.

Syntezator mowy Beata to nie pajacynka!

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

I nie kpijcie z etatowego propagandusa, ktory co rusz o "ukladzie" wspomina.

sadzisz ze ameryce , europie takie rzeczy nie wystepuja??

w takim samym stopniu??Tyle ze tam sa media a tu ich niebawem nie bedzie.Dotychczas role tamtych mediow robiła GW i pare innych..swiat wszedzie jest taki sam tylko sposob kontroli inny.Interesy sie zaplataja, zacieraja, wzmacniaja i znikaja.Tak to działa wszedzie ale to ma sie dac kontrolowac.

Tu jest polska wiocha z licznym udzialem chlopstwa bez wzorca wypracowanego przez wieki.Wiec jedyna mysl to sie nachapac.Nie z interesow bo do tego trzeba miec glowe i inteligencje ale z publicznego.

wystarczy poczytac wlasnie tu to polskie chlopstwo z ulicy.

Generalnie mowienie o jakims ukladzie to jest podstawowy idiotyzm.Uklady caly czas tworza sie na poziomie samorzadow, klatek mieszkaniowych, spolek, przedsiebiorstw,wiezien etc i znikaja i tak caly czas.Przez cale zycie.Jedyny problem to to kontrolowac.Nie ma jednego ukladu a wmawianie idiotom ze tak jest, sluzy tylko temu zeby zrobic uklad wlasny.Pytanie po co wydawac 50 mln na nastepny port lotniczy ktory pewnie nie stanie ale ile sie kasy...obroci??

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.