Skocz do zawartości
IGNORED

Ile można wyciągnąć z państwa na dzieci?

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Zadaję takie pytanie bo ostatnio miałem rozmowę z pewna patologią i to co sie dowiedziałem to jest dla mnie niepojęte do tego stopnia ze nie uwierzyłam ale może to rzeczywiście prawda.

Otóż ta patologia twierdzila ze majac 3 dzieci "wycygania - tak to nazywa" od państwa ponad 3000zl miesięcznie do tego różne wczasy na dzieci i jak to mówi ich dzieci więcej zwiedzaja i maja jak z normalnych rodzin gdzie zarabiaja najniższa czy trochę więcej.

Co zauważyłem calkowity brak poszanowania pieniędzy kupują pierdoly później niszcza wyrzucają no i lubia alkohol. Na szczęście nie w ilościach "zgonowych".

Ona twierdzi ze "po co będzie pracować przy tych pieniądzach"

On ukrywa dochód ma okolo 3000 ale na umowie najniższa krajowa.

W związku z tym powiedzccie mi ile i ja co można wyciągnąć majaac 3 dzieci i mając niskie dochody.

Ps. PIs i wybory większości doprowadzaja właśnie do takiej redystrybucji pieniedzy. Grupa nierobów coraz wieksza i coraz wiecej pobiera.

I jak to ma nie upaść?

chwilowy brak działalności w audio.

Ja już zamówiłem nowy samochód,mógłbym również nie pracować a pracuje bo lubię swoją pracę, poza tym jestem osobą o nieposzlakowanej opinii, mi się podobają obecne rządy, wszystko jakby rozkwita, nawet nasi piłkarze wygrywają

"wszystko jakby rozkwita"

Jak niewiele potrzeba, by podnieść Polskę z ruin.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Antymalkontent gdybyś miał pretensje o to że dają bogatym na dzieci to jeszcze bym zrozumiał ale ze pomagają tym najbiedniejszych jak to mówisz patologii to trochę dziwne, te patologie to skutek poprzednich rządów, oni też mają jakieś prawa i należy je respektować, nie tylko geje i lesbijki i marsze kodu które ciągle upominaja się o swoje prawa,

Ja już zamówiłem nowy samochód...

Jakiej produkcji? Komu dasz (damy, bo to z naszych podatków) tym zakupem zarobić?

Zadaję takie pytanie bo ostatnio miałem rozmowę z pewna patologią i to co sie dowiedziałem to jest dla mnie niepojęte do tego stopnia ze nie uwierzyłam ale może to rzeczywiście prawda.

Otóż ta patologia twierdzila ze majac 3 dzieci "wycygania - tak to nazywa" od państwa ponad 3000zl miesięcznie do tego różne wczasy na dzieci i jak to mówi ich dzieci więcej zwiedzaja i maja jak z normalnych rodzin gdzie zarabiaja najniższa czy trochę więcej.

Co zauważyłem calkowity brak poszanowania pieniędzy kupują pierdoly później niszcza wyrzucają no i lubia alkohol. Na szczęście nie w ilościach "zgonowych".

Ona twierdzi ze "po co będzie pracować przy tych pieniądzach"

On ukrywa dochód ma okolo 3000 ale na umowie najniższa krajowa.

W związku z tym powiedzccie mi ile i ja co można wyciągnąć majaac 3 dzieci i mając niskie dochody.

Ps. PIs i wybory większości doprowadzaja właśnie do takiej redystrybucji pieniedzy. Grupa nierobów coraz wieksza i coraz wiecej pobiera.

I jak to ma nie upaść?

Zależy jaki jesteś kreatywny, możesz wyciągnąć dużo lub nic :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Jakby wasi Kumple z PO dali mozliwość zarobić legalnie godną pensję- to jak to nazywacie Patologia nie miała by tyle zasiłków. Proste jak cep- pod warunkiem, że nie myśli się w Waszych kategoriach- Ja mam dobrze, pier...resztę chołoty.

Było do nas przystać to byśmy dali ci zarobić:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A wy myślicie że przy trójce dzieci to jeszcze kobieta powinna chodzić do pracy za minimalną pensję dla takich nowobogackich POpaprańców?Już w domu ma robotę na pełny etat.

Ale witam w szeregach "oświeconych".

a to dobre haha.Ludzie którzy chcą być w unii też się mają za oświeconych i europejczyków a dla mnie to prostytutki , bo jak nazwać człowieka który będzie dawał alfonsowi 200 zł (czyt. UE ) a w zamian otrzymywał 150 zł na swoje wydatki .

a wracając do pytania autora wątku

Ile można wyciągnąć z państwa

to powinieneś nie pytać zwykłych szarych ludzi tylko złodziejów z PO którzy przez 8 lat nakradli tyle że te 500 plus było by za darmo przez 100 lat pewnie.

A jakim teraz trzeba być oszołomem żeby wyjść z kodem na ulice i bronić tamte czasy.No chyba że było się w klice i źródełko wyschło.

I to wszystko przez 500plus na dziecko.

Wychodzi na to, że pełowcy nie mają i nie mogą mieć dzieci. Stąd ta walka o invitro i zalegalizowanie związków partnerskich z adopcją?

Nie wierzę.

I to wszystko przez 500plus na dziecko.

Wychodzi na to, że pełowcy nie mają i nie mogą mieć dzieci. Stąd ta walka o invitro i zalegalizowanie związków partnerskich z adopcją?

Nie wierzę.

A co ma jedno do drugiego. Naśmiewasz się z ludzi, którzy nie mogą a chcą mieć potomstwo ?

Ja już zamówiłem nowy samochód...

To komu dasz zarobić na tym nowym samochodzie? Niemcowi?

To komu dasz zarobić na tym nowym samochodzie? Niemcowi?

a jak by caleb66 chciał sobie kupić statek to dał by zarobić polskiej stoczni ale na szczęście twój tusk w porozumieniu z przełożoną z berlina zamknął stocznie i trzeba z Niemiec kupować.

Wielu z was na pewno ma swoje firmy , dobrze zarabiacie (dobry sprzęt kosztuje i nie każdego kowalskiego stać) i nie dziwię się że nie lubicie pis-u przez nich musicie dalej ludzi na śmieciówkach trzymać i to za niedługo za 12 zł brutto Pomsta do nieba a było tak super jak za 5 zł ta patologia pracowała.Jestem pewny że wasz prezes jedynej w waszym mniemaniu uczciwej gazety michnik jak by dostał reklamy razy 2 w porównaniu do PO to by piał z zachwytu za dobrą zmianą .Wy dranie sprzedawczyki ja bym do was nie z kijem ale z kałachem i walił do ostatniej pestki.

Wy dranie sprzedawczyki ja bym do was nie z kijem ale z kałachem i walił do ostatniej pestki.

Wyłażą NKWD-owskie korzenie, oj wyłażą.

a jak by caleb66 chciał sobie kupić statek to dał by zarobić polskiej stoczni ale na szczęście twój tusk w porozumieniu z przełożoną z berlina zamknął stocznie i trzeba z Niemiec kupować.

Wielu z was na pewno ma swoje firmy , dobrze zarabiacie (dobry sprzęt kosztuje i nie każdego kowalskiego stać) i nie dziwię się że nie lubicie pis-u przez nich musicie dalej ludzi na śmieciówkach trzymać i to za niedługo za 12 zł brutto Pomsta do nieba a było tak super jak za 5 zł ta patologia pracowała.Jestem pewny że wasz prezes jedynej w waszym mniemaniu uczciwej gazety michnik jak by dostał reklamy razy 2 w porównaniu do PO to by piał z zachwytu za dobrą zmianą .Wy dranie sprzedawczyki ja bym do was nie z kijem ale z kałachem i walił do ostatniej pestki.

O czym ty do mnie bredzisz chłopie?

Ulala

Same radykały...z lewa, środka i z prawa...nic tylko paw...gołębia puścić.

pticia-796.gif

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wy dranie sprzedawczyki ja bym do was nie z kijem ale z kałachem i walił do ostatniej pestki.

Wy to znaczy kto ?

Wy to znaczy kto ?

Ludzie którzy działali i działają tylko na swoją korzyść , dla których własny interes jest ważniejszy niż interes polski i całego narodu.Zwykli ludzie którzy głosują na po lub podobne to już po prostu debile są ewentualnie kryminaliści lub cwaniacy mniejszego kalibru.

Margaryna, skąd nadajesz?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Ludzie którzy działali i działają tylko na swoją korzyść , dla których własny interes jest ważniejszy niż interes polski i całego narodu.Zwykli ludzie którzy głosują na po lub podobne to już po prostu debile są ewentualnie kryminaliści lub cwaniacy mniejszego kalibru.

Siła narodu to suma dobrych,własnych interesów..Nie oddzielisz tego.

l'enfant sauvage

Przejrzałem wszystkie posty i stwierdziłem ze dla ludności naszej nie ma nadziei. Musi dostać po du..e. Ale na pocieszenie jesli dalej beda tak myśleć i twierdzić ze patologia jak wycygania od państwa 3000 na miesiąc to dobrze robi... To ja pocieszenie mogę powiedzieć że niedługo dostanie porzadnego ko..a w du..e jak rozpiepszy się to jeszcze bardziej.

chwilowy brak działalności w audio.

Zwykli ludzie którzy głosują na po lub podobne to już po prostu debile są ewentualnie kryminaliści lub cwaniacy mniejszego kalibru.

Myślisz, że wszyscy w grupie głosujących na PO czy tam nowoczesną to debile ? Mocne stwierdzenie.

Ludzie którzy działali i działają tylko na swoją korzyść , dla których własny interes jest ważniejszy niż interes polski i całego narodu..

Co przez to rozumiesz ?

By wrócić do tematu: znajomy, człowiek jak na nasze warunki zamożny, mający piątkę dziatwy (bo chciał), dziatwy której przysłowiowego ptasiego mleka nie brakuje, szybciutko obliczył, że zainwestuje dla niego głupie 60 tyś, a z pieniędzy z 500+ spłaci raty kredytu i kupił kolejne mieszkanie na wynajem. Z jego punktu widzenia to posunięcie absolutnie racjonalne, pytanie czy racjonalne z punku widzenia podatnika który mu to mieszkanie funduje? Tu to jeszcze pół biedy bo je inwestuje czyli tworzy PKB. Ale co z tymi dla których te 500 nie stanowi znaczących pieniędzy i przeznaczą je wyłącznie na dodatkową, bieżącą konsumpcję. Konsumpcję dóbr nie pierwszej potrzeby, a tych z wyższej półki, w 99% importowanych. Podatnik fundujący ekstra konsumpcję i to tym którym akurat konsumpcji fundować nie musi? Jest u mnie w okolicy dom dziecka. Po wprowadzeniu 500 + stał się cud i "znaleźli" rodzice kilkunastu wychowanków. Znajoma tam pracująca twierdzi, że tylko w przypadku dwojga dzieci rodzice utrzymywali z nimi jakiś kontakt, reszta absolutnie żadnego od lat. W tym domu dziecka i kuratorium już zastanawiają się jak w przypadku gdy rodzice nie mają pozbawionych praw rodzicielskich postąpić gdy "rodzic" domaga się wydania dziecka. W końcu wszyscy wiedzą o co chodzi. Takich spraw w skali kraju są w tej chwili tysiące.

Rozencwieg - wdałem się byłem w tą indywiduą w "konwersacja" w inny wątek. Moderatory ucięły i sehr gut, od tego są. Z takie myszygine i chamio przebrzydłe się nie konwersuje. To nam takie konwersację daje ujmę, tego tam nobilituje. Rozencweig - Ty go olej ciepła mocz, ja Tobie mówię, puść to stworzenie w niepamięć, Ty sobie tym blatta orientalis szanowna głowa wcale nie zawracaj.

Se nijako nie zawracam, Rappaportu Drogi:-)

Bucamy ani mi sie nie chce:-)

Se z kumplem gwarzę terozki o sokole wędrownym (falco peregrinus).

Matko jedyno! - jeśli tego Kumpla namówię na pogawędki - odciążycie mnie !:-)

Chyba @czesterowi sprzedam, bo miłośnik Puszczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.