Skocz do zawartości
IGNORED

Program Trzeci Polskiego Radia - Trójka

qot

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Co prawda wypowiedź dotyczy Jedynki ale jest tak błyskotliwa, że warta odnotowania.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słuchalność trójki też spada więc może to ta sama przyczyna.

Skąd oni biorą tylu z deficytem intelektualnym?

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...
Gość

(Konto usunięte)

I niedługo trwała "dobra zmiana" w Trójce, przynajmniej jeśli chodzi o wprowadzone po godz. 15:00 audycje (np. Białe plamy), zamiast wcześniejszych, muzycznych.

W nowej ramówce na nowo zagościła muzyka!

:)

Niestety, ku temu idzie, i wszędzie te wciskane p.dolone suplementy- jedno wielkie oszustwo dla frajerów.

Jestem na bieżąco z radiem w UK i w BBC reklam prawie nie ma, a jeśli są, to do minuty i po wszystkim.

A u nas napierdalają i napierdalają. Oszaleć można.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zainstalowałem sobie Trójkę w telefonie. Dwa dni zdzierżyłem słuchanie o hemoroidach, sraczce, upławach i capiących stopach. No, qva - nie da rady...

Wróciłem do FIP. Tu przynajmniej tylko wieści, raz na godzinę, przez dwie minuty.

58 minut - sama muzyka, bez zbędnego gęgania.

Tylko te wk***iające reklamy 5 minutowe, nadawane średnio co 15 minut. Tego nie da się już słuchać.

Durna Zmiana.

Słuchalność spada, reklamy tanieją, to musi być ich więcej by kasa dla dziennikarzyn zeŚmieci się zgadzała.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

suplementy som swietne.Daja szybki i dobry zysk....producentom.

Ale źle działają na mózgi PiS-owskie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość

(Konto usunięte)

Tylko te wk***iające reklamy 5 minutowe, nadawane średnio co 15 minut. Tego nie da się już słuchać.

W trakcie trwania autorskich audycji typu "W tonacji Trójki" nadawane są jakieś reklamy?

Musiałem przeoczyć...

;)

W trakcie trwania autorskich audycji typu "W tonacji Trójki" nadawane są jakieś reklamy?

Musiałem przeoczyć...

Trójka to nie tylko "W Tonacji Trójki".

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość

(Konto usunięte)

Trójka to nie tylko "W Tonacji Trójki".

Akurat pisałem o audycjach nadawanych zanim rozpoczyna się "Zapraszamy do Trójki":

I niedługo trwała "dobra zmiana" w Trójce, przynajmniej jeśli chodzi o wprowadzone po godz. 15:00 audycje (np. Białe plamy), zamiast wcześniejszych, muzycznych.

W nowej ramówce na nowo zagościła muzyka!

:)

I czy to w ciągu dnia, czy w nocy, żadna autorska audycja muzyczna nie jest przerywana reklamami :)

• 1 miesiąc później...

Do wklejek wrzucanych przez prymitywnego bota nie zaglądam i zachęcam do tego innych.

Jaki on tam "bot" to szary członek sekty sterowany zdalnie jak pani zajmująca czasowo stołek premiera.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dziś poranek bez Wojciecha Manna,mam nadzieję,że to faktycznie chwilowa awaria a nie efekt "dobrej"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

A ja mam nadzieję, że się Pan Mann opamięta, kogo firmuje własną twarzą/głosem, huknie pięścią w stół i trzaśnie drzwiami.

Gdy pisiarnia spłynie z falami produkowanej przez się gnojówy - wtedy wróci.

Mam nadzieję, że Andrus też.

Nie trójka, ale też radio:

SĘDZIA ŻUREK UJAWNIA PRAWDZIWE INTENCJE ZIOBRY W SPRAWIE ASESORÓW

- Minister zastosował obrzydliwą metodę: doprowadził do przewlekłości postępowań w sądach nie ogłaszając 800 etatów. OBCIĄŻA ZA TO PREZESÓW SĄDÓW, BY MÓC ICH ZWALNIAĆ, a jednocześnie usiłuje UTWORZYĆ ZASÓB KADROWY Z ZALEŻNYCH OD NIEGO ASESORÓW - mówił sędzia Waldemar Żurek w Radiu TOK FM.

SPRAWA ASESORÓW WYKORZYSTANA JEST MEDIALNIE DO WALKI Z KRS. - Słyszymy, że 265 asesorów, czyli "sędziów na próbę" mogłoby stać się zasobem kadrowym dla sądów. Sądy bardzo czekają na ręce do pracy, ale minister wstrzymuje prawie 800 etatów – mówi sędzia Żurek.

PYTANIE, DLACZEGO MINISTER TAK ROBI ? Jest w tym działanie perfidne. Doprowadza bowiem do sytuacji, w której SĘDZIOWIE ZAŁATWIAJĄ MNIEJ SPRAW, CHOĆ FAKTYCZNIE MAJĄ ICH WIĘCEJ. Minister może więc odwołać prezesów na podstawie niezgodnej z konstytucją ustawy, mówiąc: SĄD ZAŁATWIŁ MNIEJ SPRAW. A prezes takiego sądu odpowiada: jeżeli ja nie mam ogłoszonych 30 etatów, to jak mogę załatwić więcej spraw ? Tak Waldemar Żurek opisuje sytuację, która jego zdaniem utrudnia prace sądów.

- CZY MINISTER WYKORZYSTUJE PRETEKST, KTÓRY SAM STWORZYŁ ? Minister stosuje tu obrzydliwą metodę: doprowadza do przewlekłości postępowań nie ogłaszając etatów. Obciąża za to prezesów sądów, żeby móc ich swobodnie wymieniać, a jednocześnie chce przygotować sobie zasób kadrowy z asesorów, którzy będą mu wszystko zawdzięczali - mówi sędzia Żurek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Nie trójka, ale też radio:

SĘDZIA ŻUREK UJAWNIA PRAWDZIWE INTENCJE ZIOBRY W SPRAWIE ASESORÓW

- Minister zastosował obrzydliwą metodę: doprowadził do przewlekłości postępowań w sądach nie ogłaszając 800 etatów. OBCIĄŻA ZA TO PREZESÓW SĄDÓW, BY MÓC ICH ZWALNIAĆ, a jednocześnie usiłuje UTWORZYĆ ZASÓB KADROWY Z ZALEŻNYCH OD NIEGO ASESORÓW - mówił sędzia Waldemar Żurek w Radiu TOK FM.

SPRAWA ASESORÓW WYKORZYSTANA JEST MEDIALNIE DO WALKI Z KRS. - Słyszymy, że 265 asesorów, czyli "sędziów na próbę" mogłoby stać się zasobem kadrowym dla sądów. Sądy bardzo czekają na ręce do pracy, ale minister wstrzymuje prawie 800 etatów – mówi sędzia Żurek.

PYTANIE, DLACZEGO MINISTER TAK ROBI ? Jest w tym działanie perfidne. Doprowadza bowiem do sytuacji, w której SĘDZIOWIE ZAŁATWIAJĄ MNIEJ SPRAW, CHOĆ FAKTYCZNIE MAJĄ ICH WIĘCEJ. Minister może więc odwołać prezesów na podstawie niezgodnej z konstytucją ustawy, mówiąc: SĄD ZAŁATWIŁ MNIEJ SPRAW. A prezes takiego sądu odpowiada: jeżeli ja nie mam ogłoszonych 30 etatów, to jak mogę załatwić więcej spraw ? Tak Waldemar Żurek opisuje sytuację, która jego zdaniem utrudnia prace sądów.

- CZY MINISTER WYKORZYSTUJE PRETEKST, KTÓRY SAM STWORZYŁ ? Minister stosuje tu obrzydliwą metodę: doprowadza do przewlekłości postępowań nie ogłaszając etatów. Obciąża za to prezesów sądów, żeby móc ich swobodnie wymieniać, a jednocześnie chce przygotować sobie zasób kadrowy z asesorów, którzy będą mu wszystko zawdzięczali - mówi sędzia Żurek.

http://www.tokfm.pl/…/7,103454,22621778,sedzia-zurek-zdradz…

Zleceniodawca Agora

http://www.agora.pl/agora/1,111465,9461563,TOK_FM.html

ps.

Sam rozumiesz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.