Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  189 członków

BMN Klub Kolumn
IGNORED

Klub kolumn BMN

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej nie uda mi się zmienić wystroju ale coś muszę pokombinować. To chyba łatwiejsze niż wyszkolenia kotów.

ART LOUDSPEAKERS DECO10 + LECTOR AUDIO (CDP707+ZOE+2xVM200M+EDISON230) + ROSE RS250 + SAP RELAXA + TIGLON +  PURIST AUDIO DESIGN +  OYAIDE

U  mnie kot zmienia jak rękawiczki, dziś kolejny przyjeżdża, co zrobić takie ma hobby?. Pzdr

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Moje koty mają drapki potężne ale i tak lubią kolumny. Lubią też krzesła z ekoskórki. Załatwiły już ich kilka. 

To dzikie bestie ?

ART LOUDSPEAKERS DECO10 + LECTOR AUDIO (CDP707+ZOE+2xVM200M+EDISON230) + ROSE RS250 + SAP RELAXA + TIGLON +  PURIST AUDIO DESIGN +  OYAIDE

3 godziny temu, sebgla napisał:

Ja mam już podrapane zawieszenia w głośnikach, na  szczęście niewielkie i po sklejeniu ledwie co widać. Dziś mi kot wydrapał skrawek weluru przy szpili wysokotonowej

mi kot rozerwal 1 cm zawieszenia srednioniskotonowca ale skleilem i jest ok. generalnie nie moge go oduczyc zblizania sie do kolumn. wskakuje na nie ociera sie itp. oprocz tego rozdarcia nic nie zrobil. Moja wina bo mialem zalozone maskownice i to uginanie materialu go kusilo. zdjalem maskownice i jest ok

jak mi kot skakal po kulumnach to sir tsk bujaly ze serce mi stawalo. zamowilem ciezkie 5cm grubosci podstawy i granitu i ani drgna

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

A może zaniedbujecie swoje futrzaki ?

Ważne by miał pełną michę i w piaskownicy posprzątane HAHA ??? może odpuści ?. Pzdr

PS 

To zona z dziećmi przytargała mi sierscia, ale to mi przypadło grzebanie w kuwecie ?,  jednak gdy  mi się położy na kolana i go głaszcze słyszę żony głos z za pleców, ON CIE NIE CHCIAL ?

29 minut temu, Mikelas76 napisał:

mi kot rozerwal 1 cm zawieszenia srednioniskotonowca ale skleilem i jest ok. generalnie nie moge go oduczyc zblizania sie do kolumn. wskakuje na nie ociera sie itp. oprocz tego rozdarcia nic nie zrobil. Moja wina bo mialem zalozone maskownice i to uginanie materialu go kusilo. zdjalem maskownice i jest ok

jak mi kot skakal po kulumnach to sir tsk bujaly ze serce mi stawalo. zamowilem ciezkie 5cm grubosci podstawy i granitu i ani drgna

To Twój mniej bojowy hehe:)

A u mnie bez maskownic jeszcze gorzej.  Tylko widzę jak się zbliża do kolumny, stanie przed nią i się ładnie przygląda głośnikom jakby wybierał za który się zabrać. 

Edytowane przez sebgla

Nasz futrzak (niebieska rosyjska) w krainie wiecznych łowów. I mimo że dzielnie skakała po każdym komplecie kolumn, nigdy nic nie uszkodzila... 

18 minut temu, sebgla napisał:

A u mnie bez maskownic jeszcze gorzej.  Tylko widzę jak się zbliża do kolumny, stanie przed nią i się ładnie przygląda głośnikom jakby wybierał za który się zabrać. 

Czy on niszczy twoje beszele po updradzie?

Chyba bym go przerobil na pasztet! ?

Swoja droga ja bede niedlugo myslal o zmianie koloru obudowy. Czy ktos robil taki zabieg??? 

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

1 minutę temu, Mikelas76 napisał:

Czy on niszczy twoje beszele po updradzie?

Chyba bym go przerobil na pasztet! ?

Swoja droga ja bede niedlugo myslal o zmianie koloru obudowy. Czy ktos robil taki zabieg??? 

Tak, wyobraź sobie że właśnie Beszele.

7 godzin temu, dedal75 napisał:

A jaki masz kolor?

kolor dab bielony. W styczniu wprowadze sie (chyba) do nowego domu. Wiekszy salon, wiecej mozliwosci. No i kolor nie bardzo pasuje.

7 godzin temu, sebgla napisał:

Tak, wyobraź sobie że właśnie Beszele

Masakra, sporo kasy wydales na upgrade a juz musisz zmieniac obudowe? Ja uwielbiam koty ale temu bym zrobil wypadek ?

No ja wlasnie tez lubię koty i nawet jak mi cos zniszczą to nadal je lubię ?

No ja np nie.  Zresztą jak bym słuchał i napisał że jest beznadziejny to go Odpuścisz? ?

Jeśli to Kolegi to przytargaj i przetestuj. Pzdr

Edytowane przez dedal75

58 minut temu, dedal75 napisał:

Zresztą jak bym słuchał i napisał że jest beznadziejny to go Odpuścisz? ?

oczywiście, że bym odpuścił? ufam waszym opinią, między innymi dzięki nim kupiłem BMN'y ?

Zakup już dogadany, Baltlab Endo 1 od poniedziałku u mnie?

Edytowane przez tomek_tom

Tylko nie kupuj w zestawie ze wzmacniaczem kota hehe ?

Zdarzają się skrajne opinie. No ale jak postanowiłeś to napisz coś jak już się osluchasz. Pzdr

Ps @sebgla w pewnym sensie kupił ale w worku HAHA ?

Edytowane przez dedal75

3 godziny temu, sebgla napisał:

No ja wlasnie tez lubię koty i nawet jak mi cos zniszczą to nadal je lubię ?

I jak tu ich nie lubić ?

IMG_20201029_111339.jpg

IMG_20201029_111332.jpg

3 godziny temu, tomek_tom napisał:

oczywiście, że bym odpuścił? ufam waszym opinią, między innymi dzięki nim kupiłem BMN'y ?

Zakup już dogadany, Baltlab Endo 1 od poniedziałku u mnie?

Super, to słuchaj, słuchaj, to może ja dzięki Twojej opinii kupię Baltlaba ?

W dniu 23.10.2020 o 17:12, dedal75 napisał:

Polemizowałbym czy Atoll to bardzo dobry partner do BMN ów ?.

Ale co kraj to obyczaj  ?. Pzdr

Jak będziesz przejeżdżał przez Toruń to zapraszam na posłuchanie Atoll 100 z BMN S3 i Raspberry Pi3 + Aoide II.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.