Skocz do zawartości
IGNORED

Co po PiSie?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

i rozum mam

Nie przesadzaj...

że Ty musisz

Nie muszę ale lubię, zamiast np. oglądania kurwizji. Naigrywanie się z pisowskich matołów sprawa mi przyjemność. Jak przestaniesz wchłaniać pisiarską propagandę to może jest i nadzieja, że twoje wyznanie o posiadaniu rozumu potraktuje nie jako dowcip.

To Grybauskaite 2.5 roku temu zgłosiła oficjalny sprzeciw wobec Tuska czy nie? Czy masz dalej zamiar w odpowiedzi na to proste pytanie zajmować się swoim rozumem i moim spędzaniem wolnego czasu?

Nikt na tym forum nie pluje tak jadem .

A ja, a ja?

Jakieś dwa nowe pisowskie trole?

Stare-nowe raczej. Z recyclingu.

Tak sobie myślę, że kilku starym już trochę wstyd się zrobiło pod znanym nickiem, to się sklonowali.

Jestem Europejczykiem.

Kilku "starych" już wczoraj/dziś napisało:

"...nie jestem elektoratem PiS..."

I takie tam inne łgarstwa, do sprawdzenia łatwe.

Ciekaaawe!:-)

Głosem prezesa napiętnujmy takie zachowanie :łżą jak bura suka.....

17190888_1447308445299670_1449923385373645671_n.jpg

A kolejna miesiączka to Ci mało, Asterix?

Napij się Magicznego Płynu, to wzmacnia!:-).

Łikent, Panie Szanowny.

Zresztą - czytać te pierdoły, które wypisują wyznawcy Mściwego Karła i Dumnej (mój Boże jedyny...) Beaty - na trzeźwo się nie da.

Pozdro.

Jacek.

Jak trzeba mieć zryty beret,żeby w piątek do późnego wieczora podniecać się tym,że jakiś próżniak za kasę podatnika awansował na jakieś kompletnie nie mające wspólnego z moim życiem stanowisko. Jak trzeba mieć bezsensowne życie,żeby w piątkowy wieczór siedzieć na Bocznicy i pilnować,żeby wszystko szło według zaplanowanego przez paru ciuli z polityki porządku. Jaki trzeba mieć bałagan w głowie,albo jak obitą gruszkę,żeby atakować każdego,kto co do przecinka nie napisze tak,jak paru forumowych troli sobie życzy. Jeśli z powodu próżniaczych cwaniaków z lewa i prawa,zamiast iść np z kobietą do łóżka, albo z kumplami na browar,wolicie siedzieć w taki dziadostwie jak Bocznica,to znaczy,że w życiu przegraliście wszystko i dajecie się manipulować paru idiotom,którzy są odrobinę cwańsi od was,bo umieli zadbać o własne synekury-żenuła ludkowie.

Jak trzeba mieć zryty beret,żeby w piątek do późnego wieczora podniecać się tym,że jakiś próżniak za kasę podatnika awansował na jakieś kompletnie nie mające wspólnego z moim życiem stanowisko. Jak trzeba mieć bezsensowne życie,żeby w piątkowy wieczór siedzieć na Bocznicy i pilnować,żeby wszystko szło według zaplanowanego przez paru ciuli z polityki porządku. Jaki trzeba mieć bałagan w głowie,albo jak obitą gruszkę,żeby atakować każdego,kto co do przecinka nie napisze tak,jak paru forumowych troli sobie życzy. Jeśli z powodu próżniaczych cwaniaków z lewa i prawa,zamiast iść np z kobietą do łóżka, albo z kumplami na browar,wolicie siedzieć w taki dziadostwie jak Bocznica,to znaczy,że w życiu przegraliście wszystko i dajecie się manipulować paru idiotom,którzy są odrobinę cwańsi od was,bo umieli zadbać o własne synekury-żenuła ludkowie.

Krótko koleś masz racje

zmykaj i problem masz z głowy wysilając sie tutaj

Nikt Ci nie każe tutaj zaglądać

adieu

Głosem prezesa napiętnujmy takie zachowanie :łżą jak bura suka.....

17190888_1447308445299670_1449923385373645671_n.jpg

Tylko Antoni i jego zagony pancerne są w stanie odzyskać wrak ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kapitalny tekst! Widać, jak PiSiorów zabolała klęska reżimowej "dyplomacji", jak szlag ich trafia, że na nikim w Europie nie zrobiło wrażenia tupanie nóżką, natomiast zauważono i skomentowano wsiowe maniery.

Jestem Europejczykiem.

.

Co to za kobieta która pójdzie do łóżka z facetem mającym taka głowę?

Lepiej Tyniemów.

Jak tam stożkogłowi?potaplaliście się w Bocznicowym gównienku i to było by na tyle w weekend? Żadnych przyjemności?tylko dyżury?

A ty co, wpadłeś tu dać upust swoim frustracjom. I co tak się martwisz jak kto spędza swoj wolny czas. Nie wiem czy wiesz ale przylecialy juz żurawie, widzialem w sobotę, wiosna na całego. Mówili o tym w tvp bo nie oglądałem ? Czy tylko interesujesz się nieczystosciami ?

po pisie zostanie plac wielkosci Polski rowno wyasfaltowany jako lotnisko wojskowe...ukraincow.

To by było nawet korzystne dla niektórych, ale chyba jednak bardziej będzie to ściernisko niż lotnisko ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A ty co, wpadłeś tu dać upust swoim frustracjom. I co tak się martwisz jak kto spędza swoj wolny czas. Nie wiem czy wiesz ale przylecialy juz żurawie, widzialem w sobotę, wiosna na całego. Mówili o tym w tvp bo nie oglądałem ? Czy tylko interesujesz się nieczystosciami ?

Bociany też,parka już się sposobi do potomstwa na mojej wsi. Do tego Kolego drogi zachęcam a nie do dawania ogłupiać się paru próżniakom. Kwinetsencją tego,jak z wielu ludzi udało się zrobić idiotów jest ten wątek. Dyżuranci zamiast wypatrywać wiosny,wróżą z brudnych skarpet koniec świata,bo pis rządzi. Karwa rządzi i przestanie a świat tego nawet nie zauważy,jeśli ktoś z uporem twierdzi inaczej,to jest opłacanym trolem a nicki same cisną się pod palce. Powtarzam jeszcze raz,jak trzeba mieć zryty beret,żeby od piątku do poniedziałku udowadniać na Bocznicy,że ma się rację a kogo to karwasz interesuje?no chyba,że ma się dyżur,to przepraszam...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.