Skocz do zawartości
IGNORED

Bill Gates: Przygotujcie się na globalną pandemię i śmierć 30 mln ludzi

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I tak przy okazji ;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najbardziej skuteczną szczepionką na tę Pandemię byłaby likwidacja majątków tych Panów .....

BTW w Polsce pomogłaby również likwidacja GW...

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Tak czy tak- do likwidacji z powodu marksistowskiego zboczenia. Ja już wolałbym Bakunina. Na szczęście Trocki- w trumnie, razem ze swymi prostackimi teoryjkami zastrzelonymi (na szczęście) przez Stalina, ale Fridę zaliczył. Herzen w grobie przemyśliwa swoją porażkę... Truchło Marksa wciąż ma nadzieję- jestem pewny, że płonną.

Ale jakie 30 mln??? Chodzi o to, że wg tych popierd...ńców planeta Ziemia może wytrzymać ok 350 mln ludzi. Reszta do- nazwijmy to-regulacji.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Moim zdaniem pan Gates właśnie przeczytał jedną z powieści Toma Clancy.

Pytanie - czy był to "Dekret" czy "Tęcza Sześć"?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

likwidacja majatkow miliarderwo jest mozliwa wtedy jesli wprowadzi sie nowy pieniadz, ogolnoswiatowy nowy srodek platnosci, trzeba zaczac od nowa

krytyk muzyczny jest jak ksiadz ktory uczy o kontaktach damsko-meskich

Za trudna dla niepiśmiennych.

Masz rację trzeba "nie tęgiej" głowy żeby na trzeźwo przyjąć bełkot tej "gazety" jako "opiniotwórczy"....

Pan Gates chce chyba błysnąć jak błysnął kiedyś ilością ramu w PC.

A tak przy okazji ta pandemia trwa i przynosi bardzo dobre wyniki, dawno już przekroczyła te 30 milionów przynajmniej o jedno zero....

Tym globalnym wirusem zabijającym miliony ludzi jest wysoko przetworzona żywność dostępna bez jakiegokolwiek pozwolenia na broń w każdym markecie ;)

Pamiętam dyskusję przed ponad 30 laty iż trzeba będzie albo narzucić państwom ilość obywateli, albo pójść w "paszę" wybrano ten drugi wariant....

likwidacja majatkow miliarderwo jest mozliwa

Nie jest możliwa, natomiast w pełni możliwa jest likwidacja tych co takie pomysły spróbują wprowadzać w życie ;P

A cóż to jest trzydzieści milionów, gdy się kupuje i las i tartak i psa?

Gdyby tak choć Gates bez kozery powiedział "pińcet"...

PS - ogr ma rację, niestety.

Kiedyś zrobiłem rajd po okolicznych sklepach i zakupiłem po jednym ziemniaku z każdego gatunku. Wszystkie łączyło jedno: były niejadalne.

A do cioci Józi na wieś mam cholernie daleko...:(

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Kiedyś zrobiłem rajd po okolicznych sklepach i zakupiłem po jednym ziemniaku z każdego gatunku. Wszystkie łączyło jedno: były niejadalne.

Cześć Niuśka

Jest szansa że Islamiści we Francji zrobią Ci prezent z "małą rewolucją w tle " i zaczniecie odżywiać się bardziej racjonalnie.....

Edytowane przez Tommiashi

Cześć, Tomuś.

Szansy, że wy w Rosji zaczniecie w ogóle coś jeść - nie ma żadnej. Putin za mocno za gardło trzyma.

A odżywiam się znakomicie, dziękuję. Na papu nie żałuję.

Cześć, Tomuś.

Szansy, że wy w Rosji zaczniecie w ogóle coś jeść - nie ma żadnej. Putin za mocno za gardło trzyma.

A odżywiam się znakomicie, dziękuję. Na papu nie żałuję.

Co do Twojego odżywiania Niuśka mam poważne wątpliwości,,,...Zachodnia przetworzona żywność jak już kolega wcześniej zauważył jest narzędziem do Depopulacji, no i oczywiście do lepszego łykania tak zwanych "FAKE NEWSÓW" ....

Co do Rosyjskiej żywności.... jeszcze kilka lat sankcji i Francuzi będą po ser jeździć do Rosji, bo jak żabojadom przywalą CETA , to kanadyjsko - amerykańskio - francuskie krowy będą tak naszpikowane chemią że zaczną gadać i będą chciały żyć zgodnie z zasadami wypracowanymi we wspólnej Europie i wtedy lipa z surowcem na SER.....,, wtedy już Putin nie będzie FE...

Jaaasne - Rosja Europę wyżywi. Kiedy Lubelszczyznę zajmujecie? Tam ziemie zacne.

A na razie - tylko wino kupuję z Argentyny. Tańsze i lepsze, niż żabojadzkie.

"Kilka lat", powiadasz... To można aż tak długo nie jeść? Ekonomiczne, psiamać!:)

Kiedy Lubelszczyznę zajmujecie

Naprawdę zdrowo się odżywiasz?

To można aż tak długo nie jeść? Ekonomiczne, psiamać!:)

Ponoć dieta o wodzie wychodzi na zdrowie....czego i Tobie Niuśko życzę wszystkiego zdrowego najlepiej Francusko-Polskiego......

A tak apropos głodówek kiedyś przeczytałem Relację z głodówki 21 dniowej wg.Małachowa. Bardzo ciekawa i interesująca lektura....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

A na razie - tylko wino kupuję z Argentyny. Tańsze i lepsze, niż żabojadzkie.

Bez przesady, choć w cenach od pięciu do dziesięciu dolców za butelkę to może i warto wysmolić Argentynkę - niby tam są w połowie oryginalne szczepy i takim referencyjnym gronem jest Malbec - ale Malbec? Nie mogę już tego pić - słabe grono, zawsze pachnące mi migdałem. Chile jest w pełni oryginalne - tam filoksera ponoć nie dotarła, choć to w obecnych czasach chyba nie ma już żadnego znaczenia.

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)

Szansy, że wy w Rosji zaczniecie w ogóle coś jeść - nie ma żadnej.

Cokolwiek z francuskiego supermarketu jedz sam. :) Jak przeżyjesz i będziesz miał ochotę i środki na coś naturalnego i bez chemii to możesz udać się np. do rosyjskiej Penzy, w sklep farmerski "Płaneta Ziemia".

A cóż to jest trzydzieści milionów, gdy się kupuje i las i tartak i psa?

Gdyby tak choć Gates bez kozery powiedział "pińcet"...

Eee tam, bajki. W Biedronce bywają pyszne ziemniaki.
Gość A&T

(Konto usunięte)

Dla mnie nie ma wątpliwości, że Bill Gates wydał zaawaluowaną groźbę i powinien zostać aresztowany.

Szczepionkowe ludobójstwo Billa Gates’a.

Prof. Maria Dorota Majewska

Zapewne wiele osób słyszało o nasilających się epidemiach porażeń wiotkich i paraliżu dzieci obserwowanych prawie na wszystkich kontynentach. Uważa się, że nie są one spowodowane dzikim wirusem polio, tylko innymi podobnymi enterowirusami, szczególnie enterovirusem-D68. Enterowirusy te zawsze występowały w środowisku i wcześniej na ogół nie wywoływały paraliżu. Co spowodowało nagły wzrost ich patogenności? Tego otwarcie się nie dyskutuje, bo to niepoprawne politycznie, ale jest bardzo prawdopodobne, że wirulentna postać tych wirusów pochodzi z doustnych szczepionek p. polio Billa Gatesa, którymi ten „charytatywny” miliarder hojnie obdarowuje dzieci z ubogich krajów Afryki i Azji. Wielokrotnie różne kraje donosiły o epidemiach paraliżu u dzieci po szczepieniach Gatesa, niektóre wytoczyły mu nawet o to procesy.

Całość

https://vaccgenocide.wordpress.com/tag/bill-gates/

Edytowane przez A&T

Co do kartofli.

W pewnym kraju w centrum Europy 90% kartofli pochodzi z Afryki....Przynajmniej tych z dużych sieci....

A Afryka to nie UE - na glebę można sypać nawet odpady z Czarnobyla, jeśli ktoś ma taki kaprys. Nikt się nie przyczepi, a jeśli nawet mały pliczek małych papierków zmieni właściciela i już ok.

Także niech niektórzy dziękują iż nie szczekają i nie świecą w nocy - jeszcze....

A co do żarcia, jak mieszkałem w B.Zach. to każda moja wizyta w Polsce to był pełen bagażnik zawalony żarłem z Polski. Staruszkowie złożyli mi ze trzy wizyty kontrolne, czy synalek nie został hazardzistą, albo narkomanem, bo żarełko wozi. Niemieckie było dla mnie trudno jadalne.

Teraz jak jestem w Niemczech wsuwam ich żarcie jak królik sałatę, natomiast większość polskich sklepowych wędlin mnie cofa....

Uwielbiam niemiecke likiery i nalewki. Polskie Krupniki, Soplice i Babunie nadaja sie do zlewu.

Co do Twojego odżywiania Niuśka mam poważne wątpliwości,,,...Zachodnia przetworzona żywność jak już kolega wcześniej zauważył jest narzędziem do Depopulacji, no i oczywiście do lepszego łykania tak zwanych "FAKE NEWSÓW" ....

Co do Rosyjskiej żywności.... jeszcze kilka lat sankcji i Francuzi będą po ser jeździć do Rosji, bo jak żabojadom przywalą CETA , to kanadyjsko - amerykańskio - francuskie krowy będą tak naszpikowane chemią że zaczną gadać i będą chciały żyć zgodnie z zasadami wypracowanymi we wspólnej Europie i wtedy lipa z surowcem na SER.....,, wtedy już Putin nie będzie FE...

Nie siej propagandy i fake newsów.

chwilowy brak działalności w audio.

Zachodnia przetworzona żywność jak już kolega wcześniej zauważył jest narzędziem do Depopulacji, no i oczywiście do lepszego łykania tak zwanych "FAKE NEWSÓW" ....

nie broniąc przetworzonej żywności i korporacyjnych, ponadnarodowych umów - oczekiwana długość życia, dane 2015:

Kanada - 14 miejsce na świecie - 81,76 lat

USA - 30 miejsce - 79,68 lat

Polska - 48 miejsce - 77,40 lat

Rosja - 122 miejsce - 70,47 lat, w tym mężczyźni: 64,7 - czyli statystyczny Wania nie dociągnie do wieku emerytalnego. Edit: a przepraszam, w Rosji faceci idą na emeryturę w wieku 60 lat, no nie dziwne.

Towarzysze, Wy może pomędrkujcie co Wam tak szkodzi?

Edytowane przez rasputin

Kolego, przepraszam Towarzyszu (kurde jakie to moden się zrobiło odkąd mamy kc pis i głównego sekretarza) jakość żywności to nie jest jedyny czynnik jaki ma wpływ na życie człowieka.

Tych są dziesiątki, od szczepień jako niemowlę, później opiekę zdrowotną, przez wypadki - od tych na ulicy, w pracy, przez wojny i katastrofy, itd, itd.

Bo jak zapewne wiesz, statystyczna długość życia to ilość osób które dożywają do danego wieku.

Dlatego np. Indianie z nad amazonki mają niską żywotność, nie dlatego iż jedzą w McDonaldzie, tylko dlatego iż dżungla to wredna suka jest i nie wybacza błędów ;P

nie broniąc przetworzonej żywności i korporacyjnych, ponadnarodowych umów - oczekiwana długość życia, dane 2015:

Kanada - 14 miejsce na świecie - 81,76 lat

USA - 30 miejsce - 79,68 lat

Polska - 48 miejsce - 77,40 lat

Rosja - 122 miejsce - 70,47 lat, w tym mężczyźni: 64,7 - czyli statystyczny Wania nie dociągnie do wieku emerytalnego. Edit: a przepraszam, w Rosji faceci idą na emeryturę w wieku 60 lat, no nie dziwne.

Towarzysze, Wy może pomędrkujcie co Wam tak szkodzi?

1 Monako 89,52

2 Japonia 84,74

3 Singapur 84,68

- Makau 84,51

4 San Marino 83,24

5 Islandia 82,97

- Hongkong 82,86

6 Andora 82,72

7 Szwajcaria 82,50

- Guernsey 82,47

8 Izrael 82,27

9 Luksemburg 82,17

10 Australia 82,15

11 Włochy 82,12

12 Szwecja 81,98

13 Liechtenstein 81,77

Czyli decydująca byłaby zamożność obywateli? Chociaż nie do końca, bo Niemcy na liście najzamożniejszych plasują się w pierwszej 10, a na liście długowiecznych ich nie widać...

dżungla to wredna suka jest i nie wybacza błędów

Mieli czas się nauczyć i dostosować.

Może jednak cywilizacja nie jest taka zła mimo wad?

Jakie 30mln? Koncepcja jest taka by zredukować o jakieś 6,7 mld, czyli 90kilka procent. Widziałem i przeczytałem, kamyczki postawione przez uj wie kogo iluminatów, bildbergów czy inne jaszczury.

cad0dd48f51483372b49c345e268711b.jpg

c3698fde23efc819d9ce72d56c2acd2e.jpg

a92615ee5e670b83a9d2f0e245040365.jpg

Edytowane przez martens
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.