Skocz do zawartości
IGNORED

Syriusz Wolski = bohater czy leader UE ?

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Mam gdzieś pisiorowską propagande bo nawet tv informacyjnej nie ogladam. Więc skąd mam wiedzieć co wciskają. Merkel rozdaje w UE karty i skoro ona cos tutaj mowi to tak ma być. Moze sie myle ale ona to jedna ze skladowych brexitu pośrod innych powodow. Angole sie wk..i zbytnią dominacja Niemiec i duma ich nakręciła.

Widzę, że rzeczywiście nie masz pojęcia, o czym piszesz. OK, nie ma sprawy.

Jestem Europejczykiem.

Za to Jaro Ty masz nieomylnie:) Marnujesz się tutaj.

Choć osobiście mam wstręt do kaczora i jego podnóżków to kompletnie nie pasuje mi tu że dał się tak łatwo zrobić w balona. Trafiłem na taką analizę i wydaje mi się dość zgodna z tym co uważam na ten temat.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Super. Mniej więcej do połowy trzyma się kupy. Jest tylko jeden problem, o którym zresztą fachowcy piszą od dawna.

Cała polityka zagraniczna PiS podporządkowana jest rozgrywkom wewnętrznym. Skutkiem tego jest błyskawiczny spadek znaczenia Polski w Unii Europejskiej. W perspektywie zmian które czekają Unię jest to absolutna katastrofa.

Naszą "drugą nogą" miało być tzw. "międzymorze" i Grupa Wyszehradzka które Kaszyński zraził do siebie wręcz wzorcowo.

Tak więc Kaczyński interes Polski poświęcił dla gównianej rozgrywki mającej na celu osłabienie Tuska w kraju. Za granicą jego pozycja wręcz wzrosła, bo wybór potwierdzony został imiennym głosowaniem a nie jak dotychczas, przez aklamację.

Jestem Europejczykiem.

blomin Bzdury.Tusk nie zjednoczy całej opozycji bo ma duży elektorat negatywny.Po prostu wielu ludzi obarcza go winą za wszystko.

Na pewno nie podporządkuje mu się Nowoczesna czy KOD.Moim zdaniem w kraju Tusk to już zgrana karta.Dlatego ja mam inną interpretację postępowania PiSu.Zwykła głupota.

.Moim zdaniem w kraju Tusk to już zgrana karta

Kto wie.

Być może za kilka lat, kiedy wszyscy krajowcy będą skompromitowani w taki czy inny sposób, Donald Tusk okaże się rycerzem na białym konie i zasiądzie w Pałacu Prezydenckim.

Skretynienie totalne. Nie dość, że ośmieszyli się przed całą Europą to zamiast się schować i siedzieć cicho jeszcze chcą to ciągnąć.

Po co? Żeby wszyscy to lepiej zapamiętali? Żeby osiągnąć totalną izolację?

Oni nic innego w zyciu nie robili i nic innego nie potrafią. Jedynie innych podkur..ć, Puscić bąka i się cieszyć, że smrodu narobili.

.Zwykła głupota.

To jeszcze gorzej...

Oni nic innego w zyciu nie robili i nic innego nie potrafią. Jedynie innych podkur..ć, Puscić bąka i się cieszyć, że smrodu narobili.

Tak to właśnie wygląda. Tym bardziej to smutne, że w końcu ktoś ich wybrał.

blomin Bzdury.Tusk nie zjednoczy całej opozycji bo ma duży elektorat negatywny.Po prostu wielu ludzi obarcza go winą za wszystko.

Na pewno nie podporządkuje mu się Nowoczesna czy KOD.Moim zdaniem w kraju Tusk to już zgrana karta.Dlatego ja mam inną interpretację postępowania PiSu.Zwykła głupota.

Wojciechu w sprawie poparcia lub nie przez KOD to nie byłbym tak stanowczy .....a czy Nowoczesna hmmm jeszcze trochę wody upłynie do tego czasu

Nie wiadomo, nikt oprócz niego raczej nie pociągnie kontry. GS bez charyzmy reszta bez jaj. Wg. twardych przeciwnikow pis kazdy zdolny ich obalić moze liczyć na amnestię. Tak jak gdy kaczor pociągnął nienawidzących po.

Za to Jaro Ty masz nieomylnie:) Marnujesz się tutaj.

Choć osobiście mam wstręt do kaczora i jego podnóżków to kompletnie nie pasuje mi tu że dał się tak łatwo zrobić w balona.

Gdyby Szanowny Kolega wątpił w sens mojej analizy, to polecam coś, co potwierdza ją znacznie szybciej, niż się spodziewałem.

"Polskie MSZ odwołało wizytę wiceministra na Węgrzech. Powodem "ważne i nagłe zadania".

"Z uwagi na inne zobowiązania w Polsce minister Jan Dziedziczak jest zmuszony przełożyć swoją wizytę na Węgrzech zaplanowaną w dniach 14-16 marca br" - czytamy w komunikacie MSZ. Wiceminister spraw zagranicznych Jan Dziedziczak miał pojechać do Budapesztu we wtorek i uczestniczyć w obchodach Święta Narodowego Węgier - podało jako pierwsze RMF24. Wizyta ta miała być planowana od dłuższego czasu. Jednak jak usłyszał w ambasadzie w Budapeszcie reporter RMF powody odwołania wizyty są "ważne i nagłe".

Jestem Europejczykiem.

Jaro, ja nigdzie nie pochwalilem JK. On ma w dupie unie i Polakow. Zbior fobii. Pisalem o jego motywach. Jesli teraz zacznie kampanię Polexit czy jak to zwał to się nie zdziwię.

"Polskie MSZ odwołało wizytę wiceministra na Węgrzech. Powodem "ważne i nagłe zadania".

No to nowa ciekawa cegielka.

Jesli teraz zacznie kampanię Polexit czy jak to zwał to się nie zdziwię.

Powinien zarządzić referendum w sprawie wyjścia Polski z Unii. W przypadku przegrania potrzebne będą wcześniejsze wybory w przypadku wygrania Polska wychodzi z Unii a PiS nie będzie już miał żadnych oporów w budowie wyznaniowego ciemnogrodu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jaro, ja nigdzie nie pochwalilem JK. On ma w dupie unie i Polakow. Zbior fobii. Pisalem o jego motywach. Jesli teraz zacznie kampanię Polexit czy jak to zwał to się nie zdziwię.

No to nowa ciekawa cegielka.

Pozostaje mi powtórzyć to, co pisałem przed podjęciem tej kolejnej kretyńskiej decyzji.

"Cała polityka zagraniczna PiS podporządkowana jest rozgrywkom wewnętrznym. Skutkiem tego jest błyskawiczny spadek znaczenia Polski w Unii Europejskiej. W perspektywie zmian które czekają Unię jest to absolutna katastrofa. Naszą "drugą nogą" miało być tzw. "międzymorze" i Grupa Wyszehradzka które Kaszyński zraził do siebie wręcz wzorcowo. "

Prorokiem nie jestem, ale wykrakałem.

Jestem Europejczykiem.

Też uważam, że żadnego referendum nie będzie, natomiast PiS będzie działał metodą faktów dokonanych przestawiając Polskę na boczny tor Unii. Przecież ten proces już się rozpoczął.

Jestem Europejczykiem.

Niemiecki kandydat może być prezydentem Europy, ale nie Polski

Drugi dzień barak RPIII rechocze z radości i ogłasza wielki triumf polityczny Tuska połączony z wielką klęską Kaczyńskiego. Jest to reakcja klasyczna dla ludzi, którzy z jednej strony za wszelką cenę potrzebują jakieś iskierki nadziei, z drugiej jeszcze nie rozumieją, co się stało i kto tu wygrał. Przypomina mi się jeden z lepszych skeczy Zenona Laskowika i Bohdana Smolenia. Laskowik grał anioła, Smoleń diabła i jak to między aniołami i diabłami bywa, doszło do targów. Anioł ostro licytował zamianę skrzydełek na różki i w końcu stanęło na tym, że diabeł oddał dwa różki za jedno skrzydełko. Zadowolony z siebie anioł odtrąbił, że ubił interes życia, bo za jedno dostał dwa. Na tę euforię diabeł odpowiedział krótko: „A teraz spróbuj polecieć”.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niemiecki kandydat

Przedwczoraj w niemieckim radiu prowadzący pyta korespondenta z Polski:

To anegdota?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Znowu ten spamer-debil przekleja coś z neta. Nikt "tego toto" nie może zbanować?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A z kogo byśmy się śmiali? Że dostarcza nam rozrywki i rozwesela, to wywalenie go z forum jest dla nas niekorzystne. Nieprawdaż?

''Tryumfalny" powrót broszki z Brukseli. Oczywiście przez zdebilałe pisiarstwo otrąbiony powrotem z tarczą.

0006G5QXYAHKHQB9-C122-F4.jpg

W rzeczywistości mamy to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam takie przeczucie, że Gnom zarządzi teraz politykę obstrukcji i umyślnego łamania zasad UE żeby wymusić sankcję Komisji Europejskiej i w ten sposób doprowadzić do wyrzucenia nas z Unii. Część Polaków da sie na to nabrać.

Nie wiem skąd bierze się przekonanie u niektórych,że to postępowanie PiSu to jakaś tajna,makiaweliczna i długodystansowa polityka prezia.Przecież gołym okiem widać,że to nieskoordynowane,chaotyczne i bezsensowne poczynania podyktowane zawiścią,nienawiścią,nieudolnością i brakiem rozeznania w układzie sił.To kompletny prowincjonalizm i amatorszczyzna.

Ta kompletnie nieskuteczna polityka podyktowana fobiami i osobistymi urazami prowadzi Polskę do zupełnej izolacji.Groźnej w obliczu rosyjskiej ekspansji.Nie wiem co jeszcze ten rząd powinien zrobić aby ludzie przejrzeli na oczy.

Kilka możliwości jest, ale obawiam się, że oni i tak mam zaserwują takiego babola, że aż będziemy przecierać oczy ze zdumienia, że tak piramidalną głupotę można w ogóle wymyślić.

Nie widzę dla Syriusza szans w Europie.

Ukryta Zawartość

Może w ONZ?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.