Skocz do zawartości
IGNORED

Występujmy z UE ...

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Do niczego nie potrzebna ta Unia. Bez dopłat damy radę. W mieście Warszawa.

Od lat polityka walki z Rosją i Niemcami przynosi nam same sukcesy.

Sam ze sobą nas sam tak dobrze się mam ...

Polska wieś ma się dobrze. Nikt tam nie pracuje.

Leniwe grupy chłopów polskich i ich rodzin na wsiach i bez bez hodowli polskich świń czy krów (córka musi doić ok. 5.30 rano bo niestety ryczą z bólu). Kobitka z 500+ nie wyjdzie do bydła.

https://www.audiostereo.pl/topic/132227-wyst%C4%99pujmy-z-ue/

Jakiś czas temu załozyłem podobny wątek, prosząc zwolenników wyjścia o przedstawienie planów na "po". Jakoś nie doczekałem się odpowiedzi, poza bluzgami.

Kolega podbije, to się przeniesiemy...

Jestem Europejczykiem.

Janunio, gdy walnie tematem - boki zrywać.

A nie dalej, jak dziś, wspominaliśmy s koleżanko maurzonko, jak to sie "organizowało" podpaski.

Gdy już w tej kolejce kimałem trzecią godzinę po szlugi a rzucili watę i takietam - brałem. Cóż było robić?:-)

Do czegoś takiego Janunio nawołuje i tęskni.

Poczekajta deczko. PiS porządzi jeszcze trochę, Prezesa szlag trafi (bo widać, że już marniutki), dojdzie do waadzy Szmaciarz... Chałupy po tysiąc, bom tam mieszkał czterdzieści lat...

Ale będzie jazda!:-)

Jestem za tym aby pismeni wyszli.

Kto ich weźmie?

Ja tam nie wiem czy janunio do czegos nawołuje? Może to tylko sarkazm? Zresztą zakłada tematy i poza wpisem otwierającym się nie udziela. Podobno robi to po gorzale:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Niestety, kacykom jakieś tam Trybunały Europejskie - patrzące na chciwe ręce i ciemnogrodzkie ustawodawstwo - nie są potrzebne!

To i kombinują....

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

A poza tym drodzy propagandziści - jak wygra lepen, będzie to oczywista wina kaczora (nie donalda naturalnie). Przygotujcie się- argumenty mile widziane, ale sofizmaty wystarczą

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Nie wygra. Pisiarstwo aż nóżkami przebierało jak to będzie cudnie jak wygra Wilders, a tu figa. I teraz będzie też figa, tylko większa. Może i Maryśka wygra 1 turę, może, ale prezydentem Francji nie zostanie. Point de reveries messieurs...

Panowie o co wy się szarpiecie. PiS obecnie nie ma konkurencji. Petru, który ledwo co na granicy progu wyborczego wysyła listy do Brukseli, że reprezentuje poglądy większości Polaków, czy PO umoczone po zęby przez 8 lat i gnębiące biedotę. Pis ma teraz spory limit zaufania. Mogą sobie na wiele pozwolić. Z resztą nie wiadomo co przyniesie przyszłość.

Nie ma się też co podniecać, że Walder przegrał wybory i być może Le Pen. To jest efekt nieudacznych rządów w Europie, a nie fanaberia. Główny problem: inwazja ciapatych na Europę. Jak Europejskie rządy nie rozwiążą problemów to zrobi to Walder i Le Pen ale po następnych wyborach. Tego nie da się zamieść pod dywan.

Gość papageno

(Konto usunięte)

aby ktoś na te ręce patrzył.

Jak dotąd niewiele z tego patrzenia wynika. I nie sądzę, by miało się to zmienić. Polonocentryzm to sobie możemy wyznawać w naszym grajdole. Im to wisi. Jak naszym 50% co nie głosują. Ale nie, żebym chciał z Unii wychodzić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.